Cnm testesteron 3.95 fsh 7 lh 6 ydi normal di birtek prolaktin yuksek hep.. gerci kaan hoca mailde fsh yuksek dedi cnm bize sivi ve kapsul alin dedi ersel beyden degil ama baska biri. Igneyle degisti degerler tabii. Biz yarim cay bardagi suya damlatarak iciyodu esim bide kapsul iste cnm sivilar 3 ay surdu cnm valla
Evet cnm oyleydi igne kullaniyo esim 2 hafta onceki testte 12.48 cikti fsh ve lh ta dusmusler 0 küsürlere istecnm galiba testesteron da düsük degilmi?
Bakalim tanidik vasıtasıyla bir urolaga daha gidicez o da ameliyat derse yapacak birşey yok ameliyati kabul edicez. Birde Aile hastanesi bahcelievlerde bor tup bebek doktoru varmis ona gidicez ameliyatsiz tup bebek olmaz derse mecburuz sureci beklemeye. Celalettin beye de ameliyat sonrasi duruma göre gitmeyi dusunuyorum. Kendini arastirdim biraz tedavileri hep olumlu sonuc vermiş. Ben 32 yasindayim benim icinde zaman cok onemli yasimgeciyor ve yumurtalik rezervimde buna paralel azalıyor. Ama umudumu kaybetmiycem gücümüz yettigince cabalicaz Allah'in izniyle.Eğer tekrar varikosel oluştuysa Celalettin beyde ameliyatı önerebilir ama ümitsizliğe asla kapılmayın. Malesef doktorlar bu duruma zamanla alışıyor ve çok sıradan geliyor sanırım onlara. Halbuki bizler için ne büyük bir yıkım. Yaşamayan bilmez ama en azından ameliyat sonrasında Celalettin bey muhakkak bir şeyler yapacaktır. Kendisininde kaç yıl bu yüzden çocuğu olmamış ama şuan 2 tane Allah bağışlasın evladı var
Dogru soyluyorsun canım, burada sizinle konuşmak paylasmak cok iyi geldi bana içim biraz olsun hafifledi. Umudumu kaybetmiycem, biz elimizden geleni yapalım gerisi Allah'tan, o bize de nasip ederse olur inşallah. Umarim bu yolda dogru, dürüst vicdan sahibi insanlar çıkar karşımıza.ALLAH YARDIMCIN OLSUN cnm doktorlara göre hersey o kadar basitki üzme canını derdi veren ALLAH dermanını da verir inş
Bakalim tanidik vasıtasıyla bir urolaga daha gidicez o da ameliyat derse yapacak birşey yok ameliyati kabul edicez. Birde Aile hastanesi bahcelievlerde bor tup bebek doktoru varmis ona gidicez ameliyatsiz tup bebek olmaz derse mecburuz sureci beklemeye. Celalettin beye de ameliyat sonrasi duruma göre gitmeyi dusunuyorum. Kendini arastirdim biraz tedavileri hep olumlu sonuc vermiş. Ben 32 yasindayim benim icinde zaman cok onemli yasimgeciyor ve yumurtalik rezervimde buna paralel azalıyor. Ama umudumu kaybetmiycem gücümüz yettigince cabalicaz Allah'in izniyle.
amin cnm inş sizde bizim gibi daha yeni öğrendiniz sanırım bizde öğreneli iki üç ay oldu bizde şimdi ameliyata karar verdik inş güzel sonuçlar alırız siz nasıl ilerlemeyi düşünüyosunuz sizin tam olarak sıkıntınız nedir ?Dogru soyluyorsun canım, burada sizinle konuşmak paylasmak cok iyi geldi bana içim biraz olsun hafifledi. Umudumu kaybetmiycem, biz elimizden geleni yapalım gerisi Allah'tan, o bize de nasip ederse olur inşallah. Umarim bu yolda dogru, dürüst vicdan sahibi insanlar çıkar karşımıza.
kızlarrr merak ettiğim bazı sorular var kimseyede soramıyorum şimdi mikro tese ameliyatında sonuç alınmayınca doktorlar başka bi tedavi uyguluyolarmı yoksa hayat o sekiidemi devam ediyo yani bizim teseden sonra başka bi sansımız yok mu varsa var yoksa yokmu sperm bulunduktan sonra tedavi nasıl devam ediyo peki bunları aşan varmı aramızda
cnm bizim sorunumuz şu sperm yok sadece micro tese yapabiliriz diyo doktorlar öncesinde yapabilicek bişey yokmuşSizin tam olarak sorununuz nedir acaba? Ona göre yorum yapalım.
cnm bizim sorunumuz şu sperm yok sadece micro tese yapabiliriz diyo doktorlar öncesinde yapabilicek bişey yokmuş
Merhaba kızlar, site değişince avatarımıda ben değiştireyim tam olsun dedim :) Bir süredir yoktum, çok takip edemedim siteyi inşallah güzel gelişmeler vardır.
