Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
inşlhhhh cnm inşlhhhh evet artık kararımızı verdik eşimle kısmet zamanı buymuş olsun sonunda hamileyim diye yazayım inşlh da....:16::16::16:
sen nasılsın kızlar nasıl:34:
kızlar iyi maşallah cemrem:nazar::nazar: pazartresi kontrolümüz var hayırlısı ile görüş günü yani:16::16:
inşallah sende yazacaksın canım hamileyim diye hepimiz aynı yollardan geçtik hamile değilken hep bunun özlemini duyduk
artık sıra sende Allahın izniyle :16::16:

canlarim malesef olmadi negatif sonuc aldim
canım inan çok üzüldüm tüpbebeği tekrar denemiyorum çünkü senin şimdi yaşadığın duyguyu 2 defa yaşadım .artık hayattan bir beklentim de kalmadı .her geçen gün bana daha uzak geliyor bebiş düşüncesi .inşallah Rabbim bu sıkıntıyı en yakın zamanda atlatmanı ve bebişine kavuşmanı nasip etsin sana :43::43::43::43::43::43::43::43:
canım ne olur üzülme hatta daha da umutlu ol 3. tüp bebek denemem de bende hamile kaldım ilk ikisinde negatif sonuçla çok yıkılmıştım
ama Rabbime sonsuz şükürler olsun ki 3.de yüzümü güldürdü inşallah sende 3.tedavinde daha da umutlu olursun ve yüzün güler canım:16::16:

Canlarım telden yazıyorum alıntı yapamadım :( hepinize tek tek teşekkür ederim inşallah hepimizi zaferimize ulaşırız pozitif olmaya çalışıyorum Ranbim ne yazdıysa onu yaşayacağız , flzask cnm hamilelik kelimesiyle aynı cümlede geçmek bile o kadar güzel ki ... Lütfen iftar dualarınıza beni de ekleyin
canım Rabbim bu mübarek ayların yüzü suyu hürmetine canınıza can katsın inşallah eşinin ameliyatı çok iyi geçer ve sende bu mutluluğu doyasıya yaşarsın :49:
Rabbim yardımcınız olsun

Arkadaşlar Hepinize bugün Hacı Bayram da dua ettim... Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah... Ben de adet olmayı bekliyorum tedaviye başlamak için... Bir mucizenin peşindeyiz inşallah eşimde sperm bulunur da hazırlık boşa çıkmaz... Dualarınızı eksik etmeyin...

ilkbahar, ayyüzlüm ve deryanın dualarını okudum rabbim niyetlerini tez zaman kabul etsin Çifter Çifter bebişleri olsun inşallah

merhaba arkadaslar negatif sonucumdan sonra hala üzgünüm cünkü sonucta yipraniyorsun okadar ilac su bu derken en kötüsüde maddi durumun iyi olmadigi zaman herkes bana neden bukadar erken bidaha basladigimi sordu ama iyikide bukadar erken baslamisiz cünkü maddi manevi yipraniyorsun Ben suan patlamak üzereyim ama ne yapim hayat devam ediyor allahima binlerce sükürler olsun dondurulmuslarimiz var allahim sizlere de nasip etsin insallah rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin insallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlar iyi maşallah cemrem:nazar::nazar: pazartresi kontrolümüz var hayırlısı ile görüş günü yani:16::16:
inşallah sende yazacaksın canım hamileyim diye hepimiz aynı yollardan geçtik hamile değilken hep bunun özlemini duyduk
artık sıra sende Allahın izniyle :16::16:
maşalalh cnm görüş gününe ne kalmış şurda:9::9:ay insan hergün görmek ister onları a sağlıkla gelsinler kucağına çok şanslısın cnm iki kız herkese nasip olmaz rabbim saliha olmalarını nasip etsin size ..evet bakalım yakalşıyoruz her geçen gün tedaviye bide tırsıyorum:18:rabbim buralara getirdi ya hamdolsun geri tevekkül benim için...
Arkadaşlar Hepinize bugün Hacı Bayram da dua ettim... Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah... Ben de adet olmayı bekliyorum tedaviye başlamak için... Bir mucizenin peşindeyiz inşallah eşimde sperm bulunur da hazırlık boşa çıkmaz... Dualarınızı eksik etmeyin...
alalh kabul etsin dualarını güzelim cnm sen de mi tedaviye başlıcan eşin ameliyat mı olacak:26:
merhaba arkadaslar negatif sonucumdan sonra hala üzgünüm cünkü sonucta yipraniyorsun okadar ilac su bu derken en kötüsüde maddi durumun iyi olmadigi zaman herkes bana neden bukadar erken bidaha basladigimi sordu ama iyikide bukadar erken baslamisiz cünkü maddi manevi yipraniyorsun Ben suan patlamak üzereyim ama ne yapim hayat devam ediyor allahima binlerce sükürler olsun dondurulmuslarimiz var allahim sizlere de nasip etsin insallah rabbim kimsenin kucagini bos birakmasin insallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tatlım haklısın hem maddi hem manevi yıkım ama olsun hamdolsun ki kızın var yanında rabbim nasip eder elbet günü gelince 2.ci evladını da sana şimdi evladına sarıl şükret tevekkül et gerisi hiç ummadığın anda gelicek sana i,nş:emir_bebek::40:
Kızlar herkes nerede kimse yok çok sessiz topik bu gün
evet ramazandan bu yana kimsecikler yok iftardı sahurdu derken buralar garip kaldı neyse şrda 24 gün kaldı sonra gene dolar buralar:9:

