Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım çok sevindim sizin adınıza Allah hayırlı sağlıklı evlat yada evlatlar nasip etsin
canım benim transferim olduktan sonra doktorum 3 gün dinlen dedi 3 gün sonra normal hayatına dönebilirsin demişti 3 günü de senin için rahat etsin diye
söylüyorum demişti ben transferimin 8.günü işe başlamıştım ilk 3 gün dinlenme imkanın varsa dinlen yoksa da Allahın izniyle tutunacaksa bebişin hiçbişeycik olmaz işin yorucu değilse masa başı ise rahat ol
en önemlisi sigara canım onu acilen bırakmalısın vücuttaki sağlıklı hücreleri öldürüyor zaten içindeki mimicik embiryoya da kıyma güzelim
12 gün sonra güzel haberler alalım inşallah bol bol su iç kabız olmanıda engeller Allah yardımıcın olsun inşallah

penbişcim senden de güzel haber gelecek canım ben inanıyorum Allahın izniyle olacak içini ferah tut

canım aynı duyguları ınan bende herkeste yasıyo yoksa bu kadar mücadele edemezdik umudum var yok degıl hıcbır zaman umutsuz olmadım olamam olamayız hepımızın anne olmak ıcın mücadele edıyoruz ben etrafımdakılerı takmam hıcbır zaman olanada lafımı hıc esırgemem hastane konusundada evet cırkeflık yapmadan anlamıyolar onuda ogrendım ama bıraz gec oldu ama vardır bundada bı hayır deyıp dua etmekten başka bırsey yapamıyoruz ben tam anlatamıyorum bıle kendımı anlatınca tekrar o anları yasıcakmısım gıbı hıssedıyorum o yüzden esımlegecmıse degıl geleceğe mücadele etmeye karar verdık ve tekrar mücadeleye devam etmek ıstıyoruz daha 2 ay oldu esım tese gecırelı ben bu kadar cabuk toplayacağını dusunmemıstım bıle ben tekrar ne zaman baslıcaz tedaviye dıyemıyodum bıle esımınde bu kadar umutlu olması benı daha mutlu ettı ıns rabbım bızlerınde yuvalarını çocuk sesleriyle doldurur ıns bızlerede annelık duygusunu yasatır

Canımmmm bende seni merak ediyordummmm... Oyyy kıyamammm.. Bebişin karnında şimdiii inşallah pozitif haberini de alacağızzzz
Yolculuk nasıldı?

Canımmm şimdi indik izmirdeyiz bi daha uçağa binmicem😧 giderken güzeldi ama gelirken uçağa iniş vermediler havada bi sağa bi sola döndük durduk inşallah cnm bebişlerim benimledirler korumaya çalıştım ama taksi kalabalık derken karnimada çarpan oldu 10gün sonra inşallah hamileyim diye yazmak nasip olur bitanem😘

Canımm seninde transferin olmuşşşş hayırlı olsunnnnnn ...
inşallahhhhhh bu mübarek günlerdeeeee hamiş haberini vermek nasip olur cnmmmmm..

penbişcim senden de güzel haber gelecek canım ben inanıyorum Allahın izniyle olacak içini ferah tut[/QUOTE]

Aminnnnn bitanem senin nasihatlarına uyuyorum inşallah olur tatlım rabbim bu sefer nasip eder olmassada mücadeleye devammm☺

Degerli doktorumuzun iletisim bilgileri degismistir
DR.H.İBRAHİM TEKİN KİBRİS TUP BEBEK RANDEVU -BİLGİ VE ULASİM TELEFONLARİ 05428666000-05488806000-05488542625-05488506000-05338682679

Canım çok güzel anlatmissin:) kendimi çok iyi hissetirdin bana bnde hiç umutsuzluga kapilmadim. Rabbime siginiyorum bu beni çok ferahlatiyo. .Rabbim dualarmzi kabul eder inşallah

merhaba canım..allah yardımcımız olsun çok zor bir sürec..allahım çabalarımızın sonucunu hayırlı olanı nasıp etsın ınş..
kaan hocanın sıtesınde ıletısım adreslerı var mail atıp arayabılırsın..sizi yönlendırılecektır...

aminn canım nasılsın hayalım

Saol bitanem iyi deilim acile geldim hastaneye esim böbrek taşı düşürüyor cok ağrısı var dr bekliyorum. Lanet olsun doğru düzgün ne hastane ne dr var !

ayyy hayalım aynen yasamak ıstedıklerımı yazmıssın canım...
eşim ve ben yırtık deılız demek ki olmamız mı gerekıyor..ınsanı ınsanlıgından cıkarmayacak hayırlı kişilerle karsılasalım inş canım..
senden bıraz enerjı tıranfer etsek bana...bunları bende dıyorum ama unutup tekrar üzüyorum kendımı sürekliş yenılemem gerekıyo mucadele etmemız sabretmemız sınavı gecmek ıcın ugrasmamız gerektıgını...

