Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
peki cnm tesbih bttkten sonra o kişinin ismini söyleyecekmiyim bşka dua edecekmiyim
bide hergün sana msf ataym mı

Önce sıradaki arkadaş için niyet ederek başlayabilirsin
Daha sonra içinden geldiği gibi duanı edebilirsin
Bana hergün mesaj yazsan daha iyi olur
Ama hergün giremem diyorsan sana özelden cep numaramı göndereyim.
Cep ten mesaj atabilirsin

hergün atarım canım tmmdır sağol

Çok doğru söylemişsin canım ama işte bizim cahillik zamanımıza geldi azo diye bişey duymamıştım bile bizede en iyisi onu dediler ona gittik.Benim eşiminrahatsızlığından olanlara inhibinle anlaşılıyomuş ameliyat olurmu çıkarmı diye.Ben o yüzden öyle söyledim.Tabiki şuanda çıkarmı çıkmazmı rabbim isterse olur diyoruz biz önümüze çıkan tedavi yollarına bakıyoruz yapıyoruz.İnşallah hepimizin yüzü güler ne diyim buda bizim sınavımız canım.

Canimm et tuketimi tavuk eti yumurta fln cok tuketilmemeli lökosit i artiriyo lökosit te artinca germ hucreleri yani spermin olusumunda buluna hucreleri yokediyo
anladım cnm açıkçası su anda biz bunlara hiç dikkat etmiyoruz eşim herğün bi tane haşlanmış yumurta muhakkak yer kahvaltıda ve biz bu ay içinde mikro tese olucaz ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN çok korkuyorum zaman yaklaştıkça hiç hazır değilim sanırım

Eğer geç kalmadıysam Ben de bu listeye dahil olabilir miyim?

Elbette geç kalmadınız.Şimdi sizi de hemen yeni listeye dahil ediyorum
Yarın başlıyoruz ve yeni listeyi sana özelden mesaj atacağım canım

tülaycım yeniyim özelden mesaj atmayı beceremedim bulamadım :) yeni liste hazır mı?

Hazır canım hazır.Mesaj gelmek üzere.

kızlar çok uzun zaman oldu eskiden takip edebiliyordum şimdi onu da yapamıyorum sadece tespih dualarını yapabildim. Bu arada kontrole gittik değişen pek bir şey yok. Perhiz süresi az olduğu için germ hücreler düşmüş gibi görünüyor fakat hoca iyi dedi. 9 ay gibi bir sure daha var önümüzde demiş eşime. Ondan sonar tüp bebeğe yönlendirebiliriz demiş. Bekliyoruz devam yapacak sadece dua Allah yüzümüze gülecektir inşallah. Hepiniz çok çok öpüyorum sevgiler....

ark bebeklerinin fotolarını gördüm oturdum ağlamaya başladım banada nasip olur inş. diye sonra ark. sayfasında kanserli 3 4yaşların fotosunu gördüm ve içerisine girip baktım ne kadar çaresizliği büyük kocamandı bir yanda tatlı var bir yanda acı vardı yinede ALLAHIMDAN hayırlısını dilerim

Kizlar esim hormon testi ve karaciger enzimlerine baktrcak ac mi tok mu kan versin..

sağol cnm..
bizim azospermi nedeni bilinmiyodu..hiç sperm yoktu eşim 1 kere tese 2 kere mikro tese oldu .
genetik problemde yoktu..
Slm arkadaşım benimde eşim azospermi fsh ı yüksek testisleride normalden küçük anladığım kadarıyla sizeede benzer sorunlar var ama çok şükür ki hamile kalmışsın bana tedavi sürecini anlatabilirmisin kimde tedavi oldunuz ne kadar sürede sonuç aldınız biz farklı sehirlerde bi çok doktora gittik ve kimisi bitkisel kimisi mikrotese kimisi hem ilaç hem bitkisel önerdi açıkçası ne yapacağımızı bilemedik kime güveneceğimizi bilemedik bana yardımcı olabilirmisin özelden de yazabilirsin gördüğüm kadarıyla olumlu sonuca ulaşan sen olmuşsun beni bilgilendirebilirmisin lütfen Allaha emanet ol arkadaşım

1-ELZEM-------------------------26/09/2014 CUMA
Sıra ELZEM kardeşimizde
Bu kardeşimizin niyeti eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkması
Veee ikiz ikiz hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarının olması
Herkes 2500 ADET YA SEMİ Okuyor
Okunma süremiz BUGÜN akşama kadar olacak
Lütfen zamanında ve düzenli olarak okuyalım
Haydi pamuk eller zikirmatiklere
Rabbim kabül ve makbul buyursun inşallah
Not:Kumbaramızda fazladan YA SEMİ var
Okuyamayan yetiştiremeyen arkadaşlarımıza verebilirim
Yeterki aksaklık olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…