Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
artık gelin toplaşın bakim topiğeeeeeeeeeeeeeeeeee kızlarrrrrrr özledim sizleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Canım ya okurken çok duygulandım.
İçim titredi böyle.Tüylerim diken diken oldu ya.
Dediğin gibi her şeyin vakti saati var
O saat gelmeyince olmuyor maalesef
Rabbim hayırlısından nasip etsin hepimize

Geçen pazar günü bir köye gitmiştik
Eşime hayırlı olsun bebeğiniz varmış demişler
Eşim de şaşırmış kim dedi size demiş
Aklı başında biri söylemiş.Bütün köye yayılmış
Ben de şaşırdım.Ben hastaneye gidiyom test vermeye dedim öyle gülüştük
Rabbim işte bi işaret veriyo bana.Üzülme olacak diyor

Günaydın canlar uzun zamandır yazamadım ama hızlı hızlı okudum topigi zaten birçok kişi de tatilde sanırım. .. Kızkardeşim nisanlandi.. şehir disindan misafir vardı onlar yeni gitti eşim istanbula döndü... Ben de bir hafta daha memleket te kalicam... biliyorsunuz biz iğnelere yeni baslicaz bayramdan sonra baslicaktik ama ağustosun 3. Haftası kısa bir tatile gidicez o yüzden tatil dönüşü başlayalım dedik ama benim hala korkularim var igne konusunda..
Eşimin dedesi prostat kanseri sebebi ile vefat etmiş simdi babası da kanser değil ama prostat hastası yani genetik olarak yatkınlık var bu ignelerin de bunu tetikledigini duydum o yüzden aceba hiç baslamasak mı diyorum.. bu arada benim 8 ve 1 yaşlarında iki yegenim var ama benden küçük kardesimin nisanda şehir disindan gelenler ben büyük olduğum için 8 yaşındaki yegenimi benim çocuğum sanmislar Allahtan anneme sormuşlar o da benim daha yeni evli sayildigimi söylemiş ben de kimse bana bebek sormadi diyordum ki annem anlattı. .. neyse umarım bundan sonra daha çok vakit bulucam topik için öpüyorum hepinizi :)

DEMET1973 CANIM DUAN BİTTİ 2 rekat namaz kıl,secdede dua eT.Yasin oku.

Bismillahirrahmanirrahim.

Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla. Ya Rabbi, sıfatların, yüce saltanatın, en güzel isimlerin yüzü hürmetine, peygamberlerinin temizliği, velilerinin nuru, şehidlerinin kanı yüzü hürmetine ilmimi arttır, ölmezden önce tevbe, ölürken rahatlık, öldükten sonra mağfiret, cehennemden kurtuluş, cennete giriş nasib eyle, dünyada da ahirette de afiyet ve huzur ver, ey merhametlilerin merhametlisi, rahmetin yüzü hürmetine duamı kabul buyur. İlahi Hüseyn ve kardeşi yüzü hürmetine, dedesi, babası yüzü hürmetine, anası ve oğulları yüzü hürmetine beni bulunduğum darlıktan kurtar, ey merhametlilerin merhametlisi rahmetinle isteğimi kabul buyur.

Kederleri gideren, sıkıntıları kaldıran, zor durumda kalanların dualarını kabul eden, dünya ve ahretin Rahmanı ve Rahimi olan Allah'ım! Bana ancak sen merhamet edersin, bana Senden başka hiç kimsenin merhametine ihtiyaç duymayacak bir merhamet ihsan eyle.

Allah'ım! Senden istenen şeylerin hayırlısını, duanın hayırlısını, kurtuluşun hayırlısını, işlerin hayırlısını, sevabın hayırlısını, hayatın hayırlısını, ölümün hayırlısını istiyorum. Beni dinimde sabit kıl, mizanda sevaplarımın ağır gelmesini nasip eyle, imanımı gerçek eyle, derecelerimi yükselt, namazımı kabul eyle, günahımı bağışla. (Allah'ım!) Senden cennette yüksek dereceler istiyorum. Allah'ım! Senden benim için hayırları açmanı, işlerimin hayırla sonuçlanmasını, önceki, açığı ve gizlisi ile her türlü hayın, cennette yüksek dereceler istiyorum. (Allah'ım!) Duamı kabul eyle. Allah'ım! Senden gelecekte olacak şeylerin hayırlı olanlarını, yaptıklarımın hayırlısını, gizli şeylerin hayırlısını, açık olan şeylerin hayırlısını ve cennette yüksek dereceler istiyorum. (Allah'ım!) Duamı kabul eyle. Allah'ım! Senden şanımı yükseltmeni, günahlarımı silmeni, işlerimi ıslah etmeni, kalbimi temizlemeni, tenasül uzvumu korumanı, kalbimi nurlandırmanı, günahımı bağışlamanı ve cennette yüksek dereceler istiyorum. (Allah'ım!) Duamı kabul eyle. Allah'ım! Senden nefsim, kulağım, gözüm, ruhum, yaratılışım ve ahlakım, ailem, hayatım ve ölümüm ve işlerim hakkında benden razı ol, hayır ve hasenatımı kabul eyle ve cennette yüksek dereceler istiyorum. (Allah'ım!) Duamı kabul eyle.

