canım çok sevindim sizin adınıza Allah hayırlı sağlıklı evlat yada evlatlar nasip etsinKızlar merhaba :) size hayırlı haberlerle geldim 1 yıllık yolculuğumun sonunda dün yapılan mikro tesede spermlerimize kavuştuk Allahıma milyonlarca kez şükürler olsun. benden 5 yumurta toplandı 4 tanesi işleme alındı ve bu gün aradılar 4ü de çok iyiymiş döllenmiş. c. tesi transfer yapılacak iş dolayısıyla pazrtesi iş başı yapcam dinlenme sürem yok zararı olurmu bana dersiniz ? sigarayı da bırakmam lazım artık yapmam gereken bişeyler varsa ne olur bilgilendirin ben çok şaşkınım. darısı tüm bekleyenlerin başına Rabbim herkezin gönlündekini versin .
Tülay zumranın duasını okudum rabbim gonlundekini tez zamanda versin inşallah beni sorarsanız transferimi oldum herşey yolunda bi sıkıntım yok çok şükür yaradanım yoktan var etsin inşallah hepimize allahın izniyle inşallah pozitifi görürüm eğer olmassada rabbimden gelen herşeye razıyım dualarımdasınız kızlar allaha emanet olun😙😙😙
canım aynı duyguları ınan bende herkeste yasıyo yoksa bu kadar mücadele edemezdik umudum var yok degıl hıcbır zaman umutsuz olmadım olamam olamayız hepımızın anne olmak ıcın mücadele edıyoruz ben etrafımdakılerı takmam hıcbır zaman olanada lafımı hıc esırgemem hastane konusundada evet cırkeflık yapmadan anlamıyolar onuda ogrendım ama bıraz gec oldu ama vardır bundada bı hayır deyıp dua etmekten başka bırsey yapamıyoruz ben tam anlatamıyorum bıle kendımı anlatınca tekrar o anları yasıcakmısım gıbı hıssedıyorum o yüzden esımlegecmıse degıl geleceğe mücadele etmeye karar verdık ve tekrar mücadeleye devam etmek ıstıyoruz daha 2 ay oldu esım tese gecırelı ben bu kadar cabuk toplayacağını dusunmemıstım bıle ben tekrar ne zaman baslıcaz tedaviye dıyemıyodum bıle esımınde bu kadar umutlu olması benı daha mutlu ettı ıns rabbım bızlerınde yuvalarını çocuk sesleriyle doldurur ıns bızlerede annelık duygusunu yasatırCanım önemcelikle bu konularda sanırım biraz bizim uyanık ve yırtık olmamız önemli. Çünkü aynen dediğin gibi sustukça kafalarına göre hareket ediyorlar. Ayrıca testini yaptıracaksın gerekirse farklı farklı yerlerden sonra gidip dr.a adam akıllı bildiklerini anlatıp ona olurunu almazını soracaksın.. Çünkü tese kolaylarına geliyor inanki. Bize de direkt tese dediler ama bak 1 seneden fazla geçti üstünden yaptırmadık biz.. Biraz durulmayı bekledik kötü şeyler yaşamıştık çünkü.. Sonra eşim hadi diyene kadar biz konusunu bile açmadık bunun.. O tedavi olmak istediğini dile getirdi ben tekrar hareketlendim.. Şimdi tedavi bitkiseller bir süre böyle gidecek bizim için..
En önemlisi bu süreçte hep pozitif hep enerjik olmak..
Senin bu halin ileride doğacak bebeğinin gücüne gidecek bir durum.. Düşünsene anne pes mi edecektin diyebilir sana.. İster misin bunu??
Sen kim ne derse desin ne yaşanırsa yaşansın sen hep dik kalmalısın çocuğun için.. O gelecek bana de bitsin.. Ona göre savaş.. Ona göre yolunu çiz..
