hayırlı olsunkizlarrrhamileyiiimm degerrr 105.7 ciktiiiiiiiii
Çok sevindim Allah tamamına erdirsin bize de dua et. ..kizlarrrhamileyiiimm degerrr 105.7 ciktiiiiiiiii
Gözün aydın canım inşallah kucağına alman nasip olsun bizede dua et arkandan gelelim inşallahkizlarrrhamileyiiimm degerrr 105.7 ciktiiiiiiiii
Aminnnnn tatlimmmm..rabbimmmm size bagislasin tek embriyo konuldu dimi canimkız sagoll bacım guldurdun beni rabbim sanada nasip etsin
canım cok sagol rabbim sizede nasip etsin :)
amin canım valla doktor bey esime kızdı soylemedi iki diye tahmin ediyorum 22 yumurtatoplandı 19 u isleme alindi 8 tanesi dollendi 3 tane donduruldu gerisi allah kerim :)Aminnnnn tatlimmmm..rabbimmmm size bagislasin tek embriyo konuldu dimi canim
sagol canmmm amin insallah seninde tedavin guzel gecer pozitifi gorursun tum arkadaslara nasip olsun :)Gözün aydın canım inşallah kucağına alman nasip olsun bizede dua et arkandan gelelim inşallah
Anladimm canimm ikiz falanmi diye merak ettim :))amin canım valla doktor bey esime kızdı soylemedi iki diye tahmin ediyorum 22 yumurtatoplandı 19 u isleme alindi 8 tanesi dollendi 3 tane donduruldu gerisi allah kerim :)
kizlarrrhamileyiiimm degerrr 105.7 ciktiiiiiiiii
valla bilmiyorum bizede surpriz olacak :) saglikli sıhhatli olsunda herseyin hayırlısıAnladimm canimm ikiz falanmi diye merak ettim :))
Canım hamilelige kadar olan sorunu ve gelişmeleri tekrar yazsr misin bize ışık tutsun umut olsunsagol canmmm amin insallah seninde tedavin guzel gecer pozitifi gorursun tum arkadaslara nasip olsun :)
sagol canmmmm amin darısı hepinize insallah hep size dua edyirum bana bugnleri gosteren rabbim sizlerede gostersin :)Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah
darısı bu forumdaki herkese inşallah
tabiki canım dilerimki hic sorun cıkmadan kucagıma alırım :)Canım hamilelige kadar olan sorunu ve gelişmeleri tekrar yazsr misin bize ışık tutsun umut olsun
sağol canımeşin tedaviye ne zaman başlamıştı yazar mısınsagol canmmmm amin darısı hepinize insallah hep size dua edyirum bana bugnleri gosteren rabbim sizlerede gostersin :)
Tabiki canimm saglikli olsunda..rabbim bagislasinnnvalla bilmiyorum bizede surpriz olacak :) saglikli sıhhatli olsunda herseyin hayırlısı
27 kasımda basladık tedaviye bir seneolmadan rabbim yuzumuzu guldurdusağol canımeşin tedaviye ne zaman başlamıştı yazar mısın
merhaba canımmm hayırlı olsunn tedaviniz bizde 13 ağustosta gitmiştik kontrolee ama bize öyle şeyler vermedi celalettin beyArkadaşlar merhaba çokkkk uzun zaman oldu topiğe girmeyeli beni vefasız bulmayın çok yoğun çalışıyorum. Biz cuma kontrole gittik değerler iyiye gidiyo spermiyogramda sperm çıkışı var ama şekil bozuklukları var. Hoca baktı yeni ilaçlar yazdı bitkiseller ve iyonik su diye bişey arkadaşlar reçete toplamı 1500 tl tutuyo az para değil bundan haberi olan kullanan varmı ?
bıtkısel ılaclar neler yazbılırmısınız...Arkadaşlar merhaba çokkkk uzun zaman oldu topiğe girmeyeli beni vefasız bulmayın çok yoğun çalışıyorum. Biz cuma kontrole gittik değerler iyiye gidiyo spermiyogramda sperm çıkışı var ama şekil bozuklukları var. Hoca baktı yeni ilaçlar yazdı bitkiseller ve iyonik su diye bişey arkadaşlar reçete toplamı 1500 tl tutuyo az para değil bundan haberi olan kullanan varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?