Rabbim duası okunan kardeşimiz için eşine şifa ve selametler nasip et.Eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkmasını nasip et
Bu kardeşimizin yuvasını çocuk sesleri ile şenlendir.Burada amin diyen kardeşlerimize de gönüllerindeki muratları hasıl eyle, eşlerine şifalar ve selametler ver.Amin, Amin, Amin… Bi hürmeti seyyidi’l-mürselin ve’l-hâmdülillahi Rabbi’l-Alemin

inşallah canım belki de 6. aydan sonra çıkmaya başlar.Umutla beklemeye devam edicez.

canım varikosel topiğine bak.herkes 6.ayında test yapıyor.daha erken olabilir.her bünyeye göre değişir.6.ayın sonunda sevinç çığlıkları atacaksın belki belki önümüzdeki ay.
ilk ameliyat dediğinde bize hoca ameliyattan sonra 6 ay beklicez dedi.aralıkta olduk ameliyatı haziranda test yaparız çıkarsa temmuzda tüp bebek yaparız diyoduk.
ama ameliyat iyi geçince yada umutlu olduğu hastaları her ihtimale karşı zaman kaybı olmasın diye 1. yada 2.ayda çağıyor bence.
biz ankaradayız diye 1 ay sonra bi gelin dedi.test istedim umutlanmayın hemen çıkış olmayabilir ben öylesine istedim dedi.6.aya kadar zaman var sonuçta.
sakın umutsuzluğa kapılma.ben hep çıkarda beraber başlarız tedaviye diye geçirdim aklımdan biliyosun.
hormon sonuçları da önemli.içeride neler oluyor üretim başladımı.onların bir göstergesi olabilir.
hormon değerleri neydi ne oldu bakalım.
hocayla görüşün ne dicek bakalım.
hadi hayırlısı.güçlü olcaz olurmu hadi canım gül biraz yılmak yok...savaşa devammm

ayyyy ne güzellll.rabbim gönüllerine göre versin.çok sevindim adlarına...
böyle güzel mucizeleri bizlere hepimize nasip etsin güzel allahım...
hepimizin emekleri boşa çıkmasın inşallah canımmm

ayyy ne güzel haberler yayılmış köyde.yavrucuğun gelme hazırlıklarında inşallah tülaycımmm...
bu haberi verin inşallah herkese.kucağınıza alın hayırlısıyla ve köyde şenlikler olsun,yemekler verin kuzunun şerefıne...
rabbim en kısa zamanda gönlünüze göre versin.
istanbula yolculuk ne zaman.test muayene varmı bu aralar.
spermcikler teşrif etmiş olmasın.ayyyyy hadiiiii

(zümra11 için okudum bu arada ya bedi.rabbim kabul etsin. içini ferahlatsın arkadaşımın.en kısa zamanda spermlere sonra hemen yavrusuna kavuşsun inşallah.aminnnn))))

Bismillahirrahmanirrahim “La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minez zalimin”

Manası:Sen’den başka hiç bir ilah yoktur,Zatı ecelli Ala’na arz-ı tesbih ederim,ben doğrusu zalimlerden oldum.

Bu ayet-i kerime hakkında Resulü Ekrem:

“la ilahe illa ente…. Yunus(a.s)’ın duasıdır.Balığın karnında bunu okurdu.Bunu okuyarak dua edenin duası cenabı Ecelli Ala kabul eder.”

Aişe(r.a)’dan :

Resulü Ekrem’in şöyle buyurduğunu işittim;”sizden bir kimse sıkıntı,gam ve keder gelecek olursa,üç defa “La ilahe illa ente…”.desin.”buyurmuştur.

Yine bir hadis şerifte;

“Hasta olan bir kimse kırk defa bu tesbihi okur da ölürse,şehit olarak ölür.Eğer o hsatalıkta kurtulurak şifa bulur iyileş,rse,günahları afolunur.”

İmam-ı şafi hazretleri bu ayetin esrarı hakkında buyurmuşdur ki;

“Suçsuz yere hapse düşen bu ayeti okumaya devam ederse kurtulur.hastalıkları tedavi edecek en güzel manevi duadır.Bu ayet bütün müsibetleri giderir.