Ben diyorum ki bazen kendime: Biliyorum ben hamile kalacağım bir gün ve bebek odası düşüneceğim.. Beşiğini battaniyesini emziğini.. Teker teker seçeceğim.. Babası badanasını yapacak.. Anneannesi babaannesi dedesii hep birşeyler alıp getirecekler.. Halası diyorum çok uğraşacak bana benzesin diye çook dua edecek..
En nihayetinde hastane de ona kavuştuğumuz gün bu günlerin nasıl bizi olgunlaştırdığını ve nasıl gerekli olduğunu anlayacağız.. O gün bizim bayramımız olacak..
Ben asla bunların olmayacağına inandırmayacağım kendimi asla! Kimse de inandıramayacak.. Çünkü içimde ki ses hiçte öyle demiyor bana..
Sen isteyeceksin Rabbim verecek.. Sen isteyeceksin Rabbim hayal kurduracak sana buna müsaade edecek.. Ve Rabbim gerçekten buna izin veriyorsa üzülmen için değil.. Mutlu sona kadar sabretmen için..
Lütfen içindekine yönel biraz.. Bırak o ne demiş bu ne demiş.. Sen ne diyorsun sen ne istiyorsun önemli olan yalnız o canımmm benimm..
Canım çok güzel anlatmissin:) kendimi çok iyi hissetirdin bana bnde hiç umutsuzluga kapilmadim. Rabbime siginiyorum bu beni çok ferahlatiyo. .Rabbim dualarmzi kabul eder inşallahCanım önemcelikle bu konularda sanırım biraz bizim uyanık ve yırtık olmamız önemli. Çünkü aynen dediğin gibi sustukça kafalarına göre hareket ediyorlar. Ayrıca testini yaptıracaksın gerekirse farklı farklı yerlerden sonra gidip dr.a adam akıllı bildiklerini anlatıp ona olurunu almazını soracaksın.. Çünkü tese kolaylarına geliyor inanki. Bize de direkt tese dediler ama bak 1 seneden fazla geçti üstünden yaptırmadık biz.. Biraz durulmayı bekledik kötü şeyler yaşamıştık çünkü.. Sonra eşim hadi diyene kadar biz konusunu bile açmadık bunun.. O tedavi olmak istediğini dile getirdi ben tekrar hareketlendim.. Şimdi tedavi bitkiseller bir süre böyle gidecek bizim için..
Senin bu halin ileride doğacak bebeğinin gücüne gidecek bir durum.. Düşünsene anne pes mi edecektin diyebilir sana.. İster misin bunu??
Sen kim ne derse desin ne yaşanırsa yaşansın sen hep dik kalmalısın çocuğun için.. O gelecek bana de bitsin.. Ona göre savaş.. Ona göre yolunu çiz..
Ben diyorum ki bazen kendime: Biliyorum ben hamile kalacağım bir gün ve bebek odası düşüneceğim.. Beşiğini battaniyesini emziğini.. Teker teker seçeceğim.. Babası badanasını yapacak.. Anneannesi babaannesi dedesii hep birşeyler alıp getirecekler.. Halası diyorum çok uğraşacak bana benzesin diye çook dua edecek..
En nihayetinde hastane de ona kavuştuğumuz gün bu günlerin nasıl bizi olgunlaştırdığını ve nasıl gerekli olduğunu anlayacağız.. O gün bizim bayramımız olacak..
Ben asla bunların olmayacağına inandırmayacağım kendimi asla! Kimse de inandıramayacak.. Çünkü içimde ki ses hiçte öyle demiyor bana..
Sen isteyeceksin Rabbim verecek.. Sen isteyeceksin Rabbim hayal kurduracak sana buna müsaade edecek.. Ve Rabbim gerçekten buna izin veriyorsa üzülmen için değil.. Mutlu sona kadar sabretmen için..
