Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Uzunbir ardan sonra herkese merhablarr:3:
Esim test verdi sonuclari yaziyorum,hoca sonuclar iyi demis,cikis olabilirbir dahaki teste demis,insallh dedigi gibi olur:16:

Lökosit Sayımı​: 720 000 /cc​​Lökosit Oranı​​​: % 40
İmmatür Germ Hücre Sayımı​: 1 080 000/cc​​İmmatür Germ Hücre Oranı​: % 60
( % 26 spermatit ( 5-10 mikron tüm sahalarda 5-6 adet elonge spermatit, % 74 spermatosit ( 10-12 mikron))​
İmmatür Germ Hücrelerinin Total Germ Hücrelerine Oranı​ ​: % 100
canımm çok güzel gelişme bu... darısı spermlere olsun inşallah..bide canım tedaviye tam ne zaman başladınız?

[TABLE="width: 835"]
[TR]
[TD="class: xl64, width: 78, bgcolor: transparent"]lamyay [/TD]
[TD="class: xl64, width: 35, bgcolor: transparent"]29-31 5yıl[/TD]
[TD="class: xl65, width: 86, bgcolor: transparent"]testis yetersizligi ve fsh yuksekligi ilk testte hücre yoktu. [/TD]
[TD="class: xl63, width: 96, bgcolor: transparent"]Ilk 45 gun icinde 2 tane nebido oldu,Yumurtali,lar icin ozelbir macun kullnadi,sonra 4kavanoz kadar G5 macunu
Kullnadi ve bogurtlen koku icti
?
[/TD]
[TD="class: xl65, width: 84, bgcolor: transparent"]henüz sperm çıkmadı[/TD]
[TD="class: xl63, width: 94, bgcolor: transparent"]pregnyl haftada 2 ve menegon haftada gun oluyor
3ayda ersel beyden gelen tozlari ve haplari kullandi
[/TD]
[TD="class: xl65, width: 95, bgcolor: transparent"] [/TD]
[TD="class: xl65, width: 105, bgcolor: transparent"]tedavinin 7 ayı içerisindeler[/TD]
[TD="class: xl63, width: 78, bgcolor: transparent"] 1 140 000 ​​İmmatür Germ Hücre, Oranı​: % 76 Lökosit Sayımı​: 360 000
[/TD]
[TD="class: xl63, width: 92, bgcolor: transparent"]Pregnyl
Menegon
Direx safirex
Tetradox kapsul
Rulid
2tane kucuk sisede sivi ilac(100 er gr kadar)…kullanacaklar sivi kurler bitti simdi haplara basladi
[/TD]
[TD="class: xl63, width: 85, bgcolor: transparent"]mart ayı: Lökosit Sayımı : 495 000 /cc Lökosit Oranı : % 33
İmmatür Germ Hücre Sayımı : 1 005 000/cc İmmatür Germ Hücre Oranı : % 67
[/TD]
[TD="class: xl63, width: 103, bgcolor: transparent"]haftada2pregnyl3 menegon devam
Ersel bey yine lokosit icin ilac vermis veyeni ilaclar yazmis
[/TD]
[TD="class: xl63, width: 80, bgcolor: transparent"]haziran ayı : LökositSayımı​:720 000 Oranı​​​: % 40
İmmatür Germ Hücre Sayımı​:1 080 000 Oranı​:% 60 (% 26 spermatit ( 5-10 mikron tüm sahalarda 5-6 adet elonge spermatit, % 74 spermatosit ( 10-12 mikron)
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugün yine Kısmet olursa Hacı Bayram da olacağım kızlar hepinize dua edeceğim Rabbim kabul eder inşallah...

Son düzenleme:
gülerim tedavide 2 yılını bitirenlerin durumu nedir haberin varmı.hoca ilk tedaviye başlandığında 2 yıl sabır edin diyordu.şimdi merak ettim 2 yılını bitiren hatta devam ediyorlarsa 3 yılına girenlerin durumu nedir.

Esim test verdi sonuclari yaziyorum,hoca sonuclar iyi demis,cikis olabilirbir dahaki teste demis,insallh dedigi gibi olur:16:

Lökosit Sayımı​: 720 000 /cc​​Lökosit Oranı​​​: % 40
İmmatür Germ Hücre Sayımı​: 1 080 000/cc​​İmmatür Germ Hücre Oranı​: % 60
( % 26 spermatit ( 5-10 mikron tüm sahalarda 5-6 adet elonge spermatit, % 74 spermatosit ( 10-12 mikron))​
İmmatür Germ Hücrelerinin Total Germ Hücrelerine Oranı​ ​: % 100

canım hayırlı ramazanlar.gözün aydın diyeceğim ama gülerimin yayınladığı tabloya göre siz pek ilerlememişsiniz.

Evet canim bayram erken geldi..

