peki cnm tesbih bttkten sonra o kişinin ismini söyleyecekmiyim bşka dua edecekmiyim
bide hergün sana msf ataym mı
hergün atarım canım tmmdır sağolÖnce sıradaki arkadaş için niyet ederek başlayabilirsin
Daha sonra içinden geldiği gibi duanı edebilirsin
Bana hergün mesaj yazsan daha iyi olur
Ama hergün giremem diyorsan sana özelden cep numaramı göndereyim.
Cep ten mesaj atabilirsin
Çok doğru söylemişsin canım ama işte bizim cahillik zamanımıza geldi azo diye bişey duymamıştım bile bizede en iyisi onu dediler ona gittik.Benim eşiminrahatsızlığından olanlara inhibinle anlaşılıyomuş ameliyat olurmu çıkarmı diye.Ben o yüzden öyle söyledim.Tabiki şuanda çıkarmı çıkmazmı rabbim isterse olur diyoruz biz önümüze çıkan tedavi yollarına bakıyoruz yapıyoruz.İnşallah hepimizin yüzü güler ne diyim buda bizim sınavımız canım.size geçmiş olsun.ama şunu bilinki inhibinle bilinmiyor.sadece tahmin edilebiliyor.öyle kesinliği yok yani.zaten microtese ameliyatı yapan doktorlar külfet olduğu ve kesinliği olmadığı için baktırmıyorlar bile.ama bundan haberi olmayan veya hala neden istendiğini bilmediğim doktorlar istiyor.biz microtese olmadan 55 çıkmıştı.kesin gözüyle bakıldı ama çıkmadı.şimdi düşük ama benim umudum var.inşallah çıkar.doktorunuz size bilimsel olarak öyle söylemiş.herşeyin Allahtan geldiğine elhamdülillah inanıyoruz ve allah sizin doktorunuza sınavınız devam etsin diye gösterememiştir.ben artık böyle inanıyorum.sizde eski doktorunuzun size söylediğini bir kenara bırakın.yeni tedaviniz size hayırlı olsun.her söylenene inanmayın ve araştırın.biz artık deneyimli olduğumuz için böyle yapıyoruz.zaten herkes microteseyi kendi isteğiyle yapıyor.kimseye bıçak zoruyla veya kandırarak yapmıyorlar.suçladığımız doktorlar kadar suçlu,bunu yaptırmadığımız için haklımı oluyoruz.evet microteseyi kabul ediyorum ve bundan başka yol yok ise ben bu kısa yola giriyorum.elimden geleni yapıyorum gerisi rabbimin takdiri.yıllarca umut verip tedaviniz olumlu olmadığında kendinde suç aramayıp vücudunuz böyle tepki vermiyor denmesini belki artık duymak istemediğim için.zaten vücut elverişli olsa sperm olacak ve azosperm olmayacak.hepimiz kabul ediyoruz zaten vücutta eksik yada fazla bir şey var.doktorun işi bunu araştıracak.vücudu beğenmemek olmayacak.
anladım cnm açıkçası su anda biz bunlara hiç dikkat etmiyoruz eşim herğün bi tane haşlanmış yumurta muhakkak yer kahvaltıda ve biz bu ay içinde mikro tese olucaz ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN çok korkuyorum zaman yaklaştıkça hiç hazır değilim sanırımCanimm et tuketimi tavuk eti yumurta fln cok tuketilmemeli lökosit i artiriyo lökosit te artinca germ hucreleri yani spermin olusumunda buluna hucreleri yokediyo
Eğer geç kalmadıysam Ben de bu listeye dahil olabilir miyim?Önce sıradaki arkadaş için niyet ederek başlayabilirsin
Daha sonra içinden geldiği gibi duanı edebilirsin
Bana hergün mesaj yazsan daha iyi olur
Ama hergün giremem diyorsan sana özelden cep numaramı göndereyim.
Cep ten mesaj atabilirsin
tülaycım yeniyim özelden mesaj atmayı beceremedim bulamadım :) yeni liste hazır mı?peki cnm tesbih bttkten sonra o kişinin ismini söyleyecekmiyim bşka dua edecekmiyim
bide hergün sana msf ataym mı
Eğer geç kalmadıysam Ben de bu listeye dahil olabilir miyim?
tülaycım yeniyim özelden mesaj atmayı beceremedim bulamadım :) yeni liste hazır mı?
yanlış alıntı yapmışsın cnm tülay herkese özel msj atıyortülaycım yeniyim özelden mesaj atmayı beceremedim bulamadım :) yeni liste hazır mı?
Aç versin canımKizlar esim hormon testi ve karaciger enzimlerine baktrcak ac mi tok mu kan versin..
Tmm cnmm cok sagolAç versin canım
Rica ederim canım,inşallah çok iyi sonuçlar alırsınızTmm cnmm cok sagol
Slm arkadaşım benimde eşim azospermi fsh ı yüksek testisleride normalden küçük anladığım kadarıyla sizeede benzer sorunlar var ama çok şükür ki hamile kalmışsın bana tedavi sürecini anlatabilirmisin kimde tedavi oldunuz ne kadar sürede sonuç aldınız biz farklı sehirlerde bi çok doktora gittik ve kimisi bitkisel kimisi mikrotese kimisi hem ilaç hem bitkisel önerdi açıkçası ne yapacağımızı bilemedik kime güveneceğimizi bilemedik bana yardımcı olabilirmisin özelden de yazabilirsin gördüğüm kadarıyla olumlu sonuca ulaşan sen olmuşsun beni bilgilendirebilirmisin lütfen Allaha emanet ol arkadaşımsağol cnm..
bizim azospermi nedeni bilinmiyodu..hiç sperm yoktu eşim 1 kere tese 2 kere mikro tese oldu .
genetik problemde yoktu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?