ohh tatili de aradan çıkarmışsın iyi olmuş full enerji ile yeni tedaviye başlamak en akıllıcası bence de inşl bu sefer güzel haberler duyarsın..sağol canım şuan tatildeyim haftaya cuma dönüyorum cumartesi randevum var ikinci tedavi için kolları sıvadık hayırlısı olur inşaallah kandilin mübarek olsun sen ne zaman basliyorsun ?
Evet kafam dağılıyor tatil iyi geldiohh tatili de aradan çıkarmışsın iyi olmuş full enerji ile yeni tedaviye başlamak en akıllıcası bence de inşl bu sefer güzel haberler duyarsın..
bizim malum eşim ilaçlara devam ediyor tatile gidip gelicem yaklaşık ekim ayını bulur olsun acele etsem de vardır bi hayır deyip bekliyorum kısmet ne zamansa o zaman aslında bizim kafamızda ekim var da görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler..
ohh süper o zaman desene bizede iyi gelicek tatilEvet kafam dağılıyor tatil iyi geldihayırlısı canım geç olsun bebisli olsun :)
Aynen canım hadi Allah rahatlık versin niyetlendim uyku vakti hayırlı geceler hayırlı ramazanlarohh süper o zaman desene bizede iyi gelicek tatil
öyle gerçi biz kadınlar sabırsızız erkekler daha ayrıntılı düşünüyor ama olsunnn geç olsun güç olmasın sonuolsun hepimiizn inşlhhhhh
tmm cnm amin hayırlı gecelerAynen canım hadi Allah rahatlık versin niyetlendim uyku vakti hayırlı geceler hayırlı ramazanlar
Maalesef avrupa Amerika bu hastalığı çok önemsemiyor. Adamlar dönor sperme çok normal bakıyorlar. Eğer onlarda bu illeti dert edinselerdi şimdiye bulmuşlardı çaresini. Maalesef bizim hekimlere kaldık ki bizimkilerin de bilimsel olarak ne kadar iyi oldukları ortada bizi denek yapıyorlar. Rabbim sonumuzu hayr etsin...
evet canım bayramdan sonra bi gün yaptırcaz bakalım hayırlısıyla şu sonucu bi görelimde şimdi tek düşüncem o.Çıkış olursada inşallah buluruz bi çaresini bakalım geç olsunda güç olmasın.sabah 9 ile 10 arası vericez testi canım.Aslında iyice strese girdim uyku uyuyamıyorum yaa İnşallah Rabbim güldürür yüzümüzü canım.aaa halbuki belki eylülde falan lazım olurdu izin.ama ne yapcan işte.
ee bayramdan hemen sonra o zaman test zamanı.
aman canım teste giderken 3-4 günlük cinsel perhiz süresini unutmayın.bide sabah erken saatlerde verin öğlene bile kalmayın.saat ilerledikçe sayı hem azalıyormuş yada az bişey çıkcaksa bile çıkamayabiliyormuş.
dualarım sizinle...
Bende anlamıyorum neden önemsenmedigini belki çok yüksek değil ondan ama eşimde göğüs büyümesi yaptı bu hormon bidr iğne eklendi oda büyüme yapiomus. Eşimi ikna edip mr cektrmek gerekiyo. . Müfit hoca ilaç fln vermedi dimi. Memnunmusunuz ondan cnm ameliyat konusunda
slm canim Allah razi olsun listen icin ama bi sorum olucakti ben tam anlamadim galiba, yukarida okuma günü ve saati yoktur yazio nasil yani? ben sandimki hergün birimiize okunacak, ve kisi sayisi kadar gün sürecek dualar. herkez kacar tane okuayacak, dualara baslamadan yazicakmisin bunu daha cnm? eger anlamadiysam kusura bakma nolur
tülay canım merhabaYA BEDİ' Örneksiz, benzersiz, hayret verici alemler yaratan .....
her türlü muradı yada ihtiyacı olan Allah'ın yardımını almak için
70.000 defa " ya bedi" ismi şerifini okudugunda muradına erip,istedigine kavuşur..
okunma günü yada saati yok.
