Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba. esim de pregnly 5000 kullaniyor.. oncelikle 1500 luk kullandi 1 yil boyunca..sonuc basarisizdi. tedaviye tekrar basladik, 5000 lik ile. insallah hayirlisi olur.

maşallah canım spermatid çok güzel bir seviyede az kaldı size çıkar yakında

evet tanışamadık benim gözlerim aradı sizleride göremedim hani kimse de gelip sormadı bende bazı kişilere sordum onlar değillerdi.. kısmet olursa nasılsa tanışırız.
canım eşin sahneye çıktı demi seni gördüm sanırım çok tatlıydınız yaa " 2 kelime konuşsa yeter falan diyodun eşin için " sendin demi

bu arada biz de test yaptırdık sonuçlar şöyle :
önceki:
Round Cell Sayımı : 1 400 000
Lökosit Sayımı : 322 000 /cc Lökosit Oranı : % 23
İmmatür Germ : 1 078 000/cc Germ Hücre Oranı : % 77
( < % 1 spermatit , % 99 spermatosit

16 ağustos
Round Cell Sayımı:2 200 000 Lökosit Sayımı :638 000 Oranı: % 29 Germ Hücre Sayımı:1 562 000
Germ Hücre Oranı : % 71
( % 8 spermatit ( 10-12 , 12-15 m), % 92 spermatosit)

merhaba. esim de pregnly 5000 kullaniyor.. oncelikle 1500 luk kullandi 1 yil boyunca..sonuc basarisizdi. tedaviye tekrar basladik, 5000 lik ile. insallah hayirlisi olur.

Serapcım,

Başına tente düşmüş tatlımmm çok geçmiş olsunn.. İnşallah ciddi birşeyin yoktur.. Bu kadarla atlatmış ol inşallah..
canım çok sağol iyiyim şimdi özlendinnnnn

canım inşallah bu sefer allahın izniyle her şey çok daha güzel olacak

canım sen gelmedin sanırım toplantıya toprağımla tanışırım diye ummuştummmm

canım sonuçlarınız çok güzel yeni ilaçtan mı gönderecek
kısa zamanda spermmmm haberini bekliyoruz İNŞALLAHHH

kızlar bende oradaydım niye tanışamadık
cnm sperm testtine baktım alıntı yapamadım..sonuçlar güzel yavaş yavaş sende yaklaşıyorsun spermlere inşlhhh
bu sefer tedavin güzel olumlu ilerler inşlh arkadaşım...
slm arkadaslar esim klinefelter sendromlu.ilac kullaniyor suan.ekimde transfer olcak Allah nasip ederse
tüp bebek transferin galiba hadi hayırlı olsun sonu olsun darısı başıma en kısa zamanda
canım eşin sahneye çıktı demi seni gördüm sanırım çok tatlıydınız yaa " 2 kelime konuşsa yeter falan diyodun eşin için " sendin demi
evet cnm bizdik o kendi güzel görüşünle gördüğün için
eşim ben çıkmam konuşamam deyip duruyordu ebnde ordan bari iki kelime desin gelsin dedim amann adam konuştu da konuştu sahne tozu yuttu açıldı
seninde test sonuçların ii cnm loksitleriniz biraz artmış ama olsun her an aynı olmuyor bundan sonrası daha da güzel olucak gör bak

B9serap, post: 36552788, member: 495666"]canım sen gelmedin sanırım toplantıya toprağımla tanışırım diye ummuştummmm[/QUOTE]
Gelemedik yeni tatilden döndük izin kalmadi işyerinde önceden ayarlıyoruz tatilleri dönüşümlü kismet canim bir dahakine topragimm
Bende çok istiyorum tanismayi ancak bizi birbirimize anliyoruz bence ne arkadaş nr akraba hepsi firsat peşinde camimizi yakmak için.eksiklihimizi sahada hissettirmek için bir nebze olsun ferahlayacagimiz bir buluşma bu iyiki düzenliyor hoca ve ersel bey

Gunaydin arkadaslar cumartesi sperm testi yaptirdik biraz artis var gibi gorunuo bugun hocamiz telefonda donus yapacak. Cumartesi gunu saat 10 da bahceci klingi doktor gurkan beyden randevu aldk gorusmeye gitcez hayirlisi bakalim.

Gunaydin arkadaslar cumartesi sperm testi yaptirdik biraz artis var gibi gorunuo bugun hocamiz telefonda donus yapacak. Cumartesi gunu saat 10 da bahceci klingi doktor gurkan beyden randevu aldk gorusmeye gitcez hayirlisi bakalim.
sonuçalrınız hep ilerlesn inşlh ...

