beni gördün yaz bakalım.evet planlar hep tepe taklak oluyor benimde öyle olur hep.. aynen zamanı yaradanımın katında belli her geçen gün yaklaşıyorum ama ne kadar daha var belli değil..inşlh artık azalmıştır günlerim ve hepimizin günleri..
doğru olduracak mevlam ol derse olur dur derse durur bizede ol der en kısa zamanda..
inanırmısın böyle çıkış olunca durulmuyor ama korkuların daha da artıyor tedavi sırasında ne olur opuya gidermiyim kalırmıyım transferde ne olur kaçı döllenir spermler dayanır mı biraz daha bekle sperm sayımız çoğalsın daha rahat başlayayım diyorum kendime.. hee arada sapıttığım anlar çokkkk hele beni görsenama bişey oluyor dur diyorum ne bilim aslında çokta normal sayılmam şmdide. ya sabır ya sabır deyip duruyorum ama alalh nasip ederse bu yıl çıkmadan bi tüp yapıcam orası kesin hiçdeğilse biraz bunu bilmek her halde bana bu bekle dememi gerektiriyor...inşlh sende çıkarda kasımda senden güzel haber alırız
aman ne yazasım varmış be
sizin testesteron yüksek gibi.sizdeki değer aralığı ne bilmiyorum ama yüksek gibi geldi bana.evet prolaktin yüksek belkide bunun yüksek olması bile spermi bozabilir canım.karaciğer enzimleriniz iyi 50 üstü olmadıkça sorun yok ama birden yükselirse dikkat edin.fsh ve lh düşük yavaş yavaş yükselir inşallah.inşallah mr temiz çıkar inşallah.senin eşinde baş veya boyun ağrısı oluyormu canımKizlar gunaydinnnnn. esimin prolaktini biraz yuksek oldugu icin celalettin hoca hipofiz mri istemisti.esim bugun cektrdi sonucu almadk daha..birde bunun yaninda tekrar hormon testi yaptrdik.
Total testesteron:9.09
Fsh:0,159
Lh:0.114
Prolaktin:35,29 cikmis yine yuksek
Karaciger enzimleri
Alt:27
Ast:28 cikmis sizce nasil.
inşlh ömenli bişey çıkmaz sen gönlünü ferah tut kullandığı hepside şifa olsun.. bu yola başkoyduk inşlh evlatlarımızı kucağımıza alıcaz cnm benim..Canim mr da bakan kisi kucuk bi yerde ilacin toplandigini soylemis cok.ciddi degil ama yinede dr bakicak bakalim ne diyecek. Insallahh canimm.aminn.. haftada iki pregnyl birde 2 sivi 2 kapsul bitkisel ilac.kullaniyo esim. Birde ben balli karisim yaptim onu yiyor sabahlari
ne bilim yazasım varmış benim de.. aman o korkular sperm olsada olmasa da oluyor dışardan aman sende sperm var ne bu kadar korkuyorsun deyebilirler bende öle derdim ama değilmiş asıl o zaman başlıyormuş endişeler.. evet melankoli olmamız hepppp var.. ben yeni evliyken bi yelek ve bi tane atkı örmüştüm bi daha da bişey yapmadım bu aaralar niye bilmem ama bi örgü öresim var sorma minik patikler yelekelr kız için bandana öresim var ama yok diyorum nasip olursa hamile olursam taaaaa 6.cı ayda başlıcam yapmaya .. sen başla benim yapacak insanım var şükür onlara yaptırıımbeni gördün yaz bakalım.insanın içi daralıyor cemrem.ben bazen ne yerde ne gökteyim.hem çok umutluyum hemde hiç umudum yok.birde bu aralar herşeye ağlar oldum.hep uyumak istiyorum ki ben uzanmam bile normalde.sanırım depresyona giriyorum. bebek pikesi süsülüyorum bir kız bir erkek için.eşim bu nerden çıktı diyor.hamile kalırsam kim yapacak bebeklerime haızrda dursun diyorum.yavaştan hazırlık yapıyorum yani. çıkmazsa .........ahhhhh orasını düşününce heyecanım gidiyor.korkular başlıyor.kendimi mtive etmem lazım ama sperm olduğunu bilsem hiçbir olumsuzluk beni yıkmayacakta.işte belirsizlik zor be güzelim.hala zayıflamaya çalışıyorum ama gayret yok.tüpbebek yaptıracağım sperm yok.gezmek istiyorum heves yok.ne bileyim böyle melongolik takılıyorum.bu sene ikinci üniversiteyi okuyacağım.en azından bir uğraşım olsun.
