Merhaba canim, menengic tohumunu nasil ve ne icin vurguladı bu konuya yabanci kaldim benCanlar. Selam hepinize. Buluşma güzel geçti ersel bey menengic tohumunu ısrarla vurguladı. Yeni bir ilac gelistirmis bizi ignelerden kurtaracak.... hakkımızda hayırlısı. ...
kızlar merhaba uzun bi ara verdim bebeğimi kaybettiğimden beri canım hiç bişey yapmak istemiyorum ileriyi düşünmek bile gelmiyor içimdenbizde azo spermden şikayetçiydik miktotesede 100 bin bulundu dediler ama bebeğimin kan degerleri çok düşük seretti ve kaybettik size bişey sorcam tesede sperm bulununca bu bahsettiğiniz ilaçlarla falan normal çıkış oluyomu ? yani doğal yoldan hamile kalan varmı... ?
cnm geçmiş olsun arkadaşının annesine evet dert geldimi anlıyoruz hayatın tadını güzelliğini yokken hep başka şeylerle kendimizi üzüyoruz...inşlh ameliyatı olumlu geçer...Merhaba Canlar;
Nasılsınız?
Site değişmiş çok alışamadım anlamadım.
inşh çözeriz zamanla göüzümüz alışır.
hızlıca okudum..
Yeni gelen bir sürü arkadaşım olmuş.
Hepsine acil şifalar dilerim.
Bugün bir haber aldım ve çok üzüldüm.Annem kanser derken ve nerdeyse 1 sene boyunca kah üzülüp kah alışmaya çalşırken
bugün bir arkadaşımın annesinin beynin kiste olduğunu öğrendim.
arkadaşım öğretmen annesi ziyarete gitmişti.
annesi herşeyi unutmaya başlamış.pazara çıkıyormuş elmaya elma yada ekmeğe demeyi unutmuş başka bir rahatsızlığı yok.belirtsi yok.
acaba alzheimer ? derken doktora gidince böyle bir sonuçla karşılaşmışlar...
acil oldukları yerden Ankara sevk edilmiş 3-4 gün içinde acil ameliyata alıncakmış.
Ya ben çok hassasım bu hastalık olaylardan artık içim buruldu.
neleri neleri dert ediyorum kendime dedim.
hayat ne kadar akıp gidiyor.
kimimizin başına ne gelcek belli değil.
ne yaşayacağız?
Hep söylüyorum öncelikle sağlık ve huzur versin Allahım hepinize.....
ameliyatta sperm çıkmazsa ( inşlh çıkar ) dr.lar başka tedavi önermiyor bi 6 ay veya 1 sene sonra gene ameliyat diyorlar onların pek tedaviyle sperm çıkacağına karşı inançları yok...kızlarrr merak ettiğim bazı sorular var kimseyede soramıyorum şimdi mikro tese ameliyatında sonuç alınmayınca doktorlar başka bi tedavi uyguluyolarmı yoksa hayat o sekiidemi devam ediyo yani bizim teseden sonra başka bi sansımız yok mu varsa var yoksa yokmu sperm bulunduktan sonra tedavi nasıl devam ediyo peki bunları aşan varmı aramızda
cnm geçmiş olsun yaradan korumuş verilmiş sadakan varmış ....CANIM TATİLDE OTELİN DEMİR TENTESİ DÜŞTÜ ÜSTEME ÖNCE KAFAMA SONRA BELİME ÇOK SERT DARBE ALDIM ÖLÜMDEN DÖNDÜM RESMEN ŞİMDİ BELİMDE AĞRI KALDI AMA İYİYİM ÇOK ŞÜKÜR TEHLİKELİ BİR ŞEY ÇIKMADI
cnm üzülme seni görmesi bile güzel bazıları torunlarını bile göremeden göçüyor bu dünyadan..ben fatiha okudum...Arkadaşlar bugün anaannemin annesi büyük annemi kaybettik kendisi 80 yaşındaydı eğer benim çocuğumu görseydi torununun torununu görmüş olacaktı ,her gittiğimde sorardı bilirsiniz eğer kişi torununu torununu görürse cennetlik olur diye bir inanış vardır oda öyle düşünürdü ama görmek nasib olmadı çok üzgünüm ona bu duyguyu yaşatamadığım için,bugün beni gören herkes bunu tekrarladı kahroldum hasta yatağında bile söylemiş,Sizlerden ricam birer fatiha okurmusunz büyükannaem için.
