Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
slm kızlar nasılsınız
tedavide olan baya arkadaşımız var sonuç bekliyenler var Allah hepinizin yardımcısı olsun emeklerinizin karşılığını kat be kat alırsınız inşallah tüm dualarım sizlerle

Canım benim hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.. Dualarımız seninle.. İhlas suresi okudum 100 adet Rabbim yardımcınız olsun..

SEVGILI arkadaslrım hepınıze hayırlı rmazanlar dılıyorum oncelıkle uzun zamandır gıremıyorum memlektte olduğum ıcın yenı geldım eve hamılelık bıraz bulantılı gecıyor tabı kı bu gunlerımıze cok sukur rabbım nasıp ettı dılerım ALHTAN hayırlsı ıle devamı gelsın sag salım kucağımıza almak nasıp olsun su an 15.haftanın ıcındeyım 16.gırecegım cınsıyet henüz net degıl kemık yapısına bakarak bır tahmın yurttu sadece hayırlısı olsun her seyın bızler aynı kaderı paylasıyorz buraya gıremıyorum ama her zaman dua edıyorum hepınıze cemrem tedaiye baslayacksın canı gönülden dua edıyrum hamılelık habrını almak nasıp olsn ve varsa başka arkadaslrım hepsine hayırlı süreçler dılıyorum ben cok ınanıyorum buradaki herkes mutlu sona ulaşacak dualarım her daım sızınle nete gıremıyorum ama duam kabım sızınle ALLHA emanetsınz sızın de dualarınızı bekliyorum...

Eğer delesyon saptanmamış yazıyorsa herhangi bir sorun yok demektir.
İçiniz rahat olsun canım
İnşALLAH tez zamanda meleğine kavuşursunuz

İnşallah dış gebelik değildir
Dış gebelikte değerler çok az ilerler
Ama seninkiler hep 2 katı çıkıyor maşallah
Başka bir dr a görün istersen
Dış gebelikle alakası yoktur bence
Rabbim herşeyin hayırlısını versin canım

Eğer delesyon saptanmamış yazıyorsa herhangi bir sorun yok demektir.
İçiniz rahat olsun canım
İnşALLAH tez zamanda meleğine kavuşursunuz

inş cnm şöyle yazıyo ..y kromozomu azf a azf b ve azf c gen bölgelerinde delesyon saptanmamıştır .... yazıyor bır sorun yoktur inş dimi bırtane daha testımız var o cıkmamıs inş ıyıdır ben yanlıs okumusum cok agladım dun gun boyu arastıyorum

Canım tüp bebek değil miydi tüp bebek de dış gebelik olmaz ki
Canım testlerinizi nerde yaptirdiniz

Canım testlerinizi nerde yaptirdiniz

marmara arastırma has. oda ozel bı yere yolluyo burc labratuar dıye bir yer neden sordun cnm sperm testınede gecen sene sonunda devlet hastanesınde yaptırmıstık urolojı gayet ıyı demıstı sayı olarak 83.200.000 cıkmıstı

Evet tüp bebek yaptırdılar
İnşALLAH değildir ya.
Ablam da dış gebelik geçirdi ama
İlk değer 300 dün 2 gün sonra 400 olmuştu
Halbuki 600 olması gerekirken
Yani 2 katı artmadığı için dr şüphelenmişti
Bir de dr ultrasonda bakmış dış gebelik demiş.
O yüzden dedim.
Değer artar ama yavaş artar ve katlanmaz

Son düzenleyen: Moderatör:

Canım şundan diyorum dış gebelik türlerde olusan rahme inemeyen gebeliktir tüp bebek tedavisinde embriyo zaten direk rahme konuyor yani tüpler kullanılmıyor yani dış gebelik olmaz yanlış mı biliyorum

tulay_20 Hayır canım kaçırmadın henüz:53: Daha dualarımız bitmedi.Son 5 arkadaşa kaldı:34: Haftaya çarşamba bitecek. Ramazandan sonra geçeceğiz yeni dualarımıza:34::16::16: Seni de ekliyeyim mi[/QUOTE .!.:
CNm bu dualar nasil oluyor Herkes kac gün Ney okuyor ve kacdefa ? Bende katilmak isterim Eger yapabilirsem ins ama önce bi soruyum dedim ve süreci nekadar?

Cnm allah sifa versin esine benimde esim emre bakirci oglunun yaninda mikro tese oldu malesef sizin gibi hic bir sey bulunamadi sonra burdaki arkadaslarin tavsiyesi uzere cellalettin peru da tedavi goruyoruz Allaha binlerce sukur tedavimiz cok guzel gidiyor Burdaki arkadaslarda da cok guzel gelisme var 2 teseden sonra hocanin tedavisiyle normal cikis oldu burdaki face deki gurupta teseden sonra tedaviyle cikis olan cocugu olan arkadaslarimiz var Allah hepimize hayirli evlatlar nasip eder inşallah

CNm bu dualar nasil oluyor Herkes kac gün Ney okuyor ve kacdefa ? Bende katilmak isterim Eger yapabilirsem ins ama önce bi soruyum dedim ve süreci nekadar?

Canım yeni dualara bayramdan sonra geçeceğiz
La ilahe illa ente subhaneke inni küntü minezzalimin okuyacağız
Günde 1 arkadaşa okuyacağız
Sayı olarak tam belli değil daha ama 1 günde bitecek şekilde ayarlama yapacağım

çok korkuyorum sağ kasığımda dün geceden beri hep böyle bıçak batırır gibi yer yer şiddetlenen bir agrı var . önemli bişey değildir dedi dr ama acil test istedi dış gebelik te böyle ilerlermiş az dan başlayarak. yaklaşık 2 saat sonra kan vermeye gidicem ama hiç gitmek istemiyorum hep 2.5 katı ilerledi 16 ile başladım ama 2 gün önce 95 oldu burda hiç kimse böyle düşükle başlamadı sanırım herkez 100 lerde

Canım şundan diyorum dış gebelik türlerde olusan rahme inemeyen gebeliktir tüp bebek tedavisinde embriyo zaten direk rahme konuyor yani tüpler kullanılmıyor yani dış gebelik olmaz yanlış mı biliyorum

Canım netteki yaptığım araştırmalara göre şöyle yazıyor

"herkese selam.
ilk microenjeksiyon denememde benimde dış gebelik oldu. doktorun anlattıklarına embriyolar rahime transfer edildikten sonra rahimin ileri geri kasılmalarından dolayı rahim içinde hareket etmeye başlıyormuş. ve o arada bazıları tüplere gidebiliyormuş. rahim hareketlerinin yada kasılmalarının nedeni bilinmiyormuş. doktorun ihmaliyle ilgisi yok yani boşuna doktorunuzu suçlamayın.
benimde bhcg 255 iken dış gebelik olduğumu anladı doktorum düzenli yükselmemesinden anladı.
ilk testi transferin 9. günü yaptık 2,7 çıktı, iki gün sonra 6,9 çıktı, iki gün sonra 14,75, iki gün sonra16,25, bir hafta sonrada 148 çıktı, iki sonra tekrar yapıldı 255 çıktı. 255 den sonra doktorum beni hemen ameliyata aldı. bebek sağ tüpüme yerleşmiş. tüplerimi sağ salim kurtardı doktorum sağolsun.

kimsenin başına gelmesin. o belirsizlik insanı öldürüyor. hamilesin ama rahiim ince, kese yok, görünürde bişey yok çok zor çookk.. "

burda anlaşılıyor ki değer artıyor ama 2 ye katlanmadan artıyor
yurdanur arkdaşımızın ki düzenli bir şekilde 2 ye katlanarak artıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…