800-900 gram balın içine birer tatlı kaşıgı tarçın, kereviz tohumu, keten tohumu, çörek otu, zerdeçal, zencefil, polen ısırgan tohumu,susam, keçi boynuzu,bunları karıştırdım her gün sabah akşam birer tatlı kaşıgı aç karna yedi ben bunun çok faydalı olduğuna inanıyorum ben şu an tüp bebek tedavisi görüyorum iğne aşamasındayım inşallah sağlıklı bi şeklde herkese veriro karışımları nasıl uyguladığını banada anlatırmısın cnm peki su anki durumun nedir
inş cnm spermleri dondurdunuz galiba ne kadar cıktı ALLAH emeklirimizi boşa çıkarmasın bide keçi boynuzu pekmezinimi diğerleriyle karıştırcam800-900 gram balın içine birer tatlı kaşıgı tarçın, kereviz tohumu, keten tohumu, çörek otu, zerdeçal, zencefil, polen ısırgan tohumu,susam, keçi boynuzu,bunları karıştırdım her gün sabah akşam birer tatlı kaşıgı aç karna yedi ben bunun çok faydalı olduğuna inanıyorum ben şu an tüp bebek tedavisi görüyorum iğne aşamasındayım inşallah sağlıklı bi şeklde herkese verir
canım eşim hiç keçi boynuzu pekmezi içmedi normal keçi boynuzu var ya onu küçük küçük parçaladım biraz zor oluyo ama ugraştım keçiboynuzunu özellikle tazelerinden al bi de eşime pekmezli tahin yedirdim birer tatlı kaşığı akşamları kabak çekirdeği yiyordu kavrulmamış tabi nohut kürünüde ameliyattan bir ay önce sürekli yaptım rabbim şükürler olsun yüzümüzü güldürdü inan bütün sperm sonuçlarında hep sıfırdı şubatta ameliyatta bir sürü sperm çıktı ve kaliteli olduğunu söyledi doktorumuz dondurduk sen elinden geleni yap ötesini allaha bırak rabbim ol desin olsun inşallah...inş cnm spermleri dondurdunuz galiba ne kadar cıktı ALLAH emeklirimizi boşa çıkarmasın bide keçi boynuzu pekmezinimi diğerleriyle karıştırcam
inş cnm dedeiklerine bende hemen başlıcam inş bizde iyi sonuçlar alırız ALLAHIN izniylecanım eşim hiç keçi boynuzu pekmezi içmedi normal keçi boynuzu var ya onu küçük küçük parçaladım biraz zor oluyo ama ugraştım keçiboynuzunu özellikle tazelerinden al bi de eşime pekmezli tahin yedirdim birer tatlı kaşığı akşamları kabak çekirdeği yiyordu kavrulmamış tabi nohut kürünüde ameliyattan bir ay önce sürekli yaptım rabbim şükürler olsun yüzümüzü güldürdü inan bütün sperm sonuçlarında hep sıfırdı şubatta ameliyatta bir sürü sperm çıktı ve kaliteli olduğunu söyledi doktorumuz dondurduk sen elinden geleni yap ötesini allaha bırak rabbim ol desin olsun inşallah...
