Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

canim ilk sorum haploid hücre ne oluyor tam onu bi anlamadim? mikrotese oldu esin demi? en azindan iyi tekrar tekrar tese demiyor ve tedavi öneriyor bize kimse bi tedavi bile önermedi hormonlar normal diye. ins sizin icin hayirli olan tedavi yolunu secersiniz...

merhaba arkadasim güzel gelismeler var masallah ins en kisa zamanda bu illetten kurtulursunuz. siz hangi doktora gidiyorsunuz?

Canım bizde de hormonlar normaldi. Herşey normal. Tedavi başlamadan önce lh çok az düşüktü. Haploid hücre spermatit in bir kez bölünmüş ve 23 kromozoma inmiş hücre. Bunların oranı arttıkça olgun sperm hücresi çıkma ihtimali de artıyormuş. Bir defa %2 çıktı sonra o da çıkmadı. Kaan hocanın demesine göre testislerde küçük de olsa çalışan bir nokta varmış

ha yani haploid spermatit oluyor ozaman... bizde daha oda yok...gerci tesemizdeki sonucta spermatit cikmisti...ama oda anca pateloji raporunda

ha yani haploid spermatit oluyor ozaman... bizde daha oda yok...gerci tesemizdeki sonucta spermatit cikmisti...ama oda anca pateloji raporunda

Canım spermatit zaten patoloji raporunda belli oluyor. Bir de boyamalı testlerde belli oluyor. Siz kimlere gittiniz tedavi için?

Aaaaaa cnmmm seninde mi doğum günün iyiki dogduk ozmn doğum günün kutlu olsun rabbım evlatlarimizi yollar inşallah. Yengeç burcuyuz

Kızlar doğum gününüz kutlu olsun güzel yıllarımız olsun bu yıl kucağınız çifter çifter bebişle dolsun inşallah , amin

merhaba arkadasim güzel gelismeler var masallah ins en kisa zamanda bu illetten kurtulursunuz. siz hangi doktora gidiyorsunuz?

İnşallah cnm kurtuluruz rabbim bu illette olan tüm arkadaşların şifasını versin sanko hastanesinde tedavi görüyoruz cnm dr Mehmet baştemir endokronoloji doktoru

canım nova fertille konuştunuzmu.orası daha iyi gibi.ben gidip görüşmüştüm.birde orayla görüş istersen.

Gittim cnm oraya başından salladı gibi geldi bize hastalığımızın normal olmadığını onun için güven vermedi drdoktorumuzda onların tüp bebek yapma oranı yüksek olan hastalarla ilgilendiğini söledi sanko da başladık orada bitirecez inşallah

Allah yardimcimiz olsun dün adet oldum bugün herseye agliyorum annemin komsusunun doğal yollardan ikizi oldu ona aciyorlar nasıl büyütecek diye ben de icime akittim gozyaslarimi onun yerinde olmak için neler vermezdim ki :2:

Eşimin hormonları normal birmez tese oldu Almanya'da patoloji raporunda spermatoza bulundu iki tane yazıyor ben bunları sperm sanıyordum spermatid miş. Şimdi ovitrella iğne oluyor ama burda okuyorum ki bizim gibi hormon değerleri normal olanların şansı daha az iyice umutsuzlaştım. Nedir bu illet az da olsa normal çıkış tüm hepimizin en azından tüp bebek deneye bilsek. Ümidim her geçen gün azalıyor. Allahım yalvarırım duy sesimizi.

Inşallah seneye evladimi rabbim nasip ederde doğum günümde kucagimda olur. .Rabbim bu mübarek günlerde ettiğimiz dualarımızı kabul etsin inşallah hepimiz evlatlarimizi kucagimiza alırız en kısa zamanda
şekerim senin de doğum günün kutlu olsun sende seneye inşlhhhhhhhhhhh bebeğin göbişiinde olur o güzel analrı meleğin seninle birlikte olarak kutlarsın....

