Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
İLKBAHAR CANIM DUAN BİTTİ 2 rekat namaz kıl,secdede dua et.Yasin oku.

Bismillahirrahmanirrahim.

Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla. Ya Rabbi, sıfatların, yüce saltanatın, en güzel isimlerin yüzü hürmetine, peygamberlerinin temizliği, velilerinin nuru, şehidlerinin kanı yüzü hürmetine ilmimi arttır, ölmezden önce tevbe, ölürken rahatlık, öldükten sonra mağfiret, cehennemden kurtuluş, cennete giriş nasib eyle, dünyada da ahirette de afiyet ve huzur ver, ey merhametlilerin merhametlisi, rahmetin yüzü hürmetine duamı kabul buyur. İlahi Hüseyn ve kardeşi yüzü hürmetine, dedesi, babası yüzü hürmetine, anası ve oğulları yüzü hürmetine beni bulunduğum darlıktan kurtar, ey merhametlilerin merhametlisi rahmetinle isteğimi kabul buyur.

Kederleri gideren, sıkıntıları kaldıran, zor durumda kalanların dualarını kabul eden, dünya ve ahretin Rahmanı ve Rahimi olan Allah'ım! Bana ancak sen merhamet edersin, bana Senden başka hiç kimsenin merhametine ihtiyaç duymayacak bir merhamet ihsan eyle.

Allah'ım! Senden istenen şeylerin hayırlısını, duanın hayırlısını, kurtuluşun hayırlısını, işlerin hayırlısını, sevabın hayırlısını, hayatın hayırlısını, ölümün hayırlısını istiyorum. Beni dinimde sabit kıl, mizanda sevaplarımın ağır gelmesini nasip eyle, imanımı gerçek eyle, derecelerimi yükselt, namazımı kabul eyle, günahımı bağışla. (Allah'ım!) Senden cennette yüksek dereceler istiyorum. Allah'ım! Senden benim için hayırları açmanı, işlerimin hayırla sonuçlanmasını, önceki, açığı ve gizlisi ile her türlü hayın, cennette yüksek dereceler istiyorum. (Allah'ım!) Duamı kabul eyle. Allah'ım! Senden gelecekte olacak şeylerin hayırlı olanlarını, yaptıklarımın hayırlısını, gizli şeylerin hayırlısını, açık olan şeylerin hayırlısını ve cennette yüksek dereceler istiyorum. (Allah'ım!) Duamı kabul eyle. Allah'ım! Senden şanımı yükseltmeni, günahlarımı silmeni, işlerimi ıslah etmeni, kalbimi temizlemeni, tenasül uzvumu korumanı, kalbimi nurlandırmanı, günahımı bağışlamanı ve cennette yüksek dereceler istiyorum. (Allah'ım!) Duamı kabul eyle. Allah'ım! Senden nefsim, kulağım, gözüm, ruhum, yaratılışım ve ahlakım, ailem, hayatım ve ölümüm ve işlerim hakkında benden razı ol, hayır ve hasenatımı kabul eyle ve cennette yüksek dereceler istiyorum. (Allah'ım!) Duamı kabul eyle.

Rabbim duası okunan kardeşimiz için eşine şifa ve selametler nasip et.Eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkmasını nasip et
Bu kardeşimizin yuvasını çocuk sesleri ile şenlendir.Burada amin diyen kardeşlerimize de gönüllerindeki muratları hasıl eyle, eşlerine şifalar ve selametler ver.Amin, Amin, Ami Bi hürmeti seyyidil-mürselin vel-hâmdülillahi Rabbil-Alemin

SSK ile anlaşmalı özel bir hastanede yaptırabilir ama sizde vurabilirsiniz. Ben kalçadan eşime iğne yapmaya başladım Daha önceden eşim benim karnıma vuruyordu. Karın daha kolay. Birlikte gidin, bir kere görün siz yapasınız. Göbek deliğinin 2 parmak sağı yada sonuna vuruluyor.[/QUOTE]

teşekkür ederim tlnszn

70 000 YA BEDİ listesi

Arkadaşlar listede olan vusl kardeşimize kaç gündür haber alamıyorum
Listeler de çok aksadı bu yüzden onu çıkarmak zorunda kaldım
Onun yerine girmek isteyen var mı
Bu gün akşama kadar cevap bekliyorum

SSK ile anlaşmalı özel bir hastanede yaptırabilir ama sizde vurabilirsiniz. Ben kalçadan eşime iğne yapmaya başladım Daha önceden eşim benim karnıma vuruyordu. Karın daha kolay. Birlikte gidin, bir kere görün siz yapasınız. Göbek deliğinin 2 parmak sağı yada sonuna vuruluyor.[/QUOTE]

teşekkür ederim tlnszn

Günaydın herkese bugün cok sıkıcı nedense offf içim sıkılıyor

merhaba arkadaşlar
gaziantep çok sıcak bayılacam dünden beri

Ayy burası da Denizli de çok kötü sıcak
Bide vızır vızır sivrisinekler hiç rahat bırkamıyorlar beni
Yiyola beni

günaydın kızlar ;

Kocaelide çoookk sıcak...
17 Ağustos geliyor herkes birqaz tedirgin ister istemez...
o zamnda çok sıcaktı........

