Canim merhaba nasil gidiyor tedavi çok merak ediyordum sizi esinde gelişmeler var mi
ama göruyorsun ki bütün doktorlar deneme yanılma yoluyla buluyorlar....bu iş böyle...
sen nasıl anladın canım testesteronu.bende ona göre bakayım belki bizdede yanlış anlaşılmıştır.doğru diyorsun hepsi aynı.inşallah bebeğinize bir an önce kavuşursunuz.kim vesile olursa olsun.
bende aynısını diyorum tatlım hepsi denek olarak görüyor bizleri.bizde onların ellerinin kiri olmuşuz.rabbim görsün halimiz.şifamızı kendisi versin.
Amin canım inşallah sen güzel haber ver bizeCnm burda asla çoçuğunuz olmaz denilen kişilerin eşleri hamile , çoçukları olmuş yada sperm çıkışı olmuş . Çok zor bir durum tabiki tesellisi yok ama Rabb'ime sığın .Allahın izniyle sizde çalışmanın olduğu yer varmış inşallah doğru Dr çıkar karşınıza da yol alırsınız. Ailelere söyleyim zaten biraz daha rahatlarsınız. Bak bnm durumumu bilen bir arkadaşım anlattı kendinden 16-17 yaş küçük bir kardeşi var tam bilmiyorum aradaki farkı babası ağır bir testis ameliyatı geçirmiş arkadaşım olduktan sonra drlar yumurtalıklar bitti artık sperm üretimi yok çoçuğunuz asla olmaz demişler . Onlar için çok önemli değil çünkü zaten 3 kardeşler yıllar sonra annesi hamile kalıyor ve babasıyla boşanma noktasına geliyorlar kimden bu çoçuk diye sonra testler falan adam normale dönmüş drlar bunun mucize olduğunu tıbbı hiçbir açıklamasının olmadığını söylüyorlar . Demem o ki Allah büyük inşallah Rabbim hepimize evlat kokusu almayı nasip eder .
Canım söylemek bile iyi geldi rahatladı keşke daha önce söyleseydim diyorCanım çok zor bir durum bence psikolojik destek alın çünkü erkekler aslında duygularını kolay kolay açığa vurmaz eğer herkes bilsin cezami cekeyim modunda ise demek ki psikolojik olarak cok kötü Allah yardımcınız olsun
testesteron testinden total testeron değerinden bakılıyor arkadaşim...kan testiyle,,,hoca sizden de istemiştir...sizin ki kaç bize hep 2ile 5 arası değer olursa tese yaparım demişti ha bir özelliğide hocamın eğer sperm cıkmayacağnı anlasın yani değerlerinizden sizi boştan yere tese yapmaz...o yönüyle iyidir...ALLAH yardmcnz olsun..
inşallah evlat sahibib olurusnuz canım.
ayrıca arkadasım elimden gelen her türlü tedaviyi olduktan sonra yani 2 yıl kadar daha süre weriyorm olmazsa alırım bir bebek kurumdan napayım Allah onun sewabıyla bize yardım eder dünyada ve ahirette inş...nereye kadar ki tedavi o da bir yere kadar...eşime de yazık...ben de istiyorm kanımdan canmdan bir bebek rabbim istemezse napabilirim..Allah çevremizdeki insanlara anlayış bize de sabır versin inş...
Canım iyim çok şükür arada evde arada dışarda vakit geçirmeye çalışıyorum . Topiği okuyorum üzülüyorum Rabbim inşallah bu hastalığın çaresini görmeyi nasip eder , umut dünyası napalım bu işle uğraşan kaç Dr varki insan bişey yapmadan duramıyor biriyle yola çıkıyorsun işte Rabbim doğru insanlarla karşılaştırsın hayırlı kapılar açsın hepimize
Eşim bu sabah dedi ki bu bana Allah ın bir cezası. Benim azo olduğumu herkesin bilmesini istiyor. Saklamanın alemi yok cezamı çekerim bedelini öderim dedi ve sabah gözyaşları içinde ablasına mesaj çekti. Herşeyi anlattı.
Bayramdan sonra inşallah celalettin hocaya kontrole gidicez ama hoca nerde hangi hastaneye geçecek hiçbir haber yok bilgisi olan varmi????
Arkadaşlar kaan da pregnyl menagon klomen gibi hormon veriyor celalettin de aradaki fark nedir? Ersel in bitkiselleri mi? Ayrıca kaan bugün eşime tedaviye devam etsek de bundan sonra pregnyl kullanmayız, çok riskli demiş. Allah korusun tümör oluşabilir demiş. Pregnyl kullanan arkadaşlar eşlerinize dikkat edin, Allah korusun kaş yapayım derken göz çıkarmasınlar.
5 yildir evliyiz. Azerbaycanda yasiyoruq. Turkiyede doktor aryoruq.lutfen yardimci olun
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?