Canlar giremiyorum be zamandır eşim hastaydı bu gün hastaneye kaldırdık böbreğinin birinde ekzofitik kistik lezyon çıktı cuma ürolog randevumuz var mr çekilecek bu aralar ikimizde cok yogun çalışıyoruz artı devam eden sorun simdi de bu allahım büyük dert vermesin ama artık psikolojim iyice bozuldu ağlamak bosalmak istiyorum olmuyor ÇOK MUTSUZUM.....
kızlar tüp bebek tedavisinde yarın transferim olacak, inşallah bebeklerim tutunur ve inşallah Allah sizede bu duyguları yaşatır benimki bir mucizeydi biliyorsunuz sıfırdan 24 milyona hepinize bir mucize olsun dualarım sizinle....
Arkadaşlar sperm bulundu , ilk amada değil yıkama sonrası bulundu Rabb'ime çok şükür Allahım hepinize nasip etsin
canım tebrik ederim maşallah sperm bulunmuş inşallah darısı hamileyim diye yazmana olur
Canım benim hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.. Dualarımız seninle.. İhlas suresi okudum 100 adet Rabbim yardımcınız olsun..
cnım 1 fetı de ben okuyorum okudu say nete gıremıyorum haberını aldım ALLH hamılelık haberını de vermeyı nasıp etsın amınnnn
Canim bende 1 tane fetih suresi okurum.
Amin canimm cumlemize nasip eder inşallah. Allah yardımcınız olsun.
Allah bin kere razı olsun çok teşekkür ederim inşallah dualarınız kat be kat size döner arkadaşlarım. Bu zor sınavda Rabbim hiçbirimizi darda bırakmasıncnm senin için bir fetihde ben okuyacagım. Rabbim yüzünü güldürür insallah
Cnm maşallah, bnm eşim 5 yalımda geçirmiş bizimde aynı durum tek testis vardı ama ameliyat esnasında bulunamadı 1 saat sonra getirdiler eşimi hemşireler bulunamadı yıkama sonucunu bekliyeceğiz dediler Allajım o bekleme çok zor sonra Emre bey gelip açıklama yaptı aslında çok sayıda canlı hücre olduğunu kuyruklarının gelişmediğini söyledi ve ben çok umutluyum dedi çok şükür az da olsa bulundu, siz de ne kadar bulundu inşallah sende hayırlısıyla başla tedavine.. Bu arada Emre bey bizede inmemiş testiste bulunma olasılığı yüksek demişti bize yüzde 50 şans vermişti, Allahım isteyen herkesin yardımcısı olsun tamamına erdirn aminEcrin_bebek nasıl hissettiğini çok iyi anlayabiliyorum. Yaklaşık 3 hafta önce eşim mikrotese oldu. doktoru Emre Bakırcıoğlu. İlk görüşmemizde, olumlu konuşmasına rağmen, kendimi olumsuza o kadar hazırlamıştım ki eşim ameliyata girdikten 35 dk sonra yanıma gelip güzel haberi verdiğinde inanamadım.
O günden beri bu sıkıntıyı bilen ve yaşayan herkesin bu güzel haberi almaları için dua ediyorum.
Eşim 11 yaşında, ergenlik öncesi çift taraflı inmemiş testis ameliyatı olmuş. ancak ameliyat çok başarılı olmadığı için bir tanesi kasığa yerleşmiş. Yani ameliyatı aşağıda bulun tek testis ile gerçekleştirildi.
Tam bir yıl önce öğrenmiştik azospermi olduğunu, hem de 2 aylık evliyken. Bu bir yıl ne kadar zor geçti anlatamam. Eşim ameliyatı kabul etmedi önce. buradan Celalettin Peru ismini duyunca ona gittik ancak eşim bitkiselleri kullanıp iğne aşamasında bıraktı tedaviyi. Her işte hayır vardır. Sonra mart ayında Emre Bey'le görüştük ve eşimin hazır olmasını bekledik.
Emre Bey inmemiş testise bağlı azosperm vakalarının %70'inde sperm bulunduğunu söylemişti. bu bilgiyi de benzer sebepten aranızda ameliyat konusunda tereddüt edenler var ise diye paylaşmak istedim.
Bir kaç ay içinde de tüp bebek aşamasına geçmeyi planlıyoruz. Bu şansa sahip olmak bile mutlu ediyor beni ve hiç korkmuyorum. Allah tüm isteyenlere nasip etsin.
Sevgiler
. Mrb canım öncelikle Allah yardımcın olsun inşallah Hayırlısıyla gönlünden geçeni yaşatır Rabbim sana. Şuan belki pek müsait değilsindir sma bi sorum olacak Emre bakırcıoğlunun yanındamı tedavi görüyosun ve tam olarak sıkıntın ne nasıl bi tedavi görüyorsunuz. Bizde tüp bebek düşünüyoruz ama kararsızıs Dr konusunda.
