Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Çok güzel özetlemişsin canım... Galiba biz de bir görüşme yapacaz celalettin hocayla...

canım birde beta hcg baktırın.

Aklınız karışmasın her ilacın yan etkileri var. Benim kullandığım bir ilaç vardı. Bir çok insanın kullandığı ama bende kalp çarpıntısı, nefes darlığı vs. gibi yan etkileriyle karşılaşınca ilacı kesip doktoruma hemen gittim ve değiştirdik. Belki ben önemsemesem yada fark etmesem ileri ki zamanda ne olacaktı! Bunuda aynı bu şekilde düşünün. Yalnız hormon ilaçlarında ihtimal biraz daha yüksek. Herşeyin fazlası zarar, insan yapısıda değişken. Ne kadar süredir kullanıyorsunuz bilmiyorum ama en az 3-4 ay kullandıysa ara ara genel durumununda gidişatına bakılmalı, takip edilmeli.

En basiti genel bir kan tahlili yaptırabilirsiniz. Tüm batın ultrasonografisi çektirebilirsiniz. Ayrıca tedaviye başladıktan sonra önemsemediği bile bir şikayeti varsa o konuda uzman bir doktora gözükebilir. Bizim henüz 2 ay oldu. Gideceğimiz zaman doktorun istediği tahliller harici tam kan tahlilinide yaptırtıcam, Eşim gitmişken yaptırır ama tüm batın ultrasonografisi içinde ısrar edicem. Israr edicem derken, pek önemsemez ve gitmemek için birşey yok, iyiyim, bir ara giderim deyip durur :)

Çok güzel özetlemişsin canım... Galiba biz de bir görüşme yapacaz celalettin hocayla...

Bence siz önce bir nefes alın. Zaten eşiniz ameliyatı yeni oldu, en az 6 ay zaman geçsin. Vücut dinlensin, daha sonra Celalettin bey ile bir görüşürsünüz, aklınıza yatarsa tedaviye başlarsınız. Acele etmeyin derim.

Karaciğer enzimlerine baktırın canım

herkese merhaba ben bu forumda yeniyim. 2 yıllık evliyim eşim azosperm. foruma her nekadar üye olmasamda yazılanları takip ettim. sizlere tedavi sürecimzi anlatayım. yardımcı olabilirsem ne mutlu bana. eşimle çok severek evlendik nişanlıyken eşimin azosperm olduğunu tesadüfen bi doktora gitmesiyle öğrendik neyse bu bizim için engel değildi ve evlendik. Bu süreçte bir çok doktora gittik bir çok test yapıldı ve sonuç sıfır. iyi bi üroloj doktoru araştırırken kaan aydos ta karar kıldık. geçen yaz kaan aydosa gittik muayeneden sonra endol ve sudafet önerdi tıkanıklıktan şüphelenerek neyse onuda kullandık bir ay sonra test ve yine sonuç sıfır. sonra emodex gıda takviyesi kullandık bununla beraber merional 75 kullandı eşim. bununla beraber eşime bir sürü bitkisel karışımlar hazırladım bunları eşim sürekli kullandı. bu arada da kaan beyle sürekli mailleştik. eşimin mikrotese olması gerektiğini söyledi çok düşündük kararımızı verdik ve ocak ayındada ankarada çankaya doruk hastanesinde de eşim ameliyatı oldu. eşim ameliyattayken ben tabi kapının önünde sürekli dualar ediyorum neyse ben içeriden spermler genarta mı gidiyor diye bi ses duydum bu hayatımdaki en güzel mutluluktu kaan bey ameliyattan sonra odamıza geldi ve eşimin tekrar ameliyat olmasına bile gerek olmadığını söyledi bir sürü sperm. gerçekten kaan bey çok ilgili bi doktor ben başlangıçta tereddüt etsemde. şimdi tüp bebek için ağustosta genarta gideceğiz hiç bir şekilde umutsuzluğa kapılmayın allah isteyen herkese nasip etsin allah ol derse herşey olur

