merhaba arkadaşlar eşimde Hipogonadotropik Hipogonadizm vardı . cok zor sürecin ardından nihayet mutlu sonra kavuşuyoruz Allahın izniyle 10 haftalık hamileyim . Allah bebeğimizi bize bağışlasın isteyen herkese nasib etsin . ama sormam gereken bişey var bu hastalık babadan çocuğa geçer mi kaç gündür bunu düşünüpuyku uyuyamıyor karnımdaki minicik yavrumunda huzurunu kaçırıyorum . bibilgisiolan varsa cevap verebilirmi
canlarim allah hepiniz den razi olsun dualarinizi eksik etmezsiniz suan da hastanedeyim dün cok fenalastim nerdeyse bayilacaktim kontrol oldum cok sükür birsey im yok hocam erken Gebell testini istedi kan aldi simdi sabirsizlikla sonucu bekliyorum hayirlisi olsun Kurban oldugum allahim herkese nasip etsin insallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canlarim allah hepiniz den razi olsun dualarinizi eksik etmezsiniz suan da hastanedeyim dün cok fenalastim nerdeyse bayilacaktim kontrol oldum cok sükür birsey im yok hocam erken Gebell testini istedi kan aldi simdi sabirsizlikla sonucu bekliyorum hayirlisi olsun Kurban oldugum allahim herkese nasip etsin insallah
merhaba arkadaşlar eşimde Hipogonadotropik Hipogonadizm vardı . cok zor sürecin ardından nihayet mutlu sonra kavuşuyoruz Allahın izniyle 10 haftalık hamileyim . Allah bebeğimizi bize bağışlasın isteyen herkese nasib etsin . ama sormam gereken bişey var bu hastalık babadan çocuğa geçer mi kaç gündür bunu düşünüpuyku uyuyamıyor karnımdaki minicik yavrumunda huzurunu kaçırıyorum . bibilgisiolan varsa cevap verebilirmi
14-doğadandeva_______________ 16/06/2014 pazartesi
elzem____________________ 158
15-zumra11__________________ 18/06/2014 Çarşamba
ese44_____________________158
16-ese44_____________________20/06/2014 cuma
çare________________________158
tosbag______________________158
ese44_______________________158
eda09_______________________158
elzem______________________158
ecrin23_____________________158
17-penbis____________________22/06/2014 pazar
çare______________________158
edebal____________________158
aslıhikmet_________________158
ecrin23___________________158
eda09____________________158
NOT:Arkadaşlar lütfen listeleri bir an önce tamamlayalım.Çok uzadı gitti ya.
Yarın penbis kardeşimiz test verecek ama onun duası da halen bitmedi
158 adet tefriciyeyi okumak bu kadar zor mu ya 2 günlük süre yetmiyor mu????
Önce dualarınızı okuyun sonra ne yapacaksanız yapın.
Merhabalar gecmise bakmaya calisiyorum ama cok uzun okumaya baslarsam bitirebilir miyim ki
kizlar biliorsunuz benim hamilelik baya zor geciyor rahim kasilmalari baslamisti hala gecmedi erken dogum olupta kaybetmem bebislerimi insallah
Bide kiz bebekte bagorsak parlamasi vardi cok sukur gecti 4lu test sonuclari iyi cikti rabbim saglik sihhat versin daima
Allah bu derdi verdiyse mutlaka bir bildogi var dedim hep... Bu dertle kendisine yakinlastirmak istemis diye dusunuyorum artik.. namaza baslamistim 2 yil kadar oldu simdi oturarark kiliyorum gerci ama affetsin egilmem imkansiz veeee ck sukur kuranin arapcasini bugin itibariyle okumaya basladim
Her vakit namazimda ve kuran ogrenirken bile sizlere de dua ediyorum en yakin zamanda tedavileriniz olumlu sonuclansin diye...
Allahim dualarimizi kabul eylesin ve hic kimseyi bu dertle sinamasin insallah opuyorum hepinizi allaha emanet olun :-*
canlarim malesef sonuc suan negatif ama doktorum. dediki erken oldugu Icin olabilirmis
Merhabalar gecmise bakmaya calisiyorum ama cok uzun okumaya baslarsam bitirebilir miyim ki
kizlar biliorsunuz benim hamilelik baya zor geciyor rahim kasilmalari baslamisti hala gecmedi erken dogum olupta kaybetmem bebislerimi insallah
Bide kiz bebekte bagorsak parlamasi vardi cok sukur gecti 4lu test sonuclari iyi cikti rabbim saglik sihhat versin daima
Allah bu derdi verdiyse mutlaka bir bildogi var dedim hep... Bu dertle kendisine yakinlastirmak istemis diye dusunuyorum artik.. namaza baslamistim 2 yil kadar oldu simdi oturarark kiliyorum gerci ama affetsin egilmem imkansiz veeee ck sukur kuranin arapcasini bugin itibariyle okumaya basladim
Her vakit namazimda ve kuran ogrenirken bile sizlere de dua ediyorum en yakin zamanda tedavileriniz olumlu sonuclansin diye...
Allahim dualarimizi kabul eylesin ve hic kimseyi bu dertle sinamasin insallah opuyorum hepinizi allaha emanet olun :-*
herkese günaydınlar
ramazana saatler kala rabbim hepimize huzur versin oruçlarımızı layıkıyla tutmak nasip olsun....
canlarim malesef sonuc suan negatif ama doktorum. dediki erken oldugu Icin olabilirmis
Canım hayırlısı olsun dualarimiz seninlecanlarim malesef sonuc suan negatif ama doktorum. dediki erken oldugu Icin olabilirmis
14-doğadandeva_______________ 16/06/2014 pazartesi
15-zumra11__________________ 18/06/2014 Çarşamba
16-ese44_____________________20/06/2014 cuma
çare________________________158
tosbag______________________158
ese44_______________________158
eda09_______________________158
elzem______________________158
ecrin23_____________________158
17-penbis____________________22/06/2014 pazar
çare______________________158
edebal____________________158
aslıhikmet_________________158
ecrin23___________________158
eda09____________________158
NOT:Arkadaşlar lütfen listeleri bir an önce tamamlayalım.Çok uzadı gitti ya.
Yarın penbis kardeşimiz test verecek ama onun duası da halen bitmedi
158 adet tefriciyeyi okumak bu kadar zor mu ya 2 günlük süre yetmiyor mu????
Önce dualarınızı okuyun sonra ne yapacaksanız yapın.
cnm dr.un dediği gibi erken olduğu için belli olmamıştır belki bekle zamanını hakkına hayırlısı olsun...inşl bebeğin seninledircanlarim malesef sonuc suan negatif ama doktorum. dediki erken oldugu Icin olabilirmis
evet cnm denk gelemedik bu aralar pek giremedim .. nasılsın neler yapıyorsun annen baban ansıl oldular tedaviye ne karar verdin...Cemrem nasılsın denk gelemedik...Evet ramazan hayırsıyla başlıyor.amin canım benim
Arkadaşlar bizde sperm çıkışı malesef yok ama önümüzdeki hafta tedaviye başlamaya karar verdik. Beni hazırladıktan sonra eşime tese yapılacak. Şansımız %20 imiş... Ramazan ayında Rabbim bize bir mucize yaşamayı nasip eder inşalah... Dualarınızı eksik etmeyin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?