arkadaşlar akşam kaan hoca bizi aradı ve bize dedi ki sizde yüzde 2 haploid gözükmüştü testisin küçük bir noktasında bir çalışma var bundan sonra artık tese yok menüde sperm çıkarmaya çalışacağız dedi. Biz kararsız kaldık celalettin hocaya mı gidelim kaan da mı devam edelim. İkisini de deneyen arkadaşlar ne dersiniz?
AYRICA TESELLİDE BULUNAN ARKADAŞLAR HEPİNİZDEN ALLAH RAZI OLSUN RABBİM HİÇBİRİNİZİ BU DURUMA DÜŞÜRMESİN...
arkadaşlar bende buradan hikayemi yazayım sizlere eylül ayı gelince 2 yıllık evli olacağım evlendikten sonra hiçkorunmadık eşimle çoçuk istememize rağmen olmadı 3 ay sonra dr gittim ve prolaktin hormonumun yüksek olduğunu söyledi ilaç kullandım ve geçti sonra eşimden tahlil istenddi ve sonuç azosperm oldu dünyam başıma yıkıldı eşim dr gitti ve ovitrelle ve menegon iğnelerine başladık 16 ay oldu temmuz ayındaki teste kadar sonuç hareketli hareketsiz sperm görülmedi yazıyordu. ama bu ay ki tahlilde tek tük hareketsizsperm görüldü yazdı sevindik ve dr tüp bebek ile hamişolabileceğimi söledi 1 eylülde dr çağırdı gideceğiz tedaviye başlayacaz inşallah durumu böyle olupta hamile olan var mı?:44:
canim ilk sorum haploid hücre ne oluyor tam onu bi anlamadim? mikrotese oldu esin demi? en azindan iyi tekrar tekrar tese demiyor ve tedavi öneriyor bize kimse bi tedavi bile önermedi hormonlar normal diye. ins sizin icin hayirli olan tedavi yolunu secersiniz...
Canım bizde de hormonlar normaldi. Herşey normal. Tedavi başlamadan önce lh çok az düşüktü. Haploid hücre spermatit in bir kez bölünmüş ve 23 kromozoma inmiş hücre. Bunların oranı arttıkça olgun sperm hücresi çıkma ihtimali de artıyormuş. Bir defa %2 çıktı sonra o da çıkmadı. Kaan hocanın demesine göre testislerde küçük de olsa çalışan bir nokta varmış
ha yani haploid spermatit oluyor ozaman... bizde daha oda yok...gerci tesemizdeki sonucta spermatit cikmisti...ama oda anca pateloji raporunda
Aaaaaa cnmmm seninde mi doğum günün iyiki dogduk ozmn doğum günün kutlu olsun rabbım evlatlarimizi yollar inşallah. Yengeç burcuyuzcanim bizim sol 2.5 mm cikmisti ultrasonda.ama hoca elle muayene daha onemlo ben bakayim size derim ne kadar diye dedi.sonra muayene etti kesinlikle ultraaondan daha fazla dedi.ameliyat sart dedi.illa yapalim demedi.bi dusunun sonra goruselim dedi.dusunduk eve gidince aradik ve 2 hafta sonra olduk ameliyati.
sicaklik kesinlikle ondanmis simdi azaldi o sicaklik.
valla allah kolaylik versin ben 1 ay tup bebek tedavisinde kullandim igneleri cok zor.aylarca esinize sabirlar versin allahim.
isi disardan anlasiliyo canim.cok sicakti inan.bide aman siki olsun diye slip giyiyodu esim cok sicakti.doktor boxer giysin dedi.ameliyattan sonra tum slipleri attim.
utraaonda bizim sadece sol 2.5 mm cikmisti.buna ragmen tam 4 damar baglamis hoca.dusun yani.
Aaaaaa canimmmmmmm
bugun benimde dogum gunum...🎂🎂🎂
Dogum gunumuz kutlu olsun.
Evet yaaaaa insallah seneye yavrularimizla kutlariz canim yaaa😊😊😊😊
merhaba arkadasim güzel gelismeler var masallah ins en kisa zamanda bu illetten kurtulursunuz. siz hangi doktora gidiyorsunuz?
canım nova fertille konuştunuzmu.orası daha iyi gibi.ben gidip görüşmüştüm.birde orayla görüş istersen.
