Ben sperm olmamasının nedenini sormak istemiştim aslında? Aşağıdaki yazımı okuyun :)
Yani aslında yapılacak çok şey varmış ve bizim 3 ay gibi kısa bir sürede sperm oluşumuna 1 adım kaldı. Belki bir 3 ay yada 1 yıl sonra spermlere kavuşucaz, belki gerileyecez yada olduğumuz yerde sayıcaz. bilemiyorum ama bildiğim bir gerçek var, oluşumu imkansız denen germ hücresini ve hatta hatta ileri ki adımlarını yani spermosit ve spermatitleri bile gördük. Demek ki imkansız değilmiş. Bu tedaviden sonra şuan mikro tese olsa sperm bulunabilme yüzdesi yüksek. Tabi durum bu şekilde gelişince ve biz 2 ameliyat hakkımızı kullandığımız, 3. ve son hakkımız kaldığı için doğal çıkış için mücadele vericez. Biz bile mikroskopla adım adım takip ettik, spermotositleri görüyorduk da, spermatit süpriz oldu :) Bu yazdıklarım size az çok fikir verecektir
CANIM SEN YARIN KTILACAK MISIN
İŞLEYİŞ NASIL OLACAK BİR FİKRİN VAR MI
cnm ÇOK TESŞEKKÜR EDERİM verdiğin bilğiler için sperm çıkışımızın olmaması hormon bozukluğundan kaynaklanıyomus genetik değilmiş ama bazı hormonların ilaçlada tedavisi yokmuş bunu bize söyleyen üçüncü doktor emre beydi cnm bizde başka seçenek yok diye ameliyata karar verdik ama önce ben hazırlanıcam ondan sonra eşime tese yapılcak olursa devam edicez işte bende burdan bakıyorum ilaç kullanan bi çok arkadaş var ama bizde ameliyat için erkenmi karar verdik diye düşünüyorum ama başka bi seçenek te yok tu ki zaten diye düşünüyorum cnm senin görüşün nedirBen sperm olmamasının nedenini sormak istemiştim aslında? Aşağıdaki yazımı okuyun :)
Yani aslında yapılacak çok şey varmış ve bizim 3 ay gibi kısa bir sürede sperm oluşumuna 1 adım kaldı. Belki bir 3 ay yada 1 yıl sonra spermlere kavuşucaz, belki gerileyecez yada olduğumuz yerde sayıcaz. bilemiyorum ama bildiğim bir gerçek var, oluşumu imkansız denen germ hücresini ve hatta hatta ileri ki adımlarını yani spermosit ve spermatitleri bile gördük. Demek ki imkansız değilmiş. Bu tedaviden sonra şuan mikro tese olsa sperm bulunabilme yüzdesi yüksek. Tabi durum bu şekilde gelişince ve biz 2 ameliyat hakkımızı kullandığımız, 3. ve son hakkımız kaldığı için doğal çıkış için mücadele vericez. Biz bile mikroskopla adım adım takip ettik, spermotositleri görüyorduk da, spermatit süpriz oldu :) Bu yazdıklarım size az çok fikir verecektir
mrb cnm bizde mikro tese için hazırlanıyoruz tese yaptırmadan önce sorun belli olmuyo sanırım öylemi ?Merhabalar, ben de buraya yeni üye oldum. İlk olarak yazınızı okudum ve teşekkür ederim kendi adıma umut vadedici. Bizde de aynı sorun var. Sertoli cell yani öncü hücreler bile yok denildi mikrotese sonrası. Celalettin Bey'i öneriyor musunuz? Bir çok kişiden duydum. Nasıl iletişime geçebilirim?
