Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canım benim aynen öyle biz GÜÇLÜ KADINLARIZ....

Hemde nasıl güçlüyüz kimse olamaz bizim gibi....Allah er ya da geç mükafakatını verecek bize...

Evet Tülayım topla kendini..Sen güçlü güzel yüreklisin atlatıcaz bunları kiii hep beraber güzel günler göreceğiz.

ooooyyyyy oyyyyyy tülay içimin yangınını alevledın arkadasım ya...zaten pöf desen aglayacak durumdayım
okadar anlıyorum kı duygularını...ne desem boşş nasıl teselli etsem...
komşum hamıle ıkıncı bebegının cınsıyetı haberını verdı kızı olucakmıs...eşimle benım muradımız kız evlat ama o kız oluyo dıye
üzülüyo bırıncı cocuguda kızoldugu için...ama dıyemedım kı senın erkek olsun dedıgın kız evladına bız hasretiz diyeeeee
gözyaslarımı durduramıyorum kımseye bişey diyemiyorum cccoookkk zorrrr...
eşimde allah korusun kromozom bozuklugu olabılırmiş...zaaten bı o eksıktı...bunada şükür...varıkosel,küçük testis,azosperm.....
napalım görecegımız varmıs dıyorum baska elimden gelen yok...hepimize dua edıyorum..allahım bizimde yüzümüzü güldürcek inş ...

canım şu mübarek 3 aylarda Allahım sana ve tüm evlat isteyenlere bu duyguy tez zamanda yaşatsınnn...
o kadar duygulandımki yazdığınaaa

canım şu mübarek 3 aylarda Allahım sana ve tüm evlat isteyenlere bu duyguy tez zamanda yaşatsınnn...
o kadar duygulandımki yazdığınaaa

aaammmiiinnnn canımmm amminnnn...hamişsin dualarında unutma olur mu....
inanki ateş düştüğü yeri yakıyo...içimde fırtınalar kopuyo ama duyan yok ,gören yok,,,,,,

aaammmiiinnnn canımmm amminnnn...hamişsin dualarında unutma olur mu....
inanki ateş düştüğü yeri yakıyo...içimde fırtınalar kopuyo ama duyan yok ,gören yok,,,,,,

canımm bende bekledim biliosunnn...tabiki aklımdasınız hepiniz için toplu dua ediyorumm...
Allahım kimseye yaşatmasın kimseye aratmasın..
sağlıklı eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsinn hepimize hepinizeee...

evet canım..allahım saglıkla kavustursun miniğine inş...
aminnn inşş...allahrazı olsun...anlıyosun bebi bizi destek oluyosun...
çok saol canım

evet canım..allahım saglıkla kavustursun miniğine inş...
aminnn inşş...allahrazı olsun...anlıyosun bebi bizi destek oluyosun...
çok saol canım

tabiki anlıyorumm canım bende bekledimm..ama şükürki rabbime çok bekletmedi yine..inş sizlerde tez zamanda kavuşursunuz mucizelerinizeee

canım ya gayet iyi anlıyorum.
Allahım tez zamanda hasret çeken herkese yardım etsin.

Evet böyle durumlarda teselliler işe yaramıyor ki
O komşunda ayıp etmiş ama.Bizler bir tanesine bile hasretken onların yaptığına bak ya
Banada demişti annesi bazen sıkılıyorum topuk dikeni var bende diye.Sonra benim evlat hasreti çektiğimi anladı da lafı değiştirdi
Eşimde de hem hormonal hemde küçük testist sorunu var.
Nasıl atlatacağız bilmiyorum
Dualarımız olmasa zor belki de
Öyle işte.....

Canım sizin durum bizim durum ve ChocolateChips lerin durumu aynı..

Gönlüm çok istesede kendimi çok kaptırmak istemiyorum ama ilk 3 ayımızın içinde olsak ta ilk zamanlar mikroskop ile baktığımızda birşey yoktu, ilaç ve iğnelerden sonra yavaş yavaş hücreler oluşup kümeleşmeye başladı. zaman geçtikçe de çoğalarak devam ediyor. Tabi bu bizim yorumumuz :) ama kesin bir şeyler değişiyor. Eşime diyorum ki değişen birşeyler var görüyoruz, 3 ayın sonunu beklemeden gerçekten sonuç gördüğümüz ve düşündüğümüz gibi güzel bir şekildemi ilerliyor baktıralım, merak ediyorum ama sanırım eşim bekleyecek.

Şu 3 aylarda hepimizin duaları en hayırlı şekilde gerçekleşsin inşallah :)

Çok sevindim canım gördükleriniz inşh çok doğrudur ve çoğlarak hücreler spermlere dönüşür

Cnm siz mikroskop almistiniz değil mi ne güzel inşallah spermleride görürsünüz yakinda :) aminnnn

aynen canım teselli hiç işe yaramıyo...bız bır tane bulsak şükredicez ama...komşum kız yada erkek olmasına takmış durumda...
insanlar şükürü beterın beterını unutuyo unutuyorum....bazen bulupta bunuyoruz...allahım kımseye aratmasın tez zamanda
hepimize nasıp etsın ınş...
bende bılmıyorum..nasıl bununla yaşamayı ögrenıcez...nasıl beklıcez tedavıler ıcın zaman gereklı....
haklısın canım rabbıme dayanıcaz şu mübarek zamanlar hürmetine bol bol dua edıp allaha yalvarıcaz inş..

negüzel mikroskopla nasil bakiliacagini felan biliyorsunuz :) en azindan ara ara bakarsiniz bi umut olur yazdigin gibi. benim esiminde ilac ve igneleri baslayali tam 4 bucuk hafta oldu cok ama cok merak ediyorum biseyler degistimi noldu diye bazen düsünüyorum bide hic bi ilerleme yoksa diye sIkIntI giriyor icime. Almanyada oldugumuz icin de hemen bi gidip baktirilacak yer de degil istanbul ve burda da öyle biyer yokmus ins ummadigimiz kadar güzellikklerle karsilasiriz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…