Gününüz güzel geçsin inşh.

Bennnnnnn, yanlız kaç yüz bin tane toptan okumam gerekiyor

Çok teşekkür ederim, bizde bugün sonuçlarımızı gösterdik, varikosel ameliyatı olduğu testiste yeni bir varikosel oluşumu var ameliyatla ancak bir şansımız olabilir diye konuştu doktor. Ameliyatsız bu haliyle çocuk olmaz dedi, ameliyat sonrası da düşük bir ihtimal olabilirmiş olmama ihtimali de varmış, o durumda çocuksuz bir evlilik düşünecekmişiz. Doktorlar bunları pat pat ne rahat söylüyorlar hiç empati yapmadan. ben bu kadar düşük beklentili olamam, Allah'ım herşeyin hayırlısını versin. Celalettin Peru'yu araştırıp sonuçlarla bide ona gidelim bakalım ne diyor bize. umarım iyi haberlerle dönerim.

Bennnnnnn, yanlız kaç yüz bin tane toptan okumam gerekiyor

canım şu anda aşağıdaki arkadaşlara eksik var

8-Doğadandeva-------------- 2000
9- Yunyas --------------------- 2000
10- Hayalimmm-------------- 2000

11-Goezde-------------------- 2000
12- Derya6-------------------- 2000
13-Dermannn ---------------- 2000

Toplam 12.000 tane oluyor.
Ama doğadan deva arkadaşımız için ben 2000 okuyayım
Sen kalanları okumaya başlarsın.10 000 oku artık

19- tlnszn----------------------19/08/2014 ---------- Salı

Sana bu tarihte sıra gelecek canım
Anlaştık mı canım.Kabul mü.

günaydın kızlar ;

Kocaelide çoookk sıcak...
17 Ağustos geliyor herkes birqaz tedirgin ister istemez...
o zamnda çok sıcaktı........

Gününüz güzel geçsin inşh.

Geçen pazar günü de çok sıcak vardı
Eşim kesin deprem olacak demişti
Vee o gece Denizli de 3 şiddetinde deprem oldu

Eğer tekrar varikosel oluştuysa Celalettin beyde ameliyatı önerebilir ama ümitsizliğe asla kapılmayın. Malesef doktorlar bu duruma zamanla alışıyor ve çok sıradan geliyor sanırım onlara. Halbuki bizler için ne büyük bir yıkım. Yaşamayan bilmez ama en azından ameliyat sonrasında Celalettin bey muhakkak bir şeyler yapacaktır. Kendisininde kaç yıl bu yüzden çocuğu olmamış ama şuan 2 tane Allah bağışlasın evladı var :)

Benim sıram farketmez, diğer arkadaşlarımızınki aksamasın. Ben en sonda olsamda olur :)

O zaman ben bugün bu kişileri okuyup bitiririm;

9- Yunyas --------------------- 2000
10- Hayalimmm-------------- 2000

11-Goezde-------------------- 2000
12- Derya6-------------------- 2000
13-Dermannn ---------------- 2000

tamam canım.
vusl arkadaşımız bu sıradaydı o yzüden sıra bozulmasın diye seni onun yerine aldım
ALLAH Razı Olsun canım
ALLAH niyetlerimizi kabul ve makbul buyursun inşALLAH

Canım bizin sertoli cell.5,5 aydır Celalettin beyde tedavimiz devam ediyor.Mikro teselerde sperm bulunmuştu.Ama şimdi o da yok.Hücre çıkışımız var.Bizim inhibin b yerlerde sürünüyor ama doktor takılmayan buna dedi.Allah hayırlısını versin her şeyin.Dua ve sabırla topiğin en yaşlısı olarak tedaviye devam ediyoruz.İnşallah 3 ay sonra sende güzel haberler verirsin.

anladım cnm ALLAH yardımcımız olsun cok zor ya kimseyle konusamıyosun derdini anlatamıyosun ne diyebilirki insan biz bile daha alışamadık esimle gerçi emre beye gitme konusunda ben cok ısrar ettim ilaç tedavisi uyguluyomuş diye ama bize vermeyince benimki kızdı biraz herkes aynı seyı söylüyor oraya gittikte noldu oda aynısını söyledi diyip duruyo valla maddi acıdan çok zorluyo insanı ama bende iyi bi doktorda baslıyalım fikrindeyim normal bi hastanede yapmaktansa daha gelişmiş bi yerda yapmak daha iyi degilmi sencede yoksa benmi yanlış düşünüyorum anlamadım doğrusu

ALLAH YARDIMCIN OLSUN cnm doktorlara göre hersey o kadar basitki üzme canını derdi veren ALLAH dermanını da verir inş

DOĞADANDEVA CANIM DUAN BİTTİ 2 rekat namaz kıl,secdede dua et.Yasin oku.

