- 12 Ağustos 2013
- 964
- 696
- 208
Canim ya dua ederim hemen yatsi ezani okunuyor su an rabbim okunan ezanlar hurmetine kizlerinSlm arkadaslar nasilsiniz ben hastakrizlerin iyorum benim kizlar aceleci davraniyo hastanede yatiyorum sancilar basladi ve rahim incelmis durdurmaya calisiyorlar daha 6,5 aylik hamileyim ve bebeklerim cok kucuk doguma kadar hastanede yaticam 7 ayi doldururuz insallah dualarinizda bizi de unutmayin Allaha emanet olun
Canim ya dua ederim hemen yatsi ezani okunuyor su an rabbim okunan ezanlar hurmetine evlatlarin 7 sonrada 9 ayini tamamlasinlar.rabbim saglik ile kucagina almayi nasip etsin.
cnm lökosit fazla ise direk yumurta tüketilmeyecek ama çorbalara konulabilir dediCnm yumurta hic mi tuketilmiycek sonucta proteinede ihtiyac var beslenme konusunda baska ne dendi et mesela
canım daha önce hücre çıkışı ve üretim için faydalı olduğunu söylamişti içsin işte eşin zaten ne verirsek içiyorlarMerhaba canim, menengic tohumunu nasil ve ne icin vurguladı bu konuya yabanci kaldim ben
canım bende seni pıtırcığı ve papatyainciyi tanıdım çok mutlu oldumToplantı çok güzeldi...sizlerle tanışmaktan çok keyif aldım arkadaşlar....
selam cnm hoş geldin nasılsın merak ediyodum seni..nasıl gidiyo..Selam hanımlar, nasılsınızzz... Uzun zamandır gırme sansım olmadı
CNM bende okudum dün yazıcaktım yazamadım17-Herşeygüzelolacak ------17/08/2014 ---------- Pazar
Sıra HERŞEYGÜZELOLACAK kardeşimizde
Bu kardeşimizin niyeti eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkması
Veee ikiz ikiz hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarının olması
Herkes 2000 ADET YA BEDİ Okuyor
Okunma süremiz YARIN akşama kadar olacak
Lütfen zamanında ve düzenli olarak okuyalım
Haydi pamuk eller zikirmatiklere
Rabbim kabül ve makbul buyursun inşallah
Not:Kumbaramızda fazladan YA BEDİ miz var
Okuyamayan yetiştiremeyen arkadaşlarımıza verebilirim
Yeterki aksaklık olmasın
CNM bende okudum dün yazıcaktım yazamadım
benide listeye eklermisincanım biz liste oluşturduk
36 kişiyiz ve her gün 1 arkadaşa 70 000 YA BEDİ okuyoruz
kişibaşına 2000 adet okuyoruz
bu dediğim o oluyor
merhaba cnm nasılsın sen uzun zamandır yoksun anlat bakalım...Selam hanımlar, nasılsınızzz... Uzun zamandır gırme sansım olmadı
tatlış naber güzellik nasıl ne yapıyorselam cnm hoş geldin nasılsın merak ediyodum seni..nasıl gidiyo..
canım seni uzaktan gördüm tanışmış kadar sevindimherkese yeni haftadan yeni umutlardan kocaman bir merhabaaaa
benim bu hafta sonu sınavlarım var yoğun ders çalışmalarım var şu sıralar
inşlh yavaş yavaş güzel haberler aldığımız günlerin içinedeyizdir....
eee gördün neden gelmedin kız bende sizleri aradım orda hepcanım seni uzaktan gördüm tanışmış kadar sevindim
sınavlarında başarılar diliyorum bu sıcakta pek çekilmez allah sabır versinnn
Meraba arkadaşlar biz allahım izin verirse bu ayın 30 da İstanbul a gidicez Celalettin hocaya ve Emre beye gittimişken eşim ikisinide görüneyim diyo hangisi daha mantıklı gelirse ona devam edicez. Rabbim bize doğru yolu göstersin. Celalettin hocaya nasıl ulaşıcaz, her hastasına sizilerinde bahsettiği gibi detaylı sperm testi yapıyormu birde muane ücreti ne kadar. Bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim .
canım yemekten sonraydı acelemiz vardı ve senin başın çok kalabalıktıeee gördün neden gelmedin kız bende sizleri aradım orda hep
olsun kısmet gene görüşürüz inşlhcanım yemekten sonraydı acelemiz vardı ve senin başın çok kalabalıktı
bende hep topikten birilerini aradım ama bazı cevaplar sevimsizdi sonra sormamaya başladım gözdem ve pıtırcıkla tanıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?