gerçekten zor bi durum,bu durumda ben olsam ne yapardım hiç bilemiyorum ama gamzenin fikri bana çok mantıklı geldi sen daha çok gençsin birkaç yıl daha beklersen belki kök hücre konusunda gelişmeler olur yada rabbim hiç umulmadık bi yerden bi kapı açar...Öncelİkle umudunu kaybetme ve umut olsun allah yardımıcınız olsun ve tÜm uĞraŞan arkadaŞlarımada rabbİm yardım etsİn.....sİzlerle acı bİr Şey paylaŞmak İstİyorum...geÇen akŞam eŞİm benİ karŞısına aldı ve dedİkİ ben İnanılmaz baba olmak İstİyorum ve baba olabİlmek İÇİn senden baŞka Şansım yok ayrıca benİm ÇocuĞum olmuyor dİye senİde bu kutsal annelİk duygusundan mahrum bırakamam senİ sevİyorum ve bİzİ baĞlayan hayata da baĞlayan bİŞey olmalı dedİ ben donasyon yaptırmak İstİyorum dedİ ve bana bunu kabul edİp etmİyeceĞİmİ sordu...Çok Çaresİz ve perİŞandı bunları sÖylerken zaten tese Öncesİ bİz emre beyede gtmİŞtİk ve bİze Çok az Şans vermİŞtİ eĞer tÜm hormonlar normal testİslerde normalse bİz daha Çok korkuyoruz o hastadan demİŞtİ ve anne baba amca Çocukları olduĞundan genetİk sİzİnkİ demİŞtİ ve tesede de Çıkmadı zaten ....yanİ eŞİm kendİsİnden olma umudunu kaybettİ kİ bende kaybettİm sadece ona sÖylemİyordum...ne yapacaĞımı bİlemİyorum kafam Çok karıŞık 25 yaŞındayım ve hepİnİz gİbİ anne olmak İstİyorum eŞİm 32 yaŞında ve sperm Çıkma olasılıĞı yok ve Çok genÇte sayılmaz artık....bİrbİrİmİzİ sevİyoruz allaha ŞÜkÜrler olsunkİ İyİ denebİlecek bİr evlİlİk yaŞıyoruz....sİzlere sadece fİkİr danıŞmak İstedİm....Çıkmazda hİssedİyorum kendİmİ...
kızlar dua edın bana cunku cok ıhtıyacım var ve ben cok korkuyorum
canım üzme kendini ama haklısın çok zor bir karar ama ben olsam yapmazdım herhalde onun yerine evlatlık alırdım kim oldugunu ne oldugunu bilmediğin birinin çocugunu doğurmak zor olur bence yinede allahım kimseyi zor durumda koymasın inşallah sizin aşkınızın meyvesi olur evet belki kök hücreyle nede olsa sen daha gençsin canım...Öncelİkle umudunu kaybetme ve umut olsun allah yardımıcınız olsun ve tÜm uĞraŞan arkadaŞlarımada rabbİm yardım etsİn.....sİzlerle acı bİr Şey paylaŞmak İstİyorum...geÇen akŞam eŞİm benİ karŞısına aldı ve dedİkİ ben İnanılmaz baba olmak İstİyorum ve baba olabİlmek İÇİn senden baŞka Şansım yok ayrıca benİm ÇocuĞum olmuyor dİye senİde bu kutsal annelİk duygusundan mahrum bırakamam senİ sevİyorum ve bİzİ baĞlayan hayata da baĞlayan bİŞey olmalı dedİ ben donasyon yaptırmak İstİyorum dedİ ve bana bunu kabul edİp etmİyeceĞİmİ sordu...Çok Çaresİz ve perİŞandı bunları sÖylerken zaten tese Öncesİ bİz emre beyede gtmİŞtİk ve bİze Çok az Şans vermİŞtİ eĞer tÜm hormonlar normal testİslerde normalse bİz daha Çok korkuyoruz o hastadan demİŞtİ ve anne baba amca Çocukları olduĞundan genetİk sİzİnkİ demİŞtİ ve tesede de Çıkmadı zaten ....yanİ eŞİm kendİsİnden olma umudunu kaybettİ kİ bende kaybettİm sadece ona sÖylemİyordum...ne yapacaĞımı bİlemİyorum kafam Çok karıŞık 25 yaŞındayım ve hepİnİz gİbİ anne olmak İstİyorum eŞİm 32 yaŞında ve sperm Çıkma olasılıĞı yok ve Çok genÇte sayılmaz artık....bİrbİrİmİzİ sevİyoruz allaha ŞÜkÜrler olsunkİ İyİ denebİlecek bİr evlİlİk yaŞıyoruz....sİzlere sadece fİkİr danıŞmak İstedİm....Çıkmazda hİssedİyorum kendİmİ...
