diğerlerini bilmem ama selahattin hocayı tanıdığım kadarıyla öyle değil.neyse onu söylüyor.biz bu işi hallederiz demedi bize.
allah bilri tesede bulunadabilir bulunmayadabilir dedi.biz gittiğimzden beri bize hiç garanti buluruz sperm demedi.
maalesef çocuklar bu işin bir kıstası yok dedi.en azından verdiği iğnelerin dozlarını yan etkilerini görmezden gelmedi.
bak burda siyah beyaz selahattin hocadan sonuç almadığını düşündü celallettin peruya gitti ve kız daha bir kötü oldu.
bütün sonuçları kötü çıktı.merakta ediyorum.uzun süredir girip yazmadı durumları nedir merak ediyorm.
Ay cnm nekdr ortak noktamız var benim eşimde yengeç burcu onunda doğum günü 1 temmuz :)saol canim.insallah bi dahakine yavrumuzla kutlariz.sonra onlarin dogum gununu kutlariz.hayat hep kutlamalarla gecse boyle.
evet canim yengec burcuyuz.
esimde yengec burcu.2 hafta once onun dogum gunuydu.gecen cumarteside evlilik yildonumuzdu.3 haftaya kadar tedavimiz baslicak insallah.dilerim rabbim hediyelerin en guzelini verir bize.
amin csnim insallah.cok tesekkur ederiz buarada.
seninde guzel haberlerini bekliyoruz canim bi heyecanla.
Canimm tesekkurler...
insallah rabbim o gunleri yine nasip ederde bu kez yavrumu alabilirim kucagima.
rabbim tedavilere baslayabilmeyi ve anne olabilmeyi hepimize nasip etsin insallah...
Gittim cnm oraya başından salladı gibi geldi bize hastalığımızın normal olmadığını onun için güven vermedi drdoktorumuzda onların tüp bebek yapma oranı yüksek olan hastalarla ilgilendiğini söledi sanko da başladık orada bitirecez inşallah
Eşim bu sabah dedi ki bu bana Allah ın bir cezası. Benim azo olduğumu herkesin bilmesini istiyor. Saklamanın alemi yok cezamı çekerim bedelini öderim dedi ve sabah gözyaşları içinde ablasına mesaj çekti. Herşeyi anlattı.
Oooooooffffffffffffff ooooofffffffff bilmiyorum canım bilmiyorum...ne denir ne dindirir bu acıyı bilmiyorum.rabbim yardımcınız olsun canım.
Ay cnm nekdr ortak noktamız var benim eşimde yengeç burcu onunda doğum günü 1 temmuz :)rabbim inşallah nasip eder bizlere de anne baba olmayı. Inşallah bizdede sizinki gibi sperm çıkışı olur
Yeni yasiniz saglik mutluluk getirsin.rabbim seneye evlatlariniz ile kutlamayi nasip etsin.
hyrlı gc...selahattin hocadan cözüm alamadığımı düşünüp vazgeçmedim resmen cözüm alamadık 1 yıl tedavinin hiç bir faydası olmadı..nie böyle oldu die sorduğmda ben de anlamadım ilk kez bir hastanın bu kadar iğne yemesine rağmen testeronu yukselmedi dedi...ve ayrıca bir kez testesteron değeri 3,78 dl çıkmistı biz de cok sewinmiştik 3 ay böyle,,,sonra incelemelerim sırasında testesteron değerinin ml cinsinden bakıldğnı gördüm ve aslıda o 3,78 03,78e eşitmiş..hocaya söyledğimde aa ewet gözümden kaçmiş haklısın o 03,78 miş dedi ve 3 ay yaşadğim mutluluk burnumdan geldi kendisi kişilik olarak saygıdeğer ve belki tesede uzman biridir uutta vermez kimseye ama ben fayda görmedim kardesim nie die sorduğmda ben de anlamadım...ovitrelleyi bırakıp pregnyle başlayalım dedi deneye deneye bulacaz dedi ve ben o zaman vazgeçtim
Cnm burda asla çoçuğunuz olmaz denilen kişilerin eşleri hamile , çoçukları olmuş yada sperm çıkışı olmuş . Çok zor bir durum tabiki tesellisi yok ama Rabb'ime sığın .Allahın izniyle sizde çalışmanın olduğu yer varmış inşallah doğru Dr çıkar karşınıza da yol alırsınız. Ailelere söyleyim zaten biraz daha rahatlarsınız. Bak bnm durumumu bilen bir arkadaşım anlattı kendinden 16-17 yaş küçük bir kardeşi var tam bilmiyorum aradaki farkı babası ağır bir testis ameliyatı geçirmiş arkadaşım olduktan sonra drlar yumurtalıklar bitti artık sperm üretimi yok çoçuğunuz asla olmaz demişler . Onlar için çok önemli değil çünkü zaten 3 kardeşler yıllar sonra annesi hamile kalıyor ve babasıyla boşanma noktasına geliyorlar kimden bu çoçuk diye sonra testler falan adam normale dönmüş drlar bunun mucize olduğunu tıbbı hiçbir açıklamasının olmadığını söylüyorlar . Demem o ki Allah büyük inşallah Rabbim hepimize evlat kokusu almayı nasip eder .