Hangi hormonlar oldugunu merak ettim dogrusu. Microtese icin % lik bi sans verdi mi yorumu ne oldu[/QUOTE TOTAL TESTESTERON L*2.28 NG\ML 3-10,6 PROLAKTİN 19.4 NG\ML 5-35 LH (LÜTEİNLEŞTİREN HORMON) 4.65 MUI\ML 0.8-7.6 FSH H*15.29 MIU\ML 1.5-12.4 cnm bu bizim ilk yaptırdığımız hormon testının sonucu bide ikinci kez başka biyerde yaptırdık onuda yazıyım sana FSH 17.66 LÜTEİNLEŞTİREN HORMON 4.54 PROLAKTİN 9.19 ESTRADİOL 31 TOTAL TESTERON 1.79 ikinci sonuçlar da böyleydı ama ben bunlardan birsey anlamıyorum hanğisi önemli hangisinin nasıl olması lazm hiç bi bilğim yok
anladım cnm bize hiç iğneden felan bahsetmediler direk ameliyet dediler bizde tamam dedik bizim doktorumuz emre bakırcıoglu duydunmu bilmiyorum ama bende burdan duydum o sekilde gittik sen ne kadardır tedavi görüyosun cnm sizin durumunuz tam olarak nedirCanim biraz karsk yazmissin ama cozdumtestesteron fsh ve lh genelde drlar daha cok onemsiyo sizin testesteron dusuk cikmis bnce yukseltilebilr bak bizimde 3.95 ti igne tedavisi goruyo esim 12 ye cikti tabi ilkin bukdr yukselmesi normal dengelenmeye calisiliyo. Dr nuz kim cnm hic igneden fln bahsetmedimi size. Prolaktin ilkin yuksek cikmis sonra dusmus normal degere stres kaynakli cikmis demekki ilkin. Bizim 3 testtir prolaktin yuksek cikiyo drlar pek uzerinde durmadi suanki dr umuz hipofiz mr i istedi . Prolaktin buarada süt hormonudur. Erkeklerde dusuk olmasi gerekir. Canim hakkinizda hayrlisinolsun
Evet cnm biliyorum emre beyi aslinda oda ilk olrk 6 ay bi tedavi uygular en azindan diyebiliyorum. Cnm biz 9.ayimizda ogrendik 1 yil 2 aydr evliyz. Belirgin birsey yok hormonlarmz normal gozukuyodu ama anladgm kdryla nekdr deger araliklarnda olursa olsun hormonlar dr lara gore yuksek veya dusuk olmali degerler. Bizim ilk testte fsh 7 lh 6 ydi testesteron da 5 ti prolaktin 31 cikmisti . Arada bi test daha yaptrdik. 3.testide 2 hafta once yaptrdik. Bizim dr celalettin peru. Nisanda ilk olrk ona gittik once bitkisel ilac kullandi esim sonra pregnyl 5000 adli bi igneye gectik. Yeni testte fsh 0.23 lh ta 0 lardaydi testesteron 12 olmustu. Genetik test yaptrdik henuz cikmadi. Yani sebebimz belli degil dr umuz 15 yaslarinda bi hasar gormus olabilir dedianladım cnm bize hiç iğneden felan bahsetmediler direk ameliyet dediler bizde tamam dedik bizim doktorumuz emre bakırcıoglu duydunmu bilmiyorum ama bende burdan duydum o sekilde gittik sen ne kadardır tedavi görüyosun cnm sizin durumunuz tam olarak nedir
Merhaba Kızlar araniza yeni katildim size danışmak istedigim konular var. Şöyle ki; biz esimle 2010 yilinda evlendik ve 2011 yili ortalarinda korunmayi biraktik bu surecte jinekologuma devamli gittim ve 1 sene deneyin sende bir sorun yok olabilir bebeginiz dedi ama olmadi, bunun uzerine 2012sonlarinda bir spermiyogram yaptirdi esim ve degerleri 200bin sperm tamamiminin morfolojisi bozuk ve sadece %2 hareketli cikti. Kendisi muayene oldu ve solda büyük bir varikosel tespit edildi. Bunun üzerine varikosel ameliyati oldu birkac ay içinde ama maddi yetersizlikler nedeniyle ameliyat ssk okmeydaninda acik ameliyat olarak yaptirdik. Sonra bir süre bekledik ve yeni bir spermiyogram yaptirdik orda da ne sayida ne