cnm senin 5 tane yasinin okudundu rabbim kabul etsin..Yeni giriş yaptim ne olmuş boyle siteye
Bu gün buluşma var istb gönlüm orada
Hayirli güzel haberlerinizi bekliyiruzzz.
umarım önemli bi sorunnun çıkmaz inşlh güzel haberler alırsınız celalettin hocaya gittiğinizde de..merhaba kızlar
uzun süredir yazmıyordum
iki haftadır doktorlarla uğraşıyorum baş ağrısı şikayeti le nöroloğa gittim
karaciğer değerlerim çok yüksek çıkınca ultrasondu mrdı sonra göz doktoru bugün tekrar kan verdim bakalım durum nasıl olacak göreceğiz
hafta sonu İstanbul'a gideceğiz bir aksilik olmazsa Celalettin hoca ile tanışmak istiyorum
Cnm yumurta hic mi tuketilmiycek sonucta proteinede ihtiyac var beslenme konusunda baska ne dendi et meselasevgili arkadaşlarım bugün konferans güzeldi benim ilginç bulduğum bilgiler yumurta yemek lokösitleri artırıyormuş muzu dikkatli tüketmeliyiz yerli muz ve zamanında yenmeli çünkü doğumkontrol hapı veriliyormuş ve yeni bir protein sıvısı bulmuş inşallah iğne kullananlar yakın bir zamanda kurtulacak
sağolun Allah razı olsun.Öyle tabi torunlarını gördü torunlarının çocuklarını gördü ama yinede insana dert oluyor,çok arzuluyordu çocuğumu görmeyi ama nasib olmadı,mekanı cennet olsun inşallahBaşınız sağolsun.Üzülmeyin Torunlarını görmüş, ne güzel. mekanıda gerçekten iyi bir insan olmayı başarabildiyse zaten cennettir.
Cemremm canım çok sağol.Evet öyle tabi ALLah herkese onun gibi ölüm nasib etsin son anına kadar aklı başında yatalak olmadan tertemiz bir şekilde,namaz kılarak vefat etti.Dün içinde çok teşekkür ederiz canım ALLAH binkere razı olsun çoook makbule geçti.cnm geçmiş olsun arkadaşının annesine evet dert geldimi anlıyoruz hayatın tadını güzelliğini yokken hep başka şeylerle kendimizi üzüyoruz...inşlh ameliyatı olumlu geçer...
ameliyatta sperm çıkmazsa ( inşlh çıkar ) dr.lar başka tedavi önermiyor bi 6 ay veya 1 sene sonra gene ameliyat diyorlar onların pek tedaviyle sperm çıkacağına karşı inançları yok...
cnm geçmiş olsun yaradan korumuş verilmiş sadakan varmış ....
cnm üzülme seni görmesi bile güzel bazıları torunlarını bile göremeden göçüyor bu dünyadan..ben fatiha okudum...
cnm senin 5 tane yasinin okudundu rabbim kabul etsin..
umarım önemli bi sorunnun çıkmaz inşlh güzel haberler alırsınız celalettin hocaya gittiğinizde de..
