Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kizlar esimin prolaktini biraz yuksek oldugu icin celalettin hoca hipofiz mri istemisti.esim bugun cektrdi sonucu almadk daha..birde bunun yaninda tekrar hormon testi yaptrdik.
Total testesteron:9.09
Fsh:0,159
Lh:0.114
Prolaktin:35,29 cikmis yine yuksek
Karaciger enzimleri
Alt:27
Ast:28 cikmis sizce nasil.

elzem arkadaşım inş.ikiz bebeklerın olur....duvarlarını çizerler...halılarına kusarlar...aglarlar senı uyandırırlar...okula ugurlarsın inş...duanı ve 2500 tane ya semı okudum allahım dualarını kabul etsın amınnnnnnnnnnn

Allahım... kendim icin duyduğum en güzel dua ve dilekler... inşallah hepsi olur.... okurken once sirittim sonra gozlerim doldu cok da mutlu oldum. .. Allahım sana bana hepimize nasip etsin. .. Ağzına yüreğine sağlık arkadaşım. ..

amın inş..canım bır gün burada dogum içinde gün sayarız inş...

2-UMUT99-------------------------27/09/2014 CUMARTESİ
Sıra ELZEM kardeşimizde
Bu kardeşimizin niyeti eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkması
Veee ikiz ikiz hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarının olması
Herkes 2500 ADET YA SEMİ Okuyor
Okunma süremiz BUGÜN akşama kadar olacak
Lütfen zamanında ve düzenli olarak okuyalım
Haydi pamuk eller zikirmatiklere
Rabbim kabül ve makbul buyursun inşallah
Not:Kumbaramızda fazladan YA SEMİ var
Okuyamayan yetiştiremeyen arkadaşlarımıza verebilirim

Yeterki aksaklık olmasın

mervecik5561Yeni ÜyeÜye

Arkadaslar defalarca yazdim ama sadece sagolsunlae bir kac arkadas cevap verdi.yaklasik 15 gun once esim sperm testi verdi devlet hastanesinde total konsantrasyon 100 bin cikti ama bunlarda hareketlibhareketsiz morfoloji falan hepsi 0 ciktbu testen sonra ozel hastanede sperm testi verdik sperm dahi 0 cikti yine bu ozel hastanede hormon testi yaptirdik degerlerimi fsh 6.42 lh 3.96 prolaktin ise 8.24 cikti doktor hormonlar normal dedi hocam testestoron vermediniz dedim gerek yok onda sorun yoktur dedi.direk tup bebek mikro teseyontemi dediler..tupbbebek merkezinedegittik adam renkli doplere hormon tahlillerine bakti yapi boyut hormonlar normal dedi senden ben sperm bulurum dedi.sonra ben guvenemedim tekrar uni hastanesinevfittim ve sperm testivverdim ml sperm sayisi 5 bin toplam sperm sayisi 8 bin cikti volum ise 1.6 ileribhareketli yuzde 0 yerindevhareketli ise yuzde 1 morfoloji ise yuzde 0 cikti.uni hastanesinde ise yaptirdigimiz hormon sonuclari fsh 5.42 lh 2.67 prolaktin 14.6 estradiol 22.94 total testestoron alt sinir 2.8 iken bizimki 2.65..simdi size soruyorum ben azospermmiyim testestoron dusukdedivdoktor bunun tedavisi var mi acabamikro tese ile sperm bulabileceklermi hemen tup bebek mi denemeliyiz yada acabatikaniklik olabilirmi lutfn bizim hikayemizi okuyup yardimci olun lutfen yorum yapinfikir verin....acaba testestoron dusuklugunun tedavisi var mi (

Canim arkadaslarim yukarda hikayemizden bahsetmistim bugun tekrar fakjlteye gittik ve bu sefer prof sonuclara bakti klomen veproxeed verdi 3 ay kullan ve 3 ay sonra sperm testi yapalim tekrar dedi birde genetik testvverdi onlarinda sonuclari 3 ay sonracikcak acsbs bu ilaclardan hic fayda gorenoldumu yoksa bosa mi aldik okadar paraverdik(

Arkadaslar yukardadurumumuzu anlattik acaba esim azospermi mi proxeed klomen bu ilaclarla zaman mi kaybediyoruz beklemeden tup bebek denesek mi bize yardimci olun fikir verin lutfen bu ilaclarin faydasini goren var mi(

canımhem geçmiş olsun hemde gözünüz aydınki azosperm değilsiniz.sizde sperm çıkışı var.sanırım samsunda oturuyorsunuz yerinizde olsam OMÜ de ramazan aşçı hocaya görününürdüm.herkes çok memnun.ayrıca yine üniversitenin labaoratuarına güvenin.orda tüp bebek üniteside var.önerilen ilaçlar etkili ilaçlar canım.proxed plus sizde sayıyı artırabilir canım.etkisi yüksek.yerinizde olsam genetik testler çıkana kadar kullanırdım.sonra ona göre yolumu çizerdim.durumunuz bizlere göre güzel canım.karamsar olmayın eşinizle.rabbim size anne baba olmayı aile olmayı nasip etsin.

nasılsın ne zaman ameliyat olucak eşin cnm herşeyler hazır mı emre beyde olucaktınız dimi ben karıştırmadım..