Canim bundan onceki 12.48 ydi testesteron. Dusmus. Referans aralgnda ust deger 9.05 bizim 9.09. Prolaktin hep yuksek cikiyo cnm bunun bi t3davisi varmi bilmiorum ama asiri yuksekte degil cnm. Insallah fsh ve lh ta biraz yukselirde dengelenir. Cnm oyle cok belirgin agrilar olmuyo. Goguslerinde biraz buyume oldu buda pregnyldenmi prolaktindenmi bilemiorimsizin testesteron yüksek gibi.sizdeki değer aralığı ne bilmiyorum ama yüksek gibi geldi bana.evet prolaktin yüksek belkide bunun yüksek olması bile spermi bozabilir canım.karaciğer enzimleriniz iyi 50 üstü olmadıkça sorun yok ama birden yükselirse dikkat edin.fsh ve lh düşük yavaş yavaş yükselir inşallah.inşallah mr temiz çıkar inşallah.senin eşinde baş veya boyun ağrısı oluyormu canım
kız 6.aya kadar nasıl dayanırsın.benimde hamd olsun yapanım çok ama ben uğraşırım severim.eeee becerimde var.benim bebeğim olmasada verenimde çok.yeğenlerimin maşallahı var.bir ara çok yapmıştım hep dağıttım.inşlh ömenli bişey çıkmaz sen gönlünü ferah tut kullandığı hepside şifa olsun.. bu yola başkoyduk inşlh evlatlarımızı kucağımıza alıcaz cnm benim..
ne bilim yazasım varmış benim de.. aman o korkular sperm olsada olmasa da oluyor dışardan aman sende sperm var ne bu kadar korkuyorsun deyebilirler bende öle derdim ama değilmiş asıl o zaman başlıyormuş endişeler.. evet melankoli olmamız hepppp var.. ben yeni evliyken bi yelek ve bi tane atkı örmüştüm bi daha da bişey yapmadım bu aaralar niye bilmem ama bi örgü öresim var sorma minik patikler yelekelr kız için bandana öresim var ama yok diyorum nasip olursa hamile olursam taaaaa 6.cı ayda başlıcam yapmaya .. sen başla benim yapacak insanım var şükür onlara yaptırıım
hayırlısıyla çıkar inşlh ya uğraşıyoruz inşlh değecek
olsun bir kilo bile versen kardır ben kilomu koruyorum yanlız tatile gittim orda 2 kilocuk aldım onuda vericem...dua ve her zaman olacak inşlh hayırlısıyla de başka da bişey deme gerisini atmaya çalış arkaya....bende yapamıyorumda genede dene..
Aminnn canimmm insallah rabbim emeklerimizin karsiliginda evlatlarmiza kavusuruz... dun oruc tutmustum zilhicce ayinin 2.gunu diye.. cok dua ettim hepimize.rabbim kabul etsininşlh ömenli bişey çıkmaz sen gönlünü ferah tut kullandığı hepside şifa olsun.. bu yola başkoyduk inşlh evlatlarımızı kucağımıza alıcaz cnm benim..
ne bilim yazasım varmış benim de.. aman o korkular sperm olsada olmasa da oluyor dışardan aman sende sperm var ne bu kadar korkuyorsun deyebilirler bende öle derdim ama değilmiş asıl o zaman başlıyormuş endişeler.. evet melankoli olmamız hepppp var.. ben yeni evliyken bi yelek ve bi tane atkı örmüştüm bi daha da bişey yapmadım bu aaralar niye bilmem ama bi örgü öresim var sorma minik patikler yelekelr kız için bandana öresim var ama yok diyorum nasip olursa hamile olursam taaaaa 6.cı ayda başlıcam yapmaya .. sen başla benim yapacak insanım var şükür onlara yaptırıım
hayırlısıyla çıkar inşlh ya uğraşıyoruz inşlh değecek
olsun bir kilo bile versen kardır ben kilomu koruyorum yanlız tatile gittim orda 2 kilocuk aldım onuda vericem...dua ve her zaman olacak inşlh hayırlısıyla de başka da bişey deme gerisini atmaya çalış arkaya....bende yapamıyorumda genede dene..
