Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canım içini ferah tut her şey düzene girecek elbet
Cakti saati gelmeyince ne desen ne yapsan boş
Önemli olan testosteronun yükselmesi zaten
Fsh düşünce belki spermler çıkışa geçer
En azından umudunuz var ve kaybette sakın canım

Canım maşallah sizin hormonlar çok iyi çıkmış pregnylle menapur birlikte kullanınca daha iyi demekki

Evet canım inşALLAH
eşinin hormonları ile benim eşimin ki hemen hemen aynı
Bakalım artık hayırlısı ne ise o olsun
Bana lh biraz yüksek gibi geldi ya

Son düzenleyen: Moderatör:

ben de öyle düşünüyorum canım nasip edecekse Rabbim elbet bi vakti saati vardır.O vakit gelmedikçe şifa olacak doktoru da ilacı da bulamıyorsun.Müfit bey ide öyle diyor zaten.Bu 6 içinde ameliyatın testesteron üzerindeki etkisine bakıcaz artış olacakmı demişti.Demek ki faydası olmuş ki artış başlamış.Ama bu fsh yine neden yükseldi ona canım sıkıldı.Şubat ayındaki testte 7 çımıştı.Ve ilk defa düşmüştü.Hep 21 23 çıkıyordu.Bakalım inşallah ilacın da faydası olurda canım çıkışlarımız başlar.UMudumu kaybetmicem canım ne olursa olsun.Yoksa dayanmak daha da zor olacak biliyorum.9.seneye girdi evliliğimiz ne acılar ne umutsuzluklar hepsi yaşandı.Artık en azından ameliyatta olduk deyip daha fazla umut ediyorum.Herkes ne emekler veriyor burda özellikle de sizler.Rabbim en yakın zamanda hepimize nasip etsin inşallah.

tulayım bizim % 17 germ hücremiz vardı. ilk gittiğimizde. 2 ay boyunca choragn kullandık haftada 3 kere. ve de ersel beyin ilaçlarını . 2 ay sonra ramazan girecek diye ersel bey gelin tahlil yapalım dedi. iyiki hemen gitmişiz. choragon zaten çok az olan germ hücremizi % 16, .. e düsürmüş. celalettin bey bize böyle bir açıklama yaptı. diğer hastalarda olduğu gibi sizdede işe yaramamış dedi. hormonlarımız
fsh 0.35
lh 0.35
testesteron 533,90
e2 62,07 idi. canım inşallah sizin güzel sonuçlar gelir...

cnm bizimkisi böyle oldu. bilemiyorum bize yapılan açıklama bu. önemli olan germ hücreler bence . ama doktor bizi hemen pregnile geri çevirdi.

Kizlar biliyosunuz bizde ignelerden sonra hormon testi yaptrmistik fsh ve lh 0 lari gordu testesteron 12 kusur olmustu herkesin ilkin boylemi oluyo testesteron yukselince cikismi oluyo

canım ooo süper hormon değerleriniz
test.da yükselmiş ne güzel.
bizmde çıkış yokken test.düşüktü.ameliyattan sonra arttı ve çıkış başladı canım.
çıkış olduğunda 5,66 ydı bizimde.
güzel günler yakın inşallah.
sp.testi ne zaman canım.gidecekmisiniz bu aralar istanbula.yoksa ordamı yaptırcaksınız???

Evet canım inşALLAH
eşinin hormonları ile benim eşimin ki hemen hemen aynı
Bakalım artık hayırlısı ne ise o olsun
Bana lh biraz yüksek gibi geldi ya
Yok canım lh yüksek değil,gayet iyi hepsı normal aralıkta maşallah,bizim estradiolda çok yüksek çıktı 109 çıkmış oda tedirgin etti beni,siz sperm tahlili nezaman vereceksinız inşallah bol bol sperm çıkışıda olur canım

cnm bizimkisi böyle oldu. bilemiyorum bize yapılan açıklama bu. önemli olan germ hücreler bence . ama doktor bizi hemen pregnile geri çevirdi.

