Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim esimde varikosel vardi ameliyat oldu degerleri hic yukselmedi hatta bu son testte iyice dibe vurdu doktor varikoselin tekrarladigini soyledi. Bu sekilde tüp bebekte sansimiz olmadigini mikro teseni de ise yaramayacagini soyledi doktor yeni bir varikosel ameliyatı sonrasi duzelme olursa sansiniz olur yoksa yok diyor. Ama biz bir iki yere daha sorucaz bakalim ameliyat sart derlerse el mahkum ameliyat olacak. Bir tane bile kaliteli canli sperm ciksa sans var demektir. Sende umudunu kaybetme iyi arastir.

Ayy sevindim normal degerlere ciktigna :) bnde cok merak ediyorum hucre olusmaya baslamis mi diye .. 2. Bitkisellere basladik insallah iyi olur cnm.

Ayy sevindim normal degerlere ciktigna :) bnde cok merak ediyorum hucre olusmaya baslamis mi diye .. 2. Bitkisellere basladik insallah iyi olur cnm.

Sanırım yanlış anladın :) Normal değerlere girdi testesteron ama yinede düşük demiş. yükseltilmeye çalışılacak. Fsh ve Lh ise düşük çıkmıştı. Düşük olması, yüksek olması kadar olumsuz olsa da Doktor istediğim gibi demiş. Yani Fsh ve Lh istediği değerler buymuş, Testesteronuda yükseltip istediği duruma getirmeye çalışıcaz ama sonuçta sıfır hücreden, spermatite 3 ayda gelmemiz ise çok iyiymiş. Sizdede ilerleme vardir bence.

Fsh 16.40------ Lh 5.98------ Testesteron 2.52

şuan;

Fsh 0.837------ Lh 0.226----- Testesteron 2.92

Arkadaşlar bugün anaannemin annesi büyük annemi kaybettik kendisi 80 yaşındaydı eğer benim çocuğumu görseydi torununun torununu görmüş olacaktı ,her gittiğimde sorardı bilirsiniz eğer kişi torununu torununu görürse cennetlik olur diye bir inanış vardır oda öyle düşünürdü ama görmek nasib olmadı çok üzgünüm ona bu duyguyu yaşatamadığım için,bugün beni gören herkes bunu tekrarladı kahroldum hasta yatağında bile söylemiş,Sizlerden ricam birer fatiha okurmusunz büyükannaem için.

Peki spermatit çıkması için size nasıl bir uygulama yapılıyor veya yapıldı. Yani nasıl bir prosedür izliyorsunuz şimdi?

Peki spermatit çıkması için size nasıl bir uygulama yapılıyor veya yapıldı. Yani nasıl bir prosedür izliyorsunuz şimdi?

Biz 3 ay önce başladık. haftanın 3 günü prengly 5000 iğne ve doktor beyin yönlendirdiği Ersel beyden aldığımız bitkisel kapsül, artı şurupla devam ettik. Hatta eşime iğne yapmaya başladım : ) Asıl etkili olan iğneler, yanındakilerde destek amaçlı. Çok çok zordu bizim için, azo nedeni çift taraflı geç indiriliş testis soruydu. vücut bu görevi bilmediği için ve testislerin normal insanlara göre yukarıda olması bizim için dezavantajdı. Çünki oluşabilecek hücreler bile olsa, canlı kalmayıp sıcaktan ölme ihtimalide vardı.

ilk olarak hedefimiz germ hücrelerinin oluşumunu sağlayabilmekti. Daha sonra adım adım ilerleyecektik, bir olumsuzluk olmazsa tabi. Burada bir sürü arkadaş var, benim gibi... Nedenler, rahatsızlıklar farklı olsa da hiç hücre yokken sperm oluşumunu tamamlamış arkadaşlarda var. Bana da onlar umut oldu. 3 ay sonra yani geçen hafta sonu tahlil sonuçlarımızı aldık. mikroskop ile takip ediyorduk, nasıl evrim değiştirdiklerini görmek için. spermotasitleri gördük ama tabi biz amatör olduğumuz için kendimiz bu şekilde yorumluyorduk ama değişen birşeylerin olduğu bariz belliydi. Neticede doğruymuş, Hatta %3 spermatitlerde varmış. Bu bizim için süpriz oldu. Aynı tedavi ile bölünmeler hızlıca gerçekleşmiş. Şimdi yine iğnelerle bir 3 ay daha devam edicez. Ersel beyde bitkisel ilaçları hazırlayıp yollayacak. Bu zaman içerisinde de hücre sayılarını ve spermatit sayılarını yükseltmek olacak. Belki % yi artırabilir, belki sperm oluşumuna geçebilir, belkide gerileyebilir. Bunu bir 3 ay sonra anlatırım

Başınız sağolsun.Üzülmeyin Torunlarını görmüş, ne güzel. mekanıda gerçekten iyi bir insan olmayı başarabildiyse zaten cennettir.