canım eşim geçen ay ameliyat oldu.daha test yaptırmadık biz.Doktor 2 ay bekleyin öyle yaptırın dedi.Ağustos 11 gibi yaptırcaz bakalım.İnşallah bizde de çıkış olur.Hormonlarda sorun yok.Testesteronun artmasını bekliyoruz şimdilik.Bu arada ameliyattan sonra testis ısısı kalmadı hiç.İnşallah iyiye gidiyodur .sonucumuzu da mutlaka yazarım.Doktordan,ameliyattan yana hiç endişe etme canım.Biz hiç sorun yaşamadık ve memnun kaldık çok şükür.Allah yardımcınız olsun sizinde.İnşallah spermleri de görürüz.Biz de heyecanla bekliyoruz canım

Karaciğer enzimlerine baktırın canım

canım birde beta hcg baktırın.
Sağolun kızlar baktıralım. Eşim 2 gündür kasiklarina yakın yerde bi kasilma kramp gibi bişeyler hisediyo özellikle adım atınca veya abdest alırken kaldirinca iğneden olabilir mi

arkadaşlar arasıra bu sayfaya giriyorum okuyorum yazılanları uzuluyorum ben de bir azosperm hastasıyım inanın her dakikam bunu dusunerek geçiyor mikrotese oldum çeşitli bitkiseller denedim sonuc alamadım ve bıraktım tedaviyi. Malesef bunu kabullenmekten başka bir çarem kalmadı. Burada iyileşmek için çaba sarfedenlerin Allah yardımcıları olsun. İnşallah bu hastalığında birgün kesin tedavisi bulunacak buna eminim biz görürüz göremeyiz bilmiyorum. Hepinize iyi geceler hayırlı ramazanlar

Cnm mrblar inşallah testte bir sürü sperm çıkar. Sizin varikosel yüksekti dimi. Bizde stop tipte solda grade 1 2.6 mm varikosel çıktı. Kaçtı sizinki

Canım spermatit zaten patoloji raporunda belli oluyor. Bir de boyamalı testlerde belli oluyor. Siz kimlere gittiniz tedavi için?

canim biz almanyada tese olduk cok bastan salma gibi oldu, hersey normal oldugundan doktor lar baya bi emindi kesin tikaniklik vardir diye. sonra tese oldu ve al sana sonuc olarak koca bi 0 dediler! patelojide bi tuhaf yazmis sonucu bitürlü anlasilamadi. bizde bütün tübleri aldik istanbula getirdik emre bakirciogluna, sagolsun o baktirdi matürasyon aresti oldugu belli oldu. simdi de celalettin hocadayiz...

canim bizimde ayni durum hersey normal ama sperm yok! bizde almanyada tese olduk bisey cikmadi spermatit haric ama biliyorsun burda tek sperme bakiyorlar. biz mayis ta celalettin hocaya gittik ve kendisi cok iyi konustu...ama ins sonuda gercekten öyle olur. banada genelde bööyle olumsuzluklar geliyor aklima ve iyice umutsuzluga kapiliyorum ama sonra allahima siginiyorum eger nasipimizde varsa olur diyorum. biliyorumki ins birgün olucak... siz nerde tedavci görüyorsunuz simdi?

Bizim dualar tamamlanmamisti bitti mi namazını kilmadikda.
Birde Hz. Zekeriya nin duasını da okuyabiliriz günde bir kişiye 7000 tane.

siz nekadar dir kullandiniz pregnyli canim? aman aman allah korusunnnnn....

