- 12 Temmuz 2013
- 1.211
- 783
- 108
Hepimiz çok ağır bir durum karşısında dimdik durmaya acımızı hickimseye yeri geliyor esimize bile hissettirmemeye çalışıp icin için kaniyoruz... bizler çok güçlü kadinlariz savasiyoruz Allahım inşallah bu sabrımızın savasinizin mukafatini verir... ben bugün belki bu hafta toparlarim kendimi sonra memlekete gidince gene aynı durum artı sorular. .. Allahım yardım etsin hepimize. ...
Evet canım güçlüyüz ve güçlü olmaya çalışıyoruz ama içimizde ne fırtınalar kopuyor.
Dokunsalar ağlayacağım o dereceyim hani
Rabbim bu imtihanımızda hepimize bol bol sabırlar ihsan eylesin İNŞALLAH
Bakalım ben ne zaman toparlayacağım kendimi.
Ama ramazan geliyo acil olarak toparlamam lazım kendimi
Uffffff KENDİNE GEL TÜÜÜLAYYYYY
Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun İNŞALLAH
Canım benim hepimizin aklında duasındasın Cuma günü halaylık haberler alayım inşh.
Merhaba Canım hoşgeldin aramızaÇok şükür bugünüze sende iyisindir inşh.
hoşbulduk canım.ben bugün pek iyi değildim ama şimdi toparlandım biraz.eşimin tahlillerinden sonra biraz stres yapmıştım bugün burnum kanadı neyseki doktora gittik durdurdular.onun dışında iyiyim çok şükür
çok geçmiş olsun canım herşeyin başındasın.kaç yıl burda olan arkadaşlarım var.
stresini azalt canım sen eşin daha önemli siz iyi olursanız herşey olur.
stres herşeyin düşmeni kendine zarar verirseniz olmaz
dualara sarılcaz rahatlatıcaz kendimizi...
UFFF TÜLAY TOPLA KENDİNİİİİİİİİİİİİİİİ
HeheheAyy canım benim kıyamam sana ben yaa
evet kuzum katılıyorum Tülayyytopla kendini o toplar zate ya arada hepimize oluyor elbette.
eşin nasıl oldu canım?
Çok ama çok haklısın.Bende 1 haftadır aynı şeyleri yaşıyorum
Eşimin arkadaşı başka bir şehirden bize gelmişlerdi.6 aylık çok ama çok tatlı bir oğlu var.Maviş gözlü böyle
O bebeği sevmeye bakmaya doyamadım.Alıp ta içime koyasım geldi.
O kadar çok istedim ki o bebeğin benim olmasını
Her halime gülücükler atıyordu.Kıkır kıkır gülüyordu
Bir çocuk bu kadar mı güzel olur dedim içimden
Veee onlar gittiler eşime dedim ki ben bu bebeği nasıl unutacam
Halen de unutamıyorum gözümün önünden gitmiyor
Her gece yatağa girerken ağlıyorum.Eşimin haberi yok gizli gizli hemde
ooooyyyyy oyyyyyy tülay içimin yangınını alevledın arkadasım ya...zaten pöf desen aglayacak durumdayım
okadar anlıyorum kı duygularını...ne desem boşş nasıl teselli etsem...
komşum hamıle ıkıncı bebegının cınsıyetı haberını verdı kızı olucakmıs...eşimle benım muradımız kız evlat ama o kız oluyo dıye
üzülüyo bırıncı cocuguda kızoldugu için...ama dıyemedım kı senın erkek olsun dedıgın kız evladına bız hasretiz diyeeeee
gözyaslarımı durduramıyorum kımseye bişey diyemiyorum cccoookkk zorrrr...
eşimde allah korusun kromozom bozuklugu olabılırmiş...zaaten bı o eksıktı...bunada şükür...varıkosel,küçük testis,azosperm.....
napalım görecegımız varmıs dıyorum baska elimden gelen yok...hepimize dua edıyorum..allahım bizimde yüzümüzü güldürcek inş ...
canım şu mübarek 3 aylarda Allahım sana ve tüm evlat isteyenlere bu duyguy tez zamanda yaşatsınnn...
o kadar duygulandımki yazdığınaaa
aaammmiiinnnn canımmm amminnnn...hamişsin dualarında unutma olur mu....
inanki ateş düştüğü yeri yakıyo...içimde fırtınalar kopuyo ama duyan yok ,gören yok,,,,,,
canımm bende bekledim biliosunnn...tabiki aklımdasınız hepiniz için toplu dua ediyorumm...
Allahım kimseye yaşatmasın kimseye aratmasın..
sağlıklı eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsinn hepimize hepinizeee...
evet canım..allahım saglıkla kavustursun miniğine inş...
aminnn inşş...allahrazı olsun...anlıyosun bebi bizi destek oluyosun...
