- 23 Eylül 2011
- 2.105
- 250
- 373
kızlar iyi maşallah cemreminşlhhhh cnm inşlhhhh evet artık kararımızı verdik eşimle kısmet zamanı buymuş olsun sonunda hamileyim diye yazayım inşlh da....
sen nasılsın kızlar nasıl![]()

inşallah sende yazacaksın canım hamileyim diye hepimiz aynı yollardan geçtik hamile değilken hep bunun özlemini duyduk
artık sıra sende Allahın izniyle

canım ne olur üzülme hatta daha da umutlu ol 3. tüp bebek denemem de bende hamile kaldım ilk ikisinde negatif sonuçla çok yıkılmıştımcanlarim malesef olmadi negatif sonuc aldim
canım inan çok üzüldüm tüpbebeği tekrar denemiyorum çünkü senin şimdi yaşadığın duyguyu 2 defa yaşadım .artık hayattan bir beklentim de kalmadı .her geçen gün bana daha uzak geliyor bebiş düşüncesi .inşallah Rabbim bu sıkıntıyı en yakın zamanda atlatmanı ve bebişine kavuşmanı nasip etsin sana![]()
ama Rabbime sonsuz şükürler olsun ki 3.de yüzümü güldürdü inşallah sende 3.tedavinde daha da umutlu olursun ve yüzün güler canım
canım Rabbim bu mübarek ayların yüzü suyu hürmetine canınıza can katsın inşallah eşinin ameliyatı çok iyi geçer ve sende bu mutluluğu doyasıya yaşarsınCanlarım telden yazıyorum alıntı yapamadımhepinize tek tek teşekkür ederim inşallah hepimizi zaferimize ulaşırız pozitif olmaya çalışıyorum Ranbim ne yazdıysa onu yaşayacağız , flzask cnm hamilelik kelimesiyle aynı cümlede geçmek bile o kadar güzel ki ... Lütfen iftar dualarınıza beni de ekleyin
Rabbim yardımcınız olsun