Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canlarım mrb nasılsınız çok özledim sizi , bilgisayar olmadığı için giremiyordum:( biz tüp bebek tedavisine başladık bugün5. Günümüz muhtemelen eşim Pazartesi ameliyat olacak Dualrınızı bekliyorum inşallah Rabbim yüzümüzü güldürür. Tülaycım eğer sıkıntı olmazsa arkadaşlarım müsaade ederse beni öne alabilirmisin ameliyattan önce okunsa, Allahım bir mucize olsun azosperm tarih olsun tedavisi bulundun inşallah âmin!

Canım inşallah hayırlısıyla güzel haberlerle dön bize.Dualarımız seninle.

Canlarım mrb nasılsınız çok özledim sizi , bilgisayar olmadığı için giremiyordum:( biz tüp bebek tedavisine başladık bugün5. Günümüz muhtemelen eşim Pazartesi ameliyat olacak Dualrınızı bekliyorum inşallah Rabbim yüzümüzü güldürür. Tülaycım eğer sıkıntı olmazsa arkadaşlarım müsaade ederse beni öne alabilirmisin ameliyattan önce okunsa, Allahım bir mucize olsun azosperm tarih olsun tedavisi bulundun inşallah âmin!

Canım inşallah hayırlısıyla güzel haberlerle dön bize.Dualarımız seninle.

Son düzenleme:
hayırlı olsun canım tedavim inşallah Rabbim yüzünü güldürsün dualarım seninle inşallah bebişlerine kavuşursun amin:49::49:

Ben geldim canım. . Eşim test verdi ve pekyeggüzel haberlerim.yok.. immatur germ hucrelerimiz1154.000den 680.000 e düşmüş
lokasitimiz 320.000 olmus artmış ve lokasit arttigi icin % 3 spermatit kalmış olanlari lokasit yoketmis artmasindaki nedeni doktor bey menegon a yorumluyor ters tepki yapmaya basladi artik die oyuzden kaybettigimiz zamani kazanml için prengly 5000 ve menapura gectik.. bide tekrardan varikosele ve atesli hastaliktan dolayi olistugunu soyledigi hidrosele baktirtcaz dopplerdan. Tam cikis noktasinda dior bu engelleyebilir dio bilemedim ersel beyden ilac istedik bugun baslicak eşim. . Neolur neolmaz bilmiorum moralimiz cok bozuk.. celalettin bey esimde guzel seyler olcagini %3 bile iyiye isaret dedi guzel moraller verdi:) bakalim ramazanda bbiraz dinlenmek istioruz doppleri bayramsoni çektirmek istioruz nasipse
tatlım sonuclarınız aslında çok kötü değil hani bu lokositler olmasa herşey düzelecekte oda bizim azılı düşmanımız:47:
evet sizde çıkış oldu ya bide insan her testte daha güzel sonuç bekliyor inan ki üzülmende bu yüzden ama olsun inşlh bi daha ki sefere sonuçlar güzel çıkar aslında ben hepsini bu arada havaya bağlıyorum eşler sıcakta işlerinde çalışıyorlar bide test günü aşırı stresli oluyorlar bence bunuda payı var bu çıkan sonuçlarda....
inan ki hala eşim test zamanı bi mırın kırın yapıyor çıkış olduğu halde hala korkularımız tavan yapıyor aman ne çıkacak sonuçtan diye...
inşlh hepsini atlatırsınız da gene çıkış yazar sonucunuzda hemde kaliteli milyonlar inşlhhhhhhhh:16::16:
s.a kızlar hepimize hayırlı bol bereketli bol bol şifalı bol bol hayırlı ramamazanlar insallah geçen hafta bizimde kontrollümüz vardı hocada gittik geldik bizimde germ sayımız düşmüş sadece prengli kullanacağız haftada 2 gün menegonu bıraktık ersel beyi aramamızı söyledi ardık şimdilik ilaca gerek yok dedi hmm buarada fsh yükselmiş:14::14: işte böyle kızlar hepimiz hakkında hayırlısı insallah bu mübarek günlerin yüzu suyu hürmetine insallah bizimde olucak yavrularımız:emir_bebek::emir_bebek: bizimde hayallaerimiz gerçek olacak hmm hayal deyip geçmeyelim hayeller dua yerine geçiyo çoğu zaman hepinize hayırlı iftarlar:34::34::34:
sana da hayırlı ramazanlar güzelim sonuclarınız her geçen gün inşlh daha da ileride çıkar bu iniş çıkışlar biter cnm...
ay cnm demek kararınızı verdinizz hadi hayırlısı olsun bakalım şu illet azodan kurtulanlardan olurusnuz inşlhhhhhhhhhhhh

güzel haberlerini bekliyorum:16::16:

