cnm 2 saat sonra inşlh spermler var demelerini nasip etsin yaradan
ay cnm eşine şifa vrsin mevlam şu günlerde....acıları hafifilesin
heyecanla bekliyoruz..
Ayyy hadi inşallah canimm guzel haberlerini bekliyoruz sabırsızlıklarabbim nasip etsin inşallah
Dualarımız sizinle canım hayırlısı olsun İnşALLAH
Ve inşALLAH bize güzel haberler vereceksin inanıyorum ben buna
canım heyecanla bekliyoruz
DUALARIMIZ SENİNLE
canım şu mübarek günde güzel haberler alırız inşallah.bi heyecanla bekliyoruz bizde...
çok geçmiş olsun eşin tez vakitte iyileşsin inşallah...
sen opuya girdinmi kaç yumurtan toplandı???sen nasılsın canım???
Canım inşallah güzel haberler yazmak nasip etsin Allah hayırlısıyla tabi.
Rabbim eşine şifalar versin.500 ya safi okudum eşine. Canim güzel sonucunu bekliyoruz
cnm eşin için bir fetih okudum. şu mübarek cuma günü hürmetine dualarımız kabul olur. senden güzel sonuçları duyarız inşallah. heycandan duramıyorum inan......
Canım inşallah güzel haberler verirsin bize dua ile bekliyoruz
Birden çok heyecanlandım, hadi inşallah güzel haber verirsin.
inşallah senden güzel haber alırız canım.neden bu kadar geç cevap veriyorlarki.hem senin yumurtalarında toplanması gerekmiyormu.inşallah rabbim korkutlarınla seni sınamaz.heyecanla bekliyorum canım sonucunuzu.
Canim senin kadar heyecanlandim inan. Guzel haberlerini dort gozle bekliyorum.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Sonucu alınca hemen bizede bildir. bu kadar dua, acı, üzüntü Allahım hepimizin sesini duyar inaşalahhhh.
Canlarım ben de meraktan çatlayacam ama
Hoca akşam gelecem dedi. Bizim sonuç da akşamı bulacak herhalde. Benim yumurtalar sabah toplandı.
Normal sperm çıkarsa hemen döller ama elonge sperm bulursak bir gün bekletilir dedi. Yani şu an beklemedeyiz.
Tülaycım eşim eksik salat-i tefriciyeler için 158 tane okudu. Ağrılı ağrılı ver zikirmatiği dedi okudu. Hastanın duası makbul olur dedi. Sen eksik olan arkadaşa eklersin canım.
Haber gecikti inşallah güzel haberdir. Kara haber tez duyulur denir.
Rabbim hepinizden ayrı ayrı bin defa razı olsun.
Hepinizden Rabbim razı olsun. Geleceğin gönlü güzel anneleri. Dualarınız katlanarak size dönsün. Kardeşlerimiz eşimiz dostumuz da bize dua ediyor ama SİZ GÖNLÜ GÜZEL İNSANLARIN YAPTIKLARI DUALAR BENİM İÇİN PAHA BİÇİLEMEZ. Rabbimin katında da çok kıymetlidir eminim.
Canım Allah sendende razi olsun. Inşallah güzel haberler alırsınız sabırsızlıkla bekliyoruz bu mübarek günlerde rabbim size mucizenizi yollar inşallahCanlarım ben de meraktan çatlayacam ama
Hoca akşam gelecem dedi. Bizim sonuç da akşamı bulacak herhalde. Benim yumurtalar sabah toplandı.
Normal sperm çıkarsa hemen döller ama elonge sperm bulursak bir gün bekletilir dedi. Yani şu an beklemedeyiz.
Tülaycım eşim eksik salat-i tefriciyeler için 158 tane okudu. Ağrılı ağrılı ver zikirmatiği dedi okudu. Hastanın duası makbul olur dedi. Sen eksik olan arkadaşa eklersin canım.
Haber gecikti inşallah güzel haberdir. Kara haber tez duyulur denir.
Rabbim hepinizden ayrı ayrı bin defa razı olsun.
Eşim de kaan bey de tese olmuştu
Bu yine iyi.Biz 1 gün sonra sonucu öğrenmiştik
Ve çok sancılı geçmişti eşimin durumu
O yüzden eşim tekrar tese olmaya korkar olmuştu.
O 1 gün benim için sanki 1 yıl gibi gelmişti
Zaten sonrasını hiç hatırlamak istemiyorum
Olumsuzluk haberi ile yıkılmıştık
Cnm sizde hiç çıkış olmadı mı tüp bebek denediniz mi
hayır canım maalesef henüz çıkışları göremedik
ama inancım sonsuz bir gün mutlaka çıkışları göreceğiz
tüp bebek denemesi hiç olmadı
Inşallah olacak Allahin izniyle.. Rabbim hepimize nasip eder inşallah. Allah gönlüne göre versin. Canım yunus süresiyle ilgili bildgn bişey var mı fazileti varmidr rüyamda yunus balığı gördüm okumak istiyorum.
Offfffff offfffffff yok arkadaşlar olgun sperm bulunamadı dediler. Yuvarlak hücrelerle denemişler ama o da hikayeeeee... Bir yıkım daha bir yıkım daha Allahım sen yardım et...
Offfffff offfffffff yok arkadaşlar olgun sperm bulunamadı dediler. Yuvarlak hücrelerle denemişler ama o da hikayeeeee... Bir yıkım daha bir yıkım daha Allahım sen yardım et...
Offfffff offfffffff yok arkadaşlar olgun sperm buldollenirdedediler. Yuvarlak hücrelerle denemişler ama o da hikayeeeee... Bir yıkım daha bir yıkım daha Allahım sen yardım et...
Sağol canimm rabbim kabul eder inşallahHz Yunus'un balığın karnında ettiği dua
Okunuşu: ''Lâ ilâhe illâ ente sūbhâneke innî kūntū minazzâlimiyn''
Manası: ''Allâh'ım! Senden başka hiçbir ilâh (ibâdet edilecek mâbüd) yoktur. Seni bütün noksanlıklardan uzak tutar, tenzih ederim. Gerçekten ben,haksızlık edenlerden (zâlimlerden) oldum.''
demektir.
Hz Yunus Peygamberi balık yuttuğu zaman,balığın karnında, o karanlık ve sıkıntılar içinde Yunus (A.S.),bu duası ile Allah 'a yalvarmış ve o sıkıntıdan kurtulmuştur.
Kaynak:Hattat Tavaslı tam dua kitabı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?