morfolojide duzelme olmadigini gördük ve umudumuzu yitirip akisina biraktik. Bu ay kendimizi hem maddi hem manevi olarak toparlayip tekrar baslamaya ve tup bebek yapmaya karar vermistik ki yeni yaptirdigi spemiyogramda esimin degerinin 100binin altina düştüğünü ve bulunan 17 sperminde hareketsiz oldugunu ogrendik, urolog leon saporta'ya gittik ve bu sekilde tup benekte sansimizin neredeyse sifir oldugunu, mikro tese'nin de bir umut olmadigini soyledi. Eger hala mevcutta bir varikosel varsa onu mikro cerrahiyle ameliyat edebilecegini bunun tup bebek sansini %10a cikarabilecegini soyledi. Ultrason filminde yine bir varikosel mevcut, bu arada esimin varikosel olmayan testisi de gelismemis ve calismiyor. Biz ne yapacagimizi bilemez durumdayiz doktor tup bebekte sansimizin düşük oldugunu söylüyor, başka bir uzmana da gitmek istiyoruz onerebileceginiz bir doktor var mi? Allahim iki gündür surekli gözlerim dolu dolu geziyorum, ne yapilacaksa yapicaz ama isin maddi kismini nasil halledecegiz, esim tekrar ameliyat olmali mi ise yarar mi, gücümüz yetermi kafamda surekli bu sorular var. Doktor doktor gezip iyice karman corman olmak istemiyorum. Ki.e guvenebiliriz nereye gidebiliriz yardim edin kizlar tavsiylerinize cok ihtiyacim var. Bizim gibi olup cocuk sahibi olmayi basaranlar lutfen cevap verin. Allahim hepinize nasip etsin, umudumu kaybetmek istemiyorum ama nasil basedecegim inanin bilmiyorum.
simdi aldim bütün degerleri baya bi degisme olmus bence, bugun aradik hocayi ama konferensi yakinda oldugu icin haftaya arayin simdi cok yogunum dedi ;( mecburan beklicez. size bi yazayim degerleri bazi arkadaslar görmek istiyodu. hatirlatayim tekrar, esimin büütn hormon degerleri normaldi basta, mayisdan beri haftada 3 kere pregnyl ve bitkiseller kullanio hergün.
nisan 2014 agustos 2014
FSH 6,7 9,3
LH 5,1 4,3
E2 31 14
Prolaktin 10 15,4
Testosteron 14,1 6
bide esim celalettin hocaya baslamadan 3 ay klomen kullandi testosteron düsüklügü ondan sonra baslamis sanirim, ilk basta 19 mus sonra 14e düsmüs ve simdi 6...
anlayanlar lütfen yazsin...iyi geceler
arkadaşlar eşime kaan hoca 2 iğne önerdi.kas içi yada karından.bu iğneleri eşinize kim vuruyor.eşim bunları nerde vurdurabilir?
Değerleriniz iyi, sperm tahlili sonucunuz nedir ? Bizim bu değerlerimiz biraz kritik olsada sperm testi sonucumuz Allaha şükür iyi çıktı, Hızlı ilerlemiş. Onun için speriogramı sordum
iyimi sence degerlerimiz?? bence sanki tersine gitmis gibi geldi banacnm spermiogram icin esim türkiyeye gitmeli, arif beydeki gibi kimse bakmiyormus spermiograma saka gibi, bi test icin ta oraya gitmek lazim... daha esim simdi sivi surupa gecicek yarindan itibaren o bitmeden gelme dediydi ersel bey, acaba bitmesi nekadar sürecek...bilen varsa lütfen cvplasin. sizin test nasil ciktiki?
Cnm bizimkinden farkli biraz oyuzden bisey diyemiyorum sivi surup kasiklami iciliyo bizim suya damlatiliyo oda 3 ay falan suruyo bitmesinisan 2014 --- agustos 2014
FSH 6,7 -- 9,3
LH 5,1 -- 4,3
E2 31,0 -- 14,0
Prolaktin 10,0 -- 15,4
Testosteron 14,1 -- 6,0
uf ya negüzel listelemistim hepsi karismis mesaji gönderincebide böyle deneyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?