Sıra DERYA06 kardeşimizde :34:
Bu kardeşimizin niyeti eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkması :16:
Veee ikiz ikiz :55::8: hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarının olması :16:
Herkes 158 adet Selevatı Tefriciye Okuyor
DERYA06 canm sen 178 adet okuyacaksın
Okunma süremiz YARIN akşama kadar olacak
Lütfen zamanında ve düzenli olarak okuyalım :45:
Haydi pamuk eller zikirmatiklere
Rabbim kabül ve makbul buyursun inşallah :16:

NOT:Kumbaramızda fazladan tefriciye var.
Okuyamayan yetiştiremeyen arkadaşlara verebilirim canlarım

canlarim malesef olmadi negatif sonuc aldim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım benim çook üzüldüm.. Ama pes etmek yok.. Herşey zamanında güzel ve Rabbim onun zamanını biliyordur.. Evladın var. Rabbim ona güzel ömürler versin inşallah.

Ayyüzlüm ve derya arkadaşlarımız için okudum Rabbim kabul etsin inşallah :16:

Canım her tarz okurummmm

Canım, Kelebek - Henri Charriere romanını okumanı tavsiye ederim. Biyografi yazarın başından geçenleri anlatıyor.. Güzel bir romandır.

Canım hayırlısı olsunn.. Rabbim gönlünüzdekini versinn.. :16:

Sıra DERYA06 kardeşimizde :34:
Bu kardeşimizin niyeti eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkması :16:
Veee ikiz ikiz :55::8: hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarının olması :16:
Herkes 158 adet Selevatı Tefriciye Okuyor
DERYA06 canm sen 178 adet okuyacaksın
Okunma süremiz YARIN akşama kadar olacak
Lütfen zamanında ve düzenli olarak okuyalım :45:
Haydi pamuk eller zikirmatiklere
Rabbim kabül ve makbul buyursun inşallah :16:

NOT:Kumbaramızda fazladan tefriciye var.
Okuyamayan yetiştiremeyen arkadaşlara verebilirim canlarım

canım çok duygulandım:14: hepimizde inşAllah ikiz ikiz bebişler olur:25::25: şimdiden tülay senden ve tüm arkadaşlardan yaptıkları dualar için Allah (cc) razı olsun. Allah cc hepimizin dileğini kabul etsin inşAllah. Bu mübarek aylarda Penbisin arkasından sırayla çok hamişlerimiz olur inşAllah:16::16::16::16: Hayırlı ramazanlar hepinizi öpüyorum :54:

hayırlı tedavileriniz olsun inşAllah. Güzel haberlerini bekliyoruz canım. Allah cc sağlıklı bebişler nasip etsin size inşAllah.dualarımız seninle :16::16::16::16::16::16::16:

ABD'deki Boston Üniversitesi'nden bilim adamlarının araştırması, 33 yaşından sonra son bebeğini doğuran kadınların ömrünün daha uzun olduğunu gösterdi.

Araştırma, 33 yaşından sonra tüp bebek gibi yöntemlere başvurmadan bebek sahibi olan kadınların 95 yaşına kadar yaşama ihtimalinin 2 kat artığını ortaya koydu. 40 yaşından sonra doğuranların ise 100 yaşını görme ihtimalinin 4 kat fazla olduğu belirlendi.

Bilim adamları 95 yaşına kadar yaşayan 311 kadının sağlık verilerini, daha erken yaşamını yitiren kadınlarınkiyle karşılaştırdı.

Araştırmaya imza atanlardan Profesör Thomas Perls, doğal yollardan ileri yaşta gebe kalabilmenin kadının üreme sisteminin, dolayısıyla tüm vücudunun yavaş yaşlandığının bir göstergesi olduğunu vurguladı.

Ancak sonuçların kadınların geç bebek sahibi olması gerektiği anlamına gelmediğini belirten bilim adamı, vücudun geç yaşlanmasının ileri yaşta doğurmayı mümkün kılan genetik bir yatkınlık olduğuna dikkati çekti.

Peris, 40'lı yaşlardan sonra düşük riskinin 20'li yaşlardan 2 kat fazla olduğunu hatırlattı.

o yüzden hiç dert etmeye gerek yok.:16:

bu yazdıkların ilaç gibi geldi canım ben hep yaşı problem ediyorum:9::9::9:

keçiboynuzu kürü uyguladım o bitti nohut kürüyaptık ondan sonra da çakşır otu almıştı bi kaç kez uyguladık ama devam ettirmedim...sigarayı bıraktı hergün kabak çekirdeği mutlaka ve kuruyemiş acayip tüketti hergün akşam yürüyüşe gidiyordu gelirken kabak çekirdeği alıyordu bir paket ve oturup tek başına bitiriyordu..kahvaltılarda bal tereyegı ceviz..ekmeği kesti ve bu tür şeylerle beslendi hep..böyle ben kabak çekirdeğine yoruyoum...