B9serap, post: 36552788, member: 495666"]canım sen gelmedin sanırım toplantıya toprağımla tanışırım diye ummuştummmm
Gelemedik yeni tatilden döndük izin kalmadi işyerinde önceden ayarlıyoruz tatilleri dönüşümlü kismet canim bir dahakine topragimm
Bende çok istiyorum tanismayi ancak bizi birbirimize anliyoruz bence ne arkadaş nr akraba hepsi firsat peşinde camimizi yakmak için.eksiklihimizi sahada hissettirmek için bir nebze olsun ferahlayacagimiz bir buluşma bu iyiki düzenliyor hoca ve ersel bey[/QUOTE]
haklısın canım özellikle şu son bir kaç hafta yaşadığımız çevre baskısını anlatamam sanki insanların hiç işi derdi yokmuş gibi bizim çocuğumuzun derdine düştüler aslında bir sorun olduğunu tahmin ediyorlar ama bize ısrarla çocuk yapın deyip bizi üzme zevkinden mahrum olurlar mı????
eşim kurban bayramına tatil ayarlamaya çalışıyor ki soruları duymayalımmmmm

10- Hayalimmm-------------- 10/08/2014----------Pazar

HAYALİMMMM CANIM DUAN BİTTİ 2 rekat namaz kıl,secdede dua et.Yasin oku.

Bismillahirrahmanirrahim.

Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla. Ya Rabbi, sıfatların, yüce saltanatın, en güzel isimlerin yüzü hürmetine, peygamberlerinin temizliği, velilerinin nuru, şehidlerinin kanı yüzü hürmetine ilmimi arttır, ölmezden önce tevbe, ölürken rahatlık, öldükten sonra mağfiret, cehennemden kurtuluş, cennete giriş nasib eyle, dünyada da ahirette de afiyet ve huzur ver, ey merhametlilerin merhametlisi, rahmetin yüzü hürmetine duamı kabul buyur. İlahi Hüseyn ve kardeşi yüzü hürmetine, dedesi, babası yüzü hürmetine, anası ve oğulları yüzü hürmetine beni bulunduğum darlıktan kurtar, ey merhametlilerin merhametlisi rahmetinle isteğimi kabul buyur.

Kederleri gideren, sıkıntıları kaldıran, zor durumda kalanların dualarını kabul eden, dünya ve ahretin Rahmanı ve Rahimi olan Allah'ım! Bana ancak sen merhamet edersin, bana Senden başka hiç kimsenin merhametine ihtiyaç duymayacak bir merhamet ihsan eyle.

Allah'ım! Senden istenen şeylerin hayırlısını, duanın hayırlısını, kurtuluşun hayırlısını, işlerin hayırlısını, sevabın hayırlısını, hayatın hayırlısını, ölümün hayırlısını istiyorum. Beni dinimde sabit kıl, mizanda sevaplarımın ağır gelmesini nasip eyle, imanımı gerçek eyle, derecelerimi yükselt, namazımı kabul eyle, günahımı bağışla. (Allah'ım!) Senden cennette yüksek dereceler istiyorum. Allah'ım! Senden benim için hayırları açmanı, işlerimin hayırla sonuçlanmasını, önceki, açığı ve gizlisi ile her türlü hayın, cennette yüksek dereceler istiyorum. (Allah'ım!) Duamı kabul eyle. Allah'ım! Senden gelecekte olacak şeylerin hayırlı olanlarını, yaptıklarımın hayırlısını, gizli şeylerin hayırlısını, açık olan şeylerin hayırlısını ve cennette yüksek dereceler istiyorum. (Allah'ım!) Duamı kabul eyle. Allah'ım! Senden şanımı yükseltmeni, günahlarımı silmeni, işlerimi ıslah etmeni, kalbimi temizlemeni, tenasül uzvumu korumanı, kalbimi nurlandırmanı, günahımı bağışlamanı ve cennette yüksek dereceler istiyorum. (Allah'ım!) Duamı kabul eyle. Allah'ım! Senden nefsim, kulağım, gözüm, ruhum, yaratılışım ve ahlakım, ailem, hayatım ve ölümüm ve işlerim hakkında benden razı ol, hayır ve hasenatımı kabul eyle ve cennette yüksek dereceler istiyorum. (Allah'ım!) Duamı kabul eyle.

Rabbim duası okunan kardeşimiz için eşine şifa ve selametler nasip et.Eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkmasını nasip et
Bu kardeşimizin yuvasını çocuk sesleri ile şenlendir.Burada amin diyen kardeşlerimize de gönüllerindeki muratları hasıl eyle, eşlerine şifalar ve selametler ver.Amin, Amin, Ami Bi hürmeti seyyidil-mürselin vel-hâmdülillahi Rabbil-Alemin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…