Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
aslında ben ilan ettim kendimi yaramaz diye çünki arapça öğreniyorum tabi ben kuran biliyorum ama arapça bilmiyorum hoca soru soruyor mesela ben hemen parmak kaldırıyorum yanlış bile olsa bigün hocaya dedim hocam habire parmak kaldırıyorum sakın kızamyın dedim oda olsun kaldır tabii yanlış yapa yapa doğruyu öğreneceksin dedi sene sonu kanaat notuna arkadaşlara diyorum zayıf not bile alsam hoca artık beni tanıyor ya parmak kaldırdığım iççin bol bol kanaat notu atar bana diye
inşlh cnm hepimiz istediğimiz yerlere gelelim..
ayağımı sürümek ne demek ayagımı yerden kaldırmıcam hiçç...
orası olmasını sebebi aslında dondurulmuşlarımız orda ne bilim ordan alıp başka yere giderken bi sorun yaşarız diye orası daha sıcak geliyor bize ama gene ne desem yalan olur o zaman gelince belli olur herşey olsun da alamn olsun üniversite olsun sonu bebeğim benimle olsun da....

evet çıkış oluyor çok karışık bi şey silinmenin nerede olduğu önemlii eşimde sy54 sy55 de silinme var burada silinme olnalarda genelde sperm görülüyor
bizde sebep belli olduğu için hormonlarla çok ilgilenmedik ama celalaettin beyde tedaviye başlamadan önce fsh çok yüksektii
eşim pazartesi sonuçları alacak bakalım hormonlarne alemde son 4 aydır hiç test yaptırmadık
İNŞALLAH sizdede sperm çıkar tedavi biraz zaman alıyor hemen sperm çıkmıyor önce hormonlar dengelenmesi lazımm
zamanla herşey yoluna girer İNŞALLAH

uzulmesin diye anneme bisey diyemiyorum kiz kardesim yok kac gundur olu gibiyim calismam gereken sinav var ama kapak acamiyorum burda herkesin ayni sorunu var tabi kimse bana moral veremez ama sadece bebegi olan arkadaslar varmi gercekten umut varmi bilmek istiyorum fsh 14 lh7 testesteron 1.75

arkadaşım haklsıın ne kadar üzülsen o kadar yıpratırsın kendini ne desem boş şimdi ama inşlh öyle bi sorun yoktur he varsayalım var o zaman bak sen diyorsun çocuk sahibi olanlar var diye burdaki nurusima arkadaşımızın eşinde sperm ulundu 2 kere tüp ebbek bile denediler yani gelincik diye arkadaş vardı onunda eşi xxy di yanlış hatırlamıyorsam şimdi maşalalh bi kızı bi oğlu var sağlıklı .. inşlh kortuğun seyleri duymazsın
benim eşimin fsh 34 lerdeydi o zamanlar rabbim yardımcın olsun cnm ...gel burda yaz rahatla burda hepimiz içimizi buraya döktüğümüz için bu kadar rahat ve samimiyiz hepimizin derdi aynı evlattt ...

burda moral veriyoruz cnm neden vermiyelim ya anlat derdini yaz için rahatlasın ilk günlerde böyle oluyor insan yaşadığımız içi,n seni biz anlarız

haha canımmm sen çok tatlı bir yaramazsınn hocalar soru soran öğrencisini çok sever senide seviyordur bol bolll kanaat notu verir sana
sen azimli ve çalışkan öğrencisin nelerle mücadele ettin sabrettin mükafatını alacaksın İNŞALLAH herkesin seni örnek alması lazım
bebişlerin bve eşin çok şanslıı sabırlı arkadaşım yüreği temiz arkadaşım benimmmmmm
dualarım hep seninleeeee geçen sene filiz ve bahara canı yürekten inanırdım bak şimdi kuzular kocaman olduu bi tatlılarr RABBİM çokkk güzel yaratmış MAŞALLAHH yavrularımaaa senin miniklere ablalık abilik yapacaklar
bu senede sen ve diğer arkadaşlarımız annelik heyecanını yaşayacak
vee arkanızdan beeennnn ve birsürü arkadaşımız gelecekk RABBİM kalbimizdekini biliyor bizi bizden iyi biliyor gönlümğze göre çifter çifter versinnnnn
canım iyi bir yersee devam edin iyice araştırın bazı şeyler tecrübeyle öğreniliyor tecrübeli arkadaşlardan yardım alırsın

inanin burasi olmasa kime nasil yazardim bilmiyorum anneme gittim dun neden daliyosun esinle sorununmu var diye soruyo bise diyemiyorum daha bisuru borcla evlendirmisler bisuru emek nasil soylim ve ben o kadar cocuk isteyen biriyimki hemen cocugum olsun istiyodum evlenince bilsem olacak ama 10 sene sonra olacak ahhhh artik sirdasim sizlersiniz. cok sagol cemrem29 ben artik hep burdayim.

