Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
UMUTSUZ1985 bunu eşimde ima etti bana ama oturup ciddi bir şekilde konuşmadık.bu çok önmli bi karar ve buna ancak eşinle sen karar verebilirsiniz.çünkü buna olumlu bakan fazla insan yok.o yüzden gerçekten sizin ne isteiğiniz önmli.aslında genelde erkekler istemez bunu ama demkki kocan o kadr çok istiyorki buna bile razı.eşin 32 demişsin ama senin yaşın daha önmli.sonuçta sen taşıcaksın bebeği.çok gençsin.ben senin yerinde olsam kök hücreyi beklerdim.eşinin yaşı geçsede sorun değil zaten.en azından 5 yıl daha bekleyin derim.eşini buna ikna et bence

gerçekten zor bi durum,bu durumda ben olsam ne yapardım hiç bilemiyorum ama gamzenin fikri bana çok mantıklı geldi sen daha çok gençsin birkaç yıl daha beklersen belki kök hücre konusunda gelişmeler olur yada rabbim hiç umulmadık bi yerden bi kapı açar...

kızlar dua edın bana cunku cok ıhtıyacım var ve ben cok korkuyorum

umutolsun ve umudunukaybetme;
espoirden kaynaklanan inanılmaz bir umut var içimde,
inşaallah sizde umut olursunuz bizlere... şiir gibi , güzelde oldu ne yalan söyleyim...kaydirigubbakcemile3kaydirig
ubbakcemile3

Selam, umutsuz bende ayni sikintiyi paylasiyorum ,
fakat biz bir kere tesa-mese olduk (sonuc negativ )
ama insallah bu sene bir umudumuz var ve isatanbulda denemek istiyoruz
yani ,micro tese olmayi düsünüsoruz.
siz tekarar deneseniz bir sansiniz yokmu aceba.

canım üzme kendini ama haklısın çok zor bir karar ama ben olsam yapmazdım herhalde onun yerine evlatlık alırdım kim oldugunu ne oldugunu bilmediğin birinin çocugunu doğurmak zor olur bence yinede allahım kimseyi zor durumda koymasın inşallah sizin aşkınızın meyvesi olur evet belki kök hücreyle nede olsa sen daha gençsin canım...
evet canım mtesede buluna bilir allah büyük ...

Arkadaslar ,aranizda micro tese uygulanmis ,ve bunuda fertijinde yaptirmis bir arkadas varmi aranizda???
Cünki biz 8 veya 9 ayda yaptirmayi düsünüyoruz da ????
Ama orasi iyimi bu alanda bilmiyorum ??
Yardimci olursaniz sevinirim !!!!

Merhaba arkadaslar
Esim yarin sabah kan tahlili yaptiracak dua edin bana sonuc kaan beyin istedigi gibi ciksin
Degerler yükselirse iyi sansimiz var dedi
Allahim herkesin yardimcisi olsun

bende 12 yıllık evliyim eşim azospermi hastası 4 kere tüb bebek yaptırtık 2 sinde tuttu ama malisef düşük yaptım 2 nakatif cıkdı ama şimdi tekrar denemeyi düşünüyorum amerikan hastanesinin tokdoru var bülent urman tüb bebekde türkiyenin bir numaralı doktoru inşallah allah hebimize MELEKLERİMİZİ KUCAĞIMIZA ALMAMIZI NASİP EDER

arkadaşlar 12 yıllık evliyim eşim azospermi 4 kere tüb bebek yaptırtık 2 tuttu ama malisef düşükle sonuçlandı şimdi tekrar denemeyi düşünuyorum amerikan hastanesinin tokdoru varmış tüb bebekde türkiyenin bir numaralı doktoru. ALLAH HEBİMİZE MELEKLERİMİZİ KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN.

Arkadasim hosgeldin gecmis olsun
insallah bir gün gelecek hepimizin melekleri

arkadaslar iyi akşam lar bizim yasinler daha cok bir kişi bir yasin almak isteyen varmı

allahtan ümit kesilmez daha önce oldu gene olur moralini bozma

Merhaba arkadaslar
Esim yarin sabah kan tahlili yaptiracak dua edin bana sonuc kaan beyin istedigi gibi ciksin
Degerler yükselirse iyi sansimiz var dedi
Allahim herkesin yardimcisi olsun
canım benim allah yardımcın olsun iyi haberlerini bekliyorum allahım seninde yardımcın olsun arkadaşım.

amin arkadaşım hoşgeldin inşallah buradan en kısa zamanda anne olarak ayrılırsın...eşinde tesede sperm bulunup dondoruldu sanırım...

sagol belgincigim bende korkuyorum insallah degerler güzel olur

arkadaslar iyi akşam lar bizim yasinler daha cok bir kişi bir yasin almak isteyen varmı

arkadaşım ben alabilirim kaç tane okumam gerekiyo 1tanemi okucam sen cevap yaz ben okurum, ALLAH hepimizin dualarını kabul etsin, ALLAH hepimize hayırlı 1tanecikte olsa bi evlat versin bizde tadalım o annelik duygusunu:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

merhaba canım bu tedavi tam olarak nedir bizde araştıralım belki bize de umut olur masraf önemli değil 40 kişiden 10 unda çıkış varsa çok yüksek bir oran bizi bilgilendirirsen seviniriz

kızlar şuan 199 yasin olmuş allahım kabul etsin
kızlar sizde yakınlarınıza falan verebirisiniz

eryasu evet bir kişi bir yasin seninle 200 oldu saol rabbim bizlerede sizlerin duasıyla annelik duygusunu tattırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…