Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sağol canım şuan tatildeyim haftaya cuma dönüyorum cumartesi randevum var ikinci tedavi için kolları sıvadık hayırlısı olur inşaallah kandilin mübarek olsun sen ne zaman basliyorsun ?
ohh tatili de aradan çıkarmışsın iyi olmuş full enerji ile yeni tedaviye başlamak en akıllıcası bence de inşl bu sefer güzel haberler duyarsın..
bizim malum eşim ilaçlara devam ediyor tatile gidip gelicem yaklaşık ekim ayını bulur olsun acele etsem de vardır bi hayır deyip bekliyorum kısmet ne zamansa o zaman aslında bizim kafamızda ekim var da görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler..

Evet kafam dağılıyor tatil iyi geldi hayırlısı canım geç olsun bebisli olsun :)

Evet kafam dağılıyor tatil iyi geldi hayırlısı canım geç olsun bebisli olsun :)
ohh süper o zaman desene bizede iyi gelicek tatil
öyle gerçi biz kadınlar sabırsızız erkekler daha ayrıntılı düşünüyor ama olsunnn geç olsun güç olmasın sonu olsun hepimiizn inşlhhhhh

ohh süper o zaman desene bizede iyi gelicek tatil
öyle gerçi biz kadınlar sabırsızız erkekler daha ayrıntılı düşünüyor ama olsunnn geç olsun güç olmasın sonu olsun hepimiizn inşlhhhhh
Aynen canım hadi Allah rahatlık versin niyetlendim uyku vakti hayırlı geceler hayırlı ramazanlar

evet galiba gercekten öyle, bidaha mikrotese yaptirmis olsak acaba burdami yoksa trdemi birden bu düsünce geldi aklima ve karar vermek cok zor. burasi gercektenmi kötü yoksa yani mikrotese olayi tryle ayni gibi mi...ama neyse simdiden kafa yormayayim aslinda biz ameliyat konusunu kapattik, ama valla zaman gectikce piskolojimiz nolur bilemem

evet canım bayramdan sonra bi gün yaptırcaz bakalım hayırlısıyla şu sonucu bi görelimde şimdi tek düşüncem o.Çıkış olursada inşallah buluruz bi çaresini bakalım geç olsunda güç olmasın.sabah 9 ile 10 arası vericez testi canım.Aslında iyice strese girdim uyku uyuyamıyorum yaa İnşallah Rabbim güldürür yüzümüzü canım.

Canım bi endoktrinolji bölümüne gidin bi danışın doktora bakalım belki bişey der bu konuda.En azından aklında soru işareti kalmaz.İlaç vermedi daha canım tahlilden sonra bakıcaz.Ameliyat konusunda da çok memnun kaldık.İyi ki de ona olmuşuz eşim çok rahat etti hiç sorun yaşamadık.

Herkese günaydınn...
Ecrin_bebek bugün test vericek inşallahhh kocaman bi hamileyimmmm yazar...
ve tedaviye yeni başlayacak arkadaşlar Allah yardımcınız olsun bu yolda güzel sonuçlar alırsınız inşallah..
Allahım isteyen herkesee bi yavru nasip etsin. inşallah :26:

Dualara başlamadan hepsini yazacağım
Her gün 1 kişiye okuyacağız
Ve kişi başına düşen sayı kadar okuyacağız
Okuma günü ve saati yoktur diye öylesine yazdım
Her zaman okuyabilirsiniz

tülay canım merhaba
benide listeye ekle istersen en sonda olayım benim aciliyetim yok
benimde size bir faydam olsun hamişlerin duası kabul olunur derler inşallah yaptığım dualar kabul olunur

canım merhaba...
bizde ocak ayına kadar azospermdik.ocak ayında şükür çıkış başladı.sayımız şuan çok az.ama şükürler olsun var artık.
ilk çıkışta sayımız 50bin di.şubat ayında ilk tüp bebek denememizi yaptık.sayı o zaman 100bin di.
hamile kalmıştım fakat nisan ayında bebeğimizi kaybettik.
yeni tedavi için kolları sıvayınca sayı ve kalite için proxeed plus kullanmaya başladık.doktorumuz önerdi.yanı sıra keçi boynuzu pekmezi ve arısütü bal polen karışımı kullanıyor eşim.
proxeed plus sayesinde 1 ayda sayı 100binden 300bine çıktı.ve ileri hareketli yüzdesi arttı.kalitesi çok daha iyi durumdaymış.
sayı ancak bu kadar artıyo canım.bize doktorumuz çıkış olsa bile sayı fazla artmaz normal yolla bebeğiniz olmaz dedi.kesinlikle tüp bebek diyor.

Canım varikoselin çözümü illa cerrahi diyenler oluo ya arada kaldim ama celalettin hoca israrla ameliyat olmayin diyo ilac cok iyi gelio dedi hatta sağ da hidrosel vardi o da dağılmış

valla canım onca ürolog varikoselin tedavisinin olmadığını söylüyor.bize ameliyat dedndiğinde araştırmadığım yer kalmadı.prof.ların konu ile ilgili yazdıkları makalelere kadar okudum.onca ürolog yanlış biliyor olamaz diye düşünüyorum.malesef bozulan damar yapısını düzeltmek zor.ve ilaçla tedavisi yok.istediğin ilacı kullan hep içerde kan akışında sorun olacak ve buna bağlı aksaklıklar.
kaldıki bizim ultrasonda 2,5 mm sol varikosel çıkmıştı.doktorumuz elle muayenede kesinlikle daha fazla dedi.bunun içinde işin ehli olmak ve ürolog olmak lazım bence.
düşünsene biz bu amelyatı olmasak tese diceklerdi olcaktık ve muhtemelen sperm buluncaktı ama testisler zarar görcekti belki.
tese olmadan varikosel ameliyatıyla kavuştuk şükürler olsun spermlere.
bizde çıkışı sağladıysa muhakkak herkeste belirgin faydası olacaktır.
inşallah boşuna zaman kaybetmiyorsunuzdur.

