Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Cnm seninde mi transfer in var Ayy çok sevindim cnmm ben kacirmisim bu gelismeyi

slm arkadaslarim nasilsiniz? bugün icimde bi sevinc var hava da burda cok güzel artik ins hersey ard arda güzellikler gelir ;-)))
size bi sorum olcak: ramazanda ilaclari esleriniz nasil alicak hic soran oldumu doktora? yoksa oruc tutmasin felan dedimi acaba? benim esim hergün toplan 11 tane hap aliyor haftada 3 de igne. hocayi yada ersel beyi ariyacagiz daha ama belki bi soran bilen olmustur?

öpüyorum hepiniziiii

Sağoll canımmm benimmmmmmmmm Allah razı olsun..

cnm keşke hamilelik olsa.. ama bu soğuk algınlığı olup üşetmekten olabilir kist de ağrı yapar ama şimdi biz ne desek yalan bence sen bi dr.a gözük en iyisi geçmiş olsun...

Kuzucum inanki çok yorucu.. Eşimin ağrıları oldu benim kafam ağırlaştı bir süre sonra yoruldum üzüldüm.. Gerçekten çok yıpranıyor insan işle ilgili izin sıkıntıları.. koştur koştur bir süreçti. Çok şükür iyi şimdi atlattık taburcu olduk canım bu sabah [/QUOTE]

ahh cnm kıyamam yaaa ama çok şükür atlatmışsınız
Allah bida göstermesin inşallah ,bu izin meseleri de yoruyor gerçekten insanı bazen işi gücü bırakası gelio insanın
amma velakin olmuyor bırakmak öyle
kendinlede ilgilen birazck toparlanabilesin cnm

Son düzenleme:

ahh cnm kıyamam yaaa ama çok şükür atlatmışsınız
Allah bida göstermesin inşallah ,bu izin meseleri de yoruyor gerçekten insanı bazen işi gücü bırakası gelio insanın
amma velakin olmuyor bırakmak öyle
kendinlede ilgilen birazck toparlanabilesin cnm[/QUOTE]

Saol birtanem.. Eşim toparlansın bir.. Bende toparlanacağım inşallah..

canım benzer sorunlar bendede var son haftalarda, ben üşüttüğümü düşünüyorum. çünkü mevsim geçişlerinde ince giyip soğuğa maruz kaldığımız oluyo malum. babet giyip doluya yakalanmamız cabası :)
hamileliğe gelince,umutsuz olma neden olmasın,Allah ol dedikten sonra... ama biliyosun hamilelik olsa bile ancak adet süresi bikaç gün geçtikten sonra belirti vermeye başlar,adete 10 gün kala herhangi bi belirti olmaz. gönül isterki o belirtileri de yaşayalım, inşaAllah en kısa zamanda hepimiz tadarız canım.
ama korkma hemen, kist falan da değildir inş. biraz daha bekle geçmezse doktora görünürsün ben öyle yapıcam canım.

Beninde yeni haberim oldu canım:)) şaka canim ya arkadaş imiz test icin son 3gun dememi trabsfere anlamış sperm testi vercez canim ama insallah Allah soyletmistir transfermde yakinda olur :))

:) gerçektende Allah soyletti.. İnşallahh cnm hayirlisyla oda olcak. Inşallah sperm çıkar cnm

Beninde yeni haberim oldu canım:)) şaka canim ya arkadaş imiz test icin son 3gun dememi trabsfere anlamış sperm testi vercez canim ama insallah Allah soyletmistir transfermde yakinda olur :))

Allah soyletmistir inşallah canim ben öyle anladim :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yumurtlama dönemi olabilirmi? ilk adetinin 12-15 gününe denk geliyosa olabilir, her kadinin adet dönemi ayni olmadigindan bikac gün ileri yada geri düsebilir yumurtlama dönemi. Cünkü kimisi hissedermis o dönemi ya sag yada sol tarafta agri sizi gibi bikac gün olabilir. bende cogunlukla hissediyorum ve kontrol ediyorum tam o döneme geliyor. ama arkadaslarin dedigi gibi doktora gitmekte herzaman fayda var :)

Aminnnnn canlarım allah razı olsun hepinizdende inşallah cuma günü hayırlı haberler veririm size biraz sıkıntılı günlerden geçiyorum ama rabbime binlercekez şükürler olsun rabbim nasip etti buralara kadar gelmeyi devamının gelmesinede nasip eder inşallah canlarım ayaklarımı diktim yatıyorum😊dualarımdasınız allahım bütün isteyenlere inşallah tez zamanda nasip etsin yoklardan var etsin aminnnn😌

Cnmm bnm inşallah yavrun tutunacak sana kaç embrıyo transfer edıldı. Inşallah ikizlerin olur :) duaların içinde amin cnm rabbim kabul etsin.

Kızlar eşim hem bitkisel hemde iğne kullanio. Kapsüller bitti sıvı lar var daha onlar bittikten sonra mı yenı ilaçlari isteyelim siz nasıl. Yapiyosunuz

Hepimiz için okudum. Rabbim bu hafta herkesin eşlerine şifalar versin.test yapacaklara milyonlarca spermler versiinnn.
Hamilelerimize şifalar
Evladi olanlara şifalar
Penbis sana da canim cuma günü halaylik haberler versin.topigimizin duasi çifter çifter versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…