Kızlar doğum gününüz kutlu olsun güzel yıllarımız olsun bu yıl kucağınız çifter çifter bebişle dolsun inşallah , amin
şekerim senin de doğum günün kutlu olsun sende seneye inşlhhhhhhhhhhh bebeğin göbişiinde olur o güzel analrı meleğin seninle birlikte olarak kutlarsın....Inşallah seneye evladimi rabbim nasip ederde doğum günümde kucagimda olur. .Rabbim bu mübarek günlerde ettiğimiz dualarımızı kabul etsin inşallah hepimiz evlatlarimizi kucagimiza alırız en kısa zamanda
cnm doğum günün kutlu olsunnnnnnnnnn inşlh tedaviden sonra bebeğin seninle olucak veeeeeeeee seneye bu zamanlar hamiş olarak kutlarsın doğum gününüüüüüüüüüüüüAaaaaa canimmmmmmm
bugun benimde dogum gunum...🎂🎂🎂
Dogum gunumuz kutlu olsun.
Evet yaaaaa insallah seneye yavrularimizla kutlariz canim yaaa😊😊😊😊
cnm inşlh güzel günlere az kaldıııı haberini can kulağıyla bekliyorummmmmmCanım iyim çok şükür arada evde arada dışarda vakit geçirmeye çalışıyorum . Topiği okuyorum üzülüyorum Rabbim inşallah bu hastalığın çaresini görmeyi nasip eder , umut dünyası napalım bu işle uğraşan kaç Dr varki insan bişey yapmadan duramıyor biriyle yola çıkıyorsun işte Rabbim doğru insanlarla karşılaştırsın hayırlı kapılar açsın hepimize
Çok teşekkür ederim cnm bnmm inşallah dualarına aminnnn cumlemize nasip eder inşallahşekerim senin de doğum günün kutlu olsun sende seneye inşlhhhhhhhhhhh bebeğin göbişiinde olur o güzel analrı meleğin seninle birlikte olarak kutlarsın....
cnm doğum günün kutlu olsunnnnnnnnnn inşlh tedaviden sonra bebeğin seninle olucak veeeeeeeee seneye bu zamanlar hamiş olarak kutlarsın doğum gününüüüüüüüüüüüü
cnm inşlh güzel günlere az kaldıııı haberini can kulağıyla bekliyorummmmmm
amin cnm aminn dua edip alalhtan niyaz etmekten başka çaremiz yok inşlh mevlam ol diyecek olacakÇok teşekkür ederim cnm bnmm inşallah dualarına aminnnn cumlemize nasip eder inşallah
Eşimin hormonları normal birmez tese oldu Almanya'da patoloji raporunda spermatoza bulundu iki tane yazıyor ben bunları sperm sanıyordum spermatid miş. Şimdi ovitrella iğne oluyor ama burda okuyorum ki bizim gibi hormon değerleri normal olanların şansı daha az iyice umutsuzlaştım. Nedir bu illet az da olsa normal çıkış tüm hepimizin en azından tüp bebek deneye bilsek. Ümidim her geçen gün azalıyor. Allahım yalvarırım duy sesimizi.
amin cnm aminn dua edip alalhtan niyaz etmekten başka çaremiz yok inşlh mevlam ol diyecek olacak
hayaller elbet birgün gerçekleşecek inş...sende benim gibi sahura kadar oturuyorsun galiba
saol canim.insallah bi dahakine yavrumuzla kutlariz.sonra onlarin dogum gununu kutlariz.hayat hep kutlamalarla gecse boyle.Aaaaaa cnmmm seninde mi doğum günün iyiki dogduk ozmn doğum günün kutlu olsun rabbım evlatlarimizi yollar inşallah. Yengeç burcuyuz
amin csnim insallah.cok tesekkur ederiz buarada.Kızlar doğum gününüz kutlu olsun güzel yıllarımız olsun bu yıl kucağınız çifter çifter bebişle dolsun inşallah , amin
Canimm tesekkurler...cnm doğum günün kutlu olsunnnnnnnnnn inşlh tedaviden sonra bebeğin seninle olucak veeeeeeeee seneye bu zamanlar hamiş olarak kutlarsın doğum gününüüüüüüüüüüüü
diğerlerini bilmem ama selahattin hocayı tanıdığım kadarıyla öyle değil.neyse onu söylüyor.biz bu işi hallederiz demedi bize.
allah bilri tesede bulunadabilir bulunmayadabilir dedi.biz gittiğimzden beri bize hiç garanti buluruz sperm demedi.
maalesef çocuklar bu işin bir kıstası yok dedi.en azından verdiği iğnelerin dozlarını yan etkilerini görmezden gelmedi.
bak burda siyah beyaz selahattin hocadan sonuç almadığını düşündü celallettin peruya gitti ve kız daha bir kötü oldu.
bütün sonuçları kötü çıktı.merakta ediyorum.uzun süredir girip yazmadı durumları nedir merak ediyorm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?