çok saol canım
tabiki anlıyorumm canım bende bekledimm..ama şükürki rabbime çok bekletmedi yine..inş sizlerde tez zamanda kavuşursunuz mucizelerinizeee
ooooyyyyy oyyyyyy tülay içimin yangınını alevledın arkadasım ya...zaten pöf desen aglayacak durumdayım
komşum hamıle ıkıncı bebegının cınsıyetı haberını verdı kızı olucakmıs...eşimle benım muradımız kız evlat ama o kız oluyo dıye
üzülüyo bırıncı cocuguda kızoldugu için...ama dıyemedım kı senın erkek olsun dedıgın kız evladına bız hasretiz diyeeeee
eşimde allah korusun kromozom bozuklugu olabılırmiş...zaaten bı o eksıktı...bunada şükür...varıkosel,küçük testis,azosperm.....
napalım görecegımız varmıs dıyorum baska elimden gelen yok...hepimize dua edıyorum..allahım bizimde yüzümüzü güldürcek inş ...
canım ya gayet iyi anlıyorum.
Allahım tez zamanda hasret çeken herkese yardım etsin.
Canım benim aynen öyle biz GÜÇLÜ KADINLARIZ....
Hemde nasıl güçlüyüz kimse olamaz bizim gibi....Allah er ya da geç mükafakatını verecek bize...
Evet Tülayım topla kendini..Sen güçlü güzel yüreklisin atlatıcaz bunları kiii hep beraber güzel günler göreceğiz.
çok geçmiş olsun canım herşeyin başındasın.kaç yıl burda olan arkadaşlarım var.
stresini azalt canım sen eşin daha önemli siz iyi olursanız herşey olur.
stres herşeyin düşmeni kendine zarar verirseniz olmaz
dualara sarılcaz rahatlatıcaz kendimizi...
evet kuzum katılıyorum Tülayyytopla kendini o toplar zate ya arada hepimize oluyor elbette.
eşin nasıl oldu canım?
Saol birtanem eşim iyi çok şükür ayaklandı.. Benim onun için üzüldüğüme bu kadar çabaladığıma ilk kez şahit oldu ben hep saklardım ondan.. Hani kimisi eşinin yada çocuğunun yastığını koklar ama gidip yanına iki kelime güzel konuşamaz ya.. Ben aynen o tiplerdenim..(Gerçi çocuk demeyelim o olunca farklı olur eminimm ) Ama çook severim gerçekten çok belli edemeyebilirim her zaman.. Bir olayda aniden kendisini gösteren bir sevgi ve şefkat hali var içimde O da onu gördü ilk defa bu kadar net çook üstüme titriyor bu aralar.. Bilse ben hep öyleydim ona karşı zatennn İyiyiz çok şükür birtanem.. Sen nasılsınnn hatta nasılsınızz??
Bitanemmm sende topla kendini birimiz dağıtınca diğerimizde kapılmayalım o rüzgara..Dua et oohh mis gibii.. Dışarda hayat akıp gidiyor.. Dünyaya gelmiş olma amacımız yalnız bebeğimizi beklemek olamaz değil mi??
Hemde nasıl güçlüyüz kimse olamaz bizim gibi....Allah er ya da geç mükafakatını verecek bize...
Evet Tülayım topla kendini..Sen güçlü güzel yüreklisin atlatıcaz bunları kiii hep beraber güzel günler göreceğiz.
Saol birtanem eşim iyi çok şükür ayaklandı.. Benim onun için üzüldüğüme bu kadar çabaladığıma ilk kez şahit oldu ben hep saklardım ondan.. Hani kimisi eşinin yada çocuğunun yastığını koklar ama gidip yanına iki kelime güzel konuşamaz ya.. Ben aynen o tiplerdenim..(Gerçi çocuk demeyelim o olunca farklı olur eminimm ) Ama çook severim gerçekten çok belli edemeyebilirim her zaman.. Bir olayda aniden kendisini gösteren bir sevgi ve şefkat hali var içimde O da onu gördü ilk defa bu kadar net çook üstüme titriyor bu aralar.. Bilse ben hep öyleydim ona karşı zatennn İyiyiz çok şükür birtanem.. Sen nasılsınnn hatta nasılsınızz??
Bitanemmm sende topla kendini birimiz dağıtınca diğerimizde kapılmayalım o rüzgara..Dua et oohh mis gibii.. Dışarda hayat akıp gidiyor.. Dünyaya gelmiş olma amacımız yalnız bebeğimizi beklemek olamaz değil mi??
Ne güzel...
Eşimin varikosel amleiyatı sonrası halimi düşündüm.Bende senin gibi olmuştum.
Eşim şoktaydı ilgi karşısında.....
hiç nazlanmaz zaten hakkını yiyemem.onu hatırladım bende...