canım prolaktin tedavisi vardır tabi.sizin testesteronda neden bu kadar yüksek acaba bu neden kaynaklanıyor.doktor bir şey söyledimi.belki testesteronda yüksekse prolaktini etkiliyordur.hipofiz bezi problemleri baş ağrısı yapoyormuşya ondan sordum.gögüs büyümesini pregnly yapıyor canım.prolaktin yüksekliği kadınlarda süt salgısını artıyor erkeklerde yapıyormu bilmiyorum.rabbim acil şifalar versin.Canim bundan onceki 12.48 ydi testesteron. Dusmus. Referans aralgnda ust deger 9.05 bizim 9.09. Prolaktin hep yuksek cikiyo cnm bunun bi t3davisi varmi bilmiorum ama asiri yuksekte degil cnm. Insallah fsh ve lh ta biraz yukselirde dengelenir. Cnm oyle cok belirgin agrilar olmuyo. Goguslerinde biraz buyume oldu buda pregnyldenmi prolaktindenmi bilemiorim
dayanırım niye biliyormusun nasılsa öle böyle geçer günler heee ben yapmama ama kayv. ablam ne güne duruyor onlara derim siz başlayın evinizde dursun ben isteyince alırım diyekız 6.aya kadar nasıl dayanırsın.benimde hamd olsun yapanım çok ama ben uğraşırım severim.eeee becerimde var.benim bebeğim olmasada verenimde çok.yeğenlerimin maşallahı var.bir ara çok yapmıştım hep dağıttım.
benim tiroid problemim var.zor veriyorum hop çabuk alıyorum.ama istikrarlıyım.hala uğraşıyorum.bende tatilde iyi kilo verdim.
amaaan spermin varlığıda dertmiş yokluğuda anlaşılan.herşeyin hayırlısı olsun.allaha emanet olun ben çıkıyorum .
aminnnnnnnnnnnnnn güzelim aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnAminnn canimmm insallah rabbim emeklerimizin karsiliginda evlatlarmiza kavusuruz... dun oruc tutmustum zilhicce ayinin 2.gunu diye.. cok dua ettim hepimize.rabbim kabul etsin
sen bir hamile kalda görürüm bakalım nasıl dayanırsın.ben bebek eşyası olan vitrinlere bile dayanamıyorum.dayanırım niye biliyormusun nasılsa öle böyle geçer günler heee ben yapmama ama kayv. ablam ne güne duruyor onlara derim siz başlayın evinizde dursun ben isteyince alırım diyenasıl fikir amaaaa
sende allaha emanet ol..
aminnnnnnnnnnnnnn güzelim aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
allalh kabul etsin orucunu da..
inşlhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhsen bir hamile kalda görürüm bakalım nasıl dayanırsın.ben bebek eşyası olan vitrinlere bile dayanamıyorum.
inşallah o günler gelirde biz ister dayanalım ister dayanmayalım.sen ekimde ben kasımda hamile kalırsam 40 larımız karışır birbirine.ay allahım inşallah.
Canim testesteron igneden dolayi boyle buyuk cikiyo galiba cunku haftada 3 kullanirkn 12 ydi 2 ye dustu igne sonra 9a dustu.. prolaktin de goguste buyume yapiomus ama bncede cogunlukta igneden dolayi.. bizim cok yuksek olmadgi icin prolaktin okdr bas agrisi yapmiyo galiba cnm.. aminnnn canimm insallah sizinde ameliyat iyi gecer spermler bulunur evladnza kavusurnzcanım prolaktin tedavisi vardır tabi.sizin testesteronda neden bu kadar yüksek acaba bu neden kaynaklanıyor.doktor bir şey söyledimi.belki testesteronda yüksekse prolaktini etkiliyordur.hipofiz bezi problemleri baş ağrısı yapoyormuşya ondan sordum.gögüs büyümesini pregnly yapıyor canım.prolaktin yüksekliği kadınlarda süt salgısını artıyor erkeklerde yapıyormu bilmiyorum.rabbim acil şifalar versin.
Canım sadece pregnyl kullandığınız için sonuçların böyle çıkması normal olarak kabul ediliyor,hoca iğne dozunu biraz daha düşürebilir,çünkü testesteron düşüklüğü sıkıntısı yok,proloktin için mr sonucu önemli,daha öncede söylemiştim galiba benim eşimdede prolaktin yüksekliği vardı mrda hipofiz adenomu çıktı ama prolaktin tedavisi kolay birtane hap var onunla düşürülebiliyor.Karaciğer emzinlerinizde gayet iyiKizlar esimin prolaktini biraz yuksek oldugu icin celalettin hoca hipofiz mri istemisti.esim bugun cektrdi sonucu almadk daha..birde bunun yaninda tekrar hormon testi yaptrdik.
