Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Canım inşallah güzel haberler verirsin bize. .. bizim testte de stoplazma icinde spermatozon yaziyordu ama bunun tam olarak bir sperm olmadığını söyledi arif bey şimdi sen öyle deyince heyecan yaptım Allah yardımcımız olsun

İNŞALLAH canımmm bizim teste böyle yazıyordu bende ççok net bilgiye sahip değilim ama sperm öncüsüdür aşamalarından biridir.
İNŞaLlaH sizdede kısa zamanda sperm çıkar ..
bizde haraketsiz sperm çıkıyor eşim mikro tese olmştu ondada haraketsiz sperm çıkmıştı
sperm kalitesi düşük işimiz çok zor genetik rahatsızlık olduğu için kalite düzelmiyormuş

Rabbim yardımcınız olsun, inşallah bundan sonre yüzünüzü güldürür rabbim bir kapıyı kapayan ne kapılar açar...

Canım sana kaçgündür ulaşamıyorum
Eğer burdan görüyorsan bana acil olarak geri dön
Eğer listede aksaklık olacaksa başka zaman katıl yeni listeye
Bugün 6. arkadaşa okuyoruz.Sizden halen tık yok.
Senin yerine hep kumbaradan veriyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
ÜÇÜBİRARADA CANIM DUAN BİTTİ 2 rekat namaz kıl,secdede dua et.Yasin oku.

Bismillahirrahmanirrahim.

Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla. Ya Rabbi, sıfatların, yüce saltanatın, en güzel isimlerin yüzü hürmetine, peygamberlerinin temizliği, velilerinin nuru, şehidlerinin kanı yüzü hürmetine ilmimi arttır, ölmezden önce tevbe, ölürken rahatlık, öldükten sonra mağfiret, cehennemden kurtuluş, cennete giriş nasib eyle, dünyada da ahirette de afiyet ve huzur ver, ey merhametlilerin merhametlisi, rahmetin yüzü hürmetine duamı kabul buyur. İlahi Hüseyn ve kardeşi yüzü hürmetine, dedesi, babası yüzü hürmetine, anası ve oğulları yüzü hürmetine beni bulunduğum darlıktan kurtar, ey merhametlilerin merhametlisi rahmetinle isteğimi kabul buyur.

Kederleri gideren, sıkıntıları kaldıran, zor durumda kalanların dualarını kabul eden, dünya ve ahretin Rahmanı ve Rahimi olan Allah'ım! Bana ancak sen merhamet edersin, bana Senden başka hiç kimsenin merhametine ihtiyaç duymayacak bir merhamet ihsan eyle.

Allah'ım! Senden istenen şeylerin hayırlısını, duanın hayırlısını, kurtuluşun hayırlısını, işlerin hayırlısını, sevabın hayırlısını, hayatın hayırlısını, ölümün hayırlısını istiyorum. Beni dinimde sabit kıl, mizanda sevaplarımın ağır gelmesini nasip eyle, imanımı gerçek eyle, derecelerimi yükselt, namazımı kabul eyle, günahımı bağışla. (Allah'ım!) Senden cennette yüksek dereceler istiyorum. Allah'ım! Senden benim için hayırları açmanı, işlerimin hayırla sonuçlanmasını, önceki, açığı ve gizlisi ile her türlü hayın, cennette yüksek dereceler istiyorum. (Allah'ım!) Duamı kabul eyle. Allah'ım! Senden gelecekte olacak şeylerin hayırlı olanlarını, yaptıklarımın hayırlısını, gizli şeylerin hayırlısını, açık olan şeylerin hayırlısını ve cennette yüksek dereceler istiyorum. (Allah'ım!) Duamı kabul eyle. Allah'ım! Senden şanımı yükseltmeni, günahlarımı silmeni, işlerimi ıslah etmeni, kalbimi temizlemeni, tenasül uzvumu korumanı, kalbimi nurlandırmanı, günahımı bağışlamanı ve cennette yüksek dereceler istiyorum. (Allah'ım!) Duamı kabul eyle. Allah'ım! Senden nefsim, kulağım, gözüm, ruhum, yaratılışım ve ahlakım, ailem, hayatım ve ölümüm ve işlerim hakkında benden razı ol, hayır ve hasenatımı kabul eyle ve cennette yüksek dereceler istiyorum. (Allah'ım!) Duamı kabul eyle.

Rabbim duası okunan kardeşimiz için eşine şifa ve selametler nasip et.Eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkmasını nasip et
Bu kardeşimizin yuvasını çocuk sesleri ile şenlendir.Burada amin diyen kardeşlerimize de gönüllerindeki muratları hasıl eyle, eşlerine şifalar ve selametler ver.Amin, Amin, Amin… Bi hürmeti seyyidi’l-mürselin ve’l-hâmdülillahi Rabbi’l-Alemin

Tulay listeye benide ekleyecektin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tulay listeye benide ekleyecektin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayyy canım ya kusura bakma ben seni eklemeyi unutmuşum
Çok çok özür diliyorum
Arada kaynamış herhalde
Sen de uzun zamandır girmiyordun ya ondan oldu herhalde
Bir arkadaştan epeydir haber alamıyorum
Akşama kadar bekleyeceğim
Eğer cevap alamazsam seni onun yerine ekliyeyim
Tamam mı canım
Benden haber bekle

Kalplerimiz bir olsun canım özür dilemekte nerden çıktı.
Evet haklısın girmiyor gibi görünüyorum aslında ama giriyorum herkesin yazdığını anında okuyorum ama pek yazmaya fırsat bulamıyorum işten falan canım , senden haber bekliyorum...

merhaba,

çok çok teşekkür ederim. kaç gündür ev taşıma yüzünden deli gibi iş görüyorum, ev yerleştiriyorum. internete bile giremedim. bugün işe başladım. artık düzenli okurum ama bu defa da regl oldum, bu şekilde okuyabilir miyim? olmuyor ise bile anneme okuturum canım problem aksaklık olmaz. yeni üye olduğum için özel mesaj atamıyom

Evet canım okuyabilirsin sorun yok.