Canimm allah yardmcnz olsunnn insallah saglikli bi sekilde bebeklerini kucagina alirsinn dualarim sizinle rabbim size bagislasinSlm arkadaslar nasilsiniz ben hastanede yatiyorum benim kizlar aceleci davraniyo hastanede yatiyorum sancilar basladi ve rahim incelmis durdurmaya calisiyorlar daha 6,5 aylik hamileyim ve bebeklerim cok kucuk doguma kadar hastanede yaticam 7 ayi doldururuz insallah dualarinizda bizi de unutmayin Allaha emanet olun
Cnm ya allahim saglikli vaktine kadar gobisinde durmayi nasip etsin..dualarimda olucaksin minik kizlar anneyi korkuttu ama o kadar ins gununde saglikla gelecekler kucagina..Slm arkadaslar nasilsiniz ben hastanede yatiyorum benim kizlar aceleci davraniyo hastanede yatiyorum sancilar basladi ve rahim incelmis durdurmaya calisiyorlar daha 6,5 aylik hamileyim ve bebeklerim cok kucuk doguma kadar hastanede yaticam 7 ayi doldururuz insallah dualarinizda bizi de unutmayin Allaha emanet olun
Amin cnm .ne demek lafi olmazCemremm canım çok sağol.Evet öyle tabi ALLah herkese onun gibi ölüm nasib etsin son anına kadar aklı başında yatalak olmadan tertemiz bir şekilde,namaz kılarak vefat etti.Dün içinde çok teşekkür ederiz canım ALLAH binkere razı olsun çoook makbule geçti.
slm cemrem bizde oradaydık boğaz turu ve toplantıya katıldık ben mavimenekşe arkadaşla tanıştım onunla beraberdik ama kimler kadınlar kulubunden di bilemedik inş başka sefere tanişırızdünki toplantı çok güzeldi hem eğlenceli hemde bayağı öğretici oldu benim adıma biz sabah namazında ordaydık kahvaltı yaptık bazı arkadaşlarla tanıştım hepsi birbirnden güzel yürekli insanlar
daha sonra boğaz turu yıp ardından toplantıya geçildi ben topikten bi kaç arkadaşla tanıştım diğerlerini bulamadım bi kaç kişiye sordum topikten misin diye ama değilmiş olsun kısmetse bi daha olursa o zaman tanışırız..
güzel ve umut dolu hikayelerle son buldu toplantı inşlh bundan sonra daha da çok güzel hikaye ve güzel günler görürüz..
cnm neden sormadın ben gözüme gelene sordum ama olsun kısmet böyleymiş..evet bi daha olursa o zaman tanışırız.slm cemrem bizde oradaydık boğaz turu ve toplantıya katıldık ben mavimenekşe arkadaşla tanıştım onunla beraberdik ama kimler kadınlar kulubunden di bilemedik inş başka sefere tanişırız
Yeni ilaclardan mi bahsediyorsun cnm onlarsa fiyatini bilmiyoruz.ersel hocanın bu hafta göndereceği ilaçların fiyatı nedir bilen var mı
Canlar. Selam hepinize. Buluşma güzel geçti ersel bey menengic tohumunu ısrarla vurguladı. Yeni bir ilac gelistirmis bizi ignelerden kurtaracak.... hakkımızda hayırlısı. ...
Slm arkadaslar nasilsiniz ben hastanede yatiyorum benim kizlar aceleci davraniyo hastanede yatiyorum sancilar basladi ve rahim incelmis durdurmaya calisiyorlar daha 6,5 aylik hamileyim ve bebeklerim cok kucuk doguma kadar hastanede yaticam 7 ayi doldururuz insallah dualarinizda bizi de unutmayin Allaha emanet olun
Slm arkadaslar nasilsiniz ben hastanede yatiyorum benim kizlar aceleci davraniyo hastanede yatiyorum sancilar basladi ve rahim incelmis durdurmaya calisiyorlar daha 6,5 aylik hamileyim ve bebeklerim cok kucuk doguma kadar hastanede yaticam 7 ayi doldururuz insallah dualarinizda bizi de unutmayin Allaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?