Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Merhabalar, ben de buraya yeni üye oldum. İlk olarak yazınızı okudum ve teşekkür ederim kendi adıma umut vadedici. Bizde de aynı sorun var. Sertoli cell yani öncü hücreler bile yok denildi mikrotese sonrası. Celalettin Bey'i öneriyor musunuz? Bir çok kişiden duydum. Nasıl iletişime geçebilirim?

cnm ÇOK TESŞEKKÜR EDERİM verdiğin bilğiler için sperm çıkışımızın olmaması hormon bozukluğundan kaynaklanıyomus genetik değilmiş ama bazı hormonların ilaçlada tedavisi yokmuş bunu bize söyleyen üçüncü doktor emre beydi cnm bizde başka seçenek yok diye ameliyata karar verdik ama önce ben hazırlanıcam ondan sonra eşime tese yapılcak olursa devam edicez işte bende burdan bakıyorum ilaç kullanan bi çok arkadaş var ama bizde ameliyat için erkenmi karar verdik diye düşünüyorum ama başka bi seçenek te yok tu ki zaten diye düşünüyorum cnm senin görüşün nedir

mrb cnm bizde mikro tese için hazırlanıyoruz tese yaptırmadan önce sorun belli olmuyo sanırım öylemi ?

hormon bozukluluğun çok kolay tedavisi var
bazı dr lar niye bu kadar acele ediyor anlamıyorum
tese de çıkmazsa hayal kırıklığını saöylemek istemiyorum zaten
çünkü eşim 1 kez biyopsi 1 kez de tese oldu.
ve sonuç hücran.olgunlaşmamışlar vardı
mesela benim eşim hormon tedavisi görüyor.
celalettin peru da
hormon bozukluğun asıl adı HİPOGONADİZM
ve ilaçlarla kesin tedavisi var bunun
bence acele etmeyin derim
önce bu drla iletişime geçin

mrb cnm bizde mikro tese için hazırlanıyoruz tese yaptırmadan önce sorun belli olmuyo sanırım öylemi ?
Evet, Öncelikle kan örneğinden genetik bakılması isteniyor. Eğer genetikte bir sorun yok mikrotese yaptırmak durumunda kalıyorsunuz. Bizde başlangıçta öğrenir öğrenmez çok acele etmiştik. Hemen beni hazırladılar ve mikrotese olduk fakat eşimin hiç spermi yoktu hatta öncü hücre dahi yok dediler. Umutlar yılıldı tabi. Ama araştırmaya başladım. Umut vadedici şeyler çok.

Geçmiş olsun, Tentenin düşmesi sizin hatanız değilse, otel ücretini yarı yarıya düşürseydiniz bari .

Celalettin beyi kesinlikle öneriyorum. Sonuçta yazımda da yazmıştım, imkansız denildi ama değilmiş. Bizzat yaşayarak şahit oldum. İlk başta bende çok sordum, soruşturdum, araştırdım, inanamadım vs. vs. Ayrıca branşı dahiliye, bu yüzdende tereddütlerim oldu ama bizde ve buradaki bir çok arkadaşta imkansızı başardı. İnşallah spermlerede ulaşırız.
1.Eylül 2014 Tarihinden itibaren Dr. Celalettin Peru http://floryacerrahi.com/adresinden iletişim bilgilerini alacağınız klinikte Öğleden sonraları Muayenelerini gerçekleştirecektiremiş ama şuan Vakıfta muayenelerine devam ediyor.
Tel: 0 532 605 11 31 bu numaradan ulaşabilirsiniz.

Canım başımın gözümün sadakası olsun dedim tabi ki otelin hatası yüksekti tente zaten yukarıdan düştü. ...

Eğer ilk kez tese olacaksa eşiniz, bir şansınızı deneyin. Bulunabilme ihtimali düşük olduğu için en doğrusu sizinde tüp bebeğe hazır olmanız. Eğer sonuç olumsuz çıkarsa taburcu edip yollarlar, eğer bulunursa sizinde yumurtalarınızı toplayıp, laboratuvarda işlem görür ve 3-4 gün sonra olumlu ise sizi çağırıp rahime yerleştirilir. Yanlız bu hem maddi hem manevi yıpratıcı olabilir. İsterseniz en azından sizde Celalettin beyden bir randevu almaya çalışın ve görüşün. Daha sonra söylediklerine göre yeniden bir düşünün ameliyat işini. Çünki her tesede bir parça gittiği için gerek cinsellik gerek, üretimi olumsuz etkiliyor.

Cnm siz testesteron kac suanda baktirdnz mk

Çok teşekkür ederim bilgilendirme için. Ben de şimdi çok fazla araştırıyorum. Sizin yazdıklarınız gibi bir çok şey okudum. Ayrıca genelde karşılaştığım keçiboynuzu, incir vs. gibi besinlerin de iyi geldiği yazıyor. Yeni yeni onlardan da almaya başladım. Fakat bilimsel olarak çok makale okudum. Hatta Amerikadan bir doktoru aradım. Kesin bir sebep vermemekle beraber %37 şansımızın olduğunu söylüyor. Bizim hatamız paniğe kapılıp çok acele ettik belki de doğrusu buydu bilemiyorum. Umarım spermlere kaliteli spermlere ulaşır ve sağlıklı bir bebeğiniz olur. Güzel haberlerinizi bizimle de paylaşırsanız çok sevinirim.

16-Haremsu -----------------16/08/2014----------Cumartesi

Sıra HAREMSU kardeşimizde
Bu kardeşimizin niyeti eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkması
Veee ikiz ikiz hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarının olması
Herkes 2000 ADET YA BEDİ Okuyor
Okunma süremiz YARIN akşama kadar olacak
Lütfen zamanında ve düzenli olarak okuyalım
Haydi pamuk eller zikirmatiklere
Rabbim kabül ve makbul buyursun inşallah

Not:Kumbaramızda fazladan YA BEDİ miz var
Okuyamayan yetiştiremeyen arkadaşlarımıza verebilirim
Yeterki aksaklık olmasın

Tese yaptırmadan önce sorunlar belli oluyor. Detaylı spermiogram, Testis doppler usg, Karyaotip analiz ve y kromozom delasyon aranması, İnhibin b düzeyi, FSH - LH - PRL - TESTESTERON vs.tahlilerine bakılıyor. Sadece tesede sperm var mı diye bakılıyor. Sperm testinde spermotosit ve spermatit bulunmazsa eğer bence hiç teseye bile gerek yok aslında. milyonda 1 sperm bulma şansı oluyor çünki.

Cnm siz testesteron kac suanda baktirdnz mk

Zaten baktırmıştık 2.92 normal değerler içine girdi. Fsh ve lh çok düşük çıktı ama doktor bu değerler için tam istediğim gibi, Testesteronu yükselmek gerek demiş. Şaşırdım !!! Eşim doktora gitti bu arada. İğneler ve bitkisel ilaçlara devam. Şimdilik herşey güzelmiş :)

Rica ederim.Aminnn. hepimiz bu duyguyu yaşarız umarım :) Sizinde tesede hücre çıkmamış. Bizim durumumuzdakiler için keçi boynuzu vs. bir işe yaradığını çok fazla düşünmüyorum. Sperm sayısını kalitesi vs. arttırdığı kesin ama çok bir ilerleme sağlamaz.

Bende çok aceleci bilip bilmeden bir çok şeye atladığımızı düşünüyorum. Şimdiki aklım olsa sperm testinde spermatit olmadan mikro tese yaptırmazdım ama yaşarak öğreniyor insan bir şeyleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…