Kızlar merhaba.. Uzun zamandır giremiyorum çünkü işyerinde çok yoğun ve zor günler geçiriyorummm.. Bu arada tahlil yaptırdık eşime ve bana.. Bende uzun zamandır yaptırmıyordummm hormon testi.. Eşimdeki fsh değerini düşürüyoruz çok şükür biraz daha düşmüşşşşşşş Ama yedirdiğim nohutların içirdiğim kürlerin suların haddi hesabı yokk Bende de herşey normal gidiyor çok şükür yumurta rezervim gayet iyi durumndaymışş.. Yumurtalarımda iyiymiş çok şükür..

Geçmişi okuyamadım kuzucuklarım ama hep dualarımdasınız.. Tülayımm tesbih çektim msj attım bugün yine sana canım benim inşallah görmüşsündür..

Yakında Selahattin hocaya gitmeyi düşünüyorduk ancak durumlar el vermedi.. İzinlerimiz eşimle uymadı.. Bizde bulunduğumuz ildeki bir tüp bebek merkezine gideceğiz.. Belki bileniniz duyanınız vardır ( ese44 bilir ) Doğu Fertile gideceğiz.. Bakalım ne diyecekler bize.. Hemen tese derlerse diye çok panik oluyorumm.. Ben daha hazır değilim sankii.. Ya olurda çıkmazsa bişeyyy :18::18: Naparız bilmem.. Herkesin yaşadığı şeyleri yaşamış oluruz ne yapalım.. Rabbim hepimizin eşlerine ve bizlere şifa versinn canlarımmmm

Allah hepimize şifalar versin canım. Mucizelerimiz bizimle olsun. Umutsuz davranma tese dersede yaptıralım belirsizlik içinde yaşamaktansa bilelim varmı yokmu demi . İnşallah ilaçlarla gelir bebeişlerimiz

Allah hepimize şifalar versin canım. Mucizelerimiz bizimle olsun. Umutsuz davranma tese dersede yaptıralım belirsizlik içinde yaşamaktansa bilelim varmı yokmu demi . İnşallah ilaçlarla gelir bebeişlerimiz

mrb kızlar, bişey sorucam ya bu nohut kürünü denemek istiyorum ama yemeklerde gaz yapmasın diye nohutun ilk haşlama suyunu döküyoruz, bu kürde ise direkt o suyu içiriyoruz. aşırı gaz yapmazmı yaa bilen deneyen varmı acaba :26:

cnm bizde chorogon kullanıyoduk bir fayda etmedi hatta germ hücre sayımızı düsürdü. hoca bizi tekrar pregnile döndürdü. dediğine göre chorogon iğnenin prosedürünü yanlış vermişler aslında o da dolapta saklanmalıymış. bir çok hastamda olduğu gibi sizdede işe yaramamış dedi...haberin olsun istersen doktoru bir ara sor derim.

Biz de pregnile devam ediyoruz ALLAH tan
Dr daha sonra chorogon a geçeceğiz demişti
Ama menagon yerine menapur kullanıyoruz
Menapur daha etkili

2,5 ay önce 0,95 olan testosteron 5,95 olmuş

fsh 4,76
lh 3.77
e2 55

Şimdilik böyle.Bakalım spermiogramda hareketlenmeler görülecek mi
Hayırlısı ne ise o olsun
Gerçi hormonlar iyi olsa da kötü olsa da her şey nasip işte
Nasipten öte gidilmiyor ki
Sizin hormon sonuçları nasıldı

Canım mesajlarını alıyorum hiç merak etme.
Okuduklarını teker teker ekliyorum
Bu arada hiç canını sıkma her şey olacağına varıyor
Yeter ki hayırlısı ne ise o olsun canım benim
İnşALLAH hayalindeki bebişine tez zamanda kavuşursun

sağolun kızlar desteğiniz için zaten en baştan konuşmuştuk doktorla da 6 ay geçmesi lazım sonuç almak için diye.Öyle bi an üzülüverdim ama geçti çok şükür.Bekicez bakalım inşallah 6 ay sonunda bi patlama olur.Bu arada hormon sunuçlarımızı merak eden arkadaşlar için yazayım.Testesteron 2.96 dan 4.1 e yükselmiş.Ama fsh 7 den 22 ye çıkmış.Bu iyi olmadı işte.Doktor ilaç yazıcak bugün.İnşallah şifa olur.

Nasıl ya biz 4 aydır choragon kullanıyoruz işe yaramıyormuymuş yeni hormon tahlili yaptırdık FSH:3.39,LH:0,17,TOTAL TESTESTERON:593 Çıktı,Bizdede testesteron hiç bukadar yükselmemişti iyiye gidiyor diye düşünüyorduk inşallah hücreler düşmemiştir:44::44:

Canım maşallah sizin hormonlar çok iyi çıkmış pregnylle menapur birlikte kullanınca daha iyi demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…