Uzunbir ardan sonra herkese merhablarr:3:
Esim test verdi sonuclari yaziyorum,hoca sonuclar iyi demis,cikis olabilirbir dahaki teste demis,insallh dedigi gibi olur:16:

Lökosit Sayımı​: 720 000 /cc​​Lökosit Oranı​​​: % 40
İmmatür Germ Hücre Sayımı​: 1 080 000/cc​​İmmatür Germ Hücre Oranı​: % 60
( % 26 spermatit ( 5-10 mikron tüm sahalarda 5-6 adet elonge spermatit, % 74 spermatosit ( 10-12 mikron))​
İmmatür Germ Hücrelerinin Total Germ Hücrelerine Oranı​ ​: % 100

Esim test verdi sonuclari yaziyorum,hoca sonuclar iyi demis,cikis olabilirbir dahaki teste demis,insallh dedigi gibi olur:16:

( % 26 spermatit ( 5-10 mikron tüm sahalarda 5-6 adet elonge spermatit, % 74 spermatosit ( 10-12 mikron))​

Cnm guzel haberlerle geldin cok guzel sonuclar bj dahaki sefere sizden de cikislar basladi diye yazarsin gibi geliyor bana:52::52: devamina az kaldi guzelim :16:

Cnm guzel haberlerle geldin cok guzel sonuclar bj dahaki sefere sizden de cikislar basladi diye yazarsin gibi geliyor bana:52::52: devamina az kaldi guzelim :16:

Insallah canim cok sevindik bizde bu asamalara gelebiligimiz icin,ins dvamida gelir:16::16::16:cok mutlluyum yaaa bir hareketlenme var:52::52::52::52:

Insallah canim cok sevindik bizde bu asamalara gelebiligimiz icin,ins dvamida gelir:16::16::16:cok mutlluyum yaaa bir hareketlenme var:52::52::52::52:
Tabi sevinilmezmi hemde nasil bi sevinc kiz bayram gibi olmustur sizin gonlunuz erken geldi bayram size.guzel gunler yakin.ins

Canım maasallah sonuç çok güzel çıkmış inşallah yakın zamanda sperm görürsünüz cok sevindim

Tabi sevinilmezmi hemde nasil bi sevinc kiz bayram gibi olmustur sizin gonlunuz erken geldi bayram size.guzel gunler yakin.ins
Evet canim bayram erken geldi..

Canım maasallah sonuç çok güzel çıkmış inşallah yakın zamanda sperm görürsünüz cok sevindim

Sagol canim sanirim bu sprermatositler spermin habercisiymis,celalettin hoca birdahaki teste cikabilir demis sperm
Isterseniz bu cikan spermatidlerlede tup bebek denenebilir demis

Ayyy canım ya kadar güzel bir haber verdin bize.:32:
Elengo sperm,spermin en son aşaması bundan sonra çok az bir yolunuz kaldı artık:10:
Çok güzel ya buralara kadar gelebilmek:52:
İnşallah bir dahaki testte sayılamayacak kadar sperm görürsünüz :16:
Bide siz sıfırlardan buralara kadar geldiniz
Çok büyük birmoral oldunuz hepimize

Son düzenleyen: Moderatör:
Canlarım dua listesinde yine ufak bir tarih değişikliği oldu
ecrin_bebek kardeşimiz eşi pazartesi tese olacağı için onu öne aldım.
Yani yarın eda09 kardeşimiz için okunacaktı
Onun yerine yarın ecrin_bebek için okunacak.
Sadece yer değişikliği oldu.
Bundan sonra listeye aynı tarihlerde devam
Ben yine hepinize listeyi atacağım
Rabbim şu güzel Ramazan mübarek günde dualarımızı geri çevirmesin İNŞALLAH:16::16::16:

23-ecrin_bebek_______________ 04/07/2014 cuma
24-feraheymen_______________ 06/07/2014 pazar
25-zaman___________________ 08/07/2014 salı
26-ervae____________________10/07/2014 perşembe
27-balım____________________12/07/2014 cumartesi
28-yase2____________________14/07/2014 pazartesi
29-eda09___________________16/07/2014 çarşamba

Bu şekilde devam edeceğiz yine

Canımmmm maaşallahhh.. :16::16: Gözün aydınn yakında daha güzel haberlerini alırız artıkkk :16::16::16:

Canım çok sevindimmm yaaa hadi allahin izniyle sperm çıkışı olduğunu da yapacaksın süper bi haberrrr:16: peki sizde problem neydi cnm hiç hücre varmiydi yazabilir misin. :16:

Canım derya06 arkadaşımızın salat-i tefriciyelerini okudum Rabbim kabul eder inşallah...

Son düzenleme:
Back
X