Eşim bu sabah dedi ki bu bana Allah ın bir cezası. Benim azo olduğumu herkesin bilmesini istiyor. Saklamanın alemi yok cezamı çekerim bedelini öderim dedi ve sabah gözyaşları içinde ablasına mesaj çekti. Herşeyi anlattı.
celalettin hocaya da gelince o da iyimi olacak kötü mü bilemiyorm kısmet allah bilir ama eşimi baştan aşaği incelemesi genetik testinden tut doplere ,hipofiz mra karaciğer enzimlerine bazı hormron testlerine kadar baştan aşagi inceledi ...bu da sewindirdi beni eşimin varolan sorunu vardı menı azalması bu selahattnde de vardı şimdide celalettn hocayla başlarken de vardı ve artmiştı...yani bu sorun hocayla artmadı ve celalettn hocada daha biz 3 aydır tedavideyiz tüm testleri sonuçları eylülde eşim gösterip görüsecek ıyı olur kötü olur bilemem...belki de eşimin durumu zor vakalardan...burda söylemek istediğim celalettin hocaya gidince daha kötu oldular demişşsin hayır ona gidince ne kadar kötü durumda olduğumuzu gördük..testlerin bir kısmını e mailden yorumlamasıyla...ve benim anlamadığım sen arkadaşım celalttnden kötü sonuç almış olabilirsin ama bunu sürekli onu eleştirerek dile getirmen yanliş...ben de selahattinden kötü sonuç aldım 1 adım bile ilerletemedi ama asla burda eleştrip kötü demedim...belki benim eşim zor vaka drların ne suçu var canım...Allah hepsnden razı olsun...celalettn hocaya da gelince belki o da fayda sağlamaz bilemiyorm bu iş kısmet işi...allah kimden fayda göreceksek ona yöneltsin...hayırlı gc
mmalesef bizede o iğne hiççç yaramadı testesteronu hiç yukseltmedi ve bende en sonnda bıraktım hocayla tedaviyi 1 yıldır testesteron 1 derece ilerlemez mi...ama eşim artık pregnlye gecti ve şuan ovitrellede yasadği gücszlük ve siniri yaşamıyor...allah yardmcmz olsun...
Aminn canım inşallah.rabbim hepimize nasip etsininşallah canım size burdaki tüm arkadaşlarıma bizim gibi normal çıkışı nasip etsin rabbim.herkes hemen başlayabilsin tüp bebeğe.
aminn canımmmm.çok teşekkür ederim.inşallah rabbim hepimize böyle güzel günler görmeyi nasip etsin...
Sağol cnm amin inşallah cumlemize nasip etsin rabbimYeni yasiniz saglik mutluluk getirsin.rabbim seneye evlatlariniz ile kutlamayi nasip etsin.
birde merak ettim canım siz selahattin hocadan vazgeçip c.peruyla başladığınızda hücreleriniz kaçtı.ilk spermiyogram yaptırdığınızda sonuç neydi.yanlış anlama bizimde testesteron düşük biraz bu spermiyogramda nsıl çıkıyor merka ettim.biz bayramdan sonra inşallah tese olacağız.testesteron düşük olduğunda sperm çıkarmı çıkmazmı merk ediyorum.
bak canım selahattin hoca size pregnly geçelim demiş hocayı bırakmışsınız ama c.peru değince hemen geçmişsiniz.bizede pregnly hiç iyi gelmedi ama kimse bunu değiştirelim size iyi gelmemiştir demedi.oysa biz 3.5yıl pergnly kullanmışız düşün.
mrb öncelikle arkadaşım benim derdim bebek hangi dr olursa olsun eşime zarar vermeden ya da zararı varsa bunu söyleyerekten beni bebeğime kavuşturması ister kızsın sabırsız desin ama beni ona kavusturmaya yardımcı olsun allahın izniyle...yoksa umrumda değil celalettini de selahattini de...Allah herkesin yardımcısı olsun...arıca selahattini ben sürekli girip eleştirebilirdim çünkü o da anlayamadım ne oldu dedi bırakalım demedi halen onu da deneyelim dewam edelim falan filan ,değerlere bakarken ki özellikle testestornmuzu yanliş yorumlayıp beni 3 ay kendi kendime sewindirmesi ve yanliş yorumunu da kendi araştrmamla bulmam falan...ayrıca o da eşimin vücudunu beğenmedi yağlisin falan dedi ama asla yanliş anlamadık tedavi sürecinde ...neyse arkadaşım inanki ikisi de umrumda değil allahın izniyle kim bahane olur bilmiyorm ama sonuca ulaşalım dahücremiz ilk gittiğimzde yoktu eşimin ikinci gittiğinde yeteri kadar meni çıkmadı yani incelenemedi bile..1yıl 3 ay sonra ilk kez testesteron 1,50 cıktı ....testesteron illaki önemli o spermlerin ya da hücrelerin oluşmaya başladığının sinyalini verir...yani arttıkça sperm cıkma olasılığı artar..ama çıkar mı bilmem Allaha kalmiş arkadaşım...inş herkes kavussun da bebişine kim vesile olursa olsun...Allah sizin de yardmcınız olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?