anladım canım,bakalım hoca gelsinde bizde hemen gidelim kontrole,Allah korktuklarımızla sınamasın ınşallah

İnşALLAH canım hepimiz güzel sonuçlar alırız

Kizlar biliyosunuz bizde ignelerden sonra hormon testi yaptrmistik fsh ve lh 0 lari gordu testesteron 12 kusur olmustu herkesin ilkin boylemi oluyo testesteron yukselince cikismi oluyo

Canım değerler her ay değiştiği çiçn hiç bir şey belli olmuyor
Ama testosteronun yüksek olması her şeyden daha önemli
Çünkü spermlerle ilgi testosteron.

Testosteronun yüksek olduğu zamanlarda da göremedik süpermenleri
Ama her şeyin hayırlısı işte
Rabbim ne zaman nasip kısmet ederse o zaman göreceğiz inşALLAH
Eşim en kısa zamanda gidecek test vermeye

Maşallah diyelim kız nazar değmesin inşALLAH
Eşim de bu sonuçları duyunca baya bi sevindi.
Hormonlar normak seviyeye geldi diye
Önemli olan moral zaten
Eşime dedim sakın sitrest yapma
Her şey olacağına varıyor
Nasipten ve hayırlısından ötesine geçilmiyor
Umarım sperm testi sonuçları da iç açıcı olarak çıkar da
Bu mutlululuğumuz yarım kalmaz
Eşim en kısa zamanda gidecek Arif Beyin yanına

Canım ilk başta tek bir igneyle choragon veya pregnille başlanıyor oyüzden fsh ve lh 0'lanıyor,testesteron yükseliyor sonra yanına menagon veya menapur eklenıyor fsh ve lhda yavaş yavaş yükseliyor,

Anladim canimm insallah en kisa zamnda cikis olur
Canım ilk başta tek bir igneyle choragon veya pregnille başlanıyor oyüzden fsh ve lh 0'lanıyor,testesteron yükseliyor sonra yanına menagon veya menapur eklenıyor fsh ve lhda yavaş yavaş yükseliyor,
Bizde pregnyl le basladik 3 ten 2 ye dusurdu dr cnm. Peki bu diger igneler sonuca gore mi eklenir

Sıra İLKBAHAR_İLKBAHAR kardeşimizde
Bu kardeşimizin niyeti eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkması
Veee ikiz ikiz hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarının olması
Herkes 2000 ADET YA BEDİ Okuyor
Okunma süremiz YARIN akşama kadar olacak
Lütfen zamanında ve düzenli olarak okuyalım
Haydi pamuk eller zikirmatiklere
Rabbim kabül ve makbul buyursun inşallah

Not:Kumbaramızda fazladan YA BEDİ miz var
Okuyamayan yetiştiremeyen arkadaşlarımıza verebilirim
Yeterki aksaklık olmasın

Kızlar peki testesteron artınca eslerinizin vücut ların da degisiklik oldu mu ne bilim vücut killarinda artış kaslarda artis gibi ???

Anladim canimm insallah en kisa zamnda cikis olur

Bizde pregnyl le basladik 3 ten 2 ye dusurdu dr cnm. Peki bu diger igneler sonuca gore mi eklenir

Testesteron çok yükseldiği için düşürmüştür,Fsh ve Lh takviyesi şart illaki yanina menagon veya menapur ekleyecektir ama nezaman başlayacağınıza hoca sonuçlara göre uygun gördüğü zaman karar veriyor.

Kızlar merhaba hepimize benim eşim çok terliyor ve omuzlarında sivilcelenme var yatağın çarşafın yastığın üzerindeki çamaşırın suyu çıkıyor... Haftada iki gün 5000 preglyn cuma 2 doz menegon 3 gun vuruluyor sizin eşlerinize de benzer durumlar oluyor mu merak ediyorum ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…