cnm ÇOK TESŞEKKÜR EDERİM verdiğin bilğiler için sperm çıkışımızın olmaması hormon bozukluğundan kaynaklanıyomus genetik değilmiş ama bazı hormonların ilaçlada tedavisi yokmuş bunu bize söyleyen üçüncü doktor emre beydi cnm bizde başka seçenek yok diye ameliyata karar verdik ama önce ben hazırlanıcam ondan sonra eşime tese yapılcak olursa devam edicez işte bende burdan bakıyorum ilaç kullanan bi çok arkadaş var ama bizde ameliyat için erkenmi karar verdik diye düşünüyorum ama başka bi seçenek te yok tu ki zaten diye düşünüyorum cnm senin görüşün nedir
Evet, Öncelikle kan örneğinden genetik bakılması isteniyor. Eğer genetikte bir sorun yok mikrotese yaptırmak durumunda kalıyorsunuz. Bizde başlangıçta öğrenir öğrenmez çok acele etmiştik. Hemen beni hazırladılar ve mikrotese olduk fakat eşimin hiç spermi yoktu hatta öncü hücre dahi yok dediler. Umutlar yılıldı tabi. Ama araştırmaya başladım. Umut vadedici şeyler çok.mrb cnm bizde mikro tese için hazırlanıyoruz tese yaptırmadan önce sorun belli olmuyo sanırım öylemi ?
CANIM TATİLDE OTELİN DEMİR TENTESİ DÜŞTÜ ÜSTEME ÖNCE KAFAMA SONRA BELİME ÇOK SERT DARBE ALDIM ÖLÜMDEN DÖNDÜM RESMEN ŞİMDİ BELİMDE AĞRI KALDI AMA İYİYİM ÇOK ŞÜKÜR TEHLİKELİ BİR ŞEY ÇIKMADI
Celalettin beyi kesinlikle öneriyorum. Sonuçta yazımda da yazmıştım, imkansız denildi ama değilmiş. Bizzat yaşayarak şahit oldum. İlk başta bende çok sordum, soruşturdum, araştırdım, inanamadım vs. vs. Ayrıca branşı dahiliye, bu yüzdende tereddütlerim oldu ama bizde ve buradaki bir çok arkadaşta imkansızı başardı. İnşallah spermlerede ulaşırız.Merhabalar, ben de buraya yeni üye oldum. İlk olarak yazınızı okudum ve teşekkür ederim kendi adıma umut vadedici. Bizde de aynı sorun var. Sertoli cell yani öncü hücreler bile yok denildi mikrotese sonrası. Celalettin Bey'i öneriyor musunuz? Bir çok kişiden duydum. Nasıl iletişime geçebilirim?
Geçmiş olsun, Tentenin düşmesi sizin hatanız değilse, otel ücretini yarı yarıya düşürseydiniz bari .
Celalettin beyi kesinlikle öneriyorum. Sonuçta yazımda da yazmıştım, imkansız denildi ama değilmiş. Bizzat yaşayarak şahit oldum. İlk başta bende çok sordum, soruşturdum, araştırdım, inanamadım vs. vs. Ayrıca branşı dahiliye, bu yüzdende tereddütlerim oldu ama bizde ve buradaki bir çok arkadaşta imkansızı başardı. İnşallah spermlerede ulaşırız.
1.Eylül 2014 Tarihinden itibaren Dr. Celalettin Peru http://floryacerrahi.com/adresinden iletişim bilgilerini alacağınız klinikte Öğleden sonraları Muayenelerini gerçekleştirecektiremiş ama şuan Vakıfta muayenelerine devam ediyor.
Tel: 0 532 605 11 31 bu numaradan ulaşabilirsiniz.
Geçmiş olsun, Tentenin düşmesi sizin hatanız değilse, otel ücretini yarı yarıya düşürseydiniz bari .
Celalettin beyi kesinlikle öneriyorum. Sonuçta yazımda da yazmıştım, imkansız denildi ama değilmiş. Bizzat yaşayarak şahit oldum. İlk başta bende çok sordum, soruşturdum, araştırdım, inanamadım vs. vs. Ayrıca branşı dahiliye, bu yüzdende tereddütlerim oldu ama bizde ve buradaki bir çok arkadaşta imkansızı başardı. İnşallah spermlerede ulaşırız.