Cnm öncelikle sakin ol kendi kendine teşhis koyma. Ne oldu ki eşin o kadar erken dra muayene oldu? Birde anladığım kadarıyla sperm testi vermediniz bir test yaptırın belki de sperm var . Zaten öyleyse üzülecek hiç birşey yok azsa bile tüp bebek yaptırırsınız. Bak bizler bir sperm için ölüyoruz . Testesteronu düşük biraz onu ilaçlarla destekliyorlar fsh da biraz yüksek gibi ama yine de kendini yıpratmak için acele ediyorsun cnm hadi biraz toparla kendini

haklısın hoca galiba beni sevdi
canım ya ne güzel yazmışsın ay utandım inan kio kendi gönlünün güzelliğinde böyle düşünüyorsun cnm ..
evet minikler artık kocaman abi abla oldular bıcırıklar yaramazlık yapmaya bile başladılar
aminnnnnnn darısı bizlere olsun bundan sonra burada herkes sevinç mesajları yazssın inşlhhhhhhh
evet orayı araştırdık baktık hoşumuza gitti doğru heryerde de yapılmıyor tedavi ...

gec bosalma sorunu vardi. daha once hic cinsel deneyimi olmamis nasil desem iliskide bosalamama var

yaşadığın kolay değil tabide ama iice herşey netleşsin ondan sonrası daha kolay bilmeden üzülmek daha zor aslında ..
evet hep buralarda ol dök içini rahatla ailelere sölemek için erken çünki ortada net bişey yok önce siz öğrenin alışın ne çıktıysa sonuca onun ardından karar verirsin aileye söylemeye belkide gerek bile kalmıcak sperm vardır eşinde o zaman ohhhh hemen tüp bebeğe koşarsın cnm ...
biz burda hep beraber umudumuzun peşindeyizzzzzzzzz
neyse biraz kafan dağalsın kendinden bahset taze gelin seniiiii
nerelisin yaşın kaç nasıl evlendin anlat bakem

Cnm yok kalmamış zaten 10 tanesini kullandılar , demek geriye kalamlar dondurulmaya uygun değildi
yaaaa aman neyse olsun hiç deilse o yoldan geçtiniz bundan sonra o 15 tane çıkanın kardeşlerini ortaya çıkarmak için çabalarsnız
yolunuz açık olsun cnm eşin bakalım ne karar vericek bundan sonraki yolaaaaaaaa:26:

yasim 30, simdiye kadar hep asik olabilecek biri olsun diye bekledim. severek evlendim. o ara tam baskasinin evlilik teklifini kabul edicektim gonulsuzce yasim geciyo diye. sonra esim cikti karsima sevdim cok. ama mutluluguma nazarmi degdi hicbise anlamadim evliligimden xxy li arkadaslar varsa onlarin eslerindede gec bosalma sorunu varmi acaba bu yuzden esim gitti 1 aylik evliyken ve genetik test istedi doktor. universitede genetik dersi almistim ve klinefelter sendromunmdanmi supheleniyo diye geldim arastirma yaptim bazi ozellikleri uyuyor esimin. daha testi 2 hafta sonra vericek ama sonuc gelene kadar icim icimi yer

mutluluğun daim olsun evinde evlatalrını sesiyel dolsun inşlhh bütün testler çıksın yolunuzu çizersiniz erken teşhis her zaman ii muhakkak sorduğun soruya cvp verenler olur merak etme tanıştığımıza memnun oldum bende 32 yaşındayım

bu günlerde geçer inşlhh..
ben ev hanımıyım ama açık tan imam hatip okuyorum ben evliliğimin 3.cü ayında öğrendim aslında öğrendik.eşimin azosperm hastası olduğunu .. onun ardından beridir biz bebek için uğraşıyoruz.. rabbim inşlh nasip edecek banada bizlerde...
eşimin menide hiç sperm yok çocukken ateşli kabakulak geçirmiş sebebi buymuş 2 kere ameliyat oldu sonuç değişmedi burda bi arkadaş bi hocadan bahsetti eşimde ona gidip tedaviye başaldı ardından varikosel ameliyatı oldu ve geçen seen haziran ayında 6 tane sperm çıkışı oldu şimdi dondurulmuş spermlermiz var kısmetse bu sene sonuna kadar tüp bebek denicem benim hikayem böyle..

Evet cnm biliyorum ztn genetik olunca fsh de yuksek cikiyodr.. insallah guzel sonuclar alirsnz hepimiz evlatlarmza kavusurz

cok sukur ya senin 6 sperm varmis. benim esimde kabakulak gecirmis. ozel olmasa eger sizdede testis kucuklugu gibi bi sorun varmiydi cok zor bi imtihan bu belli. 1 haftadir ruyalarimda kok hucre calismasi yapiyorum laboratuvarda. ruyamda sperm buluyoruz kok hucreden falan. o kadar takmisim dusunun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…