Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

cnm galiba testesteron da düsük degilmi?

Bakalim tanidik vasıtasıyla bir urolaga daha gidicez o da ameliyat derse yapacak birşey yok ameliyati kabul edicez. Birde Aile hastanesi bahcelievlerde bor tup bebek doktoru varmis ona gidicez ameliyatsiz tup bebek olmaz derse mecburuz sureci beklemeye. Celalettin beye de ameliyat sonrasi duruma göre gitmeyi dusunuyorum. Kendini arastirdim biraz tedavileri hep olumlu sonuc vermiş. Ben 32 yasindayim benim icinde zaman cok onemli yasimgeciyor ve yumurtalik rezervimde buna paralel azalıyor. Ama umudumu kaybetmiycem gücümüz yettigince cabalicaz Allah'in izniyle.

ALLAH YARDIMCIN OLSUN cnm doktorlara göre hersey o kadar basitki üzme canını derdi veren ALLAH dermanını da verir inş
Dogru soyluyorsun canım, burada sizinle konuşmak paylasmak cok iyi geldi bana içim biraz olsun hafifledi. Umudumu kaybetmiycem, biz elimizden geleni yapalım gerisi Allah'tan, o bize de nasip ederse olur inşallah. Umarim bu yolda dogru, dürüst vicdan sahibi insanlar çıkar karşımıza.

Çok mantıklı karar vermişsiniz :) Yaşınız şuan çok geç değil öyle düşünmeyin. Tüp bebekte 3-4 tane gelişmiş yumurta yeterli onuda zaten iğnelerle olgunlaştırırlar. Bende 33 yaşındayım, rahat bir 7-8 yılımız daha var inşallah tabi...

amin cnm inş sizde bizim gibi daha yeni öğrendiniz sanırım bizde öğreneli iki üç ay oldu bizde şimdi ameliyata karar verdik inş güzel sonuçlar alırız siz nasıl ilerlemeyi düşünüyosunuz sizin tam olarak sıkıntınız nedir ?

kızlarrr merak ettiğim bazı sorular var kimseyede soramıyorum şimdi mikro tese ameliyatında sonuç alınmayınca doktorlar başka bi tedavi uyguluyolarmı yoksa hayat o sekiidemi devam ediyo yani bizim teseden sonra başka bi sansımız yok mu varsa var yoksa yokmu sperm bulunduktan sonra tedavi nasıl devam ediyo peki bunları aşan varmı aramızda

Sizin tam olarak sorununuz nedir acaba? Ona göre yorum yapalım.

cnm bizim sorunumuz şu sperm yok sadece micro tese yapabiliriz diyo doktorlar öncesinde yapabilicek bişey yokmuş

Ben sperm olmamasının nedenini sormak istemiştim aslında? Aşağıdaki yazımı okuyun :)

Yani aslında yapılacak çok şey varmış ve bizim 3 ay gibi kısa bir sürede sperm oluşumuna 1 adım kaldı. Belki bir 3 ay yada 1 yıl sonra spermlere kavuşucaz, belki gerileyecez yada olduğumuz yerde sayıcaz. bilemiyorum ama bildiğim bir gerçek var, oluşumu imkansız denen germ hücresini ve hatta hatta ileri ki adımlarını yani spermosit ve spermatitleri bile gördük. Demek ki imkansız değilmiş. Bu tedaviden sonra şuan mikro tese olsa sperm bulunabilme yüzdesi yüksek. Tabi durum bu şekilde gelişince ve biz 2 ameliyat hakkımızı kullandığımız, 3. ve son hakkımız kaldığı için doğal çıkış için mücadele vericez. Biz bile mikroskopla adım adım takip ettik, spermotositleri görüyorduk da, spermatit süpriz oldu :) Bu yazdıklarım size az çok fikir verecektir

canlar ne zamandır giremedim kaza geçirdim şimdi iyi sayılırım
yarın ki buluşma için planlar neler
nasıl tanışacağız
HEYECANLIYIM

YUNYAS CANIM DUAN BİTTİ 2 rekat namaz kıl,secdede dua et.Yasin oku.

Bismillahirrahmanirrahim.

Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla. Ya Rabbi, sıfatların, yüce saltanatın, en güzel isimlerin yüzü hürmetine, peygamberlerinin temizliği, velilerinin nuru, şehidlerinin kanı yüzü hürmetine ilmimi arttır, ölmezden önce tevbe, ölürken rahatlık, öldükten sonra mağfiret, cehennemden kurtuluş, cennete giriş nasib eyle, dünyada da ahirette de afiyet ve huzur ver, ey merhametlilerin merhametlisi, rahmetin yüzü hürmetine duamı kabul buyur. İlahi Hüseyn ve kardeşi yüzü hürmetine, dedesi, babası yüzü hürmetine, anası ve oğulları yüzü hürmetine beni bulunduğum darlıktan kurtar, ey merhametlilerin merhametlisi rahmetinle isteğimi kabul buyur.

