okadarr cccooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook
üzgünüm ki anlatamam size...
bı hastalık olsa ılac kullanırsın tedavıye gırersın...AMA GENETIGE BAKILDI..olması mümkün deıl işte bu yuzden...çççoookkk zooorrrr...
rabbım mucıze verırse ancak osekılde olur....
Canım inan bilmiyorum derecesini.öyle bişey demedi hoca.Canim sizin derece neydi elle muanede anlaşılıo grade 2 tam sayisini bilemiom ewe gidince yazarim. Bide sag testistede hidrosel var yani olursak sol Varikosel sag hidroselden olcaz
genetık tahlıl sonucumuza göre bugunun teknolojısıylecocugumuz olmazmış
Canım teşekkürler,
Gözlerim dolarak okudum yazdıklarını.
Aslında ben de evlenmeden önce bişeyler biliyordum.Yani küçükken bir ameliyat olduğunu. Ama ne ameliyatı olmuş nedenmiş niçinmiş sonucu neymiş bilmiyordum.. hiç de araştırmadım nasılsa tıp ilerledi dedim..
O da öğrenince şok oldu sıfır çıkmasını beklemiyordu..
Son bibuçuk aydır maddi sorunlar yüzünden depresyona girmişti( O kadar pozitif neşeli bana deli gibi aşık olan adamı tanıyamıyordum..REsmen şoka girdim..Hergünüm ağlamakla geçti.. Şimdi de bunu öğrendik... Ben yanına gidiyorum öpüyorum kokluyorum karşılık vermiyor..
İşin kötü tarafı da bu zaten tedaviye başlamak için ne maddiyat var ne moral..
Sanırım yukarı çıkmak için en dibe batmak gerekiyor..Ben en dipteyim.. ya çıkcam ya da....
bizde solda grade 2 ve sağda grade 1 şhunt tipte varikosel yazıyordu cnmCanim size sorum olacakti. Sizin varikosel grade kaçtı? Bizim grade 2dereceli ve ameliyat konusunda gitgel yaşıyoruz okudugum bazı yerler iyi sonuclar verir dio bazilari ise azosperm olan kisiye yapilmasi anlamsiz dio kafamiz cok karissti
cnm istedikten sonra başarmanın yarısıdır bu inşlh öğrenirsin cdler var nette kuran öğreniyorum dye siteler var hem anlatımı kolay ordan rahatca öğrenebilrisinCanlarım ya ben birsey sorucam kuran öğrenmeyi çok istiyorum. Nasıl öğrenebilirim cd ler varya hani anlatımlı onlarla öğrenilir mi. Kursa gitmem biraz zor ogretebilecek kimsede yok napicam
cuma eşinde bol kaliteli spermelr bulunur dualarımdasın....Kızlar Allah tan bir mani çıkmazsa cuma günü tese ve opo olacak. Beni şimdiden heyecan ve korku bastı. Allah yardımcımız olur inşallah.
yaa yapma böyle dur hemen herşeyi silme dr.lar hep onuşur yerli yersiz ne olur tam herşeyi anlamadan sıkmammaya çalış canını hem böyle olupda bi sürü olumlu sonuç alanlar vardır...genetık tahlıl sonucumuza göre bugunun teknolojısıylecocugumuz olmazmış
hoşgeldin oo maşalalh oğluş artık yaramazlığın hat safhalarına gelmişselam arkadaslarramazaniniz mubarek olsun, dualariniz kabul olsun. gobusleriniz dolsun ins.
ben eskilerdenim uzun zamandir takip edemedim.13 sene sonra RABBIM in lutfettigi bir oglusum var cok sukur,10 aylik kipir kipir hic durmak istemiyo hep gezelim istiyo.
yeni gelen arkadaslar sakin umidinizi inancinizi ve moralinizi kaybetmeyin.ALLAH varsa(KI SUPHESIZ VAR) olmayacak birsey yok.
ALLAHIM tez vakitte meleklerinizi gondersin amin.yeni hamilelerimiz varmi bi yazin hele... HEPINIZE SEVGILER
inşallah hayırlısıyla çıkarsın..bu skıntıyı çeken herkes inşallah düzeçıkar rabbim şifa verir.dermanını verir.benimde eşim azospermi ve bunu eşim daha hiç nişanlı dahil değilken bana anlattı ve biz bir olup elimizden geleni yaparsak rabbim inşallah gerisinede büyüktür dedim...iki yıldır evliyiz ve maddi açıdan toparlanmaya çalışıyoruz inşallah ramazandan sonra eşim tedavi olmaya başlayacak ilk iş iyi bi doktora görünüp sorun ne ne aşamada neler yapabiliriz..Allah çok büyükhepimize yardımcıolsun inşallah..tek ihtiyacımız olan moral ve güçlü olmak..
bizde solda grade 2 ve sağda grade 1 şhunt tipte varikosel yazıyordu cnm
eşim sol taraflı oldu ameliyatı bize eşimi ameliyat eden ürolog sakın bu ameliyatı sperm çıkar ardından deyip o umutla yaptırmayın asla asla öyle bişey olmaz dedi tabi bizde evet zaten sıkıntısı var eşimin o yüzden yaptırmak istiyoruz dedik yalan söyledikçoğu dr. varikoselin ardından çıkış olmaz diyor ama neden olmasın yaradan istesin yeter..
cnm istedikten sonra başarmanın yarısıdır bu inşlh öğrenirsin cdler var nette kuran öğreniyorum dye siteler var hem anlatımı kolay ordan rahatca öğrenebilrisin
cuma eşinde bol kaliteli spermelr bulunur dualarımdasın....
yaa yapma böyle dur hemen herşeyi silme dr.lar hep onuşur yerli yersiz ne olur tam herşeyi anlamadan sıkmammaya çalış canını hem böyle olupda bi sürü olumlu sonuç alanlar vardır...
hoşgeldin oo maşalalh oğluş artık yaramazlığın hat safhalarına gelmişevet cnm olmayacak denen ne kişiler evlatlarını kucağına almış darısı bizlere de olsun...
Kızlar Allah tan bir mani çıkmazsa cuma günü tese ve opo olacak. Beni şimdiden heyecan ve korku bastı. Allah yardımcımız olur inşallah.
selam arkadaslarramazaniniz mubarek olsun, dualariniz kabul olsun. gobusleriniz dolsun ins.ben eskilerdenim uzun zamandir takip edemedim.13 sene sonra RABBIM in lutfettigi bir oglusum var cok sukur,10 aylik kipir kipir hic durmak istemiyo hep gezelim istiyo.
yeni gelen arkadaslar sakin umidinizi inancinizi ve moralinizi kaybetmeyin.ALLAH varsa(KI SUPHESIZ VAR) olmayacak birsey yok. ALLAHIM tez vakitte meleklerinizi gondersin amin.yeni hamilelerimiz varmi bi yazin hele... HEPINIZE SEVGILER
Herkese günaydınn canlarımmmmm
Nasılsın canımm? Ne var ne yok?
ne olsun canım ya okuldayım yoğun yeni kayıtlar teog derken başımı kaldıramıyorum ama bie haberim var:) geçen hafta jinekoloğa gittim kontrol amaçlı şahane bir yumurtam varmış gün aşırı birliktelikle hamile kalabilirmişim çok hoştu senden ne var ne yok kitap foumunu bulamadım neydi adı tedavi nasıl gidiyor neler yapıyorsunuz şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?