1-Demet1973
2-Hayalimmm
3-Feraheymen
4-Yunyas
5-Zümra11
6-Tulay_20
7-İlkbahar_İlkbahar
8-Doğadandeva
9-Üçübirarada
10-ChocolateChips
11-Goezde
12-Dermannn
13-Flz01
14-Zaman
15-Haremsu
16-Herşeygüzelolacak
17-Bengusu
18-Ervae
19-Ese44
20-Eda09
21-Tosbag
22-91Prenses91
23-Mavimenekşe
24-Eryaga
25-Ecrin23
26-Nilda15
27-Yase2
28-Defnevaa
Listemiz her geçen gün artıyor
Rabbim bir kulun diğer kuluna ettiği duaları daha çabuk kabul ediyor
Elhamdülillah herkes bunun farkında
Eeeeee daha ne bekliyorsunuz
Not:Canlarım 3 Ağustosa kadar epey vaktimiz var
İsterseniz kendiniz için Ya Bedi okuyun isterseniz kumbaramız için Okuyun
Hem kolaylık olur sonraki zamanlarımızda zorlanmazsınız
Yani elinizin altın da olsun YA BEDİ ler
canım merhaba...Merhaba kızlar öncelikle bu mübarek günde allahım bizim dualarımızı da kabul eder ve inşallah isteyen herkes annelik duygusu Yaşar ( âmin ) öncelikle biraz kendimden bahsedeyim biraz uzun olacak kusura bakmayın ben 1 yıllık evliyim 26 yaşındayım eşimde sperm sayısı az ve biz Haziran ayında tüp bebek denedik ve 1 Temmuz'da negatif sonuçlandı... Kızlar eşim bi çok üroloğa gitti ve hepsi sonuca baktı tüp bebek önerdi hiç ilaç felan veya başka bi test istemedi sizden öğrenmek istediğim bu sper var ama az bunu arttırmak için bi doktor ilaç yazmaz mı yada nedeni ne diye hiç araştırma yapılmaz mı canlar ne olur siz bilgilisiniz bana bi doktor adı veya bi akıl verin şimdiden çok teşekkür ederim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım varikoselin çözümü illa cerrahi diyenler oluo ya arada kaldim ama celalettin hoca israrla ameliyat olmayin diyo ilac cok iyi gelio dedi hatta sağ da hidrosel vardi o da dağılmış
tülay canım merhaba
benide listeye ekle istersen en sonda olayım benim aciliyetim yok
benimde size bir faydam olsun hamişlerin duası kabul olunur derler inşallah yaptığım dualar kabul olunur
Evet bncede gitmemiz lazim çünkü bu prolaktin sonuçta süt hormonu yüksek çıkması normal değil.. canım bayramdan sonraymis dimi sizin tahlil inşallah 2.bayramınız olurda spermleri görürsünüzevet canım bayramdan sonra bi gün yaptırcaz bakalım hayırlısıyla şu sonucu bi görelimde şimdi tek düşüncem o.Çıkış olursada inşallah buluruz bi çaresini bakalım geç olsunda güç olmasın.sabah 9 ile 10 arası vericez testi canım.Aslında iyice strese girdim uyku uyuyamıyorum yaa İnşallah Rabbim güldürür yüzümüzü canım.
Canım bi endoktrinolji bölümüne gidin bi danışın doktora bakalım belki bişey der bu konuda.En azından aklında soru işareti kalmaz.İlaç vermedi daha canım tahlilden sonra bakıcaz.Ameliyat konusunda da çok memnun kaldık.İyi ki de ona olmuşuz eşim çok rahat etti hiç sorun yaşamadık.
Gülerim
Canım nasip olursa bizde geleceğiz toplantıya
kızlar taplantıya gelmeyi düşünen başka kimse yok mu
kimlerle tanışacağız orada bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?