Kederleri gideren, sıkıntıları kaldıran, zor durumda kalanların dualarını kabul eden, dünya ve ahretin Rahmanı ve Rahimi olan Allah'ım! Bana ancak sen merhamet edersin, bana Senden başka hiç kimsenin merhametine ihtiyaç duymayacak bir merhamet ihsan eyle.

Allah'ım! Senden istenen şeylerin hayırlısını, duanın hayırlısını, kurtuluşun hayırlısını, işlerin hayırlısını, sevabın hayırlısını, hayatın hayırlısını, ölümün hayırlısını istiyorum. Beni dinimde sabit kıl, mizanda sevaplarımın ağır gelmesini nasip eyle, imanımı gerçek eyle, derecelerimi yükselt, namazımı kabul eyle, günahımı bağışla. (Allah'ım!) Senden cennette yüksek dereceler istiyorum. Allah'ım! Senden benim için hayırları açmanı, işlerimin hayırla sonuçlanmasını, önceki, açığı ve gizlisi ile her türlü hayın, cennette yüksek dereceler istiyorum. (Allah'ım!) Duamı kabul eyle. Allah'ım! Senden gelecekte olacak şeylerin hayırlı olanlarını, yaptıklarımın hayırlısını, gizli şeylerin hayırlısını, açık olan şeylerin hayırlısını ve cennette yüksek dereceler istiyorum. (Allah'ım!) Duamı kabul eyle. Allah'ım! Senden şanımı yükseltmeni, günahlarımı silmeni, işlerimi ıslah etmeni, kalbimi temizlemeni, tenasül uzvumu korumanı, kalbimi nurlandırmanı, günahımı bağışlamanı ve cennette yüksek dereceler istiyorum. (Allah'ım!) Duamı kabul eyle. Allah'ım! Senden nefsim, kulağım, gözüm, ruhum, yaratılışım ve ahlakım, ailem, hayatım ve ölümüm ve işlerim hakkında benden razı ol, hayır ve hasenatımı kabul eyle ve cennette yüksek dereceler istiyorum. (Allah'ım!) Duamı kabul eyle.

Rabbim duası okunan kardeşimiz için eşine şifa ve selametler nasip et.Eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkmasını nasip et
Bu kardeşimizin yuvasını çocuk sesleri ile şenlendir.Burada amin diyen kardeşlerimize de gönüllerindeki muratları hasıl eyle, eşlerine şifalar ve selametler ver.Amin, Amin, Ami Bi hürmeti seyyidil-mürselin vel-hâmdülillahi Rabbil-Alemin

Geçmiş olsun canım ne kazası bu.
Önemli bişey yoktur inşALLAH
CANIM TATİLDE OTELİN DEMİR TENTESİ DÜŞTÜ ÜSTEME ÖNCE KAFAMA SONRA BELİME ÇOK SERT DARBE ALDIM ÖLÜMDEN DÖNDÜM RESMEN ŞİMDİ BELİMDE AĞRI KALDI AMA İYİYİM ÇOK ŞÜKÜR TEHLİKELİ BİR ŞEY ÇIKMADI

Ayyyyyy canım ya verilmiş sadakan varmış.
Rabbim korumuş seni
Bir bu eksikti değil mi
Otelden şikayetçi oldun mu artık

slm arkadaşlar yarın ki buluşmaya kimler geliyo ya ki
nasıl tanışacağız
HEYECANLIYIM
slm canım yarın bizde ordayız inşallah başka kimler var bilmiyorum gülerim bi liste yapmıştı ama ne zamandır paylaşmadı inş tanışma fırsatımız olur

Ayyyyyy canım ya verilmiş sadakan varmış.
Rabbim korumuş seni
Bir bu eksikti değil mi
Otelden şikayetçi oldun mu artık
YOK CANIM YA İNANMAZSIN AKLIMA BİLE GELMEDİŞOK OLDUM O AN Kİ NORMALDE ÇOK TEPKİ GÖSTERİRİM
TEK DÜŞÜNDÜĞÜM SAKATLANDIM MI OLDU AYAĞIMI HİÇ KIPIRDATAMIYORDUM
YEĞENLERİMİ GÖTÜRMÜŞTÜM ONLARA ÖDÜL OLSUN DİYE O YÜZDEN ÇOK SOĞUK KANLI VE SAKİN DAVRANDIM
GERÇEKTEN ALLAHIM KORUDU

CANIM BİZDE ORDAYIZ KISMETSE 3 TE ORDA OLUNACAKTI DİYE HATIRLIYORUM

nasıl tanışacağız
HEYECANLIYIM

Canım çok geçmiş olsun Allah korumuş cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…