Sagol canim sanirim bu sprermatositler spermin habercisiymis,celalettin hoca birdahaki teste cikabilir demis sperm
Isterseniz bu cikan spermatidlerlede tup bebek denenebilir demis

spermtositlermi spermin habercisi.spermatidle tüpbebek denemesini celallettin hocamı dedi.
vakti zamanında bir hoca spermatidle herkesi tüpbebeğe yönlendiriyordu aklıma şimdi o geldi.
hastalarını microteseye yönlendireceği günde yakındır bana göre.

Bugün yine Kısmet olursa Hacı Bayram da olacağım kızlar hepinize dua edeceğim Rabbim kabul eder inşallah...

Yüregine sağlık canımm.Allah dualarını kabul etsin.Hayırlı güzel halaylık haberler vermek nasip etsin.:46:

Arkadaşlar Hepinize bugün Hacı Bayram da dua ettim... Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah... Ben de adet olmayı bekliyorum tedaviye başlamak için... Bir mucizenin peşindeyiz inşallah eşimde sperm bulunur da hazırlık boşa çıkmaz... Dualarınızı eksik etmeyin...

Canimm rabbim dualarini kabul etsin insallahh tedavin guzel sonuclanir kaan hoca bizede su an yuzde 20 sans werdi fakat benim tup bebege hic cesaretim yok cunku esimin son sperm fish testinde haploid hucreler yuvarlak yapidaydi beklenildigi gibi cikmadi dedi kaan bey ama yinede en az yuzde yirmi sans werdi bende hocaya e mail yazdim hocam tese olmayi su an istemiyoruz tedavimize nasil dewam edelim diye bize nerdeyse bir aydir bu mesajima cewap yazmadi halen :ssz:sizin en son fish testi so nucunuz da haploid hicre cikmismiydii canim

Canlar herkese merhaba Rabbim şu mübarek günlerde herkesin gönlündeki muradı versin inşAllah :emir_bebek::emir_bebek:
bu gün test günüm çok korkuyorum . 2 gün önce karnım çok battı kasıklarımda agrı vardı dr kan testi istedi bhcg 6.5 çıktı 10. günümde bugün 12. günüm çok düşük geldi bana degerler hakkında bilgili arkadaşlar yardım edin :18::18: benim gibi olup gebeliği devam eden varmı ?

Canlar herkese merhaba Rabbim şu mübarek günlerde herkesin gönlündeki muradı versin inşAllah :emir_bebek::emir_bebek:
bu gün test günüm çok korkuyorum . 2 gün önce karnım çok battı kasıklarımda agrı vardı dr kan testi istedi bhcg 6.5 çıktı 10. günümde bugün 12. günüm çok düşük geldi bana degerler hakkında bilgili arkadaşlar yardım edin :18::18: benim gibi olup gebeliği devam eden varmı ?

Canım inşallah güzel haberler verirsin senin tüp bebek tedavisine başladığını duymamistim hiç dualarimiz seninle

Lökosit Sayımı: 720 000 /ccLökosit Oranı: % 40
İmmatür Germ Hücre Sayımı: 1 080 000/ccİmmatür Germ Hücre Oranı: % 60
( % 26 spermatit ( 5-10 mikron tüm sahalarda 5-6 adet elonge spermatit, % 74 spermatosit ( 10-12 mikron))
İmmatür Germ Hücrelerinin Total Germ Hücrelerine Oranı : % 100

Lamyaycım gözünüzaydın çok güzel haberler getirdin bize,spermatitlerin 3 evresi varmış Primer,Sekonder,Elegone,biz Sekonder evresindeyiz ama siz Elegona gecmişsiniz tebrik ederim kısa zaman sonra spermlerde çıkacaktır Allahın izniyle.

3. gün embiriyosuydu ondan mı o kadar düşük acaba :(

Canım inan ben hic tüp bebek tedavisine baslayamadigim için pek bilgim yok ama bugün test sonucun ne zaman çıkacak inşallah güzel haberler verirsin ama unutma Allah herseyin en iyisini bilir ona teslim ol ve dua et bak ne güzel en azından sperminiz var demek ki biz de güzel haberini bekliyoruz

Şu Mübarek Ramazan ayının yüzü suyu hürmetine İnşALLAH değerin tavan yapmış olur:16:
Hayırlısı ne ise o olsun.Rabbim kalbine göre versin canım.:16:

Lamyaycım gözünüzaydın çok güzel haberler getirdin bize,spermatitlerin 3 evresi varmış Primer,Sekonder,Elegone,biz Sekonder evresindeyiz ama siz Elegona gecmişsiniz tebrik ederim kısa zaman sonra spermlerde çıkacaktır Allahın izniyle.

