merhaba arkadaşlar
gaziantep çok sıcak bayılacam dünden beri
Günaydın herkese bugün cok sıkıcı nedense offf içim sıkılıyor
merhaba arkadaşlar
gaziantep çok sıcak bayılacam dünden beri
Ayy burası da Denizli de çok kötü sıcak
Bide vızır vızır sivrisinekler hiç rahat bırkamıyorlar beni
Yiyola beni
70 000 YA BEDİ listesi
Arkadaşlar listede olan vusl kardeşimize kaç gündür haber alamıyorum
Listeler de çok aksadı bu yüzden onu çıkarmak zorunda kaldım
Onun yerine girmek isteyen var mı
Bu gün akşama kadar cevap bekliyorum
Merhabalar, Celalettin Peru'ya gidin. O size yol gösterecektir. Tüp bebeğe bile gerek kalmayabilir. Bizim durumumuz kötünün kötüsüydü. Bırakın cansız spermi germ hücresi bile yokken şuan sperm oluşumuna bir adım kaldı. Bu kadarı bile bizim için mucize. Burada Cealettin beye bir çok giden arkadaş var. Bizim gibi umutsuz vakkalara umut olduysa eğer, size hayli hayli olacaktır
Bennnnnnn, yanlız kaç yüz bin tane toptan okumam gerekiyor
günaydın kızlar ;
Kocaelide çoookk sıcak...
17 Ağustos geliyor herkes birqaz tedirgin ister istemez...
o zamnda çok sıcaktı........
Gününüz güzel geçsin inşh.
Çok teşekkür ederim, bizde bugün sonuçlarımızı gösterdik, varikosel ameliyatı olduğu testiste yeni bir varikosel oluşumu var ameliyatla ancak bir şansımız olabilir diye konuştu doktor. Ameliyatsız bu haliyle çocuk olmaz dedi, ameliyat sonrası da düşük bir ihtimal olabilirmiş olmama ihtimali de varmış, o durumda çocuksuz bir evlilik düşünecekmişiz. Doktorlar bunları pat pat ne rahat söylüyorlar hiç empati yapmadan. ben bu kadar düşük beklentili olamam, Allah'ım herşeyin hayırlısını versin. Celalettin Peru'yu araştırıp sonuçlarla bide ona gidelim bakalım ne diyor bize. umarım iyi haberlerle dönerim.
canım şu anda aşağıdaki arkadaşlara eksik var
8-Doğadandeva-------------- 2000
9- Yunyas --------------------- 2000
10- Hayalimmm-------------- 2000
11-Goezde-------------------- 2000
12- Derya6-------------------- 2000
13-Dermannn ---------------- 2000
Toplam 12.000 tane oluyor.
Ama doğadan deva arkadaşımız için ben 2000 okuyayım
Sen kalanları okumaya başlarsın.10 000 oku artık
19- tlnszn----------------------19/08/2014 ---------- Salı
Sana bu tarihte sıra gelecek canım
Anlaştık mı canım.Kabul mü.
