Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım meslektaşım evet tatil başlıyor ben de bir iki haftaya eşimi bırakıp memlekete gideceğim bir aksilik olmazsa. .. sana iyi tatiller. . Aslında tatil bir taraftan kötü geliyor etraftakiler memlekettekiler bebek soruyor boş olduğum için sürekli kuruyorum düşünüyorum. ... tek tesellim annemin babamın yanında olmak ama bu sefer aklım eşimde kaliyor... amaaan çok konuştum iyi tatiller. ..

Canım hayırlısı olsun inşallah sperm bulunur ve bebişlerin olur.Hayırlısıyla tabiki dualarımız seninle.
Allah gönlünün muradını versin.

Canım Allah yardımcınız olsun,güzel sonuçlarınız olsun inşallah

canlarim malesef sonuc suan negatif ama doktorum. dediki erken oldugu Icin olabilirmis

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hayırlısı olsun canım inşallah birdaha ki denemende Rabbim sana meleğini nasip eder

canım baya sorunlar yaşamışsın rahim kasılmaları bende de başladı geçen gün doktora gittim nst ye bile girdim daha çok erken olmasına rağmen
Rabbim yardımcımız olsun ikiz olunca tabiki daha da meşakatli oluyor hamilelik ama çok şükür bugünlerimize

slm arkadaşlar ;
Ramazan ayının ilk sahuru bugün yapılacak Allahın izniyle. Allah herkesin ramazan ayını mübarek eylesin.
öyle mübarek bir aya girdik ki yapılan tüm dulalar kabul olur inşallah her zaman dulaarımdasınız

Herkese Şifalar ver Allahım....Bu mübarek günde bu mübarek ramazan başlangıcında sen tüm darda olanları sevindir Allahım

canım cemrem iyiyim çok şükür...işe git gel anneye uğra iş yap eve gel yat kalk işe gel.
herşeyi için genede şükürler olsun biraz rutin bir düzendeyiz geçecek bitecek inşh diyorum hep.
babam daha iyi gibi çok şükür...temmuzda ilk hafta kontroleri var.
annem için hergün Bursaya gidip geliyoruz tedavisi için.inşh eylüle doğru bitecek alması gerekenler.
inşh test sonuçlarıda iyi çıkar sonrası için.
annemin tedavi biter bitmez bende büyük ihtimalle işi bırakıp artık kendi tadevime başlıcam eylülü bulur gibi canım.
Hakkımızda hepimizin hayırlısı olsun.

Canım benim dualarımızdasın elbette.Allahım hayırlı haberlerle bize dönmeni nasip etsin.

Sağol canım.İyi tatiler.Allaha emanet ol sende.Hayırlı ramazanlar.

iyi tatiller canım.Anne ve baba ilaç gibidir kulaklarını tıka boşver.sayılı günler hemen eşinin yanına dönersin ki hayırlı ramazanlar...

Yeşilim nasılsın?bebekler nasıl?

Hayırlı ramazanlar amin canım

Merhaba kuzucuklarımmmmmmmmm :) Ramazan geliyorrr içim içime sığmıyorr.. Uyanınca Kur-an sesi duyacağım için çook mutluyummm.. Gece sahur yapacağım için çoook mutluyummmm :) O saatte dua edebileceğim içinnn inanılmaz heyecanlanıyorumm.. Çünkü dua kapılarının sürekli açık olduğu bir aya giriyoruzz... Çook çook dua edelimmm canlarımmm

sağol canım iyi olmaya çalışıyoruz hem sıcaklar bastırdı hem ağırlaşmayada başladık idare ediyoruz çok şükür
sen nasılsın herşey yolunda mı canım

İnşallah mucizeniz gerçek olur. Allah yardımcınız olsun dualarimiz seninle. ..

Canım hayırlısı olsun inşallah sperm bulunur ve bebişlerin olur.Hayırlısıyla tabiki dualarımız seninle.
Allah gönlünün muradını versin.

Canım Allah yardımcınız olsun,güzel sonuçlarınız olsun inşallah
Allah hepinizden razı olsun... Ben de sık sık Hacı Bayram a gideceğim tedavi süresince hepinize dua edeceğim inşallah ramazan-ı şerif hürmetine Rabbim dualarımızı kabul eder...

Canımmm hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.. Biraz daha sabır istiyor Rabbim demekki.. Güzel yavrunuzun haberini bir gün alacaksınız inşallahhh canımmm benimmmm Hem daha erken değil mi??

Son düzenleme:
Haberini bekliyoruz canımmmm.. Hadi halay çekecek haberler ver bize.. Şu mübarek günlerde Rabbim dualarımızı kabul etsinnn de bize güzel haberlerini verrr

merhaba arkadaşlar...
herkese hayırlı ramazanlar...
rabbim bu mübarek ayda tüm ibadetlerimizi, tüm dualarımızı kabul eder inşallah...

güzel test sonuçları, sperm çıkışları, tüp bebek tedavileri ve pozitifler almamız ve bi sonraki ramazanları evlatlarımızla geçirmemiz dileğiyle...

öpüyorum hepinizi...

hamileyimmmmmmmm sanırımmmm ikizzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Çok şükür canım.Bugün bir kadın daha hayaline kavuşuyor
Rabbim sağ salim kazasız belasız kucağına almak nasip etsin İNŞALLAH
Sen güzel ve temiz yüreğinle çoktan hakettin bunu.
Haydiiii halaya

Eevveeettt bugün toprammmm için halaylar hiç durmasın haydiinnnn halaya tutun ucundan

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…