Canım meslektaşım evet tatil başlıyor ben de bir iki haftaya eşimi bırakıp memlekete gideceğim bir aksilik olmazsa. .. sana iyi tatiller. . Aslında tatil bir taraftan kötü geliyor etraftakiler memlekettekiler bebek soruyor boş olduğum için sürekli kuruyorum düşünüyorum. ... tek tesellim annemin babamın yanında olmak ama bu sefer aklım eşimde kaliyor... amaaan çok konuştum iyi tatiller. ..Arkadaşlar Allahın iznşyle tüm öğretmen arkadaşlarımızla beraber yarın tatilimiz başlıyor. Memlekette net olmadığı için bu akşam son girişim.
Hepinize hayırlı tatiller,HAYIRLI RAMAZANLAR. dualarınızda banada yer veriseniz sevinirim. İnşallah döndüğümde güzel haberlerinizi alır ve güzel haberlerle gelirim.
HEPİNİZ ALLAHA EMANET OLUN.
Allah razı olsun bacım, zaten güvendiğimiz sizlerin duası yoksa %20 falan hikaye...İnşallah mucizeniz gerçek olur. Allah yardımcınız olsun dualarimiz seninle. ..
Arkadaşlar bizde sperm çıkışı malesef yok ama önümüzdeki hafta tedaviye başlamaya karar verdik. Beni hazırladıktan sonra eşime tese yapılacak. Şansımız %20 imiş... Ramazan ayında Rabbim bize bir mucize yaşamayı nasip eder inşalah... Dualarınızı eksik etmeyin...
Arkadaşlar bizde sperm çıkışı malesef yok ama önümüzdeki hafta tedaviye başlamaya karar verdik. Beni hazırladıktan sonra eşime tese yapılacak. Şansımız %20 imiş... Ramazan ayında Rabbim bize bir mucize yaşamayı nasip eder inşalah... Dualarınızı eksik etmeyin...
hayırlısı olsun canım inşallah birdaha ki denemende Rabbim sana meleğini nasip edercanlarim malesef sonuc suan negatif ama doktorum. dediki erken oldugu Icin olabilirmis
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım baya sorunlar yaşamışsın rahim kasılmaları bende de başladı geçen gün doktora gittim nst ye bile girdim daha çok erken olmasına rağmenMerhabalar gecmise bakmaya calisiyorum ama cok uzun okumaya baslarsam bitirebilir miyim ki
kizlar biliorsunuz benim hamilelik baya zor geciyor rahim kasilmalari baslamisti hala gecmedi erken dogum olupta kaybetmem bebislerimi insallah
Bide kiz bebekte bagorsak parlamasi vardi cok sukur gecti 4lu test sonuclari iyi cikti rabbim saglik sihhat versin daima
Allah bu derdi verdiyse mutlaka bir bildogi var dedim hep... Bu dertle kendisine yakinlastirmak istemis diye dusunuyorum artik.. namaza baslamistim 2 yil kadar oldu simdi oturarark kiliyorum gerci ama affetsin egilmem imkansiz veeee ck sukur kuranin arapcasini bugin itibariyle okumaya basladim
Her vakit namazimda ve kuran ogrenirken bile sizlere de dua ediyorum en yakin zamanda tedavileriniz olumlu sonuclansin diye...
Allahim dualarimizi kabul eylesin ve hic kimseyi bu dertle sinamasin insallah opuyorum hepinizi allaha emanet olun :-*
cnm dr.un dediği gibi erken olduğu için belli olmamıştır belki bekle zamanını hakkına hayırlısı olsun...inşl bebeğin seninledir
evet cnm denk gelemedik bu aralar pek giremedim .. nasılsın neler yapıyorsun annen baban ansıl oldular tedaviye ne karar verdin...
Arkadaşlar Allahın iznşyle tüm öğretmen arkadaşlarımızla beraber yarın tatilimiz başlıyor. Memlekette net olmadığı için bu akşam son girişim.
Hepinize hayırlı tatiller,HAYIRLI RAMAZANLAR. dualarınızda banada yer veriseniz sevinirim. İnşallah döndüğümde güzel haberlerinizi alır ve güzel haberlerle gelirim.
HEPİNİZ ALLAHA EMANET OLUN.
Canım meslektaşım evet tatil başlıyor ben de bir iki haftaya eşimi bırakıp memlekete gideceğim bir aksilik olmazsa. .. sana iyi tatiller. . Aslında tatil bir taraftan kötü geliyor etraftakiler memlekettekiler bebek soruyor boş olduğum için sürekli kuruyorum düşünüyorum. ... tek tesellim annemin babamın yanında olmak ama bu sefer aklım eşimde kaliyor... amaaan çok konuştum iyi tatiller. ..
Yeşilim nasılsın?bebekler nasıl?slm arkadaşlar ;
Ramazan ayının ilk sahuru bugün yapılacak Allahın izniyle. Allah herkesin ramazan ayını mübarek eylesin.
öyle mübarek bir aya girdik ki yapılan tüm dulalar kabul olur inşallah her zaman dulaarımdasınız
sağol canım iyi olmaya çalışıyoruz hem sıcaklar bastırdı hem ağırlaşmayada başladık idare ediyoruz çok şükürHerkese Şifalar ver Allahım....Bu mübarek günde bu mübarek ramazan başlangıcında sen tüm darda olanları sevindir Allahım
canım cemrem iyiyim çok şükür...işe git gel anneye uğra iş yap eve gel yat kalk işe gel.
herşeyi için genede şükürler olsun biraz rutin bir düzendeyiz geçecek bitecek inşh diyorum hep.
babam daha iyi gibi çok şükür...temmuzda ilk hafta kontroleri var.
annem için hergün Bursaya gidip geliyoruz tedavisi için.inşh eylüle doğru bitecek alması gerekenler.
inşh test sonuçlarıda iyi çıkar sonrası için.
annemin tedavi biter bitmez bende büyük ihtimalle işi bırakıp artık kendi tadevime başlıcam eylülü bulur gibi canım.
Hakkımızda hepimizin hayırlısı olsun.
Canım benim dualarımızdasın elbette.Allahım hayırlı haberlerle bize dönmeni nasip etsin.
Sağol canım.İyi tatiler.Allaha emanet ol sende.Hayırlı ramazanlar.
iyi tatiller canım.Anne ve baba ilaç gibidir kulaklarını tıka boşver.sayılı günler hemen eşinin yanına dönersin kihayırlı ramazanlar...
Yeşilim nasılsın?bebekler nasıl?
Hayırlı ramazanlar amin canım
İnşallah mucizeniz gerçek olur. Allah yardımcınız olsun dualarimiz seninle. ..
Canım hayırlısı olsun inşallah sperm bulunur ve bebişlerin olur.Hayırlısıyla tabiki dualarımız seninle.
Allah gönlünün muradını versin.
Allah hepinizden razı olsun... Ben de sık sık Hacı Bayram a gideceğim tedavi süresince hepinize dua edeceğim inşallah ramazan-ı şerif hürmetine Rabbim dualarımızı kabul eder...Canım Allah yardımcınız olsun,güzel sonuçlarınız olsun inşallah
hamileyimmmmmmmm sanırımmmm ikizzzzzzzzzzzzzzzzzzz
hamileyimmmmmmmm sanırımmmm ikizzzzzzzzzzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?