Bismillahirrahmanirrahim.

Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla. Ya Rabbi, sıfatların, yüce saltanatın, en güzel isimlerin yüzü hürmetine, peygamberlerinin temizliği, velilerinin nuru, şehidlerinin kanı yüzü hürmetine ilmimi arttır, ölmezden önce tevbe, ölürken rahatlık, öldükten sonra mağfiret, cehennemden kurtuluş, cennete giriş nasib eyle, dünyada da ahirette de afiyet ve huzur ver, ey merhametlilerin merhametlisi, rahmetin yüzü hürmetine duamı kabul buyur. İlahi Hüseyn ve kardeşi yüzü hürmetine, dedesi, babası yüzü hürmetine, anası ve oğulları yüzü hürmetine beni bulunduğum darlıktan kurtar, ey merhametlilerin merhametlisi rahmetinle isteğimi kabul buyur.

Kederleri gideren, sıkıntıları kaldıran, zor durumda kalanların dualarını kabul eden, dünya ve ahretin Rahmanı ve Rahimi olan Allah'ım! Bana ancak sen merhamet edersin, bana Senden başka hiç kimsenin merhametine ihtiyaç duymayacak bir merhamet ihsan eyle.

Allah'ım! Senden istenen şeylerin hayırlısını, duanın hayırlısını, kurtuluşun hayırlısını, işlerin hayırlısını, sevabın hayırlısını, hayatın hayırlısını, ölümün hayırlısını istiyorum. Beni dinimde sabit kıl, mizanda sevaplarımın ağır gelmesini nasip eyle, imanımı gerçek eyle, derecelerimi yükselt, namazımı kabul eyle, günahımı bağışla. (Allah'ım!) Senden cennette yüksek dereceler istiyorum. Allah'ım! Senden benim için hayırları açmanı, işlerimin hayırla sonuçlanmasını, önceki, açığı ve gizlisi ile her türlü hayın, cennette yüksek dereceler istiyorum. (Allah'ım!) Duamı kabul eyle. Allah'ım! Senden gelecekte olacak şeylerin hayırlı olanlarını, yaptıklarımın hayırlısını, gizli şeylerin hayırlısını, açık olan şeylerin hayırlısını ve cennette yüksek dereceler istiyorum. (Allah'ım!) Duamı kabul eyle. Allah'ım! Senden şanımı yükseltmeni, günahlarımı silmeni, işlerimi ıslah etmeni, kalbimi temizlemeni, tenasül uzvumu korumanı, kalbimi nurlandırmanı, günahımı bağışlamanı ve cennette yüksek dereceler istiyorum. (Allah'ım!) Duamı kabul eyle. Allah'ım! Senden nefsim, kulağım, gözüm, ruhum, yaratılışım ve ahlakım, ailem, hayatım ve ölümüm ve işlerim hakkında benden razı ol, hayır ve hasenatımı kabul eyle ve cennette yüksek dereceler istiyorum. (Allah'ım!) Duamı kabul eyle.

Rabbim duası okunan kardeşimiz için eşine şifa ve selametler nasip et.Eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkmasını nasip et
Bu kardeşimizin yuvasını çocuk sesleri ile şenlendir.Burada amin diyen kardeşlerimize de gönüllerindeki muratları hasıl eyle, eşlerine şifalar ve selametler ver.Amin, Amin, Ami Bi hürmeti seyyidil-mürselin vel-hâmdülillahi Rabbil-Alemin

Cnm bizimkinden farkli biraz oyuzden bisey diyemiyorum sivi surup kasiklami iciliyo bizim suya damlatiliyo oda 3 ay falan suruyo bitmesi
canim surup meyve suyuna karistirip icebilirsin dedi galiba 1 kasik günde ückere. yani o biten bir hapin yerine simdi o icilicek ama aslinda bize komple ilaclar üc ayligina verilmisti acaba okadar sürermi o surupun bitmesi...sizin degerlere nededi hoca peki? sizin hormonlar da normaldi dimi

Cnm testesteron 3.95 fsh 7 lh 6 ydi normal di birtek prolaktin yuksek hep.. gerci kaan hoca mailde fsh yuksek dedi cnm bize sivi ve kapsul alin dedi ersel beyden degil ama baska biri. Igneyle degisti degerler tabii. Biz yarim cay bardagi suya damlatarak iciyodu esim bide kapsul iste cnm sivilar 3 ay surdu cnm valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…