Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cnm 2 saat sonra inşlh spermler var demelerini nasip etsin yaradan
ay cnm eşine şifa vrsin mevlam şu günlerde....acıları hafifilesin
heyecanla bekliyoruz..

Ayyy hadi inşallah canimm guzel haberlerini bekliyoruz sabırsızlıkla rabbim nasip etsin inşallah

Dualarımız sizinle canım hayırlısı olsun İnşALLAH
Ve inşALLAH bize güzel haberler vereceksin inanıyorum ben buna

canım heyecanla bekliyoruz
DUALARIMIZ SENİNLE

Canım inşallah güzel haberler yazmak nasip etsin Allah hayırlısıyla tabi.

Rabbim eşine şifalar versin.500 ya safi okudum eşine. Canim güzel sonucunu bekliyoruz

cnm eşin için bir fetih okudum. şu mübarek cuma günü hürmetine dualarımız kabul olur. senden güzel sonuçları duyarız inşallah. heycandan duramıyorum inan......

Canım inşallah güzel haberler verirsin bize dua ile bekliyoruz

Birden çok heyecanlandım, hadi inşallah güzel haber verirsin.

inşallah senden güzel haber alırız canım.neden bu kadar geç cevap veriyorlarki.hem senin yumurtalarında toplanması gerekmiyormu.inşallah rabbim korkutlarınla seni sınamaz.heyecanla bekliyorum canım sonucunuzu.

Canim senin kadar heyecanlandim inan. Guzel haberlerini dort gozle bekliyorum.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Sonucu alınca hemen bizede bildir. bu kadar dua, acı, üzüntü Allahım hepimizin sesini duyar inaşalahhhh.

Hepinizden Rabbim razı olsun. Geleceğin gönlü güzel anneleri. Dualarınız katlanarak size dönsün. Kardeşlerimiz eşimiz dostumuz da bize dua ediyor ama SİZ GÖNLÜ GÜZEL İNSANLARIN YAPTIKLARI DUALAR BENİM İÇİN PAHA BİÇİLEMEZ. Rabbimin katında da çok kıymetlidir eminim.

cnmmm güzel haberlerini bekliyoruuuuuz

Canım Allah sendende razi olsun. Inşallah güzel haberler alırsınız sabırsızlıkla bekliyoruz bu mübarek günlerde rabbim size mucizenizi yollar inşallah

Cnm sizde hiç çıkış olmadı mı tüp bebek denediniz mi

slm kader arkadaşlarım beni hatırlayanlar olur belki uzun zamandır yazmadım;tedavimiz hala devam ediyor fırsat buldukça takip ediyorum sizleri
umarım herkes iyidir,nasip olursa bayram sonrası kontrolümüz var bizimde inşallah iyi haberler verebilirim bende
ALLAH bu mübarek günlerin hürmetine en kısa zamanda bizlerede anne baba olmayı nasip eder inşallah amin...

hayır canım maalesef henüz çıkışları göremedik
ama inancım sonsuz bir gün mutlaka çıkışları göreceğiz
tüp bebek denemesi hiç olmadı

Inşallah olacak Allahin izniyle.. Rabbim hepimize nasip eder inşallah. Allah gönlüne göre versin. Canım yunus süresiyle ilgili bildgn bişey var mı fazileti varmidr rüyamda yunus balığı gördüm okumak istiyorum.

Offfffff offfffffff yok arkadaşlar olgun sperm bulunamadı dediler. Yuvarlak hücrelerle denemişler ama o da hikayeeeee... Bir yıkım daha bir yıkım daha Allahım sen yardım et...

Hz Yunus'un balığın karnında ettiği dua

Okunuşu: ''Lâ ilâhe illâ ente sūbhâneke innî kūntū minazzâlimiyn''

Manası: ''Allâh'ım! Senden başka hiçbir ilâh (ibâdet edilecek mâbüd) yoktur. Seni bütün noksanlıklardan uzak tutar, tenzih ederim. Gerçekten ben,haksızlık edenlerden (zâlimlerden) oldum.''
demektir.

Hz Yunus Peygamberi balık yuttuğu zaman,balığın karnında, o karanlık ve sıkıntılar içinde Yunus (A.S.),bu duası ile Allah 'a yalvarmış ve o sıkıntıdan kurtulmuştur.

Kaynak:Hattat Tavaslı tam dua kitabı

Offfffff offfffffff yok arkadaşlar olgun sperm bulunamadı dediler. Yuvarlak hücrelerle denemişler ama o da hikayeeeee... Bir yıkım daha bir yıkım daha Allahım sen yardım et...

canım çok üzüldüm.siz benim umudumdunuz.olmazları olduran allahım görsün bu halinizi ve merhamet etsin acısın size.allahtam umut kesilmez bacım.sizin kaçıncı tesenizdi canım.

Canim cok uzuldum gecmis olsun
allahim sifa versin ne denir bilemiyorumm
allahtan umut kesilmez canim demekki zamani gelmemis daha

Son düzenleme:

Canım ya ne diyeceğimi bilemiyorum inan ki
Şu anda teselliler de işe yaramayacak
Ama şunu unutma ki her şerde bir hayır vardır
Tese den sonra doğal çıkış olan arkadaşlar da var burda
Eşin biraz kendisini toparlasın Celalettin Hocaya gidersiniz sizde
Rabbimden umut kesilmez hiç bir zaman

Offfffff offfffffff yok arkadaşlar olgun sperm buldollenirdedediler. Yuvarlak hücrelerle denemişler ama o da hikayeeeee... Bir yıkım daha bir yıkım daha Allahım sen yardım et...

Canm geçmiş olsun çok üzüldüm Rabbim yardimcinz olsun inş elongelerle dollenir yumurtaların canim yüzünüzü güldürür rabbim

Canim allahtan umudunu kesme rabbim buyuk her yikimin sikintinin ardinda buyuk mutluluk wardir sizde bi celalettin hocaya gidip bitkiseller kullanin ne denir bilmiyorum allahim cabuk toparlanmanizi we hemen yeni bi tedawiye baslayin mucadelemize dewam etcez arkadasim pes etmemeliyiz

canimmm bnmmmm çok üzüldüm gerçekten .. Allah ısterse olur cnm bak Tülay in dediği gibi celalettin hocaya gidersiniz çok zor bi durum inan seninle bizde aynı heyecanı yaşadık ve en az senin kadar üzüldük. Ne olur bırakma kendini bak belki yuvarlak hücreler le dollenir

Sağol canimm rabbim kabul eder inşallah

Nasil uzuldum anlatamam. Soylenen hicbirsey teselli etmeye yetmeyecek biliyorum. Allahtan umit kesilmez. Demekki zamani degilmis henuz.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Cnm ne durumda oldugunu tshmin edebiliyoruz hepimiz cunki bizde ayni seyleri yasadik ..suan zor gunler gececek goreceksin .rabbim size icinize ferahlik gonlunuze kalbinize sabir versin .baskada bisey demek bos..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…