- 13 Temmuz 2011
- 2.151
- 3.451
- 248
kızlar hamileyimmmmmmmmmm allahım binlercekez yüzbinlerce şükürler olsunnnnnn
İşte bu beeeeeeeeeeeeee
Eevveeettt bugün toprammmm için halaylar hiç durmasın haydiinnnn halaya tutun ucundan
Çok şükür canım.Bugün bir kadın daha hayaline kavuşuyor
Rabbim sağ salim kazasız belasız kucağına almak nasip etsin İNŞALLAH
Sen güzel ve temiz yüreğinle çoktan hakettin bunu.
Haydiiii halaya
kız penbiş çok sevindim yaaa bir yandan yazışıyoz faceden ama burdan da yazayım cnm Allah tamamına erdirsin
halayımıda çekeyim ohhhh
canlarim malesef sonuc suan negatif ama doktorum. dediki erken oldugu Icin olabilirmis
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
lArkadaşlar bizde sperm çıkışı malesef yok ama önümüzdeki hafta tedaviye başlamaya karar verdik. Beni hazırladıktan sonra eşime tese yapılacak. Şansımız %20 imiş... Ramazan ayında Rabbim bize bir mucize yaşamayı nasip eder inşalah... Dualarınızı eksik etmeyin...
hamileyimmmmmmmm sanırımmmm ikizzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Eevveeettt bugün toprammmm için halaylar hiç durmasın haydiinnnn halaya tutun ucundan
canlarımmmmmmmm allah razı olsunnnnnnnnn hepinizdennnnnnn
canımmmmm çok sevindim inan ya vallahi gece uyuyamadım demedim mi ben sana yaaaaaa Rabbim tamamına erdirsin inşallah darısı başımıza olsun inşallahhhhh:
kardeşimmmm benimmm inşallah dualarım sizinle darısı başınızaaaa inşallahhh
canımmmmm çok sevindim inan ya vallahi gece uyuyamadım demedim mi ben sana yaaaaaa Rabbim tamamına erdirsin inşallah darısı başımıza olsun inşallahhhhh:
Cnmmm mm mm mm çok sevindim. Yaaaa süper bi haber rabbim sana bağışlasin inşallah sorunsuz bi hamilelik geçirirsinmaşalalhhhh
Dün seni kardeşime anlatiyodum iki embriyo transfer etmişler inşallah ikiside tutar ikizleri olur dedim çok şükür yaaa..darısı bizlere olsun.. cnmmm yaa hayırlı ugurlu olsunnn
Oleyyyyyyyyyyyyy
rabbim saglikla kucagina aldirsin darisi basimizaaaa
Cnmmm mm mm mm çok sevindim. Yaaaa süper bi haber rabbim sana bağışlasin inşallah sorunsuz bi hamilelik geçirirsinmaşalalhhhh
gözün aydın canımmmm
çok güzel bir haber... darısı bizlereee
aminnnnnnnn canım inşallah bizde bu mutluluğu yaşarız Rabbim büyük işte.Şu mübarek cuma vaktinde nasılda sevindirdin yaaaa
İşte bu beeeeeeeeeeeeee
canım hayırlı olsun rabbim sağlıklı sıhatli kucağına almayı nasip etsin darısı başıma testime 5 gün kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?