canım tebrik ederim, çoğu kimse gitsekmi gitmesek mi hocaya diye düşüp dururken siz hemen gidip Allahın izniyle de yavrunun müjdesini aldın.. Rabbim burda ki bütün arkadaşlara ve banada nasip eder inşallah...canlarım hepinize merhaba
biliyorsunuz benim esimde azospermi hastasıydı sizin sayenizde celalettin hocayla tanıstım sizler bana destek oldunuz bende sizlere umut olmak istiyorum rabbim hepinize bugunleri gostersin.. esimin ilk sperm testleri sıfır cıkmıstı iki yerde sonra buradaki arkadaslar yardımcı oldular pıtırcık arkadasımız soyledi celalettin hocaya gittik ve ilk testte 8 ileri veyerinde hareketli 21 hareketsiz sperm bulundu biz mayıs ayında ilk tup bebek maceramıza basladık olmadı bu ay tekrar denedik bugun 9. gunum ve idrar testim pozitif cıktı insallah yarın kan testi yaptırcam umudunuzu yitirmeyin rabbim yardımcız olsun darısı sizlerin basına hepinizi optumm
umut 99 için okdum allah kabul etsın amınnn2-UMUT99-------------------------27/09/2014 CUMARTESİ
Sıra ELZEM kardeşimizde
Bu kardeşimizin niyeti eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkması
Veee ikiz ikiz hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarının olması
Herkes 2500 ADET YA SEMİ Okuyor
Okunma süremiz BUGÜN akşama kadar olacak
Lütfen zamanında ve düzenli olarak okuyalım
Haydi pamuk eller zikirmatiklere
Rabbim kabül ve makbul buyursun inşallah
Not:Kumbaramızda fazladan YA SEMİ var
Okuyamayan yetiştiremeyen arkadaşlarımıza verebilirim
Yeterki aksaklık olmasın
Canım çok mutlu oldum bende şimdi geriye dönük okudum baya bi msj inşaallah hepimizin yüzü güler ve sende yarın bekelnen cvbı alırsın rabbim ol der hepimize :)) bizde 1,5 senedir celalettin hocaya tedavi oluyoruz ve sabır işi gerçekten ama hamdolsun bişeyler olmaya başladı heralde her namazımda hepimize dua ediyorum Allah ım kabul eder inşaallah..tekrardan tebriklerAminnnn cnmmm
duasını göremedım canım...Umut99 arkadasimiz icin okuyoruz tulayin gonderdgi listeden takip edersen cnm senin daha kolay olur
Hayırlı olsun bebeğin canım rabbim bize de p günleri göstersin inşallaA.s arkadaşım benim eşiminde fsh ı yüksekti.en son 23 tü mesela..sağ testiside küçük..sizin fsh kaçlarda..
Benim eşimin azospermi nedeni belli değil..biz ilk 2006 senesinde üniversite hastanesinde tedaviye başladık..eşime tese yapıldı.
ordan bulunan spermlerle tüp bebek denedik ama olmadı.sonra 8 ay sonrasında tekrar ameliyat için çağırdılar ama bu defa hiç sperm çıkmadı..bize evlat edinin dediler.3-4 sene çocuk konusunu kapattık.çünkü o an için yapılcak bişey yoktu.
sonra 2009 da eşim varikosel ameliyatı oldu sol taraftan.biraz düzelmesini bekledik.sonra 2011 senesinde Umut tüp bebek Emre bakırcıoğluna gitmeye karar verdik.biz ilk azospermi olduğumuzdada ona gitmiştik o zaman alman hastanesindeydi.ama orda tedavi olamadık..kısmet işte en son dönüp dolaşip yine onda geldik.neyse bizden tahliller istedi ultrason çektirdik filan%50 şans veriyorum dedi bana dönüp tedaviye başlayabilirsiniz dedi.o zaman ne kadar sevindiğimi anlatamam..çünkü o kadar zor zamanlar geçirdimki hayır hiç şansınız yok demesinden çok korkuyodum çok şükür öyle olmadı.2012 in mayıs ayında tedaviye başladık ama hep aksilikşer çıktı benim yumurtalar gelişmedi tedavi iptal oldu.sonra tekrar başladım eşim ağustosta ameliyat oldu içim rahattı ama Rabbim içime bi ferahlık vermişti tekrardan sperm bulunacağını hissediyodum..hemşire pozitif bulduk diyince bi çığlık attımki orda unutamam...o zamanki tedaviye yetecek kadar sperm bulmuşlar hemde tek taraftan 3 tüp spermde dondurmuşlar.hemen benim yumurtalarımı toplamak için ameliyathaneye götürdüler ben ağzım kulaklarımda giddim.17 yumurta toplandı..sağlıklı 4 embriyom kaldı ama bende yine sorun çıkınca trasnferim ertelendi.eylülde oldu 2 tane donmuş 5. gün embriyosu aslında umutluydum olucağından ama yine olmadı.ama müzadelemi yine bırakamadım elimde negatif