evet canım mtesede buluna bilir allah büyük ...Selam, umutsuz bende ayni sikintiyi paylasiyorum ,
fakat biz bir kere tesa-mese olduk (sonuc negativ )
ama insallah bu sene bir umudumuz var ve isatanbulda denemek istiyoruz
yani ,micro tese olmayi düsünüsoruz.
siz tekarar deneseniz bir sansiniz yokmu aceba.
bende 12 yıllık evliyim eşim azospermi hastası 4 kere tüb bebek yaptırtık 2 sinde tuttu ama malisef düşük yaptım 2 nakatif cıkdı ama şimdi tekrar denemeyi düşünüyorum amerikan hastanesinin tokdoru var bülent urman tüb bebekde türkiyenin bir numaralı doktoru inşallah allah hebimize MELEKLERİMİZİ KUCAĞIMIZA ALMAMIZI NASİP EDER
günaydın kızlar hepiniz sagolun beni merak etmişsiniz fakat hiç güzel haberlerle dönmedim.cuma günü spermiyogram yaptırdık herzamanki gibi sıfır çıktı hormonlarda iyi gibiydi fsh 13tü neyse kaan hoca isterseniz bidaki ay tese yapalım dedi bizde bi düşünelim dedik.sonra eski merkezimizi aradık yani gürgan cliniği ben konuşamadım eşim konuştu sizin gibi bekleyenler çok demiş sanırım kök hücreyi bekletiyorlarmış üstümden kaynar sular doküldü bumuydu bizi beklettikleri bütün hayallerim yıkıldı belkide bu tesede de çıkmıyacak allahım nedir bu çektiğimiz çok korkuyorum kızlar anne olamamaktan çok korkuyorum....
canım benim allah yardımcın olsun iyi haberlerini bekliyorum allahım seninde yardımcın olsun arkadaşım.Merhaba arkadaslar
Esim yarin sabah kan tahlili yaptiracak dua edin bana sonuc kaan beyin istedigi gibi ciksin
Degerler yükselirse iyi sansimiz var dedi
Allahim herkesin yardimcisi olsun
bende 12 yıllık evliyim eşim azospermi hastası 4 kere tüb bebek yaptırtık 2 sinde tuttu ama malisef düşük yaptım 2 nakatif cıkdı ama şimdi tekrar denemeyi düşünüyorum amerikan hastanesinin tokdoru var bülent urman tüb bebekde türkiyenin bir numaralı doktoru inşallah allah hebimize MELEKLERİMİZİ KUCAĞIMIZA ALMAMIZI NASİP EDER
arkadaslar iyi akşam lar bizim yasinler daha cok bir kişi bir yasin almak isteyen varmı
herkese merhaba arkadaşlar ben yeni geldim istanbula gitmiştim oradanda gezmeye gittik emre bey eşime test yaptı ve sonuç aynı emre bey bizim patoloji sonucunda maturasyon arresti yazıyordu bu hastalara bazı ilaçlar denenmiş yabancı ülkede 40 azospermli maturasyon arresti olan hastalara denenmiş 6 ay sonra 10 tanesşnde mikrotese yapılmış ve çıkış olmuş ama çok pahalıymış 3 buçuk milyar civarı şimdi onu araştırcaz bizzden bu kadar ben şimdi geçmişe bkayım bu arada espoir arkadaşımızın eşinde sperm bulunmuş çok sevindim inşallah bebeğinide kucağına alır darısı hepimizin başına
arkadaslar iyi akşam lar bizim yasinler daha cok bir kişi bir yasin almak isteyen varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?