Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canım moralini bozma hemen bol bol dua et
Evet burdakiler böyle düşükle başlamadı
Geç döllenme ve tutunma olmuştur diye tahminn ediyorum canım

Canım ne bilim yaa olmaz diye düşünmüştüm mantık olarak ama arkadaşımızın ki inşallah dış gebelik değildir yaaa

Tamam ozaman ins benide listeye yazarmisin? Peki nekadar felan sürecek bekliyo olunca hebr edermisin?

Eşim tese öncesi spermiyogram verdi sonuç yine 0 inşallah tesede sperm bulunur da hazırlanmam boşuna gitmez... Kader arkadaşlarım dualarınızı eksik etmeyin. Ben yine Hacı Bayram a gittim hepinize dua ettik. Eşim ecrin_bebek arkadaşımıza fetih suresi okudu. Orada biraz olsun nefes alabiliyoruz. Yoksa test sonucu karabasan gibi çökmüştü üzerinize... Rabbim kimsenin kucağını boş bıraknasın... Dualarınızı eksik etmeyin...

Son düzenleme:
doktorum 12. gün bhgc sonucu 9 olan ve gebeliği devam hastam oldu ama sadece 1 kişi de rastladım çok çok istisnadır diyo :/ ama bi çok sitede degerlerin çokta önemi yok önemli olan katlanması düzenli artışı diyolar beynim döndü artık neyi nerden nasıl düşüneceğimi bilemiyorum

Allah yardımcınız olsun arkadaşım inşallah ecrin arkadaşımızın eşinde bulunduğu gibi gibi sizdede sperm bulunur.

inş arkadaşım sende o istisnalardan biri olursunda değerin artarrr.

Mrb canım bi sorum daha olacak bu rapor işini nerden ve nasıl alınıyor bir bilgin varsa yardımcı olursan sevinirim.

Mrblar. Benim bi sorum daha olacak. Bu rapor işini nerden ve nasıl halledebiliriz bir bilginiz varsa anlatırsanız çok sevinirim şimdiden tşkrler. :)

Son düzenleme:
Canlar giremiyorum be zamandır eşim hastaydı bu gün hastaneye kaldırdık böbreğinin birinde ekzofitik kistik lezyon çıktı cuma ürolog randevumuz var mr çekilecek bu aralar ikimizde cok yogun çalışıyoruz artı devam eden sorun simdi de bu allahım büyük dert vermesin ama artık psikolojim iyice bozuldu ağlamak bosalmak istiyorum olmuyor ÇOK MUTSUZUM.....

Cnmmm çok geçmiş olsun. Neden olmuski rabbim daha beterinden korusun yaaa.. ağla rahatlarsin tatlım rabbim yardımcınız olsun

Canım geçmiş olsun sen güçlü ol ki eşine moral olsun eminim o senden daha kötü bir psikolojidedir Allah yardımcınız olsun

Cnmmm çok geçmiş olsun. Neden olmuski rabbim daha beterinden korusun yaaa.. ağla rahatlarsin tatlım rabbim yardımcınız olsun

Canım geçmiş olsun sen güçlü ol ki eşine moral olsun eminim o senden daha kötü bir psikolojidedir Allah yardımcınız olsun

Canlarim bilmiyorum en yakın ürolog randevusu cuma beste dahiliye doktoru mr çekilmesi gerek dedi çok çaresiz hissediyorum zaten testiste de kist vardı şimdi bir de bu yani kötüye yormuyorum ama çok yıprandım ramazan nedeniyle ilaçlar sekteye uğradı sıvılara daha yeni geçtik şimdi doktor antibiyotik verdi zarar görmesinden korkuyorum zaten her şeyden korkar hale geldim sizden ne haber ne çok bebek denemesi olmuş yeni yeni okuyorum ne mutlu

kızlar tüp bebek tedavisinde yarın transferim olacak, inşallah bebeklerim tutunur ve inşallah Allah sizede bu duyguları yaşatır benimki bir mucizeydi biliyorsunuz sıfırdan 24 milyona hepinize bir mucize olsun dualarım sizinle....

Canım senin ve küçük mucizelerin icin dua edeceğim çok sık giremiyorum ama güzel haberlerini alacağıma eminim

Cnm inşallah transfer sonrası bebislerin sana tutunur rabbim yardımcın olsun

merhaba arkadaşım şuan ki halini çok iyi ANlıyorum benim eşimde 2 defa ameliyat oldu birinde bende tüp bebek içiçn hazırlandım ama eşimde sperm bulunamadı o an ki o halimizi bi allah bi biz bililyoruz dr.lar olmaz dediler eşim sertol cell only hastası biz yıllardır neler yaptık olmadı ama celalettin hocada eşim tedaviye başladı varikosel ameliyatı oldu ardından tedavi süresince hücre çıkışı oldu ardından sperm çıktı şimdi hamdolsun ki tüp bebek yapacağım ayları bekliyorum darısı burdaki bütün can dostum arkadaşlarıma ve sana da olsun şuan ki yıkım hiç bir zaman unutulacak bişey değil iz bırakıyor hayatta ama güzel günler geldikçe inşlh bu günleri hatırlarken bile acınız hafifler ... rabbim ol derse olucak inşlh hepimizede ol der...
cnm güzel haberler gelmiş dondurulmasa da takılma ona sen şimdi önüne bak güzel düşüşn bebeğin seninle olsun transferden sonra hamileliğini doya doya yaşamak nasip olsun
cnm hoşgeldin ya ne relerde bu diyordum bende iyi yapmışsın oh bebiş iyi hep öle gitsin yolunda ... evet bakalım bende de heyecan başladı daha var ama aylar öncesi başladım bende heyecana hakkımıza hayırlar olsun inşlh hep...dualarında olaalım her daim
cnm inşlh aemliyatta bol kaliteli spermler çıkacak eşinde duamız hep seninle....
geçmiş olsun inşlh kötü sonuçlar çıkmaz kolay değil şuan haliniz rabbim dayanma gücü versin eşine tez zamanda şifalar versin yaradan bizi haberdAR et cnm....:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…