yok tatlım maddi anlamda değil bizim spermlerin morfolojileri bozuktu o yüzden eylül ekim gibi başlamayı istiyoruz ne kadar tedavi o kadar düzelme olur diye inşlh düzelir ..o yüzden bekliyoruz bide eşim tatile çıkıp kafamızı dağıtalım istiyor bende tmm deyince otomatikman tedavi eylül ekime kalıyor...
geç olsun da güç olmasın sonuolsun inşlhhh hepimize deeeeeee
amin cnm sağolasın...Anladım cnm hakkınızda hayırlı olur inşallah
Güzel haberlerini alırız
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım inşallah güzel günlerin başlangıcı olsun.umarım hersey yolunda gider.müfit hoca vesile olurda yavrunuza kavuşursunuz inşallah.😍😍😍bencede olun varikosel ameliyatını.muhakkak faydası olacaktır.hatta inşallah bu sayede spermlere kavuşursunuz canım.
benimde 2.denemem ağustosta başlıcak.merkeze gidip geldikçe görüyoruz müfit hocayı.görünce hocam o merak ettiğiniz bendim derim ben ona.😊😊😊
kafana takılan bişey olursa herzaman sor canım.zumra 11 arkadaşın eşide geçen ay müfit hocaya ameliyat oldu buarada.
öpüyorum canım.iyi akşamlar...
Canım Müfit hoca kim başka bir doktor mu
Cnm sizin varikosel yüksek miydi ki ameliyat oluyonuz. Valla cnm bitkisel ve pregnyl 5000 haftada 3 kez vuruluyo eşim. Kontrole gitmedik daha
Canm grade 1 di 3.6 mm genişliğinde elle muayenede de var dedi asiri yok ama var ameliyat gerekli dedi azo da önce elimizdeki leri tedavi etmeliyiz dedi esimede gösterdi damari testisteki bende goruyodum zaten inş güzel olur canm sonucu. Pregnly kullanali 1 ay olduysa test yapin hocayla görüşün mutlaka bizde 5000 kullanıyorduk hoca çok fazla dedi testesteron yükseltir ama sperm üretimi acisindan bi etkisi olmaz dedi bide merionalde yok FSH ve lh sifir hic bi ise yaramaz dedi
canım selahattin çayanda hiç doğru bulmamıştı bu tedavi dozunu.sağlıklı erkeğe bile bu dozu verirsen sperm çıkmaz demişti.emre hocaylada telefonda konuştuğumda durumumuza çok üzüldüğünü ve nasıl böyle insanlara itimat ettiğimize şaşırmıştı.bu adam teseyi bu kadar karalıyor sperm çıkmayan hastaları kime yönlendirecek merak ediyorum dedi.
Evet canm bizimde kafamiz karisti ortada kaldik valla . testisisi gelismeyenlere hormonları çok düşük olanlara bu kadar verilir dedi bizim hormonlar ortalardaydi bilmiyorum canm valla biraktk bizde önce su varikoseli halledelimde sonra bakicaz hayirlisi .sizin ameliyat tarihi ne zaman canm inş güzel sonuçlar alirsiniz
İnşallah canm hayirli olur sperm cikar ameliyat sonrasi umutluyuz ama bakalım hayirlisi .seninde ins bu tedavinin güzel sonuçlanır canm kavusursun bebeğine dualarimdasnzumra 11 ne yaptilar acaba onlarida merak ediyorum ameliyat sonrasi ne zaman yapiliyo canm spermiogram yaptilarmi acaba ins cikis olmustur
Canim siz azo icin istediginiz kadar tedavi gorun varikosel sayesinde iceride ters giden biseyler hep olacak.amrliyattan once esimin testisleri oyle sicaktiki o sicaklikta ne kadar kaliteli sperm cikar.agrilarda cabasi.Evet canm bizimde kafamiz karisti ortada kaldik valla . testisisi gelismeyenlere hormonları çok düşük olanlara bu kadar verilir dedi bizim hormonlar ortalardaydi bilmiyorum canm valla biraktk bizde önce su varikoseli halledelimde sonra bakicaz hayirlisi .sizin ameliyat tarihi ne zaman canm inş güzel sonuçlar alirsiniz
Canim siz azo icin istediginiz kadar tedavi gorun varikosel sayesinde iceride ters giden biseyler hep olacak.amrliyattan once esimin testisleri oyle sicaktiki o sicaklikta ne kadar kaliteli sperm cikar.agrilarda cabasi.
o kadar igne ilac yazik valla.
ben bu tedavilerin isinin ehli bir urolog tarafindan yapilmasindan yanayim.
eger ameliyat gerekliyse dilediginiz urolloga ameliyat olun bence.sonra duruma gore bir yol cizersiniz.