Son düzenleme:
tülay canım merhaba
benide listeye ekle istersen en sonda olayım benim aciliyetim yok
benimde size bir faydam olsun hamişlerin duası kabul olunur derler inşallah yaptığım dualar kabul olunur

Tamam canım ekledim hemen
Allah Razı olsun güzel düşüncelerin için
Şimdiden 33 kişi olduk bile

Günaydın canlarım. . Rüya gördüm hamileydim Karnım şişmişti ne kdr güzeldi yaaa rabbim ruyalarimizi gerçeğe dönüştürsün inşallah. Ruh bir tek uykuda vücuttaki esaret ten kurtulup olması gereken yere ahirete gidermis orda ne yasadiysa rüya olarak gorurmusuz ruhum dün hamilemiydi.. çok dua ettim dün hepimize rabbim kabul ederse. Allahim o güzel duyguyu nasip etsin hepimize

Evet bncede gitmemiz lazim çünkü bu prolaktin sonuçta süt hormonu yüksek çıkması normal değil.. canım bayramdan sonraymis dimi sizin tahlil inşallah 2.bayramınız olurda spermleri görürsünüz eşimle konuştum şimdi gitmem diyo burda ki dr elle muayene sinde okdr belirgin varikosel yok dedi. Kafamız okdr karskki

[TABLE="width: 310"]
[TR]
[TD="class: xl64, width: 413, bgcolor: #92D050, colspan: 2"]3. AZO BULUŞMASINA KATILACAK ARKADAŞLAR[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl66, width: 413, bgcolor: transparent, colspan: 2"]Değerli Arkadaşlar,
3. ERKEK VE KADIN İNFERTİLİTE SORUNLARI SEMİNERİMİZ 16 AĞUSTOS 2014 CUMARTESİ GÜNÜ CELALETTİN PERU VE ERSEL METİ HOCALARIMIZIN KATILIMLARIYLA İSTANBUL’DA GERÇEKLEŞECEKTİR.
Bu seminerimiz çok daha geniş kapsamlı ve profesyonel olacaktır. Bursa organizasyonuna gelenler seminerin ne kadar verimli ve güzel geçtiğini az çok bilirler.
Programımız Saat: 15:00 da İstanbul Zeytinburnu Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonunda başlayacaktır. Ancak tanışma ve kaynaşma için toplantı zamanından 1 saat öncesinde konferans salonunda olmaya gayret gösterelim.
Çok verimli ve moral verici olacak olan bu seminere kaderdaşlarımızın mümkünse eşleri ile katılmalarını rica etmekteyiz. Eğer mümkün değilse eşleriniz olmadan da katılabilirsiniz.
Organizasyona katılacak arkadaşlar; Ali Can arkadaşımıza mail de belirtilen telefon numarasından, facebook özel mesajından veya genel mail adresimiz olan azo.sayfamiz@gmail.com’a ad ve soyadı, irtibat numarası ile birlikte katılımcı sayısını yazdırabilirler. Organizasyon bedeli kişi başı 25,00 TL olup hazırlanacak listeye göre masa ve yemek organize edilecektir.
Değerli Arkadaşlar, Hocalarımız büyük İstanbul Organizasyonun hazırlığı için yoğun çaba harcamakta ve bizlerin bu organizasyondan en iyi şekilde faydalanabilmesi için en ince detayına kadar çalışmalar yapmaktadırlar. Bizlerde bu çaba ve emeğe mutlak katılımlarımızla destek olmalıyız. Sonuçta tüm yapılanlar bizlerin bir olması, hastalığımız ve hastalığın gelişim süreci hakkında bilgi sahibi olmamız açısından ve değerli hocalarımızı yakından tanımamız a çısından önem arz etmektedir.
Program detayları netleştiğinde ayrıca bilgilendirme yapılacaktır
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl63, bgcolor: transparent"]1.[/TD]
[TD="class: xl63, bgcolor: transparent"]CEMREM29[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl63, bgcolor: transparent"]2.[/TD]
[TD="class: xl63, bgcolor: transparent"]BALIM1905[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl63, bgcolor: transparent"]3.[/TD]
[TD="class: xl63, bgcolor: transparent"]GULERİM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl63, bgcolor: transparent"]4.[/TD]
[TD="class: xl63, bgcolor: transparent"]PITIRCIK_43[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl63, bgcolor: transparent"]5.[/TD]
[TD="class: xl63, bgcolor: transparent"]SAYES[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl63, bgcolor: transparent"]6.[/TD]
[TD="class: xl63, bgcolor: transparent"]ESE44[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl63, bgcolor: transparent"]7.[/TD]
[TD="class: xl63, bgcolor: transparent"]19SERAP[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl63, bgcolor: transparent"]8.[/TD]
[TD="class: xl63, bgcolor: transparent"]NİLDA015[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl63, bgcolor: transparent"]9.[/TD]
[TD="class: xl63, bgcolor: transparent"]DEFNEVAA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl63, bgcolor: transparent"]10.[/TD]
[TD="class: xl63, bgcolor: transparent"]GÖZDEMMMMM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl63, bgcolor: transparent"]11.[/TD]
[TD="class: xl63, bgcolor: transparent"]DOGADANDEVA[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: xl63, bgcolor: transparent"] [/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]

kızlar taplantıya gelmeyi düşünen başka kimse yok mu
kimlerle tanışacağız orada bakalım...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…