Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Yaaa yazıyorum yollayamıyorum belgin yeni kulanıcı olduğum için özel msj yolayamıyomuşum:sinifsinif:

Yaaa yazıyorum yollayamıyorum belgın yenı kulanıcı olduĞum ıÇın Özel msj yolayamıyomuŞum

Yok canım öylede gitmiyo yada ben yapamıyorum bilemiyorum, seni beklettim kusura bakma hakkını helal et....

belgin canımmmm bugün nasılsın inşallah daha iyisindir ,eşim hangi ilacı kullandığını sormuşun şu an testojel kullanıyor sabah akşam 1 ay sonra kaan hocanın yanına gidecez bakalım hoca bize nasıl bir yol çizecek rabbım hayırlısını versin zaten benim yaşım 38 ,eşiminkide 42 16 yıllık evliyiz bilmiyorun sonucumuz nolur ?bende senin gibi strese girdim kendimi allaha bıraktım ...

canım iyi olmaya çalışıyorum başka çarem yok eşin kaç kere tese olmuştu canım hücremi bulunmuştu sizdede.canım benim allahım önce sana sonrada bana nasip eder inşallah ben 28 eşim 30 yaşındayız bizde 6 yıllık evliyiz .inşallah kaan hocanın yanından güzel heberle dönersiniz allahım yardımcın olsun inşallah..
mrb fıstıklarrr!umudunu kaybetme .umutolsun RABBIM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN!

merhaba canım sen nasılsın biz iyi olmaya çalışıyoruz...

IYIYIM demek adet olmus ya belgın cım.allah sukur ıyıyım.ılkokul, ortaokul, lıse, unıversıte arkadaslarımı faceden bakıyorum da benden kac yas kucuklerın bıle 5 -6 yaslarında cocukları var.hepsı gururla fotolarını koymuslar evlatlarının.onları buldum dıye hem sevındım hem de burukluk yasadım.gozum yok allahım hepsıne herkesın evladına uzxun uzun omurler versın ınsaallah.ALLAHIM BIZE DE NASIP ETSIN INSAALAH

inşallah canım aynen bende öyle onları gördükçe üzülüyor özeniyor insan hevesleniyor inşallah bizede nasip ederde bizde koyarız bebeklerimizi canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…