sagol canım benimm insallah rabbim bugunlere gelmeyi sizede nasip etsin :)Süper bir haber ya Hayali bile ne güzel ya
Rabbim seni de burada bulunan evlat hasreti ile yanan tüm kardeşlerimizi de hasretrlerine kavuşturur inşALLAH
sagolun insallah hepimiz o gunleri gorelim :)ayy çok sevindimmmm gözünaydın inşallah kan testindede pozitifi görürsün cnm...
Rabbim tamamına erdirsin..
Canim cok sevindim Allah kucaginiza almayi nasip etsin dualarimiz sizinle ...bizlerede umutCanım çok sevindimcAllah kuinşallah96540, member: 482duaları rımsizinleze merhaba
biliyorsunuz benim esdarısıspermi hastasıydı sizin sayenizde celalettin hocayla tanıstım sizler bana destek oldunuz bende sizlere umut olmak istiyorum rabbim hepinize bugunleri gostersin.. esimin ilk sperm testleri sıfır cıkmıstı iki yerde sonra buradaki arkadaslar yardımcı oldular pıtırcık arkadasımız soyledi celalettin hocaya gittik ve ilk testte 8 ileri veyerinde hareketli 21 hareketsiz sperm bulundu biz mayıs ayında ilk tup bebek maceramıza basladık olmadı bu ay tekrar denedik bugun 9. gunum ve idrar testim pozitif cıktı insallah yarın kan testi yaptırcam umudunuzu yitirmeyin rabbim yardımcız olsun darısı sizlerin basına hepinizi optumm
insallah cemreem darısı hepinize olsun cok sagolçantam cnm ben sana diğer topikte yazdım ama burdan da yazayım gözünaydın şekerim darısı nurusima ve ardından ben ve diğer arkadaşlarıma olsun...
insallahhh canımmm darısı sizlereeeAyyyyyyy canimmmmm cokkkk sevindimmmmm hadi insallah.kan testide degerlerrr cok iyi cikarrr masallahhh
Tebrik ederim canım,ALLAH tamamına erdirsin inşallah ,çookkkk sevindimmmmcanlarım hepinize merhaba
biliyorsunuz benim esimde azospermi hastasıydı sizin sayenizde celalettin hocayla tanıstım sizler bana destek oldunuz bende sizlere umut olmak istiyorum rabbim hepinize bugunleri gostersin.. esimin ilk sperm testleri sıfır cıkmıstı iki yerde sonra buradaki arkadaslar yardımcı oldular pıtırcık arkadasımız soyledi celalettin hocaya gittik ve ilk testte 8 ileri veyerinde hareketli 21 hareketsiz sperm bulundu biz mayıs ayında ilk tup bebek maceramıza basladık olmadı bu ay tekrar denedik bugun 9. gunum ve idrar testim pozitif cıktı insallah yarın kan testi yaptırcam umudunuzu yitirmeyin rabbim yardımcız olsun darısı sizlerin basına hepinizi optumm
tedavin hayırla sonuçlansın canım inşallah.Hayırlı haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle..Selam kızlar bende tedaviye başladım bugün 5.günüm dualarınıza çok ihtiyacım var
canlarım hepinize merhaba
biliyorsunuz benim esimde azospermi hastasıydı sizin sayenizde celalettin hocayla tanıstım sizler bana destek oldunuz bende sizlere umut olmak istiyorum rabbim hepinize bugunleri gostersin.. esimin ilk sperm testleri sıfır cıkmıstı iki yerde sonra buradaki arkadaslar yardımcı oldular pıtırcık arkadasımız soyledi celalettin hocaya gittik ve ilk testte 8 ileri veyerinde hareketli 21 hareketsiz sperm bulundu biz mayıs ayında ilk tup bebek maceramıza basladık olmadı bu ay tekrar denedik bugun 9. gunum ve idrar testim pozitif cıktı insallah yarın kan testi yaptırcam umudunuzu yitirmeyin rabbim yardımcız olsun darısı sizlerin basına hepinizi optumm
Selam kızlar bende tedaviye başladım bugün 5.günüm dualarınıza çok ihtiyacım var
canlarım hepinize merhaba
Selam kızlar bende tedaviye başladım bugün 5.günüm dualarınıza çok ihtiyacım var
insallah canım amin sizlerede nasip etsin :)Tebrik ederim canım,ALLAH tamamına erdirsin inşallah ,çookkkk sevindimmmm
insallah canım yarın hamileyim diye yazmak nasip olur insallah rabbim bugnAllah şimdiden kucağına almak nasip etsin.Hamileyim de sonucu yaz da halay çekelim artık özledim sevinmeye ümide ihtiyacımız car.
sagol canm insallah kan sonucumda guzel cıkar hersey yolunda gifer rabbim tum isteyenlere versin :)Canım hayırlı olsun allah tamamına erdırsın cok sevındım
Darısı burdakı butun arkadasların basına olsun ınsallah
Aminnnn cnmmminsallahhh canımmm darısı sizlereee
evet canım başladım çok şükür amin canım Allah razı olsun dualarınızı eksik etmeyinAyyy sende başlamışsın cnmmm ne güzelllll..
Rabbim bu defa hayırlısyla yüzünü güldürür inşallahhh..sanada bi bebiş nasip eder..
dualarım seninle canım Rabbim emeklerinin karşılığını verir inşallah..
çok sağol canım inşallah canım inşallah Rabbim duysun sesini Rabbim hepinize nasip etsin inşallahInsallahhh guzell gecer tedavinnn pozitif sonucu gorursunn kuzum hissediyorum allahin izniylede olacak insallah :)
teşekkür ederim canım çok sağol Allah razı olsun inşallah sizlerin yaşadığı mucizeyi Rabbim bizlere de yaşatırCanım tedavın hayırlı olsun ınsallah allahım guzel sonuclar almayı nasıp eder bu sefer
Dualarım senınle allah yardımcın olsun canım
teşekkür ederim birtanem Allah razı olsun amin inşallah sanada hayırlı olsun canım inşallah yarın kandada pozitifi görürsün Rabbim kucağına almanı nasip etsin inşallahnurusima81 canmm tedavin hayırlı olsun insallah sonunda pozitifi görürsün :)
amin canım amin inşallah bu defa benim halayımı çekeriz sırayla Rabbim sizlere de bu güzellikleri yaşamayı nasip etsin inşallahCanım Allah sanada hamileyim yazıp kucağına almak nasip etsin.Özledik güzel haberleri.Topik tekrar şenleniyorrr
amin canım Allah razı olsun inşallah müjdeli haber veririm size 10 sendedir bugünün hayalini kuruyorum inşallah hayalim gerçekleşirtedavin hayırla sonuçlansın canım inşallah.Hayırlı haberlerini bekliyoruz dualarımız seninle..
Aminnnnn canim insallahh :)çok sağol canım inşallah canım inşallah Rabbim duysun sesini Rabbim hepinize nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?