Lütfen içindekine yönel biraz.. Bırak o ne demiş bu ne demiş.. Sen ne diyorsun sen ne istiyorsun önemli olan yalnız o canımmm benimm..
slm kızlar bende 4 yıllık evlıyım ve 3 senedır azospermle savaşmaya çalışıyoruz bızde kaan beye gıtmek ıstıyoruz ama nasıl ulaşmamız lazım ne yapmamız lazım artık bılemıyorum aslında artık herseyden korkuyorum tekrar kaldıramamaktan savaşamamaktan
Hadi hayırlısı canımm.. İnşallah herlşey yolundadır
Canımmmm bende seni merak ediyordummmm... Oyyy kıyamammm.. Bebişin karnında şimdiii inşallah pozitif haberini de alacağızzzz
Yolculuk nasıldı?
Hayırlı cumalar canımmmAminnnnnnnnnnnn
Aminnnnnnnnnnnnn aminnnnn canımm.. Cuman hayırlı olsun seninde inşallah
merhaba canım..allah yardımcımız olsun çok zor bir sürec..allahım çabalarımızın sonucunu hayırlı olanı nasıp etsın ınş..
kaan hocanın sıtesınde ıletısım adreslerı var mail atıp arayabılırsın..sizi yönlendırılecektır...
aminn canım nasılsın hayalım
Canım önemcelikle bu konularda sanırım biraz bizim uyanık ve yırtık olmamız önemli. Çünkü aynen dediğin gibi sustukça kafalarına göre hareket ediyorlar. Ayrıca testini yaptıracaksın gerekirse farklı farklı yerlerden sonra gidip dr.a adam akıllı bildiklerini anlatıp ona olurunu almazını soracaksın.. Çünkü tese kolaylarına geliyor inanki. Bize de direkt tese dediler ama bak 1 seneden fazla geçti üstünden yaptırmadık biz.. Biraz durulmayı bekledik kötü şeyler yaşamıştık çünkü.. Sonra eşim hadi diyene kadar biz konusunu bile açmadık bunun.. O tedavi olmak istediğini dile getirdi ben tekrar hareketlendim.. Şimdi tedavi bitkiseller bir süre böyle gidecek bizim için..
Saol bitanem iyi deilim acile geldim hastaneye esim böbrek taşı düşürüyor cok ağrısı var dr bekliyorum. Lanet olsun doğru düzgün ne hastane ne dr var !
Saol bitanem iyi deilim acile geldim hastaneye esim böbrek taşı düşürüyor cok ağrısı var dr bekliyorum. Lanet olsun doğru düzgün ne hastane ne dr var !
Canımm seninde transferin olmuşşşş hayırlı olsunnnnnn ...
inşallahhhhhh bu mübarek günlerdeeeee hamiş haberini vermek nasip olur cnmmmmm..
maşallah canım sonuçların çok güzel Allahın izniyle son aşamaya gelmişsiniz darısı spermlerin başına. çok sevindim adınıza. böyle güzel aberler aldıkça sanki kendimiz gibi seviniyoruz umutlanıyoruz.
iğnelere geçmeden bu kadar yol almanız harika. siz neler kullanmıştınız canım...
