sağolun kızlar desteğiniz için zaten en baştan konuşmuştuk doktorla da 6 ay geçmesi lazım sonuç almak için diye.Öyle bi an üzülüverdim ama geçti çok şükür.Bekicez bakalım inşallah 6 ay sonunda bi patlama olur.Bu arada hormon sunuçlarımızı merak eden arkadaşlar için yazayım.Testesteron 2.96 dan 4.1 e yükselmiş.Ama fsh 7 den 22 ye çıkmış.Bu iyi olmadı işte.Doktor ilaç yazıcak bugün.İnşallah şifa olur.
Canım maşallah sizin hormonlar çok iyi çıkmış pregnylle menapur birlikte kullanınca daha iyi demekki
Canım içini ferah tut her şey düzene girecek elbet
Cakti saati gelmeyince ne desen ne yapsan boş
Önemli olan testosteronun yükselmesi zaten
Fsh düşünce belki spermler çıkışa geçer
En azından umudunuz var ve kaybette sakın canım
tulayım bizim % 17 germ hücremiz vardı. ilk gittiğimizde. 2 ay boyunca choragn kullandık haftada 3 kere. ve de ersel beyin ilaçlarını . 2 ay sonra ramazan girecek diye ersel bey gelin tahlil yapalım dedi. iyiki hemen gitmişiz. choragon zaten çok az olan germ hücremizi % 16, .. e düsürmüş. celalettin bey bize böyle bir açıklama yaptı. diğer hastalarda olduğu gibi sizdede işe yaramamış dedi. hormonlarımızBiz de pregnile devam ediyoruz ALLAH tan
Dr daha sonra chorogon a geçeceğiz demişti
Ama menagon yerine menapur kullanıyoruz
Menapur daha etkili
2,5 ay önce 0,95 olan testosteron 5,95 olmuş
fsh 4,76
lh 3.77
e2 55
Şimdilik böyle.Bakalım spermiogramda hareketlenmeler görülecek mi
Hayırlısı ne ise o olsun
Gerçi hormonlar iyi olsa da kötü olsa da her şey nasip işte
Nasipten öte gidilmiyor ki
Sizin hormon sonuçları nasıldı
cnm bizimkisi böyle oldu. bilemiyorum bize yapılan açıklama bu. önemli olan germ hücreler bence . ama doktor bizi hemen pregnile geri çevirdi.Nasıl ya biz 4 aydır choragon kullanıyoruz işe yaramıyormuymuş yeni hormon tahlili yaptırdık FSH:3.39,LH:0,17,TOTAL TESTESTERON:593 Çıktı,Bizdede testesteron hiç bukadar yükselmemişti iyiye gidiyor diye düşünüyorduk inşallah hücreler düşmemiştir:44::44:
Biz de pregnile devam ediyoruz ALLAH tan
Menapur daha etkili
fsh 4,76
lh 3.77
e2 55
Hayırlısı ne ise o olsun
sağolun kızlar desteğiniz için zaten en baştan konuşmuştuk doktorla da 6 ay geçmesi lazım sonuç almak için diye.Öyle bi an üzülüverdim ama geçti çok şükür.Bekicez bakalım inşallah 6 ay sonunda bi patlama olur.Bu arada hormon sunuçlarımızı merak eden arkadaşlar için yazayım.Testesteron 2.96 dan 4.1 e yükselmiş.Ama fsh 7 den 22 ye çıkmış.Bu iyi olmadı işte.Doktor ilaç yazıcak bugün.İnşallah şifa olur.
Nasıl ya biz 4 aydır choragon kullanıyoruz işe yaramıyormuymuş yeni hormon tahlili yaptırdık FSH:3.39,LH:0,17,TOTAL TESTESTERON:593 Çıktı,Bizdede testesteron hiç bukadar yükselmemişti iyiye gidiyor diye düşünüyorduk inşallah hücreler düşmemiştir:44::44:
Kizlar biliyosunuz bizde ignelerden sonra hormon testi yaptrmistik fsh ve lh 0 lari gordu testesteron 12 kusur olmustu herkesin ilkin boylemi oluyo testesteron yukselince cikismi oluyotulayım bizim % 17 germ hücremiz vardı. ilk gittiğimizde. 2 ay boyunca choragn kullandık haftada 3 kere. ve de ersel beyin ilaçlarını . 2 ay sonra ramazan girecek diye ersel bey gelin tahlil yapalım dedi. iyiki hemen gitmişiz. choragon zaten çok az olan germ hücremizi % 16, .. e düsürmüş. celalettin bey bize böyle bir açıklama yaptı. diğer hastalarda olduğu gibi sizdede işe yaramamış dedi. hormonlarımız
fsh 0.35
lh 0.35
testesteron 533,90
e2 62,07 idi. canım inşallah sizin güzel sonuçlar gelir...