kağıdım bi daha ne zaman başlayabilirim diye ağlıyodum ..maddi olarak hiçbişeyimiz kalmamıştı çünkü tedavileer ameliyatlar herşey gitmişti.ne yaptın etim RABBİM de yardım etti 7 ay sonrasında 2013 nisan ayında tekrar tedaviye başladık.3 tüp sperm vardı ama acaba çözülünce nasıl olucakalr sağlam çıkıcakmı stresi sarmıştı beni.neyse başladık herşey iyi giddi yumurtalarım toplandı 12 tane eşiminde 1 tüp spermi çözdürülmüş 10 tane embriyom oluştu 5. güne 2 tane sağlıklı kaldı.transferim oldu 12 günlük heyecanlı bekleyiş başladı.10 mayıs test günümdü ben dayanamayıp erkenden idrar tahlili yaptım hafif silik bi çizgi çıktı olabilirmi dedim ya hayatımda ilk defa görüyorum çünkü :)) bi gün sonrası testii tekrar ettim yine silik daha bi heyecanlandım ..sonraki gün sabahtan kan tahlili yapmaya giddim sonucuda arkadaşımda bekledim.ekranda 160 değerini görünce şok oldum Hamileydimmmm ..inanamadım.Rabbim sonunda yüzümüzü güldürmüştü.çok şükür bebişim tutundu 2014 ocak ayınca kızım dünyaya geldi....biraz detaylı anlattım kusura bakma bu yaşadıklarımın bi kısmı sadece ..benim eşim tedavilerde beni çok üzdü ne bişey kullandırabildim ne doğru düzgün bi doktora götürwbildim sadece tek yaptığı en sonki m.tese öncesi 5 ay ilaç ve bitkisel kullandı..Yinede Alla razı olsun ondan..3 kere tese olmakta kolay değil bi erkek için..dilerim isteyen herkeste bi evlat sahibi olur..şimdi kızım uyurken yazıyorum bunları düzgün yazamamış olabilirim..burda bi çok arkadaşımız bebeğine kavuştu ama çoğu girmiyor artık ben hergün bakıyorum arkadaşlarıma güzel haberler varmı ..benim hikayemde böyle işte arkadaşım..inşallah seninde güzel haberlerini alırız.Biz burda arkadaşlarla birbrimize çok dualar ettik.Hepsinden Allah binkere razı olsun onlardan hep dualarmdalar..
Hayırlı olsun canım bebeğin Rabbim bizlere de o günleri gösyersin inşallah. Eşim 5 ay bitkisel falan kullandı yazmışsın neler kullandığınızıA.s arkadaşım benim eşiminde fsh ı yüksekti.en son 23 tü mesela..sağ testiside küçük..sizin fsh kaçlarda..
Benim eşimin azospermi nedeni belli değil..biz ilk 2006 senesinde üniversite hastanesinde tedaviye başladık..eşime tese yapıldı.
ordan bulunan spermlerle tüp bebek denedik ama olmadı.sonra 8 ay sonrasında tekrar ameliyat için çağırdılar ama bu defa hiç sperm çıkmadı..bize evlat edinin dediler.3-4 sene çocuk konusunu kapattık.çünkü o an için yapılcak bişey yoktu.
sonra 2009 da eşim varikosel ameliyatı oldu sol taraftan.biraz düzelmesini bekledik.sonra 2011 senesinde Umut tüp bebek Emre bakırcıoğluna gitmeye karar verdik.biz ilk azospermi olduğumuzdada ona gitmiştik o zaman alman hastanesindeydi.ama orda tedavi olamadık..kısmet işte en son dönüp dolaşip yine onda geldik.neyse bizden tahliller istedi ultrason çektirdik filan%50 şans veriyorum dedi bana dönüp tedaviye başlayabilirsiniz dedi.o zaman ne kadar sevindiğimi anlatamam..çünkü o kadar zor zamanlar geçirdimki hayır hiç şansınız yok demesinden çok korkuyodum çok şükür öyle olmadı.2012 in mayıs ayında tedaviye başladık ama hep aksilikşer çıktı benim yumurtalar gelişmedi tedavi iptal oldu.sonra tekrar başladım eşim ağustosta ameliyat oldu içim rahattı ama Rabbim içime bi ferahlık vermişti tekrardan sperm bulunacağını hissediyodum..hemşire pozitif bulduk diyince bi çığlık attımki orda unutamam...o zamanki tedaviye yetecek kadar sperm bulmuşlar hemde tek taraftan 3 tüp spermde dondurmuşlar.hemen benim yumurtalarımı toplamak için ameliyathaneye götürdüler ben ağzım kulaklarımda giddim.17 yumurta toplandı..sağlıklı 4 embriyom kaldı ama bende yine sorun çıkınca trasnferim ertelendi.eylülde oldu 2 tane donmuş 5. gün embriyosu aslında umutluydum olucağından ama yine olmadı.ama müzadelemi yine bırakamadım elimde negatif kağıdım bi daha ne zaman başlayabilirim diye ağlıyodum ..maddi olarak hiçbişeyimiz kalmamıştı çünkü tedavileer ameliyatlar herşey gitmişti.ne yaptın etim RABBİM