canım topikten olmayanlar burası gereksiz saçma gibi yorumlar yaptı hoş eminim takip ediyorlardırolsun kısmet gene görüşürüz inşlh
aaa niye sevimsiz şeyler yaşadın olsun boşver bende sayes, pıtırcık,doğadandeva, defneva,ese44,gözdemm,balım tanıştım hepsi birbirinden değerli insanlar
aa neresi saçmaymış bakim burda boşverrr tabiki bende topikten olmayan kişilerle tanıştım ziyaretçi olarak ara sıra gelip bakıyorlarmış bazıları sen öbürlerini boşvercanım topikten olmayanlar burası gereksiz saçma gibi yorumlar yaptı hoş eminim takip ediyorlardır
bir sonraki buluşmaya inşallah.....
hoşgeldin şeker ohh iyi gelmiştir tatil darısı başımaMerhaba kızlarr... Tatildeydimmm yeni geldimm.. Bayağıdır giremiyorummm.. Sizleri çook özledimmm
Ne var ne yok okuyamadım.. Geçmiş sayfaları bir okuyayımmm ben hemencikk..
sağolun Allah razı olsun.Öyle tabi torunlarını gördü torunlarının çocuklarını gördü ama yinede insana dert oluyor,çok arzuluyordu çocuğumu görmeyi ama nasib olmadı,mekanı cennet olsun inşallah
Slm arkadaslar nasilsiniz ben hastanede yatiyorum benim kizlar aceleci davraniyo hastanede yatiyorum sancilar basladi ve rahim incelmis durdurmaya calisiyorlar daha 6,5 aylik hamileyim ve bebeklerim cok kucuk doguma kadar hastanede yaticam 7 ayi doldururuz insallah dualarinizda bizi de unutmayin Allaha emanet olun
Meraba arkadaşlar biz allahım izin verirse bu ayın 30 da İstanbul a gidicez Celalettin hocaya ve Emre beye gittimişken eşim ikisinide görüneyim diyo hangisi daha mantıklı gelirse ona devam edicez. Rabbim bize doğru yolu göstersin. Celalettin hocaya nasıl ulaşıcaz, her hastasına sizilerinde bahsettiği gibi detaylı sperm testi yapıyormu birde muane ücreti ne kadar. Bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim .
hoşgeldin şeker ohh iyi gelmiştir tatil darısı başıma
geçmiş sayfalarda pek bişey yok topik yenilendi gelenler azaldı kimse kim var kim yok göremediği için giriyor bakıp çıkıyor ..nasıl geçti umarım eğlenmişsindir..
Allah razı olsun canım,annemin anaannesi vefat etti,eğer benim çocuğumu görseydi torununun torununu görmüş olacaktı ama nasib olmadı malesefKim vefat etti canım.. Mekanı cennet olsun inşallah.. Bebeğin için çok üzülüyorum inanki.. Seni çok iyi anlıyorum rabbim sabır versin inşallah.
Canım benimm dualarımız seninle.. Allahım yardımcın olsunn.. Erken doğum olursa da korkma.. Bende 7 buçuk aylık premature bebeğim.. Çok şükür ne eksiğim ne fazlam var.. İnşallah erken gelmezler temennimiz o yönde ama kendini bu şekilde strese sokma olur mu.. Dua edeceğimmmmm bebeklerin için
Allah yardımcınız olsun tatlım.. Tedaviniz hayırlı olsun inşallah..
Evett kuzuummm çook iyi geldi vallaahi.. Çok bunalmıştırmmm..Topik çok kötü olmuşş.. İnşallah alışırız.. Belki kötü değildir farklı geldiği için köt geliyor olabilir ama yıllardır aynıydı ekleme bile olmadı doğru düzgün.. Şimdi böyle birden değişince çok fena olduuu hepimiz için...
Bu arada buluşma olmuşş.. Güzel geçmiş.. Gördüm yorumlarınızı.. Bilmem gerekenlerr menengic tohumu, yumurta, et vs.. sanırım.. Ekstra birşey var mı tatlım??
ALLLAH razı olsun canım,amin inşallah.Balim basin sağolsun.mekanicennet olsun inşallah
Serap geçmiş olsun.verilmiş sadakan varmis canim
Cemrem çok sağol yasinler için agzina yüreğine saglik.
Faceyteki paylasimda muzdan bahsedilmiş muz tuketilirken yerli muz yenilebilir yaxilmis.
Bize kismet olmadi gitmek ama her an yayinlar yapildi birdahikine kismet diyelim hoca ver ersel bey bu azoyu bitirecekler allahin izniyle gidemesekte gönlümüz sizlerle canlarim
merhaba arkadaşım şu anki sonucunuz nedir?merhabalar bende 10 yıllık evliyim.2 yıl çocuk istemedik daha sonrada istediğim halde olmayınca yaptığımız testler sonucu sorunun azosperm olduğunu öğrendik.2001 ve 2004 yılında tese ameliyatı olduk ve her ikisindede sperm bulunamadı.ortalama 7 senedir bu yolda savaş veriyoruz.inşallah sizler olumlu sonuç alırsınız.
evet tanışamadık benim gözlerim aradı sizleride göremedim hani kimse de gelip sormadı bende bazı kişilere sordum onlar değillerdi.. kısmet olursa nasılsa tanışırız.kızlar bende oradaydım niye tanışamadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?