Kizlar size uzun zamandir yazamadim.. ama biseyi paylasmak istiorum.. bi yengem vardi 9yillik evliler ve bukadar suredirde cocuklari olmadi cok ugrastilar.. sorun eşindeydi.. enson iki yil once varikoseldende ameliyat oldu.. az az cikislar oluodu.. iki defa tup bebek yapildi tutmadi.. artik yorulmuslardi yiprandilar baya. Enson bir aydir atmislar kafalarindan bayramsonu tupbebege baslayalim demisler.. busirada başı dönüodu ama biz regl yakin die aklimiza hamilelik gelmiodu.. snra dayimin eşi bu yengeyi ruyasinda gördü yesil ameliyat örtülü erkek bebegi onlara uzatiomustu.. hemen aradik test al gel die eşiyle beraber geldiler.. test almışlar gene yoktur die die yapti testi mubarek kadir gecesi saat 01.00civari test iki kopkooyu cizgi belirdi:)) zaten direk kahkaha ata ata eşine gtti ikisi öyle sarilip ağladılarki icim cizladi:) guzel Rabbim insallah kucaklarina almayida nasip eder artik yüzü gülüo direk ailesine haber verdi once bi sessizlik oldu snra ailelerde ciglikcigliga agladi şukretti:) insallah Rabbim bizlerede bu mutluligu nasip eyler canlar
inşallah canım belki de 6. aydan sonra çıkmaya başlar.Umutla beklemeye devam edicez.
Kizlar size uzun zamandir yazamadim.. ama biseyi paylasmak istiorum.. bi yengem vardi 9yillik evliler ve bukadar suredirde cocuklari olmadi cok ugrastilar.. sorun eşindeydi.. enson iki yil once varikoseldende ameliyat oldu.. az az cikislar oluodu.. iki defa tup bebek yapildi tutmadi.. artik yorulmuslardi yiprandilar baya. Enson bir aydir atmislar kafalarindan bayramsonu tupbebege baslayalim demisler.. busirada başı dönüodu ama biz regl yakin die aklimiza hamilelik gelmiodu.. snra dayimin eşi bu yengeyi ruyasinda gördü yesil ameliyat örtülü erkek bebegi onlara uzatiomustu.. hemen aradik test al gel die eşiyle beraber geldiler.. test almışlar gene yoktur die die yapti testi mubarek kadir gecesi saat 01.00civari test iki kopkooyu cizgi belirdi:)) zaten direk kahkaha ata ata eşine gtti ikisi öyle sarilip ağladılarki icim cizladi:) guzel Rabbim insallah kucaklarina almayida nasip eder artik yüzü gülüo direk ailesine haber verdi once bi sessizlik oldu snra ailelerde ciglikcigliga agladi şukretti:) insallah Rabbim bizlerede bu mutluligu nasip eyler canlar
Canım ya okurken çok duygulandım.
İçim titredi böyle.Tüylerim diken diken oldu ya.
Dediğin gibi her şeyin vakti saati var
O saat gelmeyince olmuyor maalesef
Rabbim hayırlısından nasip etsin hepimize
Geçen pazar günü bir köye gitmiştik
Eşime hayırlı olsun bebeğiniz varmış demişler
Eşim de şaşırmış kim dedi size demiş
Aklı başında biri söylemiş.Bütün köye yayılmış
Ben de şaşırdım.Ben hastaneye gidiyom test vermeye dedim öyle gülüştük
Rabbim işte bi işaret veriyo bana.Üzülme olacak diyor
i
tatlışşşş nerelerdesin kız sen
şaka güzelim şaka senin günlerin çok daha zor meşakkatli geçiyor rabbim inşlh annene şifa verir sonuçları en kısa zamanda temiz çıksın acıları dinsin...
teşekkür ederim yılalrı deviriyoruz işte ...
inşallah canım belki de 6. aydan sonra çıkmaya başlar.Umutla beklemeye devam edicez.
herkese günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
artık gelin toplaşın bakim topiğeeeeeeeeeeeeeeeeeekızlarrrrrrr özledim sizleriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Günaydın canlar uzun zamandır yazamadım ama hızlı hızlı okudum topigi zaten birçok kişi de tatilde sanırım. .. Kızkardeşim nisanlandi.. şehir disindan misafir vardı onlar yeni gitti eşim istanbula döndü... Ben de bir hafta daha memleket te kalicam... biliyorsunuz biz iğnelere yeni baslicaz bayramdan sonra baslicaktik ama ağustosun 3. Haftası kısa bir tatile gidicez o yüzden tatil dönüşü başlayalım dedik ama benim hala korkularim var igne konusunda..
Eşimin dedesi prostat kanseri sebebi ile vefat etmiş simdi babası da kanser değil ama prostat hastası yani genetik olarak yatkınlık var bu ignelerin de bunu tetikledigini duydum o yüzden aceba hiç baslamasak mı diyorum.. bu arada benim 8 ve 1 yaşlarında iki yegenim var ama benden küçük kardesimin nisanda şehir disindan gelenler ben büyük olduğum için 8 yaşındaki yegenimi benim çocuğum sanmislarAllahtan anneme sormuşlar o da benim daha yeni evli sayildigimi söylemiş ben de kimse bana bebek sormadi diyordum ki annem anlattı. .. neyse umarım bundan sonra daha çok vakit bulucam topik için öpüyorum hepinizi :)
Cnm iki tarafta da yazdıkların için teşekkür ederim .telden girdiğim için alıntı yapmak zor oluyor. Sanırım sende tedaviye başlıyormuşsun Rabbim yardımcın olsun
İnşallah cnm bir kaç yıl sonra herkes meleğinden bahseder , kaç aylık oldu ne yedi ne içti onları konuşalım...
KIZLARR SIK SIK YAZMASAMDA SİZLERİ OKUYORUMM TAKİP EDİYORUM YAZMIYORUM ÇÜNKİ YAZACAK PEK BİR ŞEY YOK RAMAZN AYI BOYUNCA HER DUAMDA VARDINIZ (biliyorsunuz biz erekek infertilitesiyiz ama azolu değiliz)BEN ARTIK HER ŞEYİ BİR KENARA BIRAKTIM EĞER OLACAKSA OLACAKTIR OLMAYACAKSA DA NE YAPARSAM YAPAYIM OLAZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM ALLAHTAN GELEN İÇİN ALLAHA SIĞINIYORUM TEDVAİLERİMİ OLDUM KÜRLER KULANDIM ARTIK ELİMDEN BAŞKA BİR ŞEY GELM,İYOR AMA DUALARIM HEPİMİZ İÇİN İNŞŞŞ ALLAHIM BİR GÜN BİZLERİDE GÜLDÜRÜR İNŞŞ
Cumartesi günü eşim mikrotese oldu. 2 yandan da 35 er doku alındı fakat canlı hücre bulunamadı. Yıkama sonrasında da çıkmadı. Ana(kök) hücresi bile çok azmış. Ne yapacağız bilmiyorum. Pataloji sonucumuz da 3 hafta sonra çıkacak. Bir daha mikro tese denenebilinir mi, ne yapmalıyız sonuca göre belli olacak. Eşim ağrılı, bense yaralıyım .....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?