Bana gelecek olursak :) Mikro tesede dahi germ hücresi bulunamamıştı ve en iyi hastaneler arasında olsa bile yapılacak bir şeyin olmadığı, imkansız olduğu ve kök hücrenden başka şansımızın olmadığı söyledi. Dünya başımıza yıkıldı, elbette biliyorduk ama yapılacak birşeyler vardır muhakkak diye düşünüyorduk ama yoktu. 2 yıl hiç uğraşmadık. En ufak bir umut yoktu çünki. Daha sonra en yakınımın vesilesi ile de tülay20 arkadaşımızın hazırladığı tabloyu gördüm. Hatta inanamadım bir kaç arkadaşa özelden sordum ve herşey bu vesile ile bizim için başladı. 3 aydır Celalettin hocada tedavi görüyoruz. İğneler ve Ersel beyin bitkisel ilaçları ile..... Umudumuz yokken umut oldu.
3 ay önce durumumuz hücre dahi yoktu. şimdi ki durumumuz;
hormon değerlerimiz= Fsh ve Lh yüksek iken şuan normal değerlerin bile altına inmiş. Yüksek olması kadar düşük olmasıda kötü malesef. Bu hafta içi doktor ile görüşmeye gidicez ve asıl o zaman nasıl devam ediceğimizi görücez. Lökositin düşmesi, fsh ve lh çıkması gerekiyor.
Raund cell -- 2 200 000
Germ hücre -- 506 000
Spermotosit -- % 97
Spermatit -- %3
Lökosit -- 1 694 000 ( %100 den %77 ye düşmüş ama hala çok yüksek )
Şimdilik durumumuz bu şekilde ama değerler artadabilir, azaladabilir…. Bir 3 ay sonra inşallah güzel bir şekilde ilerler ve gerilemez.
Kısaca durumumuzu anlattım. Sakın umudunuzu kaybetmeyin. Ben kaybetmiştim ama şuan yeniden umutlandım. Belki sperme geçiş yapamayacağız ama Allahtan ümit kesilmez. Şu anki durumumuz bile imkansızdı bizim için….. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
canlar ne zamandır giremedim kaza geçirdim şimdi iyi sayılırım
yarın ki buluşma için planlar neler
nasıl tanışacağız
HEYECANLIYIM
CANIM TATİLDE OTELİN DEMİR TENTESİ DÜŞTÜ ÜSTEME ÖNCE KAFAMA SONRA BELİME ÇOK SERT DARBE ALDIM ÖLÜMDEN DÖNDÜM RESMEN ŞİMDİ BELİMDE AĞRI KALDI AMA İYİYİM ÇOK ŞÜKÜR TEHLİKELİ BİR ŞEY ÇIKMADIGeçmiş olsun canım ne kazası bu.
Önemli bişey yoktur inşALLAH
CANIM TATİLDE OTELİN DEMİR TENTESİ DÜŞTÜ ÜSTEME ÖNCE KAFAMA SONRA BELİME ÇOK SERT DARBE ALDIM ÖLÜMDEN DÖNDÜM RESMEN ŞİMDİ BELİMDE AĞRI KALDI AMA İYİYİM ÇOK ŞÜKÜR TEHLİKELİ BİR ŞEY ÇIKMADI
CANIM SEN YARIN KTILACAK MISINGeçmiş olsun canım ne kazası bu.
Önemli bişey yoktur inşALLAH
slm canım yarın bizde ordayız inşallah başka kimler var bilmiyorum gülerim bi liste yapmıştı ama ne zamandır paylaşmadı inş tanışma fırsatımız olurcanlar ne zamandır giremedim kaza geçirdim şimdi iyi sayılırım
nasıl tanışacağız
HEYECANLIYIM
YOK CANIM YA İNANMAZSIN AKLIMA BİLE GELMEDİŞOK OLDUM O AN Kİ NORMALDE ÇOK TEPKİ GÖSTERİRİMAyyyyyy canım ya verilmiş sadakan varmış.
Rabbim korumuş seni
Bir bu eksikti değil mi
Otelden şikayetçi oldun mu artık
CANIM BİZDE ORDAYIZ KISMETSE 3 TE ORDA OLUNACAKTI DİYE HATIRLIYORUMslm arkadaşlar yarın ki buluşmaya kimler geliyo ya ki
slm canım yarın bizde ordayız inşallah başka kimler var bilmiyorum gülerim bi liste yapmıştı ama ne zamandır paylaşmadı inş tanışma fırsatımız olur
canlar ne zamandır giremedim kaza geçirdim şimdi iyi sayılırım
nasıl tanışacağız
HEYECANLIYIM
Canım çok geçmiş olsun Allah korumuş ciddenCANIM TATİLDE OTELİN DEMİR TENTESİ DÜŞTÜ ÜSTEME ÖNCE KAFAMA SONRA BELİME ÇOK SERT DARBE ALDIM ÖLÜMDEN DÖNDÜM RESMEN ŞİMDİ BELİMDE AĞRI KALDI AMA İYİYİM ÇOK ŞÜKÜR TEHLİKELİ BİR ŞEY ÇIKMADI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?