Benim sıram farketmez, diğer arkadaşlarımızınki aksamasın. Ben en sonda olsamda olur
O zaman ben bugün bu kişileri okuyup bitiririm;
9- Yunyas --------------------- 2000
10- Hayalimmm-------------- 2000
11-Goezde-------------------- 2000
12- Derya6-------------------- 2000
13-Dermannn ---------------- 2000
inşallah canım sizin sorun ne bize tıkanıklık dedi bir kaç ilaç daha verdi 3 ay sonra kontrole gidicez bakalım hayırlısı buarada inhibin b sonucu 202 çıkmış dr çok iyi dedi nedir bu inhibin ne işe yarıyo soramadık dr a
anladım cnm ALLAH yardımcımız olsun cok zor ya kimseyle konusamıyosun derdini anlatamıyosun ne diyebilirki insan biz bile daha alışamadık esimle gerçi emre beye gitme konusunda ben cok ısrar ettim ilaç tedavisi uyguluyomuş diye ama bize vermeyince benimki kızdı biraz herkes aynı seyı söylüyor oraya gittikte noldu oda aynısını söyledi diyip duruyo valla maddi acıdan çok zorluyo insanı ama bende iyi bi doktorda baslıyalım fikrindeyim normal bi hastanede yapmaktansa daha gelişmiş bi yerda yapmak daha iyi degilmi sencede yoksa benmi yanlış düşünüyorum anlamadım doğrusuEvet cnm biliyorum emre beyi aslinda oda ilk olrk 6 ay bi tedavi uygular en azindan diyebiliyorum. Cnm biz 9.ayimizda ogrendik 1 yil 2 aydr evliyz. Belirgin birsey yok hormonlarmz normal gozukuyodu ama anladgm kdryla nekdr deger araliklarnda olursa olsun hormonlar dr lara gore yuksek veya dusuk olmali degerler. Bizim ilk testte fsh 7 lh 6 ydi testesteron da 5 ti prolaktin 31 cikmisti . Arada bi test daha yaptrdik. 3.testide 2 hafta once yaptrdik. Bizim dr celalettin peru. Nisanda ilk olrk ona gittik once bitkisel ilac kullandi esim sonra pregnyl 5000 adli bi igneye gectik. Yeni testte fsh 0.23 lh ta 0 lardaydi testesteron 12 olmustu. Genetik test yaptrdik henuz cikmadi. Yani sebebimz belli degil dr umuz 15 yaslarinda bi hasar gormus olabilir dedi
ALLAH YARDIMCIN OLSUN cnm doktorlara göre hersey o kadar basitki üzme canını derdi veren ALLAH dermanını da verir inşÇok teşekkür ederim, bizde bugün sonuçlarımızı gösterdik, varikosel ameliyatı olduğu testiste yeni bir varikosel oluşumu var ameliyatla ancak bir şansımız olabilir diye konuştu doktor. Ameliyatsız bu haliyle çocuk olmaz dedi, ameliyat sonrası da düşük bir ihtimal olabilirmiş olmama ihtimali de varmış, o durumda çocuksuz bir evlilik düşünecekmişiz. Doktorlar bunları pat pat ne rahat söylüyorlar hiç empati yapmadan. ben bu kadar düşük beklentili olamam, Allah'ım herşeyin hayırlısını versin. Celalettin Peru'yu araştırıp sonuçlarla bide ona gidelim bakalım ne diyor bize. umarım iyi haberlerle dönerim.
canim surup meyve suyuna karistirip icebilirsin dedi galiba 1 kasik günde ückere. yani o biten bir hapin yerine simdi o icilicek ama aslinda bize komple ilaclar üc ayligina verilmisti acaba okadar sürermi o surupun bitmesi...sizin degerlere nededi hoca peki? sizin hormonlar da normaldi dimiCnm bizimkinden farkli biraz oyuzden bisey diyemiyorum sivi surup kasiklami iciliyo bizim suya damlatiliyo oda 3 ay falan suruyo bitmesi
Cnm testesteron 3.95 fsh 7 lh 6 ydi normal di birtek prolaktin yuksek hep.. gerci kaan hoca mailde fsh yuksek dedi cnm bize sivi ve kapsul alin dedi ersel beyden degil ama baska biri. Igneyle degisti degerler tabii. Biz yarim cay bardagi suya damlatarak iciyodu esim bide kapsul iste cnm sivilar 3 ay surdu cnm vallacanim surup meyve suyuna karistirip icebilirsin dedi galiba 1 kasik günde ückere. yani o biten bir hapin yerine simdi o icilicek ama aslinda bize komple ilaclar üc ayligina verilmisti acaba okadar sürermi o surupun bitmesi...sizin degerlere nededi hoca peki? sizin hormonlar da normaldi dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?