Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cnm hayırlıısyla hamile haberini bekliyorum..............hadi bayram öncesi bi halay çekelim yakışır bize

ne güzel mübarek gecede böyle ruya görmüşsün inşlh en kısa zamanda gerçekleşir ruyan tatlım amin......

facebook taki grubun adı ne idi

https://www.facebook.com/groups/azo1234/

AZOOSPERMİA VE ERKEN YUMURTA YETMEZLİĞİ SORUNLARI BİLGİ PAYLAŞIM TOPLULUĞU

bu arada canım tedaviniz nasıl gidiyor hiç test yaptırmadını mı?

[TABLE="width: 288"]
[TR]
[TD="class: xl65, width: 78, bgcolor: transparent"]oldersenolur[/TD]
[TD="class: xl64, width: 38, bgcolor: transparent"]26-28 4yıl[/TD]
[TD="class: xl64, width: 86, bgcolor: transparent"]sebebsiz azo spermi 1.500 000 lökosit,,2 000 000 germ[/TD]
[TD="class: xl63, width: 96, bgcolor: transparent"]10-2-2014 tedaviye başladılar sadece bitkisel küre başladık hprex, litrex spermatik sıvı ve tozlar gönderildi
lökosit için de antibiyotik rulid ve tetradox
[/TD]
[TD="class: xl64, width: 84, bgcolor: transparent"] [/TD]
[/TR]
[/TABLE]

evt yaptırdık canım ama ne yazıkkı gene 0 çıktı.
birazda hormonları iyi olanların sperm çıkışı pek olmadığını okumam beni iyice umutsuzluğa itiyor ama nasip işte

Inşallah tatlım aminnnn. Rabbim nasip etsin hepımıze. Dün gece balkondan gökyüzünü izlerken yemyeşil kuyruklu bi şekilde kocaman bi yıldız kaydı çok etkilendim rabbimin mucizeleri işte

canım kan verdinmi???
hadi güzel haberlerini bekliyoruz...hep birlikte sevinelim inşallah...

Kızlar nasılsınız ben memleketteyim anneannem hala hastanede size birşey sormak istiyorum pregnyl kullananlar kaclik kullanıyor yan etkisi çok fazla gibi geldi korktum hic yan etki gören oldu mu bir de yaparken ince uçlu enjektör mu kullanmak gerekiyor ve nereden yapılıyor biliyorum çok soru sordum ama sanırım biz de artık yavaş yavaş igneye geciyoruz daha ince esim hic iğne olmadı desem yalan olmaz ve benim de be yazık ki igne fobim var görünce bayılır gibi oluyorum benim yapmam pek mümkün değil napicaz bilmiyorum

slm canim öncelikle gecmis olsun anneannene ins. esim yaklasik iki aydir kullanio haftada 3 kere, simdilik cok sükür bi yan etkisi görmedi. ince ucu kullaniyo ve hep kendi yapio igneyi göbekten. daha neye yaradi yada yaramadi bilmiyoruz ancak bidaki test verince anlicaz bi ise yaradimi yaramadimi...

Tefriciye listesinde eksiği olan kardeşlerim lütfen bir an önce eksikleri tamamlarsanız sevinirim
Malum bayramdan hemen sonra yeni dualara geçeceğiz
Bayrama da az kaldı.Bayramda ev de olmayacağım. Lütfennnnn........

1 Ağustos Cuma yeni duamıza geçeceğiz

Eksiği olan okumayan 3 arkadaş kaldı.
Onlarda okusalar hemen bitecek
Şimdi buraya yazman istemiyorum
Sonra yanlış anlaşılıyorum
Hepsine mesaj gönderdim zaten

Canım inşallah rüyan gerçek olur.Bende dün bütün topikte dua eden arkadaşlar için dua ettim.Azosperm hastalığından kurtulup hamile kalmak için.Allah dularımızı kabul etsin.Sen rüyanda da gördün bu güzel bir işaret bence.Mutlu haberleri paylaşman dileğiyle.

Cnm bnm eşimde pregnly 5000 kullaniyo haftada 3 kez di hormon testi yaptrdk yazdim Topige ztn. Hocayla görüştük hormonlar tam isteğimiz gibi ilerliyor demiş bizim testesteron 12.48 çıktı fsh ve lh sifir i görmüş. Hoca dozunu azalttı haftada 2 ye düşürdü. Valla cnm bizde şöyle bi yan etkisi oldu eşim nerdeyse 1 haftadır kasiklarin olduğu kısımlarda kas ağrısı cekiyo kramp gibi dio. Yada spor yaparsın kasların ağrir ya öyle. Hocaya sormuş bazı kişiler de böyle yan etkileri olur demiş. Bacaklarını kaldiramiyo agriyo diyo.. iğneyi ben vurmuyorum zaten vuramam da iftardan sonra hastaneye gidip vurduruyo cnm. Bide kalçadan oluyo kalça direk kasa yapıldığı için daha etkiliymis. Ama tabi gobekten vurduran arkadaş larda var

Ayy canım allah razı olsun inşallah gerçekleşir hayirlisyla. Rabbim hepimize nasip etsin anne baba olmayı. Rabbim seninde duaların i kabul etsin inşallah

Tülaycım duasi tamamlanmayan kaç kişi var ki arkadaşlar okumycak galiba biz tamamlayalim

Canım haftada 2 kerede idi 3 'e çıktı.Kalçadan yapılıyor bizim şu ana kadar yan etkisi olmadı inşallah olmaz Allahım.İnce uçlu enjektör yine canım acıyor benim adamın..Zor yani sürekli hastaneye gidip gelmesi yorucu oluyor ama ne yapabiliriz ki Allah yüzümüze güler inşallah sonucu güzel olsun yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…