çok şükür iyiyiz annemin tedavisi devam işte.azda daha şekillense bende başlıcam inşh.
akşamları iş çıkışı orayada uğruyorum o yüzden burayı akşamları çok takip edemiyorum.
ama aklımdasınız hep
Evet böyle durumlarda teselliler işe yaramıyor ki
O komşunda ayıp etmiş ama.Bizler bir tanesine bile hasretken onların yaptığına bak ya
Banada demişti annesi bazen sıkılıyorum topuk dikeni var bende diye.Sonra benim evlat hasreti çektiğimi anladı da lafı değiştirdi
Eşimde de hem hormonal hemde küçük testist sorunu var.
Nasıl atlatacağız bilmiyorum
Dualarımız olmasa zor belki de
Öyle işte.....
Ne güzel...
Eşimin varikosel amleiyatı sonrası halimi düşündüm.Bende senin gibi olmuştum.
Eşim şoktaydı ilgi karşısında.....
hiç nazlanmaz zaten hakkını yiyemem.onu hatırladım bende...
çok şükür iyiyiz annemin tedavisi devam işte.azda daha şekillense bende başlıcam inşh.
akşamları iş çıkışı orayada uğruyorum o yüzden burayı akşamları çok takip edemiyorum.
ama aklımdasınız hep
Canımm sende bizim aklımızdasınnn.. Rabbim annene şifa versin bir an önce inşallah.. Hayırlısı ne zamansa o zaman başlayın birtanemm.. Dualarım sizinle..
Gönlüm çok istesede kendimi çok kaptırmak istemiyorum ama ilk 3 ayımızın içinde olsak ta ilk zamanlar mikroskop ile baktığımızda birşey yoktu, ilaç ve iğnelerden sonra yavaş yavaş hücreler oluşup kümeleşmeye başladı. zaman geçtikçe de çoğalarak devam ediyor. Tabi bu bizim yorumumuz :) ama kesin bir şeyler değişiyor. Eşime diyorum ki değişen birşeyler var görüyoruz, 3 ayın sonunu beklemeden gerçekten sonuç gördüğümüz ve düşündüğümüz gibi güzel bir şekildemi ilerliyor baktıralım, merak ediyorum ama sanırım eşim bekleyecek.
Şu 3 aylarda hepimizin duaları en hayırlı şekilde gerçekleşsin inşallah :)
Cnm siz mikroskop almistiniz değil mi ne güzel inşallah spermleride görürsünüz yakinda :) aminnnnGönlüm çok istesede kendimi çok kaptırmak istemiyorum ama ilk 3 ayımızın içinde olsak ta ilk zamanlar mikroskop ile baktığımızda birşey yoktu, ilaç ve iğnelerden sonra yavaş yavaş hücreler oluşup kümeleşmeye başladı. zaman geçtikçe de çoğalarak devam ediyor. Tabi bu bizim yorumumuz :) ama kesin bir şeyler değişiyor. Eşime diyorum ki değişen birşeyler var görüyoruz, 3 ayın sonunu beklemeden gerçekten sonuç gördüğümüz ve düşündüğümüz gibi güzel bir şekildemi ilerliyor baktıralım, merak ediyorum ama sanırım eşim bekleyecek.
Evet böyle durumlarda teselliler işe yaramıyor ki
O komşunda ayıp etmiş ama.Bizler bir tanesine bile hasretken onların yaptığına bak ya
Banada demişti annesi bazen sıkılıyorum topuk dikeni var bende diye.Sonra benim evlat hasreti çektiğimi anladı da lafı değiştirdi
Eşimde de hem hormonal hemde küçük testist sorunu var.
Nasıl atlatacağız bilmiyorum
Dualarımız olmasa zor belki de
Öyle işte.....
haklısın canım ama bıan gelıyo ki kapılıyorum o rüzgara...allah yardımcımız olsun inş...
iiyi ki sizler varsınız...şu güzel destegınız..anlamlı cümleleriniz beni kendıme getırıyo..allahrazı olsun hepınızden..
buarada eşinin iyi olmasına sevındım canım...sevgi böcükleri sizi
Gönlüm çok istesede kendimi çok kaptırmak istemiyorum ama ilk 3 ayımızın içinde olsak ta ilk zamanlar mikroskop ile baktığımızda birşey yoktu, ilaç ve iğnelerden sonra yavaş yavaş hücreler oluşup kümeleşmeye başladı. zaman geçtikçe de çoğalarak devam ediyor. Tabi bu bizim yorumumuz :) ama kesin bir şeyler değişiyor. Eşime diyorum ki değişen birşeyler var görüyoruz, 3 ayın sonunu beklemeden gerçekten sonuç gördüğümüz ve düşündüğümüz gibi güzel bir şekildemi ilerliyor baktıralım, merak ediyorum ama sanırım eşim bekleyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?