Bu ayet-i kerime her niyet için “sabah namazından sonra 41 gün 41 adet” okunmaya devam edilirse,Cenab-ı Ecelli Ala o kimsenin muradını verir.
Rabbim kabul eylesin paylasmak istedim

haklısınız cemrem
gelicem gene ramazanla bayram koşturmaca attırdı yetiştiremedim uykulara da doyamadım.
amin canım çok sağol....

sen tatile gittin mi nasıl geçti?

Günaydın arkadaşlar , nasılsınız inşallah herkes iyidir ... Ben hala toparlanamadım:) uğraşıyorum ama olmuyor sanırım biraz da iğnelerinden etkisinden oldu tüp bebek tedavisi çok kolaymış kızlar kimse korkmasın inanın hele sonunda bebeğinize kavuşacağınızı hayal edince çok çok kolay ama işte herşey istediğimiz gibi olmuyor bir arkadaşım yazmıştı burda imtihanınız daha bitmemiş diye aynen öyle... Hala umutla görüşemedik aslında çok ta kızgının onlara haberi aldığımızın akşamı aradık merkezi olumsuz diye ertesi gün eşim Emre beyle görüştü buna rağmen iki gün önce arayıp test sonucumuzu sordular cuma günü gidip görüşcez bakalım ne diyecekler.. Perşembe de memorialdan randevu aldık Prof . Murat Başar ile görüşcez mail attım hemen döndü şaşırdım durumu anlatıp tekrar deneyebilirmiyiz diye sordum riskli bir mikrotese olgusu kabul etmek lazım , bir süre ilaç tedavisi uygulanabilir gelin görüşelim yazmış. Sanırım Celalettin hocanın tedavisini uyguluyor iğne tedavisi yani. Kafam o kadar karışıkki Emre bey asla fayda etmeyeceğini söylüyor bizim tek testis ve normalden küçük olduğu için sıkıntılı durumumuz kızlar siz nasıl topladınız kendinizi dah bir yıl oldu öğreneli çok bekleyenleriniz var utanıyorum söylenmeye ama yüreğime söz geçiremiyorum ya olmazsa ihtimali ki bu daha yüksek bir ihtimal beni yiyip bitiriyor

inşallah canım belki de 6. aydan sonra çıkmaya başlar.Umutla beklemeye devam edicez.

Canım doktor varikosel ameliyatlarında hep 6.aydan sonra test yapıyor bu zamandan sonra çıkacak sonuçalrı değerlendiriyor.

inşh bu süreyle ilgilidir ne başlar.artar.

ne güzel bir mucize yaaa

maşallah ALLAHım bizlerede yaşatsın inşh.
herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
artık gelin toplaşın bakim topiğeeeeeeeeeeeeeeeeee kızlarrrrrrr özledim sizleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Kızkardeşin için hayırlı olsun canım.
İğneler konusunda net bilgim yok malesef.
ama tüp bebek sürecindeki kullanıan hormon ilaçlarınında mem kanserini tetiklediği yazılı heryerde ben daha ilgiliyim konu böyle olunca annem meme kanseri bende de bir sürü kist var.
ama genede denicem tüp bebeği...
hayırlı diyerek başılıcaz artık kendimce tabiki senin kararın ne olur saygı duyarız.
haber almak isteyen hep münasebetsiz insanlar var etrafımızda malesef....Allah ıslah etsin onalrı....
sen tatiline bak tatlım ....

Cnm iki tarafta da yazdıkların için teşekkür ederim .telden girdiğim için alıntı yapmak zor oluyor. Sanırım sende tedaviye başlıyormuşsun Rabbim yardımcın olsun

Cnm iki tarafta da yazdıkların için teşekkür ederim .telden girdiğim için alıntı yapmak zor oluyor. Sanırım sende tedaviye başlıyormuşsun Rabbim yardımcın olsun

sağol canım benim ne demek....
her arkadaşım gibi bende yanındayım üzüntüne ortağım....

sevinçlerine ortak olucaz inşh...hep birlikte....