nasılsın ne zaman ameliyat olucak eşin cnm herşeyler hazır mı emre beyde olucaktınız dimi ben karıştırmadım..
iyiyim cemrem.sen nasılsın.yok canım karıştırmadın.öyle düşünmüştük ama kararmızı değiştirdik.selahattin hoca yapacak ameliyatı.kasımda inşallah bende hazırlanacağım.adana bize yakın.hocada oraya gelecek.raporsuz yapacağız.biraz külfetli olacak ama ne yapalım canım.önce burda bir deneyelim dedik.inşallah rabbim yüzümüze bakar.şimdi okullar açık.ben istanbulda yalnız ne yaparım diye düşündüm.en azından adana ailemede banada yakın.sen ne yaptın ne zaman düşünüyorsunz tedaviyi.

bencede ii düşünmüşsün çünki yanlız olmak zor ailenle olman daha ii..
inşlh yüzünüz güler ya bu uğurda çok canımız yanıyor içimiz kanıyor rabbim bu çektiklerimizi evlatlarımızla unuttursun inşlh...
benim daha belli değil ben ekimde donmuşlarla denemek istiyorum ama geride diyorum biraz daha dur bekel vardır bi hayır diye yani aslında bu yıl çıkmadan deneme yapıcam ama ayı belli değil .. mayıstan beri ha bu ay ha bu ay dedim olmadı zamanı gelmemiş..o yüzden en desem boş eşimde bayramdan sonra test yapmaya karar verdi bakalım taze canlı çıktığı an durmam diye düşünüyorum aslında ben ne kadar çok sperm olursa o kadar garantili başlarım tedaviye diye düşündüğüm için duruyorum.. bakalım günler neler gösterecek ize hep hayırlar görelim..
senden de inşlh sperm bulundu haberini alırız

herşey nasip.biz ne desek boş.ben yaz tatili diye planlarken kasıma kaldı.tekrar aksilik çıkar diyede korkmuyor değilim.biz artık herşeyi olduğu gibi yaşayalım diyoruz eşimle.plan yapsanda titizlensende olmayınca olmuyor.hepimiz bir sperm çıksın diye uğraşıyor ama olmayınca olmuyor.aslında canım nasibinde varsa bir tane ile bile oluoyr.yoksa nasipte milyonlar bile olmuyor.selahattin hoca bize bir hastasından bahsetti.bir hastayı ameliyat ettim sadece bir tane kalitesiz sperm çıktı.biz doktorlar tutmaz diye düşünürken bir tane kalitesiz spermle kadın hamile kalmış dedi.
bu arada kilonu koruyormusun.sizin içinde artık sınavınız biter ve ikizlerine kavuşursun canım.ne zaman hayırlı ise o zman olsun sizin için.ama ben olsam sperm görüpte bu kadar dayanırmıydım canım bilmiyorum.sen iyi sabırlıymışsın.

evet planlar hep tepe taklak oluyor benimde öyle olur hep.. aynen zamanı yaradanımın katında belli her geçen gün yaklaşıyorum ama ne kadar daha var belli değil..inşlh artık azalmıştır günlerim ve hepimizin günleri..
doğru olduracak mevlam ol derse olur dur derse durur bizede ol der en kısa zamanda..
inanırmısın böyle çıkış olunca durulmuyor ama korkuların daha da artıyor tedavi sırasında ne olur opuya gidermiyim kalırmıyım transferde ne olur kaçı döllenir spermler dayanır mı biraz daha bekle sperm sayımız çoğalsın daha rahat başlayayım diyorum kendime.. hee arada sapıttığım anlar çokkkk hele beni görsen ama bişey oluyor durdiyorum ne bilim aslında çokta normal sayılmam şmdide. ya sabır ya sabır deyip duruyorum ama alalh nasip ederse bu yıl çıkmadan bi tüp yapıcam orası kesin hiçdeğilse biraz bunu bilmek her halde bana bu bekle dememi gerektiriyor...inşlh sende çıkarda kasımda senden güzel haber alırız
aman ne yazasım varmış be

Kizlar gunaydinnnnn. esimin prolaktini biraz yuksek oldugu icin celalettin hoca hipofiz mri istemisti.esim bugun cektrdi sonucu almadk daha..birde bunun yaninda tekrar hormon testi yaptrdik.
Total testesteron:9.09
Fsh:0,159
Lh:0.114
Prolaktin:35,29 cikmis yine yuksek
Karaciger enzimleri
Alt:27
Ast:28 cikmis sizce nasil.

cnm değerleriniz güzel çıkmış olsun prolaktin yüksek çıksada kafaya takma hepside aynı gitmez her zaman olsun oda zamanla düzene girer
inşlh spermi görürsünüz en kısa zamanda siz şimdi ne kullanıyorsunuz

Canim mr da bakan kisi kucuk bi yerde ilacin toplandigini soylemis cok.ciddi degil ama yinede dr bakicak bakalim ne diyecek. Insallahh canimm.aminn.. haftada iki pregnyl birde 2 sivi 2 kapsul bitkisel ilac.kullaniyo esim. Birde ben balli karisim yaptim onu yiyor sabahlari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…