Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim merhaba nasil gidiyor tedavi çok merak ediyordum sizi esinde gelişmeler var mi

mrb arkadasım tedavi ye dewam ediyoruz...haftada 3 pregnly ve ersel hocanın bayramdan sonra göndereceği ilaçlarla dewam...hücre bakılamadı çunku eşimde yeteri kadar meni çıkmadı ...eylul sonunda tekrar gidicez inş...siz de ne gibi gelişmeler oldu arkadasım?hayrlı ramazanlar

sen nasıl anladın canım testesteronu.bende ona göre bakayım belki bizdede yanlış anlaşılmıştır.doğru diyorsun hepsi aynı.inşallah bebeğinize bir an önce kavuşursunuz.kim vesile olursa olsun.

testesteron testinden total testeron değerinden bakılıyor arkadaşim...kan testiyle,,,hoca sizden de istemiştir...sizin ki kaç bize hep 2ile 5 arası değer olursa tese yaparım demişti ha bir özelliğide hocamın eğer sperm cıkmayacağnı anlasın yani değerlerinizden sizi boştan yere tese yapmaz...o yönüyle iyidir...ALLAH yardmcnz olsun..

bende aynısını diyorum tatlım hepsi denek olarak görüyor bizleri.bizde onların ellerinin kiri olmuşuz.rabbim görsün halimiz.şifamızı kendisi versin.

ayrıca arkadasım elimden gelen her türlü tedaviyi olduktan sonra yani 2 yıl kadar daha süre weriyorm olmazsa alırım bir bebek kurumdan napayım Allah onun sewabıyla bize yardım eder dünyada ve ahirette inş...nereye kadar ki tedavi o da bir yere kadar...eşime de yazık...ben de istiyorm kanımdan canmdan bir bebek rabbim istemezse napabilirim..Allah çevremizdeki insanlara anlayış bize de sabır versin inş...

Amin canım inşallah sen güzel haber ver bize
Canım söylemek bile iyi geldi rahatladı keşke daha önce söyleseydim diyor

bizim testeron 256.6 çıkmış.biz ilk gittiğimizde zaten değerler çok kötüydü çıkmaz şuan yapsam boşuna olursunuz dedi.sence bu değer iyimi.siz önceden hiç tese oldunuzmu.selahattin hocanın tesesi hakkında bilgin varmı.

dilerim rabbim kendi kanınızdan versin.dediğin gibi olmazsada dünyanın sonu değil.elbet rabbim bir kapı açacaktır.hangi kapı sonuna kadar kapalıdırki.amin.bu hem bizim hemde çevremizin sınavı aslında.kaç yıllık evlisiniz canım.

amin canım.vardır muhakkak bir çaresi.allah verdiği her hastalığın şifasını vermiş.bize arayıp bulmak düşüyor.kalbinde allah korkusu olan doktorlarla karşılaştırsın inşallah.inşallah sende güzel haber verirsin bize.ama unutma sonucu öğrenene kadar hamilesin.

selam arkadaşlar hayırlı ramazanlar ramazan diye ersel bey bitkileri yollamadı bize iğnelerimizi vuruyoruz bi arkadaşım anlattı ramazanda 40 medine hurmasını 40 kişye dağıtacan herkes bir meryem okuyup hurmayı size verecek 40 gün her gün bitane dua edip yiyeceksiniz inşallah evlatlarınıza kavuşursunuz en kısa zamanda çok denenmiş faydası olmuş inşallah bizede olur

Bayramdan sonra inşallah celalettin hocaya kontrole gidicez ama hoca nerde hangi hastaneye geçecek hiçbir haber yok bilgisi olan varmi????

Canm allah yardmcniz olsun bol sabirlar versin inş

Bayramdan sonra inşallah celalettin hocaya kontrole gidicez ama hoca nerde hangi hastaneye geçecek hiçbir haber yok bilgisi olan varmi????

