- 27 Temmuz 2012
- 2.925
- 2.751
- 133
1-ELZEM-------------------------26/09/2014 CUMA
Sıra ELZEM kardeşimizde
Bu kardeşimizin niyeti eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkması
Veee ikiz ikiz hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarının olması
Herkes 2500 ADET YA SEMİ Okuyor
Okunma süremiz BUGÜN akşama kadar olacak
Lütfen zamanında ve düzenli olarak okuyalım
Haydi pamuk eller zikirmatiklere
Rabbim kabül ve makbul buyursun inşallah
Not:Kumbaramızda fazladan YA SEMİ var
Okuyamayan yetiştiremeyen arkadaşlarımıza verebilirim
Yeterki aksaklık olmasın
Ben fazladan okuyorum canım aklın karışmasın
Günler öncesinden başladım okumaya
Biriktiriyorum kumbaramda
oooo süpersin canım öyle olduunu deseydin bende okurdum boş geçirmezdim
Güzel düşünceli arkadaşım yaa inş.Süper olalım ki listemiz aksamasın
Bilmem ki aklıma gelmedi
Belki başka dualarada katılıyorsunuzdur diye düşündüm
Boş olduğunuzu bilmiyordum yane
Bende başlamıştım önceden okumaya tecrubeli oldum artık.Mutlu sonuçlarımız olur inşallah.
Merhaba geçen yıldan tanıdığım birçok kişinin bebisi olmuş. Ne güzel. Senide geçen yıldan tanıyorum. Allah bizlerde nasip eder inşallah.Sanada aferin kız tebrik ederim canım
Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin inşALLAH
canım seninde bebisi olmuş. Ne güzel. Allahım bagislasin. Inşallah Rabbim hepimize nasip eder.hayırlı cumalar güzel arkadaşlar rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin inşaallah,dualarda buluşmak dileğiyle..
Tülay arkadaşım benim adım bir önceki listede yazıyordu burada göremedim uSizleri de ekledim canım.27 Eylül 2014 Cuma günü başlıyoruz.
Listenin son hali şu şekilde.
1-ELZEM
2-UMUT99
3-FERAHEYMEN
4-UCUBİRARADA
5-TULAY20
6-SEHERYELİESER
7-DOĞADANDEVA
8-ESE44
9-İLKBAHAR_İLKBAHAR
10-DEMET
11-RHYZ38
12-91PRENSES
13-ERYEGA
14-BENGUSU
15-EDA09
16-LALEASLAN
17-POFUDUK
18-MAVİMENEKŞE
19-İLKNUR
20-TOSBAG
21-ERVAE
22-DERMANN
23-DERYA6
24-BERİREM
25-BAHAR2128
26-HERŞEYGÜZELOLACAK
27-GOEZDE
28-ZÜMRA11
Çok doğru söylemişsin canım ama işte bizim cahillik zamanımıza geldi azo diye bişey duymamıştım bile bizede en iyisi onu dediler ona gittik.Benim eşiminrahatsızlığından olanlara inhibinle anlaşılıyomuş ameliyat olurmu çıkarmı diye.Ben o yüzden öyle söyledim.Tabiki şuanda çıkarmı çıkmazmı rabbim isterse olur diyoruz biz önümüze çıkan tedavi yollarına bakıyoruz yapıyoruz.İnşallah hepimizin yüzü güler ne diyim buda bizim sınavımız canım.
Ya arkadaşlar ben özel mesajın nasıl açıldığını bilmiyorum dün tülay arkadaşım bana özelden yazmıştı sonradan gördüm şimdi yine gelen kutusunda mesaj gözüküyor ama herhangi bişe yazmıyor. Listeye beni eklemeyi unutmuştu boşluk olursa eklerim dedi bende şimdi eklediyse tesbihatı çekmeliyim sıradaki arkadaşın hakkına girmiş olmayayım bana acil yardımcı olurmusunuz direk tülay arkadaşa nasıl yazılacağını da çözemedimTü
Tülay arkadaşım benim adım bir önceki listede yazıyordu burada göremedim u
Merhaba geçen yıldan tanıdığım birçok kişinin bebisi olmuş. Ne güzel. Senide geçen yıldan tanıyorum. Allah bizlerde nasip eder inşallah.
Tü
Tülay arkadaşım benim adım bir önceki listede yazıyordu burada göremedim u
Ya arkadaşlar ben özel mesajın nasıl açıldığını bilmiyorum dün tülay arkadaşım bana özelden yazmıştı sonradan gördüm şimdi yine gelen kutusunda mesaj gözüküyor ama herhangi bişe yazmıyor. Listeye beni eklemeyi unutmuştu boşluk olursa eklerim dedi bende şimdi eklediyse tesbihatı çekmeliyim sıradaki arkadaşın hakkına girmiş olmayayım bana acil yardımcı olurmusunuz direk tülay arkadaşa nasıl yazılacağını da çözemedim
Canım sayfanın en başında ismine tikla ordan acilan kutudan özel mesaj i tikla sana tulayin yolladığı mesajin başlığına tikla o mesajın altinda cevapla butonu var ona bas ve cevabını yazYa arkadaşlar ben özel mesajın nasıl açıldığını bilmiyorum dün tülay arkadaşım bana özelden yazmıştı sonradan gördüm şimdi yine gelen kutusunda mesaj gözüküyor ama herhangi bişe yazmıyor. Listeye beni eklemeyi unutmuştu boşluk olursa eklerim dedi bende şimdi eklediyse tesbihatı çekmeliyim sıradaki arkadaşın hakkına girmiş olmayayım bana acil yardımcı olurmusunuz direk tülay arkadaşa nasıl yazılacağını da çözemedim
Çözdüm canım :) Teşekkür ederimCanım sayfanın en başında ismine tikla ordan acilan kutudan özel mesaj i tikla sana tulayin yolladığı mesajin başlığına tikla o mesajın altinda cevapla butonu var ona bas ve cevabını yaz
2500 bitti canım 34 deyim okuyamayan varsa 500 daha okuyayım onun içinTamam canım şimdi seni okudu diye yazıyorum.
Akşama kadar bitirirsin inşALLAH
Sen fazla okuduklarını bana söylersin ben not alırım
Önce sayıyı tamamla gerisi mühim değil.
2500 bitti canım 34 deyim okuyamayan varsa 500 daha okuyayım onun için
500 OKUDUM FAZLADAN EKSİK OLURSA DİYE KALSIN KENARDA TAMAM BENYARIN Kİ ARKADAŞA BAŞLAYAYIM OZAMANŞu anda okuyup okumadıkları tam net belli değil canım
Sen yarın ki arkadaş için okumaya başlayabilirsin istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?