de yardım etti 7 ay sonrasında 2013 nisan ayında tekrar tedaviye başladık.3 tüp sperm vardı ama acaba çözülünce nasıl olucakalr sağlam çıkıcakmı stresi sarmıştı beni.neyse başladık herşey iyi giddi yumurtalarım toplandı 12 tane eşiminde 1 tüp spermi çözdürülmüş 10 tane embriyom oluştu 5. güne 2 tane sağlıklı kaldı.transferim oldu 12 günlük heyecanlı bekleyiş başladı.10 mayıs test günümdü ben dayanamayıp erkenden idrar tahlili yaptım hafif silik bi çizgi çıktı olabilirmi dedim ya hayatımda ilk defa görüyorum çünkü :)) bi gün sonrası testii tekrar ettim yine silik daha bi heyecanlandım ..sonraki gün sabahtan kan tahlili yapmaya giddim sonucuda arkadaşımda bekledim.ekranda 160 değerini görünce şok oldum Hamileydimmmm ..inanamadım.Rabbim sonunda yüzümüzü güldürmüştü.çok şükür bebişim tutundu 2014 ocak ayınca kızım dünyaya geldi....biraz detaylı anlattım kusura bakma bu yaşadıklarımın bi kısmı sadece ..benim eşim tedavilerde beni çok üzdü ne bişey kullandırabildim ne doğru düzgün bi doktora götürwbildim sadece tek yaptığı en sonki m.tese öncesi 5 ay ilaç ve bitkisel kullandı..Yinede Alla razı olsun ondan..3 kere tese olmakta kolay değil bi erkek için..dilerim isteyen herkeste bi evlat sahibi olur..şimdi kızım uyurken yazıyorum bunları düzgün yazamamış olabilirim..burda bi çok arkadaşımız bebeğine kavuştu ama çoğu girmiyor artık ben hergün bakıyorum arkadaşlarıma güzel haberler varmı ..benim hikayemde böyle işte arkadaşım..inşallah seninde güzel haberlerini alırız.Biz burda arkadaşlarla birbrimize çok dualar ettik.Hepsinden Allah binkere razı olsun onlardan hep dualarmdalar..
Canım bebeğin hayırlı olsun. Tesa dan önce 5 ay kullandığınız ilaç ve bitkiselleri yazabilirmisin bi zahmet şimdiden teşekkürlerA.s arkadaşım benim eşiminde fsh ı yüksekti.en son 23 tü mesela..sağ testiside küçük..sizin fsh kaçlarda..
Canimm cantam arkadasimiz bugun kan testi vericekti ben degil yani :) allah soyletti galiba bizde celalettin hocada tedavideyiz 6 aydir rabbim hepimize nasip eder evlat kokusunu icimize cekmeyi :)Canım çok mutlu oldum bende şimdi geriye dönük okudum baya bi msj inşaallah hepimizin yüzü güler ve sende yarın bekelnen cvbı alırsın rabbim ol der hepimize :)) bizde 1,5 senedir celalettin hocaya tedavi oluyoruz ve sabır işi gerçekten ama hamdolsun bişeyler olmaya başladı heralde her namazımda hepimize dua ediyorum Allah ım kabul eder inşaallah..tekrardan tebrikler
inssaaaallaaaah canmmm benimmm kan verdimm bekliyorum 1 de çıkaacaakcanım tebrik ederim, çoğu kimse gitsekmi gitmesek mi hocaya diye düşüp dururken siz hemen gidip Allahın izniyle de yavrunun müjdesini aldın.. Rabbim burda ki bütün arkadaşlara ve banada nasip eder inşallah...
Masaallahhh gozunaydin rabbim saglikli gunler nasip etsin evladinla...darisi bana ....kizlarrrhamileyiiimm degerrr 105.7 ciktiiiiiiiii
kizlarrrhamileyiiimm degerrr 105.7 ciktiiiiiiiii
cnm ya telden yazdım halay çekemedim hadikizlarrrhamileyiiimm degerrr 105.7 ciktiiiiiiiii
Canimmmmmmmm cokkkk mutluuu oldummm kendim hamileymisimmm gibij rabbim kucagina almayii nasippp etsinnnkizlarrrhamileyiiimm degerrr 105.7 ciktiiiiiiiii
kız sagoll bacım guldurdun beni rabbim sanada nasip etsincnm ya telden yazdım halay çekemedim hadi
kız salalyacak bulamadım o salladığın sütyen değilmi
tmm bende ondan salllıcam varsın olsun bugün herşey yapılır sevinçten
canım cok sagol rabbim sizede nasip etsin :)Canimmmmmmmm cokkkk mutluuu oldummm kendim hamileymisimmm gibij rabbim kucagina almayii nasippp etsinnn
Allah kucağına almak nasip etsin inşallah canımkizlarrrhamileyiiimm degerrr 105.7 ciktiiiiiiiii
amin sagol canım rabbim sizede yasatsın sonu guzel olsun :)Allah kucağına almak nasip etsin inşallah canım
amin canım rabbim sizlerede göstersin bu gunleri insallah :)Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah telden yazamamışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?