- 20 Haziran 2011
- 1.430
- 826
- 248
Olmustu canım ama hicbirsey kalmamis germ ve spermatit disinda
Neyse canım en azından üretimin başladığinı biliyorsunuz zamanla tekrar çıkmaya başlayacaktır muhakkak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olmustu canım ama hicbirsey kalmamis germ ve spermatit disinda
Canlarım mrb nasılsınız çok özledim sizi , bilgisayar olmadığı için giremiyordumbiz tüp bebek tedavisine başladık bugün5. Günümüz muhtemelen eşim Pazartesi ameliyat olacak Dualrınızı bekliyorum inşallah Rabbim yüzümüzü güldürür. Tülaycım eğer sıkıntı olmazsa arkadaşlarım müsaade ederse beni öne alabilirmisin ameliyattan önce okunsa, Allahım bir mucize olsun azosperm tarih olsun tedavisi bulundun inşallah âmin!
Canlarım mrb nasılsınız çok özledim sizi , bilgisayar olmadığı için giremiyordumbiz tüp bebek tedavisine başladık bugün5. Günümüz muhtemelen eşim Pazartesi ameliyat olacak Dualrınızı bekliyorum inşallah Rabbim yüzümüzü güldürür. Tülaycım eğer sıkıntı olmazsa arkadaşlarım müsaade ederse beni öne alabilirmisin ameliyattan önce okunsa, Allahım bir mucize olsun azosperm tarih olsun tedavisi bulundun inşallah âmin!
hayırlı olsun canım tedavim inşallah Rabbim yüzünü güldürsün dualarım seninle inşallah bebişlerine kavuşursun aminCanlarım mrb nasılsınız çok özledim sizi , bilgisayar olmadığı için giremiyordumbiz tüp bebek tedavisine başladık bugün5. Günümüz muhtemelen eşim Pazartesi ameliyat olacak Dualrınızı bekliyorum inşallah Rabbim yüzümüzü güldürür. Tülaycım eğer sıkıntı olmazsa arkadaşlarım müsaade ederse beni öne alabilirmisin ameliyattan önce okunsa, Allahım bir mucize olsun azosperm tarih olsun tedavisi bulundun inşallah âmin!
tatlım sonuclarınız aslında çok kötü değil hani bu lokositler olmasa herşey düzelecekte oda bizim azılı düşmanımızBen geldim canım. . Eşim test verdi ve pekyeggüzel haberlerim.yok.. immatur germ hucrelerimiz1154.000den 680.000 e düşmüş
lokasitimiz 320.000 olmus artmış ve lokasit arttigi icin % 3 spermatit kalmış olanlari lokasit yoketmis artmasindaki nedeni doktor bey menegon a yorumluyor ters tepki yapmaya basladi artik die oyuzden kaybettigimiz zamani kazanml için prengly 5000 ve menapura gectik.. bide tekrardan varikosele ve atesli hastaliktan dolayi olistugunu soyledigi hidrosele baktirtcaz dopplerdan. Tam cikis noktasinda dior bu engelleyebilir dio bilemedim ersel beyden ilac istedik bugun baslicak eşim. . Neolur neolmaz bilmiorum moralimiz cok bozuk.. celalettin bey esimde guzel seyler olcagini %3 bile iyiye isaret dedi guzel moraller verdi:) bakalim ramazanda bbiraz dinlenmek istioruz doppleri bayramsoni çektirmek istioruz nasipse
sana da hayırlı ramazanlar güzelim sonuclarınız her geçen gün inşlh daha da ileride çıkar bu iniş çıkışlar biter cnm...s.a kızlar hepimize hayırlı bol bereketli bol bol şifalı bol bol hayırlı ramamazanlar insallah geçen hafta bizimde kontrollümüz vardı hocada gittik geldik bizimde germ sayımız düşmüş sadece prengli kullanacağız haftada 2 gün menegonu bıraktık ersel beyi aramamızı söyledi ardık şimdilik ilaca gerek yok dedi hmm buarada fsh yükselmişişte böyle kızlar hepimiz hakkında hayırlısı insallah bu mübarek günlerin yüzu suyu hürmetine insallah bizimde olucak yavrularımız
bizimde hayallaerimiz gerçek olacak hmm hayal deyip geçmeyelim hayeller dua yerine geçiyo çoğu zaman hepinize hayırlı iftarlar
![]()
ay cnm demek kararınızı verdinizz hadi hayırlısı olsun bakalım şu illet azodan kurtulanlardan olurusnuz inşlhhhhhhhhhhhhCanlarım mrb nasılsınız çok özledim sizi , bilgisayar olmadığı için giremiyordumbiz tüp bebek tedavisine başladık bugün5. Günümüz muhtemelen eşim Pazartesi ameliyat olacak Dualrınızı bekliyorum inşallah Rabbim yüzümüzü güldürür. Tülaycım eğer sıkıntı olmazsa arkadaşlarım müsaade ederse beni öne alabilirmisin ameliyattan önce okunsa, Allahım bir mucize olsun azosperm tarih olsun tedavisi bulundun inşallah âmin!