1.Eylül 2014 Tarihinden itibaren Dr. Celalettin Peru http://floryacerrahi.com/adresinden iletişim bilgilerini alacağınız klinikte Öğleden sonraları Muayenelerini gerçekleştirecektiremiş ama şuan Vakıfta muayenelerine devam ediyor.
cnm ÇOK TESŞEKKÜR EDERİM verdiğin bilğiler için sperm çıkışımızın olmaması hormon bozukluğundan kaynaklanıyomus genetik değilmiş ama bazı hormonların ilaçlada tedavisi yokmuş bunu bize söyleyen üçüncü doktor emre beydi cnm bizde başka seçenek yok diye ameliyata karar verdik ama önce ben hazırlanıcam ondan sonra eşime tese yapılcak olursa devam edicez işte bende burdan bakıyorum ilaç kullanan bi çok arkadaş var ama bizde ameliyat için erkenmi karar verdik diye düşünüyorum ama başka bi seçenek te yok tu ki zaten diye düşünüyorum cnm senin görüşün nedir
Canimm cok gecmis olsunn.allah korumus yaa.Canım başımın gözümün sadakası olsun dedim tabi ki otelin hatası yüksekti tente zaten yukarıdan düştü. ...
Cnm siz testesteron kac suanda baktirdnz mkEğer ilk kez tese olacaksa eşiniz, bir şansınızı deneyin. Bulunabilme ihtimali düşük olduğu için en doğrusu sizinde tüp bebeğe hazır olmanız. Eğer sonuç olumsuz çıkarsa taburcu edip yollarlar, eğer bulunursa sizinde yumurtalarınızı toplayıp, laboratuvarda işlem görür ve 3-4 gün sonra olumlu ise sizi çağırıp rahime yerleştirilir. Yanlız bu hem maddi hem manevi yıpratıcı olabilir. İsterseniz en azından sizde Celalettin beyden bir randevu almaya çalışın ve görüşün. Daha sonra söylediklerine göre yeniden bir düşünün ameliyat işini. Çünki her tesede bir parça gittiği için gerek cinsellik gerek, üretimi olumsuz etkiliyor.
Çok teşekkür ederim bilgilendirme için. Ben de şimdi çok fazla araştırıyorum. Sizin yazdıklarınız gibi bir çok şey okudum. Ayrıca genelde karşılaştığım keçiboynuzu, incir vs. gibi besinlerin de iyi geldiği yazıyor. Yeni yeni onlardan da almaya başladım. Fakat bilimsel olarak çok makale okudum. Hatta Amerikadan bir doktoru aradım. Kesin bir sebep vermemekle beraber %37 şansımızın olduğunu söylüyor. Bizim hatamız paniğe kapılıp çok acele ettik belki de doğrusu buydu bilemiyorum. Umarım spermlere kaliteli spermlere ulaşır ve sağlıklı bir bebeğiniz olur. Güzel haberlerinizi bizimle de paylaşırsanız çok sevinirim.Geçmiş olsun, Tentenin düşmesi sizin hatanız değilse, otel ücretini yarı yarıya düşürseydiniz bari .
Sağolasın canım yarın geliyor musunCanimm cok gecmis olsunn.allah korumus yaa.
Sağolasın canım yarın geliyor musun
Canım haklısın yol uzak biz gideceğiz kismetsegelmeyi isterdim cnm ama gelemiyorum. Sizler den dinliycem insallah
Bu arada forumun yeni hali çok karmaşık geldi alışamadımgelmeyi isterdim cnm ama gelemiyorum. Sizler den dinliycem insallah
mrb cnm bizde mikro tese için hazırlanıyoruz tese yaptırmadan önce sorun belli olmuyo sanırım öylemi ?
Cnm siz testesteron kac suanda baktirdnz mk
Çok teşekkür ederim bilgilendirme için. Ben de şimdi çok fazla araştırıyorum. Sizin yazdıklarınız gibi bir çok şey okudum. Ayrıca genelde karşılaştığım keçiboynuzu, incir vs. gibi besinlerin de iyi geldiği yazıyor. Yeni yeni onlardan da almaya başladım. Fakat bilimsel olarak çok makale okudum. Hatta Amerikadan bir doktoru aradım. Kesin bir sebep vermemekle beraber %37 şansımızın olduğunu söylüyor. Bizim hatamız paniğe kapılıp çok acele ettik belki de doğrusu buydu bilemiyorum. Umarım spermlere kaliteli spermlere ulaşır ve sağlıklı bir bebeğiniz olur. Güzel haberlerinizi bizimle de paylaşırsanız çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?