Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Canim ya dua ederim hemen yatsi ezani okunuyor su an rabbim okunan ezanlar hurmetine kizlerin

18-Bengusu ----------------- 18/08/2014 ---------- Pazartesi

Sıra BENGUSU kardeşimizde
Bu kardeşimizin niyeti eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkması
Veee ikiz ikiz hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarının olması
Herkes 2000 ADET YA BEDİ Okuyor
Okunma süremiz BUGÜN akşama kadar olacak
Lütfen zamanında ve düzenli olarak okuyalım :KK63:
Haydi pamuk eller zikirmatiklere
Rabbim kabül ve makbul buyursun inşallah

Not:Kumbaramızda fazladan YA BEDİ miz var
Okuyamayan yetiştiremeyen arkadaşlarımıza verebilirim
Yeterki aksaklık olmasın

canlar cevap vermek istiyorum ama sitenin yeni hali çok kötü olmuş
ferah ersel bey menengiç tohumunu önerdi
yeşil ablamın ikiz bebekleri var o da erken doğurdu şimdi 14 yaşındalar inanılmaz zeki ve yetenekliler darısı senin başına allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

CNM bende okudum dün yazıcaktım yazamadım

Meraba arkadaşlar biz allahım izin verirse bu ayın 30 da İstanbul a gidicez Celalettin hocaya ve Emre beye gittimişken eşim ikisinide görüneyim diyo hangisi daha mantıklı gelirse ona devam edicez. Rabbim bize doğru yolu göstersin. Celalettin hocaya nasıl ulaşıcaz, her hastasına sizilerinde bahsettiği gibi detaylı sperm testi yapıyormu birde muane ücreti ne kadar. Bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim .

herkese yeni haftadan yeni umutlardan kocaman bir merhabaaaa
benim bu hafta sonu sınavlarım var yoğun ders çalışmalarım var şu sıralar
inşlh yavaş yavaş güzel haberler aldığımız günlerin içinedeyizdir....

canım seni uzaktan gördüm tanışmış kadar sevindim
sınavlarında başarılar diliyorum bu sıcakta pek çekilmez allah sabır versinnn

canım biz ne dersek diyelim sen ikisini de görmeden için rahat etmeyecek emre bey 360lira gibi bir şeydi biz de ilk ona gtmiştik ama celalettin beyi tanıyınca ersel beyle birlikte onlara devam etmeye karar verdik ama yeni ücret ne kadar bilmiyorum gittiğinizde ersel beye yönlendirecek mutlaka tanıyın derim inanılmaz motive ediyor insanı

eee gördün neden gelmedin kız bende sizleri aradım orda hep
canım yemekten sonraydı acelemiz vardı ve senin başın çok kalabalıktı
bende hep topikten birilerini aradım ama bazı cevaplar sevimsizdi sonra sormamaya başladım gözdem ve pıtırcıkla tanıştım

canım yemekten sonraydı acelemiz vardı ve senin başın çok kalabalıktı
bende hep topikten birilerini aradım ama bazı cevaplar sevimsizdi sonra sormamaya başladım gözdem ve pıtırcıkla tanıştım
olsun kısmet gene görüşürüz inşlh
aaa niye sevimsiz şeyler yaşadın olsun boşver bende sayes, pıtırcık,doğadandeva, defneva,ese44,gözdemm,balım tanıştım hepsi birbirinden değerli insanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…