Burda goruyorum varikoseli olan arkadaslar dunyanin ignesini ilacini kullaniyorlar.
sana bir ornrk vereyim mesela.esimin ameliyattan once total test. ise 3.43 tu.normal degerlerdeydi ama alt sinira daha yakindi.hoca ameliyattan sonra total tes. Biraz daha artmasini hedefliyorum dedi.1 ay sonraki testte kendiliginden 5.66 ya cikti.ve bizde sperm cikisi basladi.
suphesizki ameliyat gerekli.cunku varikoselin ilacla tedavisi yok malesef.
hskkinizda hayirlisi olsun csnim.
bizde şu an iğne kullanmıyoruz emre hoca 20 güne bakalım iğne olmadan vücut nasıl üretime devam ediyormu hemde vücut dinlensin dedi.sonra hormonlara bakıcaz.bizde y delesyon testini bekliyoruz.ne zaman çıkarsa hemen tese olacak eşim.tabi aksilik olmazsa.ben hazırlanmayacağım zaten.
şu testimizde temiz çıksın inşallah.inşallah rabbim hepimize güzel sonuçlar aldırsın.
Cnm celalettin hocadan vazmigectnzCanm grade 1 di 3.6 mm genişliğinde elle muayenede de var dedi asiri yok ama var ameliyat gerekli dedi azo da önce elimizdeki leri tedavi etmeliyiz dedi esimede gösterdi damari testisteki bende goruyodum zaten inş güzel olur canm sonucu. Pregnly kullanali 1 ay olduysa test yapin hocayla görüşün mutlaka bizde 5000 kullanıyorduk hoca çok fazla dedi testesteron yükseltir ama sperm üretimi acisindan bi etkisi olmaz dedi bide merionalde yok FSH ve lh sifir hic bi ise yaramaz dedi
Evet canm bizimde kafamiz karisti ortada kaldik valla . testisisi gelismeyenlere hormonları çok düşük olanlara bu kadar verilir dedi bizim hormonlar ortalardaydi bilmiyorum canm valla biraktk bizde önce su varikoseli halledelimde sonra bakicaz hayirlisi .sizin ameliyat tarihi ne zaman canm inş güzel sonuçlar alirsiniz
Canlarım bizimde grade 1 solda varikosel var solda 2.6 mm sağda 1.6 mm yazıyo çok yüksek değil ama dışarı dan dokununca ısısı anlasiliyomu kızlar. Tosbagg cnm sizin testis büyüklüğü çap volume nasıl doppler deCanim siz azo icin istediginiz kadar tedavi gorun varikosel sayesinde iceride ters giden biseyler hep olacak.amrliyattan once esimin testisleri oyle sicaktiki o sicaklikta ne kadar kaliteli sperm cikar.agrilarda cabasi.
o kadar igne ilac yazik valla.
ben bu tedavilerin isinin ehli bir urolog tarafindan yapilmasindan yanayim.
eger ameliyat gerekliyse dilediginiz urolloga ameliyat olun bence.sonra duruma gore bir yol cizersiniz.
Burda goruyorum varikoseli olan arkadaslar dunyanin ignesini ilacini kullaniyorlar.
sana bir ornrk vereyim mesela.esimin ameliyattan once total test. ise 3.43 tu.normal degerlerdeydi ama alt sinira daha yakindi.hoca ameliyattan sonra total tes. Biraz daha artmasini hedefliyorum dedi.1 ay sonraki testte kendiliginden 5.66 ya cikti.ve bizde sperm cikisi basladi.
suphesizki ameliyat gerekli.cunku varikoselin ilacla tedavisi yok malesef.
hskkinizda hayirlisi olsun csnim.
Ay çok soru sordum ama doppler de tanı olarak bilateral testiküler hipovolemi yazıyo sizde böyle bişe var mi
Canlarım bizimde grade 1 solda varikosel var solda 2.6 mm sağda 1.6 mm yazıyo çok yüksek değil ama dışarı dan dokununca ısısı anlasiliyomu kızlar. Tosbagg cnm sizin testis büyüklüğü çap volume nasıl doppler de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?