Saol bitanem iyi deilim acile geldim hastaneye esim böbrek taşı düşürüyor cok ağrısı var dr bekliyorum. Lanet olsun doğru düzgün ne hastane ne dr var !

çok gecmiş olsun canım..allahım şifa versin inş...allahım ya insan ölecek duruma gelıyor kımsenın umrunda deıl...ayyy allahım hayırlı doktorlarla karsılastırsın bızlerı..inş eşine yardımcı olurlar canım

Canim Allah şifa versin eşine cok kötü bisi bu taş bende gecensene dusurdum. Dediğin gbi kimse bakmio ve anlamio insan ölür gibi kivranio bian once şifa versin Rabbim

Canımm seninde transferin olmuşşşş hayırlı olsunnnnnn ...
inşallahhhhhh bu mübarek günlerdeeeee hamiş haberini vermek nasip olur cnmmmmm..

Aminnnnn flzim çok sağol bitanem inşallah bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine annelik duygusunu yaşarız rabbim hamileyim demeyi nasip etsin bizlereeee😍😘

Papatyarim meraba canım.
evet iğne kullanmadan cok şükür bu aşamalara gelebildik.
benim eşim tedavi konusunda anlatmışımdır zaman zaman çok nazlı.her ilacı içmez.Kaan hocanın verdiği yan etkileri olan hiç bir ilacı almamıştı.yanlış hatırlamıyorsam testojel,klomen vardı onu kullanmamıştı.ama nerde bitkisel bir şey var onu kullandı.
celalttin hocanın önerdiği bitkselleri ve Ersel hocanın verdiği kapsülleri kullandı.yani buradaki arkadaşlarımın eşlerinin kullandığı iğneler hariç ne varsa onları kullandı.farklı olarak her sabah hakiki bal yiyor.bazen polen karıştırıyorum.sevmediği için her zaman yapamıyorum.
bir de şu menengiç kahvesinin çok iyi geliyor diyo.kolay kolay beğenmez bişeyi çünkü.her akşam içiyor.
allahın izniyle çoğu arkadaşımızın spermatitleri oluştu.birimizde sperm çıkışı başlarsa arka arkaya gelir güzel sonuçlar inş.
buradaki birimizin mutluluğu hepimiin mutluluğu oluyor.
her bir aşamasına elhamdulllah.

GÜLERİM ELİNE SAĞLIK.
çok güzel hazırlamışsın.
şaşırttın beni valla.ben eskisi gibi topiğe takılamıyorum.
nerden buldu bu kız bu kadar bilgiyi dedim.
valla harikasın.
inşallah bu tabloya milyon sperm yazmayı da nasip etsin amin.
hepimizin inşallah.

Tülayım merhaba.saol canım.
eşimin iğneden kaçışı yok evet.ama ben yinede kıyamıyorum.
okadar korkuyor ki iğneden anlatamam.
hoca ya kapsulu yok mu bunun demiş:))
ne ben iğne yapabilirim nede o bana güvenir zaten.
yarın gelecek iğnelerimiz.2,5 aylık iğneymiş.
sonra test versin dedi eczacı.
bu arada bugünde hormon testi verdi ama sonuçlar daha çıkmadı.
testosteron çarşambaya çıkacakmış. bakalım hayırlısı.
allah hepimizin yardımcısı olsun.

merhaba Cemrem
kız özledim seni.
ne yapıyon nasılsın
spermlerinizin son durumu ne bakim.
inşallah bir gün benimde halayım çekilirve burda ki herkesin.
güzel dileklerin için teşekkür ederim canım.

İğneleriniz eşinize şifacıklar olsun İNŞALLAH
Biliyorsun iğne daha etkili.
Her şerde bir hayır vardır.
Hormon sonuçları da iyi çıkar İNŞALLAH

İğneleriniz eşinize şifacıklar olsun İNŞALLAH
Biliyorsun iğne daha etkili.
Her şerde bir hayır vardır.
Hormon sonuçları da iyi çıkar İNŞALLAH

evet canım daha etkili ama benim ki uçbuçuk atıyo. :18:
hormon sonuçlarımız elhamdulillaah hep iyiydi.bitek malum testestoron 2 lerde.
inşallah yine güzel çıkar.
saol canım teşekkür ederim ilgine.

evet canım daha etkili ama benim ki uçbuçuk atıyo. :18:
hormon sonuçlarımız elhamdulillaah hep iyiydi.bitek malum testestoron 2 lerde.
inşallah yine güzel çıkar.
saol canım teşekkür ederim ilgine.

Testosteron bizimde düşük çıkıyor hep ya.
Bi artıramadık şu testosteronu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…