Total testesteron:9.09
Fsh:0,159
Lh:0.114
Prolaktin:35,29 cikmis yine yuksek
Karaciger enzimleri
Alt:27
Ast:28 cikmis sizce nasil.
cnm hoşgeldin maşalalh aylar gitmiş sayılı haftalar kalmış hayırlı doğumların olsun cnm..S.A sevgili arkdslrim nasilsinz insAlhh hepiniz cok iyisinzdir artik eskisi gibi giremiyorum ev tasidik memlekete tayinmiz cikti felan ev yerlestirme derken bugunu bulduk tedavide olan arkadaslrimza hayirli sonuclar diliyorum tedaviye baslyck olanlara da sonu bebekli tedaviler diliyorum dualrim buradaki tum arkadaslarim icin Alhh hepimize annelik babalik duygsunu hyrli salih saglikli evltlrla yasatsin benden haberler boyle bebgimiz 27.haftaya girdi artkk yavas yavas sona geliyoruz rabbim hyrlsi ile kucagimiza aldgmz gunleri de gostersin dualarinizda beni de unutmayin sevgili arkadslarim
H.bulduk cnm Alh razi olsun evet haftalr gecti cok sukur insanoglu nelerle karsilasiyor Alh bize nasip etti Allhim tum isteyenlere buradaki arkdslrima nasip etsin okudum simdi seni gel gitlerin var okudgm kdriyla hklisn aslinda sperm.cikiyr ona seviniyrz ama sonra da olck mi dollnck mi tutck mi kygisi basliyr yaAlh deyip baslmk nasip olsun cemrecim her zamn ozellikle adinla dua ediyrm sana ve tum arkdslrima hyrlsi ile saglikli evltrmz olsun hepimizincnm hoşgeldin maşalalh aylar gitmiş sayılı haftalar kalmış hayırlı doğumların olsun cnm..
yeni ev yeni yer yeni aile ferdleri heppp huzur ve mutluluk getirsin size.. amin darısı bizlere olsun artık sırada bekliyoruz bizde sıra bize gelsin o günleri görmek hepimize nasip olsun...
güzel günler devam etsin hep sizin adınıza..H.bulduk cnm Alh
H.bulduk cnm Alh razi olsun evet haftalr gecti cok sukur insanoglu nelerle karsilasiyor Alh bize nasip etti Allhim tum isteyenlere buradaki arkdslrima nasip etsin okudum simdi seni gel gitlerin var okudgm kdriyla hklisn aslinda sperm.cikiyr ona seviniyrz ama sonra da olck mi dollnck mi tutck mi kygisi basliyr yaAlh deyip baslmk nasip olsun cemrecim her zamn ozellikle adinla dua ediyrm sana ve tum arkdslrima hyrlsi ile saglikli evltrmz olsun hepimizin
Amin cnim Allh hepimize hep guzel gunler gostersin Alh icin hicbir sey imkansiz degil biliyrm ki hyrlsi ile vkti geldgnde olack tabi bizim fitratimizda var insan olrk o gel gitler sonu hayirli guzel olsun da varsin gec olsun yeter ki guc olmasin hepimiz birbirmzin duacisiyiz cnim Alhh hepimizn dulrni kbul eylesin insAlh...güzel günler devam etsin hep sizin adınıza..
evet o gel gitler tam bende bitiyor eşimde başlıyor hoppp gene kalıyor anlamadım bende çıktı ama başlamak nasip olmadı bi türlü günü ne zaman acaba bende bekliyorum cnm inşlh bende hamileyim yazrım buraya en kısa zamanda..
ya alalh deyip sonunda da hamdolsun şükür..demek nasip olsun banada..
cnm benim alalh razı olsun benide unutmayıp duana katıyorsun çok şükür ki bana dua eden insanlar var....
Slm arkadaşım benimde eşim azospermi fsh ı yüksek testisleride normalden küçük anladığım kadarıyla sizeede benzer sorunlar var ama çok şükür ki hamile kalmışsın bana tedavi sürecini anlatabilirmisin kimde tedavi oldunuz ne kadar sürede sonuç aldınız biz farklı sehirlerde bi çok doktora gittik ve kimisi bitkisel kimisi mikrotese kimisi hem ilaç hem bitkisel önerdi açıkçası ne yapacağımızı bilemedik kime güveneceğimizi bilemedik bana yardımcı olabilirmisin özelden de yazabilirsin gördüğüm kadarıyla olumlu sonuca ulaşan sen olmuşsun beni bilgilendirebilirmisin lütfen Allaha emanet ol arkadaşım
Canimm haftada 1 emi dusurur. Peki yaninda baska bi igne verirmi ki testesteron nasil sence.peki esin tedavi oldumu prolaktin yukseklgnden cnm ne gibi duzelmeler oldu tedavi.olunca kacti sizin prolaktin.ayyy cok soru sordum :)Canım sadece pregnyl kullandığınız için sonuçların böyle çıkması normal olarak kabul ediliyor,hoca iğne dozunu biraz daha düşürebilir,çünkü testesteron düşüklüğü sıkıntısı yok,proloktin için mr sonucu önemli,daha öncede söylemiştim galiba benim eşimdede prolaktin yüksekliği vardı mrda hipofiz adenomu çıktı ama prolaktin tedavisi kolay birtane hap var onunla düşürülebiliyor.Karaciğer emzinlerinizde gayet iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?