- 12 Ağustos 2013
- 964
- 696
- 208
Rabbim bu acıyı biz yaşadık, başkalarına yaşatma... Yaşayan bilir arkadaşlar bizim 3. tese hüsranımız. Bünyemiz kaldırmıyor artık. Bundan sonra napcaz bilemiyorum.
Bir ben ağlıyorum bir eşim ağlıyor yüreğimiz
kaldırmıyor....
Rabbim bu acıyı biz yaşadık, başkalarına yaşatma... Yaşayan bilir arkadaşlar bizim 3. tese hüsranımız. Bünyemiz kaldırmıyor artık. Bundan sonra napcaz bilemiyorum.
Bir ben ağlıyorum bir eşim ağlıyor yüreğimiz kaldırmıyor....
Canım inşallah güzel günlerin başlangıcı olsun.umarım hersey yolunda gider.müfit hoca vesile olurda yavrunuza kavuşursunuz inşallah.😍😍😍bencede olun varikosel ameliyatını.muhakkak faydası olacaktır.hatta inşallah bu sayede spermlere kavuşursunuz canım.Evet gittik canm kim yönlendirdi dedi sizin isminizi sordu birkaç defa .iyi geçti canm varikosel var dedi ameliyat olan lazim dedi eşime bide ilaclari Burak dedi biz haftada 5000 ilk pregnly kullanıyorduk biz o kadar yuksek dozu hipo lulara veriyoruz dedi çok yanlış bi tedavi dedi biz dr torlaR eğer fayda saglayamiyorsan zarar da verme dedi zaten FSH felan 0 oldu birazda kafamz karisti aslinda ama Müfit hocsnn dediğini yapcaz önce varikoseli halletcez sizi çok merak etti isminizi sordu sürekli
Cnm sizin varikosel yüksek miydi ki ameliyat oluyonuz. Valla cnm bitkisel ve pregnyl 5000 haftada 3 kez vuruluyo eşim. Kontrole gitmedik dahaMrb canm isler yoğun bu aralar pek göremiyorum :) evet canm haftada 3 defa 5000 ilk pregnly sonraki böle durumlar bugün Müfit hocaya gittik size haftada 1 defa yeter dedi hipololura bu kadar veriyoruz dedi 2 ay birakin vücut kendine gelsin bu kadar hormon faydadan çok zarar verir dedi canm varikosel var iste önce onu halletcez inş hayirli olur canm sizin nazil gidiyor tedavinz
Canım çok üzüldüm allah sabır versinOfffffff offfffffff yok arkadaşlar olgun sperm bulunamadı dediler. Yuvarlak hücrelerle denemişler ama o da hikayeeeee... Bir yıkım daha bir yıkım daha Allahım sen yardım et...
Canım Müfit hoca kim başka bir doktor muMrb canm isler yoğun bu aralar pek göremiyorum :) evet canm haftada 3 defa 5000 ilk pregnly sonraki böle durumlar bugün Müfit hocaya gittik size haftada 1 defa yeter dedi hipololura bu kadar veriyoruz dedi 2 ay birakin vücut kendine gelsin bu kadar hormon faydadan çok zarar verir dedi canm varikosel var iste önce onu halletcez inş hayirli olur canm sizin nazil gidiyor tedavinz
merhaba cnm hayırlı ramazanlarmrb arkadaşlar aranıza yeni katıldım
merhaba cnm hayırlı ramazanlar
inşlh azoyu en kısa zamanda atlatrı kurtulursunuz kendinden bahsetsene
Bir ben ağlıyorum bir eşim ağlıyor yüreğimiz kaldırmıyor....
merhaba cnm hayırlı ramazanlar
inşlh azoyu en kısa zamanda atlatrı kurtulursunuz kendinden bahsetsene :34
hayırlı ramazanlar cnm inşallah atlatırız
arkadaşlar bende buradan hikayemi yazayım sizlere eylül ayı gelince 2 yıllık evli olacağım evlendikten sonra hiçkorunmadık eşimle çoçuk istememize rağmen olmadı 3 ay sonra dr gittim ve prolaktin hormonumun yüksek olduğunu söyledi ilaç kullandım ve geçti sonra eşimden tahlil istenddi ve sonuç azosperm oldu dünyam başıma yıkıldı eşim dr gitti ve ovitrelle ve menegon iğnelerine başladık 16 ay oldu temmuz ayındaki teste kadar sonuç hareketli hareketsiz sperm görülmedi yazıyordu. ama bu ay ki tahlilde tek tük hareketsizsperm görüldü yazdı sevindik ve dr tüp bebek ile hamişolabileceğimi söledi 1 eylülde dr çağırdı gideceğiz tedaviye başlayacaz inşallah durumu böyle olupta hamile olan var mı?:44:
maşallah cnm hikayende mutlu sona yaklaşıyorsunuz..inşlh eylülde güzel haberlerini alırız hamiş olursunarkadaşlar bende buradan hikayemi yazayım sizlere eylül ayı gelince 2 yıllık evli olacağım evlendikten sonra hiçkorunmadık eşimle çoçuk istememize rağmen olmadı 3 ay sonra dr gittim ve prolaktin hormonumun yüksek olduğunu söyledi ilaç kullandım ve geçti sonra eşimden tahlil istenddi ve sonuç azosperm oldu dünyam başıma yıkıldı eşim dr gitti ve ovitrelle ve menegon iğnelerine başladık 16 ay oldu temmuz ayındaki teste kadar sonuç hareketli hareketsiz sperm görülmedi yazıyordu. ama bu ay ki tahlilde tek tük hareketsizsperm görüldü yazdı sevindik ve dr tüp bebek ile hamişolabileceğimi söledi 1 eylülde dr çağırdı gideceğiz tedaviye başlayacaz inşallah durumu böyle olupta hamile olan var mı?:44:
maşallah cnm hikayende mutlu sona yaklaşıyorsunuz..inşlh eylülde güzel haberlerini alırız hamiş olursun
bende kısmetse eylül veya ekimde başlıcam tüp bebeğe
korkman normal ben bile neler geçiriyorum aklımdan da ne olur bi aksilik çıkar mı diye kurup duruyorum ama tevekkül allaha bu günlere gelmek bile mucize o yüzden halimize şükredip sabredmek lazım...İnşallah olur ama yinede korku sarıyor insanı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?