canlarım sagolun iyiki varsınız.benim eşim 2007de tese olmuştu gürgan clinicte orada elonge hücre bulunmuş emriyo oluşmuştu fakat tutmamıştı şimdide olmaz felan dediler kök hücreyi bekleyin demişler eşime ama belkide 3 yılın sonunda kullandığımız ilaçlar ve kürlerle gelişmiştir nerden biliyolarda bizi böyle üzüyolarki allahım hücreyi verdikten sonra onu geliştirmekte onun elinde şimdi nisan 23te birde emre beyle görüşelim diyorum ben birkez daha deneyecegim ve inanıyorum ALLAHIM benim bu çabamı karşılıksız borakmıyacak allahtan başka kimse bilemez ben bu denememde anne olacagım herkes görecek...inşallah sizlerde canlarım...
nerdesiniz kızlar...
amin canım evet kararsızlıgım korkumdan nedense herkese umut veren ben birden umutsuz oldum ama geçecek biliyorum demekki henüz zamanı degil doğru söylüyosun canım arkadaşım özelde yaptırdıkta ne oldu sanki olmayınca olmuyo iyiki varsın canım allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın.şuanda senin eşin ne kullanıyo..iyi akşamlar belgin bizde sizinle aynı durumdayız ,ilk tesede gelişmemiş hücreler bulunmuştu üç aydır kaan hocada tedavi görüyoruz ve hoca mayıs ayında gelin tedaviyi sonuçlandıralim dedi,ben de senin gibi tedavinin hemen sonuçlanacağını düşünemedim sperm çıkışı olacak diye düşündüm hoca öyle diyince çok şaşırdım canım ben şöyle düşünüyorum tedavimizi orda yaptıracağız ,daha önce denemeyi istanbulda çok tanınmış bi hastanede yaptırdık noldu sonuç hiç bir şey bir sürüde masarf yaptık ,rabbim ol derse olur , o nedenle bu seferki denemeyi ankarada kaan hocanın bulunduğu hastanede olmayı düşünüyorum ,Allah yar ve yardımcın olsun canımmmmm MEVLAM GÖRELİM NEYLER ,NEYLERSE GÜZEL EYLER....
canım benim inşallah allahım hepimizin yüzünü güldürsün allah razıolsun beni böyle bir anda yanlız bırakmadığınız için..merhaba belgincim
sakin canini sikma
sonuçta esinde üretim var
tese'de bulunmayan mikro tese'de çikar ben inaniyorum sende inan benim kadar
esimde çikan senin esindede çikar
evet tatlım haklısın allah bilir ister özel olsun ister hastane allahımın vermeye gönlü varsa olur....belgin sen hep derdin kafanı karıştırma emre beye degil kaan beye güven diye sende kafanı karıştırma bizde bir öncekindekinde özeldeydik ve 8 milyar para harcadık ne oldu nasip degilmiş ben her gidişimdi orda hamile kalan bir sürü insanla konuşuyorum hatta birisi vardı eşi azospermliymiş 1 oglu olmuş 4 yaşındaymış 2.için geliyordu yani rabbim mol derse özel devlet fark etmez
belgın cım allahım sana ve burdakı tum arkadaslarıma hayırlı ZAMANDA hayırlı evlatlar nasıp eylesın!kımbılır belkı buzaman erken olsa hayırlı olmayacak.RABBIM cok buyuk hazınesı cok genıs .umutsuz olmaaaaaaaaa!
canım benim çok sagol allahım okadar büyükki utandırmıyacak bizleri inşallah bu aclarda bitecek.canım sen nerelerdesin kafam çok sıkkın bu ara sana yazamadım ama aklımdaydın inanki neler yaptın canım...hayırlı günler kızlarrrrrrr..........
belgincim geçmişi fazla okumadım ama galiba seni çok ama çok üzmüşler .........kafana takma dicem ama heran bizimle yaşayan bir sorunu unutup kafaya takmamak olmaz herhalde neyseki rabbim dayanma gücü veriyor çok şükür evlatsızda yaşıyoruz düşe kalka ....herşey inanmakta bitiyor siz boşverin dr ların dediğini üzülmekten kendini yıpratmaktan başka birşey geçmez elinize.......rabbim herşeyin hakkınızda hayırlısını versin canım inşallah çektiğin sıkıntıların mükaafatını en güzel şekilde alırsın.........
espoir canım senin ve eşinin adına çok ama çok sevindim inşallah hamile haberlerinide vereceksin.....
ev işlerini bitirdim hemen bilgisayarın başına oturdum emme acıktım mamalarımı yiyip tekrar gelecem
canım benim allah kabul etsin mevlütünü.anneciğinede çok geçmiş olsun seninde tedavinin güzel geçmesine sevindim ohhh iyi canım gezmişsınız bende seviyorum ankarada gezmeyii kaynanatörde çatlamışrtır ohhh iyi olmuşkaydirigubbakcemile3 bizde işte canım aynı bildiğin gibi kötü haberlerle üzüldüm ama pes etmiyeceğim...umudunukaybetme inşallah pozitif sonucu alacaksın canım sen merak etme hep duacın olacağız sende azo olupta hamileler kervanına gireceksin ........hacettepe ünv. hast. sorsan sana en ince ayrıntısına kadar yazarımda ankara ünv. hast. hakkında hiç bir bilgim yoktur zaman gayet iyi biliyordu galiba pekde önermiyordu yanlış hatırlamıyorsam ama sen kafana takma rabbim ol dedikten sonra her türlü olur inşallah......keşke senle denk gelseydik daha geçen hafta ankaradaydım 3 gün kaldım 2 hastanede birbirine yakındı tanışırdık ama herşey kismet..............
belgincim neler yapayım canım işte gittim geldim ank. dr. kontrolümü oldum çok şükür herşey yolunda tedavim olumlu sonuçlar veriyor inşallah bundan sonrada böyle devam eder.....eşimlede fırsattan istifade gezdik......kaynanatördende kaçtık ankaraya yaklaşınca telefon açtık gittiğimizi söyledik çatladı resmen.....
gelincede zaten ev için mevlüdi şerif okutucaktım bendende güzel haberler çıkınca ikisi bir arada çıksın dedim yemekli mevlüt okuttum geçen hafta çarşambaydı hazırlıktı temizlikti baya yoruldum ama değdi çok şükür güzel geçti bütün akrabalarım tanıdıklarım hepimiz bir aradaydık ......
annem rahatsızlandı anjio oldu cuma gününden beride onun yanında kalıyordum baya zor geçti daha toparlanamadı şeker hastalığıda var diye dahada düzelemedi yatıyor ....ben eşim gelince dün akşam geldim evime perşembe günüm var diyede temizlik hazırlık yapacağım eşim gitsin yine gideceğim anneme abimler kalıyor yanında ama gelen giden eksik olmuyor maaşallah yengemde yoruluyor bende kardeşimde hep yanlarında bulunmak istiyoruz yani şu sıralar pek evde bulunamayacağım ....annem iyileşsinde başka birşey istemiyorum.........
sizler neler yapıyorsunuz anlatın bakem .....ben oldukça uzun yazdım
kızlar dua edın bana cunku cok ıhtıyacım var ve ben cok korkuyorum
--------------------------------------------------------------------------------
slm kızlar sımdı ankarasdayım
tedavı basladı
bugun adetımın bırıncı gunu sıze kafeden yazıyorum
bugun ılaclara baslayacagız
dua edın bana
ankara unıversıtesınde yapıyorıum unıversıte nasıl bır bılgısı olna varrmı
kızlar dua edın bana cunku cok ıhtıyacım var ve ben cok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?