Evet canım yorumuna katılıyorum:38:
Bizde sekonder evresindeyiz ki İnşALLAH bizlerde elonge seviyesine gelip sperm aşamasına geçenlerden oluruz.:16:

gülerim tedavide 2 yılını bitirenlerin durumu nedir haberin varmı.hoca ilk tedaviye başlandığında 2 yıl sabır edin diyordu.şimdi merak ettim 2 yılını bitiren hatta devam ediyorlarsa 3 yılına girenlerin durumu nedir.

pıtırcık kasım 2012 de başlamış

cemremin tabloda tedavi başlangıç tarihi yok

ayyüzlüm ün 2 yıla yakın sanırım

lamyayın da tedavi başlangıç tarihi yok tabloda

umudamerhaba aralık 2012 de tedaviye başlamış

eseslim 15 aydan fazla olmuş tedavi süresi

tablodan bulduklarım bu kadar eyinas diyer çoğu arkadaşın hemen hemen 1,5 yılındalar tedavin

ve tedavide sperm çıkanlarda :

cemrem

5856bursa

sonsuz

çicek00

ecrin23

doğadandeva

esma

sonsuz__

gözdemmmm

mikaleze

cantan3m

tu_runcu

eda09

Rabbim sana da bizlere de hayırlı evlatlar nasip etsin..:34:

pıtırcık kasım 2012 de başlamış

cemremin tabloda tedavi başlangıç tarihi yok

ayyüzlüm ün 2 yıla yakın sanırım

lamyayın da tedavi başlangıç tarihi yok tabloda

umudamerhaba aralık 2012 de tedaviye başlamış

eseslim 15 aydan fazla olmuş tedavi süresi

tablodan bulduklarım bu kadar eyinas diyer çoğu arkadaşın hemen hemen 1,5 yılındalar tedavin

ve tedavide sperm çıkanlarda :

cemrem

5856bursa

sonsuz

çicek00

ecrin23

doğadandeva

esma

sonsuz__

gözdemmmm

mikaleze

cantan3m

tu_runcu

eda09

Rabbim sana da bizlere de hayırlı evlatlar nasip etsin..:34:

amin canım inşallah.2 yılı dolan ve devam ediyormu bilmediğim kişiler var merakta etmiyor değilim.acaba 2 yılda ne oldu.pıtırcık,denizbulut,sonsuz,eseslim benim bildiğim bunların 2 yılı doldu.çünkü bunlar bizden önce başlamıştı ve 2 yıllık süre çoktan doldu.gerçekten merak ettim diye sordum.çicek ve cantam zaten tedaviye başlamdan sperm çıkışı olanlardı.sadece tedaviyle artırıldı.ayrıca sen kaçırdın galiba canım ecrinlerin şu an sperm çıkışı yok ve hücreleri gerilemiiş.benim ayrıca merak ettiğim süresi dolanlar bu defa 3 yılımı dolduracak.burdan ilk giden ve burya memnuniyetini belirten pıtırcıktı.hatta o yazdıktan sonra hemen biz gitmiştik.pıtırcık kasımda 3 yılını bitiriyor.artık girip yazmadıkları için son durumu merak ettim.

Son düzenleme:
canım gözün aydın hamileymişsin.kusura bakma geç oldu.ben bu aralar girip yazamıyorum.tabrik ederim canım.

ELZEM CANIM DUAN BİTTİ
2 rekat namaz kıl,secdede dua ed.
Yasin oku.

Elhamdulillahi Rabbil Alemîn..

Vesselâtu vesselamu alâ Resûlina Muhammediv ve alâ âlîhî ve sahbihî ecmaîn!

Allâhumme Rabbenâ Ya Rabbenâ! Tekabbel minnâ!Inneke EnteS Semîul Alîm!

Ya ilâhel Âlemîn! Ya Erhamerrâhimin!

Ya Rabbelalemin!

Yâ Rabbi! Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar; rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil’âlemin, ResûI-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe’l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O’nun bütün âl ve ashabına olsun

Rabbim okunan duaların hürmetine,Peygamber Efendimiz (S.A.V) in yüzü suyu hürmetine,şehitlerin şühedaların yüzü suyu hürmetine,şu günahsız yavruların hürmetine,Rabbimizin isimleri hürmetine duamızı kabül eylesin İnşallah

Rabbim bu kardeşimiz için eşine şifa ve selametler nasip et.Eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkmasını nasip et
Bu kardeşimizin yuvasını çocuk sesleri ile şenlendir.
Şu Mübarek üç ayların yüzü suyu hürmetine dualarımızı hayırlısıyla kabul et.
Burada amin diyen kardeşlerimize de gönüllerindeki muratları hasıl eyle, eşlerine şifalar ve selametler ver.
Allahım bir hatamız kusurumuz varsa affeyle,Bizi doğru yolundan ayırma

Amin, Amin, Amin… Bi hürmeti seyyidi’l-mürselin ve’l-hâmdülillahi Rabbi’l-Alemin :16::16::16::16::16:

Back
X