canım tabloya senide eklemiştim ama bilgilein yok bana yazarsan eklerim inş.
[TABLE="width: 634"]
[TR]
[TD="class: xl63, width: 78, bgcolor: transparent"]goezde[/TD]
[TD="class: xl63, width: 35, bgcolor: transparent"] [/TD]
[TD="class: xl63, width: 86, bgcolor: transparent"] [/TD]
[TD="class: xl63, width: 96, bgcolor: transparent"] [/TD]
[TD="class: xl63, width: 84, bgcolor: transparent"] [/TD]
[TD="class: xl63, width: 94, bgcolor: transparent"] [/TD]
[TD="class: xl63, width: 95, bgcolor: transparent"] [/TD]
[TD="class: xl63, width: 105, bgcolor: transparent"] [/TD]
[TD="class: xl63, width: 78, bgcolor: transparent"] [/TD]
[TD="class: xl63, width: 92, bgcolor: transparent"] [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Cnm mrblar inşallah testte bir sürü sperm çıkar. Sizin varikosel yüksekti dimi. Bizde stop tipte solda grade 1 2.6 mm varikosel çıktı. Kaçtı sizinki

İnşallah canım inşallah bizde de çıkış olur.Evet bizim varikosel yüksekti 3.dereceydi.Bizim elle muayenede anlaşıldığı için ultrason hiç istemediler canım.O yüzden kaç mm olduğu hakkında bilgim yok.Ama sizinki 1.derece varikosel olmalı.Size ameliyat dediler mi canım?bazen ultrasonda daha az çıkabiliyormuş.

İLKBAHAR_İLKBAHAR CANIM DUAN BİTTİ
2 rekat namaz kıl,secdede dua ed.
Yasin oku.

Elhamdulillahi Rabbil Alemîn..

Vesselâtu vesselamu alâ Resûlina Muhammediv ve alâ âlîhî ve sahbihî ecmaîn!

Allâhumme Rabbenâ Ya Rabbenâ! Tekabbel minnâ!Inneke EnteS Semîul Alîm!

Ya ilâhel Âlemîn! Ya Erhamerrâhimin!

Ya Rabbelalemin!

Yâ Rabbi! Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar; rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil’âlemin, ResûI-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe’l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O’nun bütün âl ve ashabına olsun

Rabbim okunan duaların hürmetine,Peygamber Efendimiz (S.A.V) in yüzü suyu hürmetine,şehitlerin şühedaların yüzü suyu hürmetine,şu günahsız yavruların hürmetine,Rabbimizin isimleri hürmetine duamızı kabül eylesin İnşallah

Rabbim bu kardeşimiz için eşine şifa ve selametler nasip et.Eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkmasını nasip et
Bu kardeşimizin yuvasını çocuk sesleri ile şenlendir.
Şu Mübarek üç ayların yüzü suyu hürmetine dualarımızı hayırlısıyla kabul et.
Burada amin diyen kardeşlerimize de gönüllerindeki muratları hasıl eyle, eşlerine şifalar ve selametler ver.
Allahım bir hatamız kusurumuz varsa affeyle,Bizi doğru yolundan ayırma

Amin, Amin, Amin… Bi hürmeti seyyidi’l-mürselin ve’l-hâmdülillahi Rabbi’l-Alemin

AYYÜZLÜM CANIM DUAN BİTTİ
Yasin oku.

Ya Rabbelalemin!

Yâ Rabbi! Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar; rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil’âlemin, ResûI-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe’l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O’nun bütün âl ve ashabına olsun

Rabbim okunan duaların hürmetine,Peygamber Efendimiz (S.A.V) in yüzü suyu hürmetine,şehitlerin şühedaların yüzü suyu hürmetine,şu günahsız yavruların hürmetine,Rabbimizin isimleri hürmetine duamızı kabül eylesin İnşallah

Rabbim bu kardeşimiz için eşine şifa ve selametler nasip et.Eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkmasını nasip et
Burada amin diyen kardeşlerimize de gönüllerindeki muratları hasıl eyle, eşlerine şifalar ve selametler ver.

Amin, Amin, Amin… Bi hürmeti seyyidi’l-mürselin ve’l-hâmdülillahi Rabbi’l-Alemin :

DERYA6 CANIM DUAN BİTTİ
Yasin oku.

Ya Rabbelalemin!

Amin, Amin, Amin… Bi hürmeti seyyidi’l-mürselin ve’l-hâmdülillahi Rabbi’l-Alemin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…