Cnm sorum inmemiş testisti, herhangi bir tedavi yapmıyor Emre bey amelşyat oldu. Mikrotese olmanız gerekiyorsa tecrübeli bir Dr , rapor işini hiç bilmiyorum cnm
Eşim tese öncesi spermiyogram verdi sonuç yine 0 inşallah tesede sperm bulunur da hazırlanmam boşuna gitmez... Kader arkadaşlarım dualarınızı eksik etmeyin. Ben yine Hacı Bayram a gittim hepinize dua ettik. Eşim ecrin_bebek arkadaşımıza fetih suresi okudu. Orada biraz olsun nefes alabiliyoruz. Yoksa test sonucu karabasan gibi çökmüştü üzerinize... Rabbim kimsenin kucağını boş bıraknasın... Dualarınızı eksik etmeyin...
Cnm hayırlı uğurlu olsun sımsıkı tutunsun meleklerin sana inş, kaçıncı gün transfer ediyorlar ve kaç tane bilgi verebilirmisin ben hala haber bekliyorumkızlar tüp bebek tedavisinde yarın transferim olacak, inşallah bebeklerim tutunur ve inşallah Allah sizede bu duyguları yaşatır benimki bir mucizeydi biliyorsunuz sıfırdan 24 milyona hepinize bir mucize olsun dualarım sizinle....
Cnm bnm üzülme test sonucuna bak ameliyata karar bermişsiniz boşver testi artık Rabbim yardımcınız olsun inşallah güle oynaya çıkın hastaneden.Allah razı olsun eşinden de senden de Rabbim eşinin omuzlarında ki yükü alır inşallah amin
canım günaydın...
embriyolar ne durumda?
ne zaman transfer?
hadi inşallah hamileyim diye haykırmana sayılı günler kaldı.
bekliyoruz güzel haberlerini.
Cnm inşallah ya öyle karışığım ki , bugün 3. Gün arayacaklarını gerekirse transfere çağıracaklarını söylediler haber bekliyorum... İnşallah hayırlı haberler alırız.,
Eşim tese öncesi spermiyogram verdi sonuç yine 0 inşallah tesede sperm bulunur da hazırlanmam boşuna gitmez... Kader arkadaşlarım dualarınızı eksik etmeyin. Ben yine Hacı Bayram a gittim hepinize dua ettik. Eşim ecrin_bebek arkadaşımıza fetih suresi okudu. Orada biraz olsun nefes alabiliyoruz. Yoksa test sonucu karabasan gibi çökmüştü üzerinize... Rabbim kimsenin kucağını boş bıraknasın... Dualarınızı eksik etmeyin...
kızlar tüp bebek tedavisinde yarın transferim olacak, inşallah bebeklerim tutunur ve inşallah Allah sizede bu duyguları yaşatır benimki bir mucizeydi biliyorsunuz sıfırdan 24 milyona hepinize bir mucize olsun dualarım sizinle....
Cnm maşallah, bnm eşim 5 yalımda geçirmiş bizimde aynı durum tek testis vardı ama ameliyat esnasında bulunamadı 1 saat sonra getirdiler eşimi hemşireler bulunamadı yıkama sonucunu bekliyeceğiz dediler Allajım o bekleme çok zor sonra Emre bey gelip açıklama yaptı aslında çok sayıda canlı hücre olduğunu kuyruklarının gelişmediğini söyledi ve ben çok umutluyum dedi çok şükür az da olsa bulundu, siz de ne kadar bulundu inşallah sende hayırlısıyla başla tedavine.. Bu arada Emre bey bizede inmemiş testiste bulunma olasılığı yüksek demişti bize yüzde 50 şans vermişti, Allahım isteyen herkesin yardımcısı olsun tamamına erdirn amin
Canım inşallah Rabbim bize de tüm evlat özlemi çeken müstakbel anne ve babalara da bu sevinci yaşatır... Şu an yine Hacı Bayram dayım... Herkese dua ediyorum... İnşallah bu ramazan Rabbim herkesin dualarını kabul eder...canım hiç üzülme benim eşimde her test verdiğinde sperm sayısı 0 çıkıyordu bir kere bile gözükmedi spermler ama çok şükür mikrotese ile sperm bulundu inşallah siizde de öyle olacaktır Rabbim yardımcınız olsun
Canım inşallah Rabbim bize de tüm evlat özlemi çeken müstakbel anne ve babalara da bu sevinci yaşatır... Şu an yine Hacı Bayram dayım... Herkese dua ediyorum... İnşallah bu ramazan Rabbim herkesin dualarını kabul eder...
Rabbim dualarını kabul etsin cnm aminnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?