canım maşallah sizde hiç hücre yoktu, tedaviye çok güzel cevap veriyo eşinin vucüdu. çoğumuz 1 yıldan fazladır ilaçları kullanıyoruz bu kadar çabuk etki etmiyordu.harika bir haberr canım, dur bak çok çabuk çıkacak sizde spermler
[TABLE="width: 285"]
[TR]
[TD="class: xl64, width: 78, bgcolor: transparent"]demet1973[/TD]
[TD="class: xl63, width: 35, bgcolor: transparent"]17 yıl[/TD]
[TD="class: xl63, width: 86, bgcolor: transparent"]azo sebebi sertoli cell ilk testte hücre çıkışı olmadı lökositte 500.000[/TD]
[TD="class: xl63, width: 96, bgcolor: transparent"] [/TD]
[TD="class: xl63, width: 84, bgcolor: transparent"]germ 1.260.000 lökosit 540.000 % 36 spermatit ve % 64 spermotosit[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
gelişmleri ekledim canım.. inş daha güzel sonuçlar alırsınız
[TABLE="width: 775"]
[TR]
[TD="class: xl66, width: 78, bgcolor: transparent"]seval0817 [/TD]
[TD="class: xl66, width: 35, bgcolor: transparent"]30-33 4yıl[/TD]
[TD="class: xl68, width: 86, bgcolor: transparent"]5-6 yaşlarında kanser (lenfoma) teşhisi nedeniyle kemoterapi ve radyoterapi görmesi.[/TD]
[TD="class: xl65, width: 96, bgcolor: transparent"]yaklaşık 1 yıldır tedavideler .panax,E1,G5 macunu,hprex,leyding,sertoly[/TD]
[TD="class: xl67, width: 84, bgcolor: transparent"] [/TD]
[TD="class: xl65, width: 94, bgcolor: transparent"] [/TD]
[TD="class: xl65, width: 95, bgcolor: transparent"]01.07.2013 tarihli sperm testinin sonucu :
Lökosit sayısı:360.000 cc
Germ Hücre Sayısı:640.000 cc[/TD]
[TD="class: xl65, width: 105, bgcolor: transparent"] [/TD]
[TD="class: xl65, width: 78, bgcolor: transparent"]06.01.2014 tarihli sperm testinin sonucu:
Lökosit sayısı:780.000 cc
Germ Hücre Sayısı:1.220.000 cc[/TD]
[TD="class: xl69, width: 92, bgcolor: transparent"],Hprex,2 kutu sıvı ilaç,dfrex Com vitex,Arginmax,Citrus. 3 marttan sonra: sıvıları bitti.,4 kutu daha hprex gönderdi.hprex bittikten sonrada 800 adet hapı daha var DİREX kullanıyor[/TD]
[TD="class: xl65, width: 85, bgcolor: transparent"]Germ Hücre sayısı:728.000
Lökosit sayısı:672.000
spermatit:%20 (Çoğu dejener 5-6 mikron)
%80 spermatosit [/TD]
[TD="class: xl65, width: 103, bgcolor: transparent"]hoca ilk defa pergnl vermiş[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Canım sonuçlarınız için çok sevindim.
Az kaldı yolu yarıladınız ELHAMDÜLİLLAH
Eşinin iğneden kaçısı yok gayri.
İğne yapmayı da öğrenirsen eşine iğneleri sen yaparsın artık.
Yaramazlık yaptığı zaman çakıverirsin bir iğne
tatlım hoşgeldin.. sonucunuz iyiye gidiyor git gide hadi en ısa zaman da spermleride görürsünüz bu gidişle
evet o anlık duygular her an var başımızda ama olsun ilerleme kaydetmek bile güzel bizim gibiler için galiba ramazandan sonra çoğu arkadaşımda sende dahil güzel halaylık haberler alıcazzzz
cnm ne güzel spermatitler arttıkça geri malum sperm olucak inşlh
iğnelerde inşlh eşine şifa olur ve bi daha ki sefere süper halaylık haberler duyarız senden
Tülayım merhaba.saol canım.
eşimin iğneden kaçışı yok evet.ama ben yinede kıyamıyorum.
okadar korkuyor ki iğneden anlatamam.
hoca ya kapsulu yok mu bunun demiş:))
ne ben iğne yapabilirim nede o bana güvenir zaten.
yarın gelecek iğnelerimiz.2,5 aylık iğneymiş.
sonra test versin dedi eczacı.
bu arada bugünde hormon testi verdi ama sonuçlar daha çıkmadı.
testosteron çarşambaya çıkacakmış. bakalım hayırlısı.
allah hepimizin yardımcısı olsun.
İğneleriniz eşinize şifacıklar olsun İNŞALLAH
Biliyorsun iğne daha etkili.
Her şerde bir hayır vardır.
Hormon sonuçları da iyi çıkar İNŞALLAH
evet canım daha etkili ama benim ki uçbuçuk atıyo. :18:
hormon sonuçlarımız elhamdulillaah hep iyiydi.bitek malum testestoron 2 lerde.
inşallah yine güzel çıkar.
saol canım teşekkür ederim ilgine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?