Şuan bir hastane ile anlaşmadı, özel muayenehanesine gidiliyormuş ve ilaçları ücretsiz alabilmemiz için bir klinikle anlaşmış sanırım. Bir arkadaş burada yazmıştı, Hoca Mail atmış.

Ayrıca bayramdan sonra hac ve bir organizasyona katılacakmış. Yani bir süre burada olmayacak.

Arkadaşlar kaan da pregnyl menagon klomen gibi hormon veriyor celalettin de aradaki fark nedir? Ersel in bitkiselleri mi? Ayrıca kaan bugün eşime tedaviye devam etsek de bundan sonra pregnyl kullanmayız, çok riskli demiş. Allah korusun tümör oluşabilir demiş. Pregnyl kullanan arkadaşlar eşlerinize dikkat edin, Allah korusun kaş yapayım derken göz çıkarmasınlar.

Kizlar ben araniza yeni katildim. Esim azospermiyadi. Esim mikro tese emelyati olmalidi. Bize iyi bir uzman tavsiye edermisiniz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

5 yildir evliyiz. Azerbaycanda yasiyoruq. Turkiyede doktor aryoruq.lutfen yardimci olun

Fark bitkiseller ile desteklemesi.

Tüm hormon ilaçlarının yararı yanında, zararı da var tabi ki. Bunu doktordan duymaya gerek yok aslında. Bir yeri tamir edip onarmaya çalışırken başka bir organ zarar görebilir. Prengli iğnede de bu risk var. hatta iğne gebe kadınların idrarından elde ediliyor. Aids, hepatit vs bulaşma ihtimali bile azda olsa mümkün. Tüm tahlil ve incelemesi yapılsa da, gözden kaçaçak en ufak bir ihmal vahim sonuçlar doğurabilir (Allah korusun) hatta bir kaç örneği bile var.

Ben bu yüzden tüm hormon iğnelerinin 1 yıldan fazla kullanılmaması ve bu zaman içerisinde genel tahlillerinde yapılması gerektiğini düşünüyorum. Hatta 6 aya kadar vücut ilerleme göstermiyorsa devam edilmemeli, spermiogramda spermatit yok ise tese olayına girilmemeli. Hücreden spermatite kadar ilerlemiş bir kişinin başka seçeneği olmadığından iğnelere devam etse de, check up yapıldıktan sonra tamam yada devam kararı alınmalı.

Bizim durumumuzda olan kişileri sayılı doktor tedavi için uğraşıyor. Sonuç alsak ta, almasak ta genede bir şeyler yapmaya çalışıyorlar. Evet denek olarak kullanılıyoruz belki ama kesin bir tedavi yöntemi olsa gideceğimiz her ürolog aynı tedaviyi uygular ama çoğu doktor zor ve sonuç alamayıp başarısız olma ihtimalini göze alamıyor. Kendilerince haklılarda... Celalettin bey, Kaan bey, Selahattin bey sayılı insanlar arasında... Doktorların yönlendirmesi yanı sıra bir süreden sonra, yapılması gerekenlere yön veren taraf olmalıyız. Mesela Kaan hoca size bu şekilde söylesede, yeni tedavinize yeniden yön verecek olsa da, denediniz olmadı. Bu yüzden denenmişi denemeyin derim...

KIZLAR GEÇMİŞ DOĞUM GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN :))

Son düzenleme:
5 yildir evliyiz. Azerbaycanda yasiyoruq. Turkiyede doktor aryoruq.lutfen yardimci olun

Burdakiler genelde kaan aydos celalettin peru ve emre bakırcıda tedavideler canım ama işin Allah a kalmış... Hepsinin de yaptığı deneme yanılma...

Burda okuduklarim bi kaç gündür kafamı çok karistryo bu iğneler zarar vermesin allah korusun eşim yarın hormon testi yaptrcak fsh lh testesteron prolaktin tsh e2 bunlar dışında yaptırmamiz gerekn başka ne var yardım eder misiniz. Pregnyl kullanioruz inşallah yan etkisi olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…