Biz de pregnile devam ediyoruz ALLAH tan
Menapur daha etkili
fsh 4,76
lh 3.77
e2 55
Hayırlısı ne ise o olsun
Yok canım lh yüksek değil,gayet iyi hepsı normal aralıkta maşallah,bizim estradiolda çok yüksek çıktı 109 çıkmış oda tedirgin etti beni,siz sperm tahlili nezaman vereceksinız inşallah bol bol sperm çıkışıda olur canımEvet canım inşALLAH
eşinin hormonları ile benim eşimin ki hemen hemen aynı
Bakalım artık hayırlısı ne ise o olsun
Bana lh biraz yüksek gibi geldi ya
cnm bizimkisi böyle oldu. bilemiyorum bize yapılan açıklama bu. önemli olan germ hücreler bence . ama doktor bizi hemen pregnile geri çevirdi.
tulayım bizim % 17 germ hücremiz vardı. ilk gittiğimizde. 2 ay boyunca choragn kullandık haftada 3 kere. ve de ersel beyin ilaçlarını . 2 ay sonra ramazan girecek diye ersel bey gelin tahlil yapalım dedi. iyiki hemen gitmişiz. choragon zaten çok az olan germ hücremizi % 16, .. e düsürmüş. celalettin bey bize böyle bir açıklama yaptı. diğer hastalarda olduğu gibi sizdede işe yaramamış dedi. hormonlarımız
fsh 0.35
lh 0.35
testesteron 533,90
e2 62,07 idi. canım inşallah sizin güzel sonuçlar gelir...
Kizlar biliyosunuz bizde ignelerden sonra hormon testi yaptrmistik fsh ve lh 0 lari gordu testesteron 12 kusur olmustu herkesin ilkin boylemi oluyo testesteron yukselince cikismi oluyo
canım ooo süper hormon değerleriniz
test.da yükselmiş ne güzel.
bizmde çıkış yokken test.düşüktü.ameliyattan sonra arttı ve çıkış başladı canım.
çıkış olduğunda 5,66 ydı bizimde.
güzel günler yakın inşallah.
sp.testi ne zaman canım.gidecekmisiniz bu aralar istanbula.yoksa ordamı yaptırcaksınız???
Yok canım lh yüksek değil,gayet iyi hepsı normal aralıkta maşallah,bizim estradiolda çok yüksek çıktı 109 çıkmış oda tedirgin etti beni,siz sperm tahlili nezaman vereceksinız inşallah bol bol sperm çıkışıda olur canım
Kizlar biliyosunuz bizde ignelerden sonra hormon testi yaptrmistik fsh ve lh 0 lari gordu testesteron 12 kusur olmustu herkesin ilkin boylemi oluyo testesteron yukselince cikismi oluyo
Anladim canimm insallah en kisa zamnda cikis olurİnşALLAH canım hepimiz güzel sonuçlar alırız
Canım değerler her ay değiştiği çiçn hiç bir şey belli olmuyor
Ama testosteronun yüksek olması her şeyden daha önemli
Çünkü spermlerle ilgi testosteron.
Testosteronun yüksek olduğu zamanlarda da göremedik süpermenleri
Ama her şeyin hayırlısı işte
Rabbim ne zaman nasip kısmet ederse o zaman göreceğiz inşALLAH
Eşim en kısa zamanda gidecek test vermeye
Maşallah diyelim kız nazardeğmesin inşALLAH
Eşim de bu sonuçları duyunca baya bi sevindi.
Hormonlar normak seviyeye geldi diye
Önemli olan moral zaten
Eşime dedim sakın sitrest yapma
Her şey olacağına varıyor
Nasipten ve hayırlısından ötesine geçilmiyor
Umarım sperm testi sonuçları da iç açıcı olarak çıkar da
Bu mutlululuğumuz yarım kalmaz
Eşim en kısa zamanda gidecek Arif Beyin yanına
Bizde pregnyl le basladik 3 ten 2 ye dusurdu dr cnm. Peki bu diger igneler sonuca gore mi eklenirCanım ilk başta tek bir igneyle choragon veya pregnille başlanıyor oyüzden fsh ve lh 0'lanıyor,testesteron yükseliyor sonra yanına menagon veya menapur eklenıyor fsh ve lhda yavaş yavaş yükseliyor,
amin cnm inşallah....anladım canım,bakalım hoca gelsinde bizde hemen gidelim kontrole,Allah korktuklarımızla sınamasın ınşallah
Evet canım okuyabilirsin sorun yok.
Anladim canimm insallah en kisa zamnda cikis olur
Bizde pregnyl le basladik 3 ten 2 ye dusurdu dr cnm. Peki bu diger igneler sonuca gore mi eklenir
Yoo benim esimde herzamnki gibi tuysuz bi insan da degildi ayni yanii cnm bi fark olmadiKızlar peki testesteron artınca eslerinizin vücut ların da degisiklik oldu mu ne bilim vücut killarinda artış kaslarda artis gibi ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?