anladım cnm o doktor nerde acaba eşime desem gitmez büyük ihtimalle oda aynısını söyiicek diye :)

ALLAH yardımcımız olsun cnm ya inş iyi sonuçlar alırız

anladım cnm o doktor nerde acaba eşime desem gitmez büyük ihtimalle oda aynısını söyiicek diye :)

Şuan zeytinburnun'da vakıfta bakıyor, hastaneden ayrıldı. Hayrına muayene ediyor diyebiliriz. 1.Eylül 2014 Tarihinden itibaren http://floryacerrahi.com/adresinden iletişim bilgilerini alacağız klinikte Öğleden sonraları Muayenelerini gerçekleştirecekmiş. Bende ilk başta sizin gibi düşünüyordum ama yavaş yavaş buradaki bazı yazıları eşime mail olarak attım. Anlatsam çok dikkate almayabilir, Gözü ile görsün okusun diye daha sonra kendiside araştırmış. Bir gidip görüşelim diye gittik ve tedaviye başladık.

Merhaba tulaycim nasilsin hersey yolundadir insallah ben de iyiyim sukur ben 1 tane okurum insallah canim Allaha emanet olun.

Merhaba canım, bizim de geç indirilmiş testis. Sizin kaç yaşında olmuş ameliyatı? m.tese olmuştunuz dimi?Kİme oldunuz yüzde kaç şans vermişlerdi?

Merhaba canım, bizim de geç indirilmiş testis. Sizin kaç yaşında olmuş ameliyatı? m.tese olmuştunuz dimi?Kİme oldunuz yüzde kaç şans vermişlerdi?

9-10 yaşında fıtık ameliyatı ile birlikte olmuş ama başarısız geçmiş yani indirememişler. Memorial'da 30 yaşında indirildi. Micro tesede memorial'da yapıldı. yüzde %10 -%15 şans verildi. (yanlış hatırlamıyorsam) şuan ki kendi bilgi ve tecrübelerime göre yorum yapabilseydim eğer o zamanlar, %1 şansımız olduğunu bilirdim ve o kadar yıkılmazdım :) ama şimdi bu günümüze şükürler olsun.

SAğol canm cevapladığın için.Bizim de yüksek skoral pozisyonda demiş. Ama indirilmemiş olsa elle muayenede ele gelmezdi di mi? Eşime çok soramıyorum üzelecek diye.. Akşam yeni doğum yapan iş arkadaşına uğramış hastaneye. Gördüğüm en güzel bebkti dedi. Nasıl içim gittti anlatamam .Hiçbirşey eskisi gibi değil. Kusura bakma canm çok canm sıkkın.Seni de üzdüysem özür. Bazen başka çeylerle ilgilenip unutmaya çalışıyorum.Bazen de böyle tokat gibi çarpıyor ben de kendimi foruma atıyorum

Neler yaşadığınızı çok iyi anlıyorum. Bizde 5 yılı geçkin bir süredir aynı şeyleri yaşıyoruz ama üzülmeyin. Bakın bizim şuanki geldiğimiz duruma. Hala inanamıyorum. Hep yazdım yazıcam da, bu kadar ilerlememiz bile mucize. inşallah devamıda olur.

Elle muayenede eğer kasıkta ise belli olur. Biraz arayıp bulmak için uğraşsada doktor, bulma olasılığı yüksek. Benim eşimin kasıklarındaydı ve doktor elle muayenede canını çok acıtsada bulmuştu. Eşinize açık açık sorun ve tam olarak öğrenin. Eğer indirilmemiş ise kendi sağlığı açısındanda riskli.

hayirlisi olsun cnm hakkimizda ben de
elimden geleni yapicam artik ALLAHIN izniyle

Ne kadar güzel Allahım en kısa sürede uğraşlarınızın sonucunu verir inşallahhhhhh.. Daha yeni öğrendik ve tedavi olcak durumda da değiliz başka sorunlar da var o yüzden çok soramıyorum
Ama ameliyat olman lazm indirmemiz lazım dese söylerdi zaten. Demek ki dememiş doktor.
Ağrısı vardı o yüzden gitmişti.
Bir de çok terliyor . Acaba varikosel olabilir mi. İşte böyle kendi kendime teşhis koyuyorum..
Bu ağır yükü çeken herkes en kısa zamanda kurtulur inşallahhhhhhhhhh

cnm biz esimin sonuclarini 3 doktora gosterdik ucude aynisini soyledi en son butun hormonlarin tedavisi varmi peki varsa bu doktorlar niye ameliyati oneriyo ben anlamadim dogrusu acikcasi ameliyatdan bende cok korkuyorum ama baska sansimiz yok diye bi an once olsun dedik vakit kaybetmiyelim ama aslinda ben kotu sonucada hazir degilim bu doktordan telefonla bilgi alma sansim varmi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…