Aaaaaa canimmmmmmm
bugun benimde dogum gunum...🎂🎂🎂
Dogum gunumuz kutlu olsun.
Evet yaaaaa insallah seneye yavrularimizla kutlariz canim yaaa😊😊😊😊
cnm doğum günün kutlu olsunnnnnnnnnn inşlh tedaviden sonra bebeğin seninle olucak veeeeeeeee seneye bu zamanlar hamiş olarak kutlarsın doğum gününüüüüüüüüüüüü
cnm inşlh güzel günlere az kaldıııı haberini can kulağıyla bekliyorummmmmm

Çok teşekkür ederim cnm bnmm inşallah dualarına aminnnn cumlemize nasip eder inşallah

Çok teşekkür ederim cnm bnmm inşallah dualarına aminnnn cumlemize nasip eder inşallah
amin cnm aminn dua edip alalhtan niyaz etmekten başka çaremiz yok inşlh mevlam ol diyecek olacak
hayaller elbet birgün gerçekleşecek inş...sende benim gibi sahura kadar oturuyorsun galiba

Son düzenleme:

Hormonları normal olanların şansı neden daha az benim eşimin de hormonları normal hic microtese olmadi su an bitkisel tedavi oluyor iğne kullanmadik ama sen bunu nereden duydun

amin cnm aminn dua edip alalhtan niyaz etmekten başka çaremiz yok inşlh mevlam ol diyecek olacak
hayaller elbet birgün gerçekleşecek inş...sende benim gibi sahura kadar oturuyorsun galiba

Rabbimin izniyle olacak inşallah cnm allaha siginiyoruz. Başka ne yapalım. Evet cnm sahura kdr oturuyorum uyuyup uyaninca kötü oluyorum

Aaaaaa cnmmm seninde mi doğum günün iyiki dogduk ozmn doğum günün kutlu olsun rabbım evlatlarimizi yollar inşallah. Yengeç burcuyuz
saol canim.insallah bi dahakine yavrumuzla kutlariz.sonra onlarin dogum gununu kutlariz.hayat hep kutlamalarla gecse boyle.
evet canim yengec burcuyuz.
esimde yengec burcu.2 hafta once onun dogum gunuydu.gecen cumarteside evlilik yildonumuzdu.3 haftaya kadar tedavimiz baslicak insallah.dilerim rabbim hediyelerin en guzelini verir bize.

Kızlar doğum gününüz kutlu olsun güzel yıllarımız olsun bu yıl kucağınız çifter çifter bebişle dolsun inşallah , amin
amin csnim insallah.cok tesekkur ederiz buarada.
seninde guzel haberlerini bekliyoruz canim bi heyecanla.

cnm doğum günün kutlu olsunnnnnnnnnn inşlh tedaviden sonra bebeğin seninle olucak veeeeeeeee seneye bu zamanlar hamiş olarak kutlarsın doğum gününüüüüüüüüüüüü
Canimm tesekkurler...
insallah rabbim o gunleri yine nasip ederde bu kez yavrumu alabilirim kucagima.
rabbim tedavilere baslayabilmeyi ve anne olabilmeyi hepimize nasip etsin insallah...

hyrlı gc...selahattin hocadan cözüm alamadığımı düşünüp vazgeçmedim resmen cözüm alamadık 1 yıl tedavinin hiç bir faydası olmadı..nie böyle oldu die sorduğmda ben de anlamadım ilk kez bir hastanın bu kadar iğne yemesine rağmen testeronu yukselmedi dedi...ve ayrıca bir kez testesteron değeri 3,78 dl çıkmistı biz de cok sewinmiştik 3 ay böyle,,,sonra incelemelerim sırasında testesteron değerinin ml cinsinden bakıldğnı gördüm ve aslıda o 3,78 03,78e eşitmiş..hocaya söyledğimde aa ewet gözümden kaçmiş haklısın o 03,78 miş dedi ve 3 ay yaşadğim mutluluk burnumdan geldi kendisi kişilik olarak saygıdeğer ve belki tesede uzman biridir uutta vermez kimseye ama ben fayda görmedim kardesim nie die sorduğmda ben de anlamadım...ovitrelleyi bırakıp pregnyle başlayalım dedi deneye deneye bulacaz dedi ve ben o zaman vazgeçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…