Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
olsun kısmet gene görüşürüz inşlh
aaa niye sevimsiz şeyler yaşadın olsun boşver bende sayes, pıtırcık,doğadandeva, defneva,ese44,gözdemm,balım tanıştım hepsi birbirinden değerli insanlar
canım topikten olmayanlar burası gereksiz saçma gibi yorumlar yaptı hoş eminim takip ediyorlardır
bir sonraki buluşmaya inşallah.....

canım topikten olmayanlar burası gereksiz saçma gibi yorumlar yaptı hoş eminim takip ediyorlardır
bir sonraki buluşmaya inşallah.....
aa neresi saçmaymış bakim burda boşverrr tabiki bende topikten olmayan kişilerle tanıştım ziyaretçi olarak ara sıra gelip bakıyorlarmış bazıları sen öbürlerini boşver
inşlh o zaman bol bol kaynaşırız

Merhaba kızlarr... Tatildeydimmm yeni geldimm.. Bayağıdır giremiyorummm.. Sizleri çook özledimmm
Ne var ne yok okuyamadım.. Geçmiş sayfaları bir okuyayımmm ben hemencikk..

Merhaba kızlarr... Tatildeydimmm yeni geldimm.. Bayağıdır giremiyorummm.. Sizleri çook özledimmm
Ne var ne yok okuyamadım.. Geçmiş sayfaları bir okuyayımmm ben hemencikk..
hoşgeldin şeker ohh iyi gelmiştir tatil darısı başıma
geçmiş sayfalarda pek bişey yok topik yenilendi gelenler azaldı kimse kim var kim yok göremediği için giriyor bakıp çıkıyor ..nasıl geçti umarım eğlenmişsindir..

Kim vefat etti canım.. Mekanı cennet olsun inşallah.. Bebeğin için çok üzülüyorum inanki.. Seni çok iyi anlıyorum rabbim sabır versin inşallah.

Canım benimm dualarımız seninle.. Allahım yardımcın olsunn.. Erken doğum olursa da korkma.. Bende 7 buçuk aylık premature bebeğim.. Çok şükür ne eksiğim ne fazlam var.. İnşallah erken gelmezler temennimiz o yönde ama kendini bu şekilde strese sokma olur mu.. Dua edeceğimmmmm bebeklerin için

Allah yardımcınız olsun tatlım.. Tedaviniz hayırlı olsun inşallah..

Evett kuzuummm çook iyi geldi vallaahi.. Çok bunalmıştırmmm..Topik çok kötü olmuşş.. İnşallah alışırız.. Belki kötü değildir farklı geldiği için köt geliyor olabilir ama yıllardır aynıydı ekleme bile olmadı doğru düzgün.. Şimdi böyle birden değişince çok fena olduuu hepimiz için...

Bu arada buluşma olmuşş.. Güzel geçmiş.. Gördüm yorumlarınızı.. Bilmem gerekenlerr menengic tohumu, yumurta, et vs.. sanırım.. Ekstra birşey var mı tatlım??

Serapcım,

Başına tente düşmüş tatlımmm çok geçmiş olsunn.. İnşallah ciddi birşeyin yoktur.. Bu kadarla atlatmış ol inşallah..

Allah razı olsun canım,annemin anaannesi vefat etti,eğer benim çocuğumu görseydi torununun torununu görmüş olacaktı ama nasib olmadı malesef

Arkadaşlar Arif beyin yaptırdığı testlerde çıkan mikron boyutunun küçülmesi gerekiyormuş 3-5 mikron olunca sperm heran çıkabilirmiş.Ersel bey menengiç çayını mutlaka tüketin ,Yumurtayı poğaçaların çorbaların içinde yiyebilrsiniz ancak direkt olarak yemeyin ,Önceden et yenilmesi zaralıydı ancak yeni ilacını kullandıktan sonra istediğiniz kadar et yiyebilrisiniz dedi.Buarada erken yumurta yetmezliği tedavilerindede oldukça başarı sağlamaya başlamış doktorlarımız,bu konuyla ilgilide görüşebilirsiniz.

Balim basin sağolsun.mekanicennet olsun inşallah

Serap geçmiş olsun.verilmiş sadakan varmis canim

Cemrem çok sağol yasinler için agzina yüreğine saglik.

Faceyteki paylasimda muzdan bahsedilmiş muz tuketilirken yerli muz yenilebilir yaxilmis.

Bize kismet olmadi gitmek ama her an yayinlar yapildi birdahikine kismet diyelim hoca ver ersel bey bu azoyu bitirecekler allahin izniyle gidemesekte gönlümüz sizlerle canlarim

19- Tlnszn--------------------19/08/2014 ---------- Salı

Sıra TLNSZN kardeşimizde
Bu kardeşimizin niyeti eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkması
Veee ikiz ikiz hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarının olması
Herkes 2000 ADET YA BEDİ Okuyor
Okunma süremiz YARIN akşama kadar olacak
Lütfen zamanında ve düzenli olarak okuyalım
Haydi pamuk eller zikirmatiklere
Rabbim kabül ve makbul buyursun inşallah

Not:Kumbaramızda fazladan YA BEDİ miz var
Okuyamayan yetiştiremeyen arkadaşlarımıza verebilirim
Yeterki aksaklık olmasın

ALLLAH razı olsun canım,amin inşallah.

Arkadaşlar turuncu renkli meyve sebzeler yenilmeliymiş,muz normalde faydalı ama malesef muzun daha fazla dayanması için içine doğum kontrol hapı konuluyormuş buda kısırlığa yol açıyormuş oyüzden hoca yerli muzu tercih edin dedi.

merhaba arkadaşım şu anki sonucunuz nedir?

merhaba kızlar
ben halen İstanbul'dayım geziyorum
toplantı çok verimliydi
son spermiyogram sonucumuz
Sperm Sayımı : - /cc

Round Cell Sayımı : 1 600 000 /cc

Round Cell Ayrımı( Peroksidaz Boyama)

Lökosit Sayımı : 528 000 /cc Lökosit Oranı : % 33

İmmatür Germ Hücre Sayımı : 1 072 000/cc İmmatür Germ Hücre Oranı : % 67

( % 42 spermatid ( 8-10 , 10-12 M) , % 58 spermatosid)

İmmatür Germ Hücrelerinin Total Germ Hücrelerine Oranı : % 100

çarşamba günü bize ersel bey yeni ilaçlar gönderecek

Kizlar merhaba
Tulaycim merhaba giremiyorum netim yok..
Ben eda09 arkadsmza kadar dualri okudum
Kizkardesim de herseyguzel olack haremsuya kadr okudu.

Iyi geceler herkese

kızlar bende oradaydım niye tanışamadık
evet tanışamadık benim gözlerim aradı sizleride göremedim hani kimse de gelip sormadı bende bazı kişilere sordum onlar değillerdi.. kısmet olursa nasılsa tanışırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…