Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim internet paketin bitti cepten yeni acildi tarifem uzak kaldim topikten listeye gore ecrin ve elzem de sira onlara baslayacagim okumaya zira değişmediyse

günaydın kızlar nasılsınız?dualarım sizlerle...

Günaydın canımmmmm

Allah razı olsun canımmm.. Rabbim bizim için ettiğin duaların kat be kat fazlasınca sana ve eşine derman versinnn inşallah..

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır giremiyorum topige kısa bir kaçamak yaptım dinlendim... kardeslerim ve yegenlerim le tatile gittim 7 yaşında ve 11 aylık iki yegenim var bir haftadır onlarla beraberdik... çocukların her hallerini gördüm küçük olan çok tatlı bir bebek nasıl uyuyor nasıl yemek yiyor nasıl gulumsuyor nasıl tatlı bir bilseniz... Onlarla hem mutluydum hem buruk onlar gibi bir evladım olması için neler yapmadım. İkisi de eşime çok düşkün eşim onların dilinden cok iyi anliyor ikisi de kucağında n inmiyor ben de bu manzarayı içimdeki sizi ile izledim bir bebeğin annesini görünce nasıl gözlerinin parladigini gördüm... bu sabah ugurladik onları ve ev o kadar sessiz kaldı ki oturup ağladım. Allahım ne olur evimi sessiz issiz birakma bize de bu güzelliği nasip et diye yalvardim... neyse işte durumlar böyle biraz buruk biraz imrenerek bir tatilin sonunda sabrim daha da azaldı gibi geliyor. ..

Rabbim hayırlısıyla sana da imrendiğin o günleri görmeyi o bebeğe kavuşmayı nasip etsin inşallah..

Canim en kisa zamanda seninde evin senlensin inşallahh
Rabbim hepimizin evlerini senlendirsin canim bu mübarek günlerde evlerimiz kucaklarimiz dolsun

Çok ama çok haklısın.Bende 1 haftadır aynı şeyleri yaşıyorum
Eşimin arkadaşı başka bir şehirden bize gelmişlerdi.6 aylık çok ama çok tatlı bir oğlu var.Maviş gözlü böyle
O bebeği sevmeye bakmaya doyamadım.Alıp ta içime koyasım geldi.
O kadar çok istedim ki o bebeğin benim olmasını
Her halime gülücükler atıyordu.Kıkır kıkır gülüyordu
Bir çocuk bu kadar mı güzel olur dedim içimden
Veee onlar gittiler eşime dedim ki ben bu bebeği nasıl unutacam
Halen de unutamıyorum gözümün önünden gitmiyor
Her gece yatağa girerken ağlıyorum.Eşimin haberi yok gizli gizli hemde

Olsun ağlayabilirsin.. Hepimiz ağlıyoruz zaman zaman.. Çünkü çok ağır bir sınavımız var.. Biz içindeyken delicesine savaşıyoruz, kimi insanlar ise düşüncesine bile tahammül edemiyorlar bu durumun.. Neler görüyorum neler duyuyorum hergün.. İnsanın içine dokunuyor yıllar geçtikçe.. Ama benim canımm arkadaşlarım o kadar güçlü kadınlar ki.. Nasıl sabredip nasıl dua ediyorlar nasıl savaşıyorlar.. Teker teker yüzünüz, yüzümüz gülecek inşallah ben öyle inanıyorum ki buna.. Üzülmeyin canlarımmm benimnmm.. Rabbim sabrınıza hayran kalacak ve mükafatını verecek er geç..

Canım benim hepimizin aklında duasındasın Cuma günü halaylık haberler alayım inşh.

günaydın kızlar nasılsınız?dualarım sizlerle...
Merhaba Canım hoşgeldin aramıza Çok şükür bugünüze sende iyisindir inşh.

Allah razı olsun güzel yürekli arkadaşım.

Canlarım sizi çok anlıyorum geçen ramazan bayramında bende üniversiteden ev arkadaşımın evine konuk olduk.
4 yaşında kızı 9 aylık oğlu vardı ...
küçüğü ben kucağımdan indirmedim eşimi de kız bırakmadı aynı dediğiniz gibi eşimde çocuklar ne bulur bilmiyorum çok sevrleer kucağından inmezler.
en huysuz çocuk onla oynamaya başlar.
ende dediğiniz gibi öyle izlemiştim çok ağlamıştım doğal bunalr etkilenmemiz .
Allahım tez zamanda hepimize nasip hepimize inşh.

Canim en kisa zamanda seninde evin senlensin inşallahh
Rabbim hepimizin evlerini senlendirsin canim bu mübarek günlerde evlerimiz kucaklarimiz dolsun

Hepimiz çok ağır bir durum karşısında dimdik durmaya acımızı hickimseye yeri geliyor esimize bile hissettirmemeye çalışıp icin için kaniyoruz... bizler çok güçlü kadinlariz savasiyoruz Allahım inşallah bu sabrımızın savasinizin mukafatini verir... ben bugün belki bu hafta toparlarim kendimi sonra memlekete gidince gene aynı durum artı sorular. .. Allahım yardım etsin hepimize. ...

Canımmm benimmm allah gani gani razı olsun ağzına yüreğine sağlık hepimiz için aminnn diyorum buradaki herkesin sonu inşallah selamet ve bebişli olur Çifter Çifter😍😍😍

Evet canım güçlüyüz ve güçlü olmaya çalışıyoruz ama içimizde ne fırtınalar kopuyor.
Dokunsalar ağlayacağım o dereceyim hani
Rabbim bu imtihanımızda hepimize bol bol sabırlar ihsan eylesin İNŞALLAH

Bakalım ben ne zaman toparlayacağım kendimi.
Ama ramazan geliyo acil olarak toparlamam lazım kendimi
Uffffff KENDİNE GEL TÜÜÜLAYYYYY

Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun İNŞALLAH

UFFF TÜLAY TOPLA KENDİNİİİİİİİİİİİİİİİ

Hehehe Ayy canım benim kıyamam sana ben yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…