Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Süper bir haber ya Hayali bile ne güzel ya
Rabbim seni de burada bulunan evlat hasreti ile yanan tüm kardeşlerimizi de hasretrlerine kavuşturur inşALLAH
sagol canım benimm insallah rabbim bugunlere gelmeyi sizede nasip etsin :)
ayy çok sevindimmmm gözünaydın inşallah kan testindede pozitifi görürsün cnm...
Rabbim tamamına erdirsin..
sagolun insallah hepimiz o gunleri gorelim :)
Canim cok sevindim Allah kucaginiza almayi nasip etsin dualarimiz sizinle ...bizlerede umut
oluyosunuz darisi hepimize insallah[/QUOTE]
amin canım zamanında burdaki arkadaslar bana ışık tuttu rabbimde size aydınlik gunler nasip etsin evlatlar nasip etsin :)
çantam cnm ben sana diğer topikte yazdım ama burdan da yazayım gözünaydın şekerim darısı nurusima ve ardından ben ve diğer arkadaşlarıma olsun...
insallah cemreem darısı hepinize olsun cok sagol

Tebrik ederim canım,ALLAH tamamına erdirsin inşallah ,çookkkk sevindimmmm

Allah şimdiden kucağına almak nasip etsin.Hamileyim de sonucu yaz da halay çekelim artık özledim sevinmeye ümide ihtiyacımız car.

Canım hayırlı olsun allah tamamına erdırsın cok sevındım
Darısı burdakı butun arkadasların basına olsun ınsallah

Tebrik ederim canım,ALLAH tamamına erdirsin inşallah ,çookkkk sevindimmmm
insallah canım amin sizlerede nasip etsin :)
Allah şimdiden kucağına almak nasip etsin.Hamileyim de sonucu yaz da halay çekelim artık özledim sevinmeye ümide ihtiyacımız car.
insallah canım yarın hamileyim diye yazmak nasip olur insallah rabbim bugn
Canım hayırlı olsun allah tamamına erdırsın cok sevındım
Darısı burdakı butun arkadasların basına olsun ınsallah
sagol canm insallah kan sonucumda guzel cıkar hersey yolunda gifer rabbim tum isteyenlere versin :)

evet canım başladım çok şükür amin canım Allah razı olsun dualarınızı eksik etmeyin

Umut99 arkadasimiz icin okuyoruz tulayin gonderdgi listeden takip edersen cnm senin daha kolay olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…