canlarim malesef olmadi negatif sonuc aldim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım her tarz okurummmm
Sıra DERYA06 kardeşimizde
Bu kardeşimizin niyeti eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkması
Veee ikiz ikizhayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarının olması
Herkes 158 adet Selevatı Tefriciye Okuyor
DERYA06 canm sen 178 adet okuyacaksın
Okunma süremiz YARIN akşama kadar olacak
Lütfen zamanında ve düzenli olarak okuyalım![]()
Haydi pamuk eller zikirmatiklere
Rabbim kabül ve makbul buyursun inşallah
NOT:Kumbaramızda fazladan tefriciye var.
Okuyamayan yetiştiremeyen arkadaşlara verebilirim canlarım
ABD'deki Boston Üniversitesi'nden bilim adamlarının araştırması, 33 yaşından sonra son bebeğini doğuran kadınların ömrünün daha uzun olduğunu gösterdi.
Araştırma, 33 yaşından sonra tüp bebek gibi yöntemlere başvurmadan bebek sahibi olan kadınların 95 yaşına kadar yaşama ihtimalinin 2 kat artığını ortaya koydu. 40 yaşından sonra doğuranların ise 100 yaşını görme ihtimalinin 4 kat fazla olduğu belirlendi.
Bilim adamları 95 yaşına kadar yaşayan 311 kadının sağlık verilerini, daha erken yaşamını yitiren kadınlarınkiyle karşılaştırdı.
Araştırmaya imza atanlardan Profesör Thomas Perls, doğal yollardan ileri yaşta gebe kalabilmenin kadının üreme sisteminin, dolayısıyla tüm vücudunun yavaş yaşlandığının bir göstergesi olduğunu vurguladı.
Ancak sonuçların kadınların geç bebek sahibi olması gerektiği anlamına gelmediğini belirten bilim adamı, vücudun geç yaşlanmasının ileri yaşta doğurmayı mümkün kılan genetik bir yatkınlık olduğuna dikkati çekti.
Peris, 40'lı yaşlardan sonra düşük riskinin 20'li yaşlardan 2 kat fazla olduğunu hatırlattı.
o yüzden hiç dert etmeye gerek yok.![]()
keçiboynuzu kürü uyguladım o bitti nohut kürüyaptık ondan sonra da çakşır otu almıştı bi kaç kez uyguladık ama devam ettirmedim...sigarayı bıraktı hergün kabak çekirdeği mutlaka ve kuruyemiş acayip tüketti hergün akşam yürüyüşe gidiyordu gelirken kabak çekirdeği alıyordu bir paket ve oturup tek başına bitiriyordu..kahvaltılarda bal tereyegı ceviz..ekmeği kesti ve bu tür şeylerle beslendi hep..böyle ben kabak çekirdeğine yoruyoum...
canlarim malesef olmadi negatif sonuc aldim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.