Offfffff offfffffff yok arkadaşlar olgun sperm bulunamadı dediler. Yuvarlak hücrelerle denemişler ama o da hikayeeeee... Bir yıkım daha bir yıkım daha Allahım sen yardım et...
Geçmiş olsun cnm bırakma kendini eşine destek ol. çok zoor biliyorum .inşallah vardır bunda da bir hayırOfffffff offfffffff yok arkadaşlar olgun sperm bulunamadı dediler. Yuvarlak hücrelerle denemişler ama o da hikayeeeee... Bir yıkım daha bir yıkım daha Allahım sen yardım et...
Canım çok üzgünüm.rabbim yardımcınız olsun.eşine şifa her ikinizin gönlüne ferahlık versin.inşallah birgün kavuşacaksınız spermlere...Offfffff offfffffff yok arkadaşlar olgun sperm bulunamadı dediler. Yuvarlak hücrelerle denemişler ama o da hikayeeeee... Bir yıkım daha bir yıkım daha Allahım sen yardım et...
Canım siz ne yaptınız.bugün gidecektiniz müfit hocaya.nasıl geçti muayene?ne dedi hoca?Canm geçmiş olsun çok üzüldüm Rabbim yardimcinz olsun inş elongelerle dollenir yumurtaların canim yüzünüzü güldürür rabbim
Offfffff offfffffff yok arkadaşlar olgun sperm bulunamadı dediler. Yuvarlak hücrelerle denemişler ama o da hikayeeeee... Bir yıkım daha bir yıkım daha Allahım sen yardım et...
kaçar tane okunacak yazarsan okuyayımArkadaş dua listesindeki Aslıhikmete 1 haftadır 2-3 kez mesaj yazmama rağmen ulaşamıyorum
Ve haliyle dualar çok aksadı.
Liste bitti ama halen 20. arkadaşda takılı kaldık
Rica etsem el birliği ile onun eksiklerini tamamlasak olur mu
20-ilkbahar_ilkbahar___________28/06/2014 cumartesi
21-ayyüzlüm_________________30/06/2014 pazartesi
22-derya06__________________ 02/07/2014 çarşamba
23-ecrin_bebek_______________ 04/07/2014 cuma
24-feraheymen_______________ 06/07/2014 pazar
25-zaman___________________ 08/07/2014 salı
26-ervae____________________10/07/2014 perşembe
27-balım____________________12/07/2014 cumartesi
28-yase2____________________14/07/2014 pazartesi
29-eda09___________________16/07/2014 çarşamba
Yaklaşık 10 arkadaşa eksik kaldı
ALLAH Rızası için okuyacak arkadaş var mı
Gönüllü aranıyor
Rabbim bu acıyı biz yaşadık, başkalarına yaşatma... Yaşayan bilir arkadaşlar bizim 3. tese hüsranımız. Bünyemiz kaldırmıyor artık. Bundan sonra napcaz bilemiyorum.
Bir ben ağlıyorum bir eşim ağlıyor yüreğimiz kaldırmıyor....
Rabbim bu acıyı biz yaşadık, başkalarına yaşatma... Yaşayan bilir arkadaşlar bizim 3. tese hüsranımız. Bünyemiz kaldırmıyor artık. Bundan sonra napcaz bilemiyorum.
cnm eşin var hemde çok sevdiğin beraber her acıya üzüntüye göğüs gerdiğin bir eşin var... ben hep çok üzüldüğüm zamanlarda eşimin olmadığını düşünüyorum. ve diyorum ki Allahım gözümün nuru olmasa onun nefes alıp verişini duymasam ve o ölmüş olsa neylerim yüzlerce evladım olsa hepsi boş gelir. Hayatım onunla güzel. ve o olduktan sonra lütfunda hoş kahrında hoş eşim bana yeter Allahım ama senin rahmetindende ümit kesilmez evimizi çocuk sesleriylede senlendir. cnmm bizim durumumuzda iyi değil inan .... sen şu anda eşinin ağlayıp daha fazla yıpranmasına izin verme. malesef biz 2 kat güçlü olmak zorundayız cnm. Rabbim başka sağlık sıkıntısı vermesin. dualarını eksik etme zamanı gelmemiş demekki...Rabbim bu acıyı biz yaşadık, başkalarına yaşatma... Yaşayan bilir arkadaşlar bizim 3. tese hüsranımız. Bünyemiz kaldırmıyor artık. Bundan sonra napcaz bilemiyorum.
Canım çok üzgünüm.rabbim yardımcınız olsun.eşine şifa her ikinizin gönlüne ferahlık versin.inşallah birgün kavuşacaksınız spermlere...
Canım siz ne yaptınız.bugün gidecektiniz müfit hocaya.nasıl geçti muayene?ne dedi hoca?
Tosbagg nerelerdeydin :) fsh baya düşmüş kaçtı önce. Testestern çok iyi beta Hcg yi bilmiorum onu niye yaptrdnz cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?