Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canım çok sevindim.Tatile gidip gelinde sizede halayları çekelim yani.Allah hamileyimmmmmmmmm yazdırıp kucağına almak
nasip etsin.
ay cnm benim çok sağol inşlh o günleri görürüm ve sizlerde görürsünüz

cemremmmmm canım çok sevindim ne güzel bir haber bu,ALLAH ilk seferde bebişini nasib eder inşallah,sen biz sertoli cellilerin umudusun Allah hepimize bu günleri görmeyi nasib eder inşallahhhh

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sağol bi tanem ya ne bilim korku sevinç endişe hepsi oluyor insan da inşlh güzel haberler vermek nasip olur :18::18:
hepimizin güzel günlerine az kalmış olsun sırayla bu topik bu güzel haberleri alsın....

Hadi inşallah sizinde hamile olduğunuz haberini alırız :) hamile kalanlar sayesinde inancım artmaya başlıyor :)

Hadi gözün aydın pamuğum.Çok sevindim
Seninde halayını çekeceğiz sonunda
Vücut ve beyin dinlenmiş olacak hem
Bu arada eşin tekrar sperm testi verdi mi

canım sana da hayırlı ramazanlar...
yıllarca bu anları bekledin inş, ilk seferde gelicek bebeğin sana, belkide bir sonraki ramazanda oruç tutamayacaksın emzirdiğin için... Allaha emanet ol canımmm

canım Allah cc bebişlerini sağlıklı kucağına almayı nasip etsin maşAllah Böyle güzel haberler duyunca birisi daha kurtuldu diye çok seviniyorum ve tam ümidimin bittiği yerde sizler bize sabretme gücü veriyorsunuz. Çalıştığım için topiğe girmeye pek fırsat bulamıyorum. Tülaycığımın düzenlediği tefriciye duaları ile İnşaAllah senden sonra bizler de bu sevinci yaşarız. HAYIRLI RAMAZANLAR arkadaşlarım hepinizi öpüyorum Allaha cc emanet olunuz

Canımmm allah razı olsun amin insallah dualarımız kabul oluyor allahın izniyle tek yapacagimiz sabırla bol bol dua etmek ben inanıyorum isteyen herkesin vakti saati geldiğinde olacak inşallah bende çoğu kez umudumu yitirme ye başladığında bu topinkde halaylar çekildi inşallah sıradaki halaylar sizin olur bu topink bebişlerle dolar taşar aminnnnn

Cnm öncelikle babanın yaptığı ümre ziyaretini allah kabul makbul etsin.çooook sevindim bitanem sonucunuza hayırlısıyla inşallah yakinda bebişlerin halayını da çekerizzz ohhh ohhh allahım bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine burdaki herkese cennet kokulu bebişler nasip etsin inşallah hepimizin yüzü gülsün

canım bize de aynısını söledi ramazan da biley yok .hoca da kontrole çağırmıştı bizi bakalı ne olacak

cemremcim canım arkadaşım hayırı olsun senin adına çokk sevindim inşallah rabbim tez zamnda hamile olma haberlerini nasip eder canım benim çok sevindim bu habere

okuyan arkadaşlardan amin diyerek duamıza ortak olan arkadaşlarımdan Allah razı olsun. Rabbim tez zamanda bu mübarek günlerin hürmetine dileyen isteyen herkesin yüzünü güldürsün. Amin amin amin.

cemrem
canım ilk denemede evladına kavu inşallah. Sonrakiler doğal olarak gelir inşallah

kızlarrr Allah razi olsun şiMdiden Rabbim şu mübarek günlerde dualarımızı kabul eylesin inş. HEPİNİZE HAYIRLI RAMAZANLAR...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…