KIZLARR SIK SIK YAZMASAMDA SİZLERİ OKUYORUMM TAKİP EDİYORUM YAZMIYORUM ÇÜNKİ YAZACAK PEK BİR ŞEY YOK RAMAZN AYI BOYUNCA HER DUAMDA VARDINIZ (biliyorsunuz biz erekek infertilitesiyiz ama azolu değiliz)BEN ARTIK HER ŞEYİ BİR KENARA BIRAKTIM EĞER OLACAKSA OLACAKTIR OLMAYACAKSA DA NE YAPARSAM YAPAYIM OLAZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM ALLAHTAN GELEN İÇİN ALLAHA SIĞINIYORUM TEDVAİLERİMİ OLDUM KÜRLER KULANDIM ARTIK ELİMDEN BAŞKA BİR ŞEY GELM,İYOR AMA DUALARIM HEPİMİZ İÇİN İNŞŞŞ ALLAHIM BİR GÜN BİZLERİDE GÜLDÜRÜR İNŞŞ

Cumartesi günü eşim mikrotese oldu. 2 yandan da 35 er doku alındı fakat canlı hücre bulunamadı. Yıkama sonrasında da çıkmadı. Ana(kök) hücresi bile çok azmış. Ne yapacağız bilmiyorum. Pataloji sonucumuz da 3 hafta sonra çıkacak. Bir daha mikro tese denenebilinir mi, ne yapmalıyız sonuca göre belli olacak. Eşim ağrılı, bense yaralıyım .....

Amin canım, Rabbim yüzümüzü güldürsün....

Sıra TULAY_20 kardeşimizde
Bu kardeşimizin niyeti eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkması
Veee ikiz ikiz hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarının olması
Herkes 2000 ADET YA BEDİ Okuyor
Okunma süremiz YARIN akşama kadar olacak
Lütfen zamanında ve düzenli olarak okuyalım
Haydi pamuk eller zikirmatiklere
Rabbim kabül ve makbul buyursun inşallah

Not:Kumbaramızda fazladan YA BEDİ miz var
Okuyamayan yetiştiremeyen arkadaşlarımıza verebilirim
Yeterki aksaklık olmasın

canım çok üzüldüm, lütfen kendini çok yıpratma Rabbim bi kapıyı kapatır başka bi kapıyı açar inşaAllah. enazından içeride varmı yokmu görmüş oldunuz ona göre bi tedavi görürsünüz. eşinde sende toparlandığınızda c.peruya gidebilirsiniz ana hücresi olmayıp sonradan normal yolla çıkan bi çok arkadaş var burada.
Rabbim gönlünüzdekini hayırlı kılsın sizin için..

Cnm çok geçmiş olsun , Rabbim hepimize yardım etsin ilk mikrotesenizmiydi? Yanlış hatırlamıyorsam sizde çıkış oluyordu , çıkış varken nasıl olmadı inşallah yarınlarımız daha güzeldir daha aydınlıktır inşallah Rabbim hepimize bir çıkış yolu gösterir...

uzun süredir topiğe yazmıyorum
sizleri çok özledim hepiniz iyisinizdir İNŞALLLAH
bende iyiyim ALLAHA çok şükür herşey yolunda bi sıkıntım yok ev iş sınavlar zaman su gibi akıp gidiyor
Eşimde iğne ilaç helak oluyor garibim
13 ağustosta celalettin hocanın yanına gidecek İNŞALLAH sizlere güzel haberler vermk nasip olur
kendimizden ve tedaviden kısaca bahsedeyim yeni katılan arkadaşlar için
1 senedir celalettin hocanın tedavisindeyiz
[FONT=&quot]15. 04 . 2014 tarihinden bu yana coragon kullanıyoruz haftada 2 kere
eşimde sperm çıkmıştı semen analizinde ([/FONT]
Semenin direkt incelemesinde spermatazoa görülmemiş olup, santrifüj edilen semen pellet incelemesinde 1 adet stoplazma içince spermatozon, 2 adet küçük başlı amorf yapıda non motil spermatazoa görülmüştür. ) [FONT=&quot]( % 76 spermatosit, Çoğu dejenere olmuş % 24 spermatit) [/FONT]
yazıyordu 15/04/2014 tarihli sperm testinde araştırmalarıma göre haraketsiz sperm demekmiş Eşimde azf c delasyonu olduğu için sperm çok kaliteli değil İNŞALLAH iğneler işe yaramıştır daha güzel haberler alırız çok heyecanlıyım çok kafam karışık RABBİM kimseyi darda bırakmasın çok zor
coragonun yanında ersel metinin verdiği kürler ve ilaçlarıda kulllandı..
İğneyi kendi yapıyor çok zorlanmadık RABBİM bi şekilde yardım ediyor...Bizimde imtihanımız buymuş
13 ağusto bizim nişanlılık yıldönümüz 13 rakamı pek uğurlu sayılmaz ama bize uğur getirsin İNŞALLAH
dualarınızı eksik etmeyin benide ekleyin dualarınıza

[FONT=&quot][/FONT] [FONT=&quot]
[/FONT]

[FONT=&quot][/FONT]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…