Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
sevgili arkadaşlarım bugün konferans güzeldi benim ilginç bulduğum bilgiler yumurta yemek lokösitleri artırıyormuş muzu dikkatli tüketmeliyiz yerli muz ve zamanında yenmeli çünkü doğumkontrol hapı veriliyormuş ve yeni bir protein sıvısı bulmuş inşallah iğne kullananlar yakın bir zamanda kurtulacak

kızlar merhaba uzun bi ara verdim bebeğimi kaybettiğimden beri canım hiç bişey yapmak istemiyorum ileriyi düşünmek bile gelmiyor içimden bizde azo spermden şikayetçiydik miktotesede 100 bin bulundu dediler ama bebeğimin kan degerleri çok düşük seretti ve kaybettik size bişey sorcam tesede sperm bulununca bu bahsettiğiniz ilaçlarla falan normal çıkış oluyomu ? yani doğal yoldan hamile kalan varmı... ?

Hazırlanan tabloda normal yolla hamile kalan bir örnek vereyim size.

----gözdemmmmm----
hipofiz bezinde tümör tedaviden önce hiç hücre yokmuş.

3 sene sürdü tedavileri....bir yıl sonra sperm çıkışı oldu...3 aşılama, bir tüp bebek denemeleri oldu....tüpbebek tuttu ama 11. Haftada kaybettiler ....sonra normal yolla geldi mucizeleri...Rabbim bağışlasın,esirgesin bir oğluşu var....... doktorlar onlara asla çocuğunuz olmaz demişler.... ve kendisi burda bizlere celalettin perudan bahseden arkadaşımızdır.

cnm geçmiş olsun arkadaşının annesine evet dert geldimi anlıyoruz hayatın tadını güzelliğini yokken hep başka şeylerle kendimizi üzüyoruz...inşlh ameliyatı olumlu geçer...
ameliyatta sperm çıkmazsa ( inşlh çıkar ) dr.lar başka tedavi önermiyor bi 6 ay veya 1 sene sonra gene ameliyat diyorlar onların pek tedaviyle sperm çıkacağına karşı inançları yok...
cnm geçmiş olsun yaradan korumuş verilmiş sadakan varmış ....
cnm üzülme seni görmesi bile güzel bazıları torunlarını bile göremeden göçüyor bu dünyadan..ben fatiha okudum...
Yeni giriş yaptim ne olmuş boyle siteye
Bu gün buluşma var istb gönlüm orada
Hayirli güzel haberlerinizi bekliyiruzzz.
cnm senin 5 tane yasinin okudundu rabbim kabul etsin..
umarım önemli bi sorunnun çıkmaz inşlh güzel haberler alırsınız celalettin hocaya gittiğinizde de..

dünki toplantı çok güzeldi hem eğlenceli hemde bayağı öğretici oldu benim adıma biz sabah namazında ordaydık kahvaltı yaptık bazı arkadaşlarla tanıştım hepsi birbirnden güzel yürekli insanlar
daha sonra boğaz turu yıp ardından toplantıya geçildi ben topikten bi kaç arkadaşla tanıştım diğerlerini bulamadım bi kaç kişiye sordum topikten misin diye ama değilmiş olsun kısmetse bi daha olursa o zaman tanışırız..
güzel ve umut dolu hikayelerle son buldu toplantı inşlh bundan sonra daha da çok güzel hikaye ve güzel günler görürüz..

Konferansa giden arkadaslar biraz daha detay verebilir mi menengic tohumundan yapilan kahveyimi onerdi ersel bey yine.. birde igneye karsilik geleck ilacida merak ettim dogrusu ayni etkiyi sagliycakmi acaba :) birde igneyi biz bazen aksam vurduruyorz bisey olur mu

Cnm yumurta hic mi tuketilmiycek sonucta proteinede ihtiyac var beslenme konusunda baska ne dendi et mesela

Başınız sağolsun.Üzülmeyin Torunlarını görmüş, ne güzel. mekanıda gerçekten iyi bir insan olmayı başarabildiyse zaten cennettir.
sağolun Allah razı olsun.Öyle tabi torunlarını gördü torunlarının çocuklarını gördü ama yinede insana dert oluyor,çok arzuluyordu çocuğumu görmeyi ama nasib olmadı,mekanı cennet olsun inşallah

Cemremm canım çok sağol.Evet öyle tabi ALLah herkese onun gibi ölüm nasib etsin son anına kadar aklı başında yatalak olmadan tertemiz bir şekilde,namaz kılarak vefat etti.Dün içinde çok teşekkür ederiz canım ALLAH binkere razı olsun çoook makbule geçti.

Slm arkadaslar nasilsiniz ben hastanede yatiyorum benim kizlar aceleci davraniyo hastanede yatiyorum sancilar basladi ve rahim incelmis durdurmaya calisiyorlar daha 6,5 aylik hamileyim ve bebeklerim cok kucuk doguma kadar hastanede yaticam 7 ayi doldururuz insallah dualarinizda bizi de unutmayin Allaha emanet olun

Canimm allah yardmcnz olsunnn insallah saglikli bi sekilde bebeklerini kucagina alirsinn dualarim sizinle rabbim size bagislasin

Cnm ya allahim saglikli vaktine kadar gobisinde durmayi nasip etsin..dualarimda olucaksin minik kizlar anneyi korkuttu ama o kadar ins gununde saglikla gelecekler kucagina..
Amin cnm .ne demek lafi olmaz

slm cemrem bizde oradaydık boğaz turu ve toplantıya katıldık ben mavimenekşe arkadaşla tanıştım onunla beraberdik ama kimler kadınlar kulubunden di bilemedik inş başka sefere tanişırız

slm cemrem bizde oradaydık boğaz turu ve toplantıya katıldık ben mavimenekşe arkadaşla tanıştım onunla beraberdik ama kimler kadınlar kulubunden di bilemedik inş başka sefere tanişırız
cnm neden sormadın ben gözüme gelene sordum ama olsun kısmet böyleymiş..evet bi daha olursa o zaman tanışırız.

merhaba arkadaşlar,

ben çok sık bir şekilde sayfaya giremiyorum ama söle bir özetgeçeyim. emre bakırcıoğlunda amaliyat olduk sperm bulunamadı ankaraya kaan Aydos a gittik iğne verdi ve iğneleri yaklaşık 3 ay boyunca vurulduk fakat eşimin göğüslerinde kitle oluştu iğneleri bırakmamızı söyledi kaan hoca iğneleri şuan bıraktık ama itiraf etmeliyim ki bwn bu kaan bey ile süren tedavi sürecinden umutlu değilim haploid denilen hücre bile çıkmadı sizler neler yapıyorsunuz. bana önerebileceğiniz bir şeyler vardır diye tahmin ediyorum.ne yapabilirim aklım durmuş durumda farklı bir doktor farklı bir tedavi süreci var mı İstanbul da yaşıyorum ne olur beni yönlendirin şimdiden hepinize teşekkür ederim.

Canlar. Selam hepinize. Buluşma güzel geçti ersel bey menengic tohumunu ısrarla vurguladı. Yeni bir ilac gelistirmis bizi ignelerden kurtaracak.... hakkımızda hayırlısı. ...

Guvenimiz sonsuz onlara bu azonun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…