çok güzel bir haber maşAllah:nazar: Güzel haberlerini bekliyoruz canım. :16::16::16:

Hayıelı olsun cnm tedavin Rabbim gönlüne göre versin inşallahhhh..:26:
güzel haberlerini bekliyorummmmmm inşallah sendende bi hamiş haberi gelirrrr:49::49::49::49::49:

Canlarım telden yazıyorum alıntı yapamadım :( hepinize tek tek teşekkür ederim inşallah hepimizi zaferimize ulaşırız pozitif olmaya çalışıyorum Ranbim ne yazdıysa onu yaşayacağız , flzask cnm hamilelik kelimesiyle aynı cümlede geçmek bile o kadar güzel ki ... Lütfen iftar dualarınıza beni de ekleyin

ZÜMRA11 CANIM DUAN BİTTİ
2 rekat namaz kıl,secdede dua ed.
Yasin oku.

Elhamdulillahi Rabbil Alemîn..

Vesselâtu vesselamu alâ Resûlina Muhammediv ve alâ âlîhî ve sahbihî ecmaîn!

Allâhumme Rabbenâ Ya Rabbenâ! Tekabbel minnâ!Inneke EnteS Semîul Alîm!

Ya ilâhel Âlemîn! Ya Erhamerrâhimin!

Ya Rabbelalemin!

Yâ Rabbi! Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar; rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil’âlemin, ResûI-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe’l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O’nun bütün âl ve ashabına olsun

Rabbim okunan duaların hürmetine,Peygamber Efendimiz (S.A.V) in yüzü suyu hürmetine,şehitlerin şühedaların yüzü suyu hürmetine,şu günahsız yavruların hürmetine,Rabbimizin isimleri hürmetine duamızı kabül eylesin İnşallah

Rabbim bu kardeşimiz için eşine şifa ve selametler nasip et.Eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkmasını nasip et
Bu kardeşimizin yuvasını çocuk sesleri ile şenlendir.
Şu Mübarek üç ayların yüzü suyu hürmetine dualarımızı hayırlısıyla kabul et.
Burada amin diyen kardeşlerimize de gönüllerindeki muratları hasıl eyle, eşlerine şifalar ve selametler ver.
Allahım bir hatamız kusurumuz varsa affeyle,Bizi doğru yolundan ayırma

Amin, Amin, Amin… Bi hürmeti seyyidi’l-mürselin ve’l-hâmdülillahi Rabbi’l-Alemin :16::16::16::16:

ESE44 CANIM DUAN BİTTİ
2 rekat namaz kıl,secdede dua ed.
Yasin oku.

Elhamdulillahi Rabbil Alemîn..

Vesselâtu vesselamu alâ Resûlina Muhammediv ve alâ âlîhî ve sahbihî ecmaîn!

Allâhumme Rabbenâ Ya Rabbenâ! Tekabbel minnâ!Inneke EnteS Semîul Alîm!

Ya ilâhel Âlemîn! Ya Erhamerrâhimin!

Ya Rabbelalemin!

Yâ Rabbi! Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar; rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil’âlemin, ResûI-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe’l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O’nun bütün âl ve ashabına olsun

Rabbim okunan duaların hürmetine,Peygamber Efendimiz (S.A.V) in yüzü suyu hürmetine,şehitlerin şühedaların yüzü suyu hürmetine,şu günahsız yavruların hürmetine,Rabbimizin isimleri hürmetine duamızı kabül eylesin İnşallah

Rabbim bu kardeşimiz için eşine şifa ve selametler nasip et.Eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkmasını nasip et
Bu kardeşimizin yuvasını çocuk sesleri ile şenlendir.
Şu Mübarek üç ayların yüzü suyu hürmetine dualarımızı hayırlısıyla kabul et.
Burada amin diyen kardeşlerimize de gönüllerindeki muratları hasıl eyle, eşlerine şifalar ve selametler ver.
Allahım bir hatamız kusurumuz varsa affeyle,Bizi doğru yolundan ayırma

Amin, Amin, Amin… Bi hürmeti seyyidi’l-mürselin ve’l-hâmdülillahi Rabbi’l-Alemin :16::16::16::16:

Back
X