Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İşte bu beeeeeeeeeeeeee

Eevveeettt bugün toprammmm için halaylar hiç durmasın haydiinnnn halaya tutun ucundan

kız penbiş çok sevindim yaaa bir yandan yazışıyoz faceden ama burdan da yazayım cnm Allah tamamına erdirsin
halayımıda çekeyim ohhhh

evet bitanemmmm hala şaşkınımmmmmm

canlarim malesef sonuc suan negatif ama doktorum. dediki erken oldugu Icin olabilirmis

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hasretm cnmm Allahyardımcın olsun hemen izme kendini böyle dur bakalım

l

cnm hayırlı uğurlu bol bebekli olsun tedavin inşallahhhhhhh

hamileyimmmmmmmm sanırımmmm ikizzzzzzzzzzzzzzzzzzz

penbişşşşşş maşşallhhhh şükür biri daha kurtuldu

Son düzenleme:
kızlar hamileyimmmmmmmmmm allahım binlercekez yüzbinlerce şükürler olsunnnnnn

Canımmmmm faceden kutladım ama burdanda kutlayayım bitanemmmmm çokkkk çokk sevindimmmmm
Allahım hayırlısyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. inşallahhhhhhh..miniklerini
:
faceden halay çekilmiyor burdan çeekyim dedim..
darısı diğer kızların başına inşallah bu mübarek günlerdeee :)

penbiş canım çok sevindim gözün aydın olsun

tülaycım penbiş ve elzem arkadaşımızın duasını okudum

bizden haberler germ hüçreler çok düşmüş lökosit artmış %33 spermatit %67 spermosit var tesellimizde bu oldu herkese sevgiler...

hamileyimmmmmmmm sanırımmmm ikizzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Dün seni kardeşime anlatiyodum iki embriyo transfer etmişler inşallah ikiside tutar ikizleri olur dedim çok şükür yaaa.. darısı bizlere olsun.. cnmmm yaa hayırlı ugurlu olsunnn

canımmmmm çok sevindim inan ya vallahi gece uyuyamadım demedim mi ben sana yaaaaaa Rabbim tamamına erdirsin inşallah darısı başımıza olsun inşallahhhhh:

Cnmmm mm mm mm çok sevindim. Yaaaa süper bi haber rabbim sana bağışlasin inşallah sorunsuz bi hamilelik geçirirsin maşalalhhhh

aminnnnnn canımmm darısı başınıza inşallah

allahım hepinizden razı olsun kardeşlerim canlarım kader arkadaşlarım çokkkk çokkk sağolun dualarınızla rabbim güzümü güldürdü inşallah kucağına aldığım günlerde hayırlısıyla gelir darısıda sizlere olsun inşallah

Dün seni kardeşime anlatiyodum iki embriyo transfer etmişler inşallah ikiside tutar ikizleri olur dedim çok şükür yaaa.. darısı bizlere olsun.. cnmmm yaa hayırlı ugurlu olsunnn

Oleyyyyyyyyyyyyy

rabbim saglikla kucagina aldirsin darisi basimizaaaa

Cnmmm mm mm mm çok sevindim. Yaaaa süper bi haber rabbim sana bağışlasin inşallah sorunsuz bi hamilelik geçirirsin maşalalhhhh

gözün aydın canımmmm

çok güzel bir haber... darısı bizlereee

aminnnnnnnn canım inşallah bizde bu mutluluğu yaşarız Rabbim büyük işte.Şu mübarek cuma vaktinde nasılda sevindirdin yaaaa

canımmmmm çok sevindim inan ya vallahi gece uyuyamadım demedim mi ben sana yaaaaaa Rabbim tamamına erdirsin inşallah darısı başımıza olsun inşallahhhhh:

İşte bu beeeeeeeeeeeeee

allah razı olsunnnnn canlarımmmm cok duygulandımmm cok dualar ettik rabbim nasip etti seviçden ağlıyorummmmmmmmallahım sizlerede nasip etsinnnnn inşallllah canlarımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…