Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım tebrik ederim, çoğu kimse gitsekmi gitmesek mi hocaya diye düşüp dururken siz hemen gidip Allahın izniyle de yavrunun müjdesini aldın.. Rabbim burda ki bütün arkadaşlara ve banada nasip eder inşallah...

umut 99 için okdum allah kabul etsın amınnn

Canım çok mutlu oldum bende şimdi geriye dönük okudum baya bi msj inşaallah hepimizin yüzü güler ve sende yarın bekelnen cvbı alırsın rabbim ol der hepimize :)) bizde 1,5 senedir celalettin hocaya tedavi oluyoruz ve sabır işi gerçekten ama hamdolsun bişeyler olmaya başladı heralde her namazımda hepimize dua ediyorum Allah ım kabul eder inşaallah..tekrardan tebrikler

3-ERYEGA-------------------------28/09/2014 PAZAR

Sıra ERYEGA kardeşimizde
Bu kardeşimizin niyeti eşinde bol bol kaliteli spermlerin çıkması
Veee ikiz ikiz hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlarının olması
Herkes 2500 ADET YA SEMİ Okuyor
Okunma süremiz BUGÜN akşama kadar olacak
Lütfen zamanında ve düzenli olarak okuyalım
Haydi pamuk eller zikirmatiklere
Rabbim kabül ve makbul buyursun inşallah

Not:Kumbaramızda fazladan YA SEMİ var
Okuyamayan yetiştiremeyen arkadaşlarımıza verebilirim
Yeterki aksaklık olmasın

Hayırlı olsun bebeğin canım rabbim bize de p günleri göstersin inşalla
Hayırlı olsun canım bebeğin Rabbim bizlere de o günleri gösyersin inşallah. Eşim 5 ay bitkisel falan kullandı yazmışsın neler kullandığınızı

Canım bebeğin hayırlı olsun. Tesa dan önce 5 ay kullandığınız ilaç ve bitkiselleri yazabilirmisin bi zahmet şimdiden teşekkürler

Canimm cantam arkadasimiz bugun kan testi vericekti ben degil yani :) allah soyletti galiba bizde celalettin hocada tedavideyiz 6 aydir rabbim hepimize nasip eder evlat kokusunu icimize cekmeyi :)

Herkese iyi pazarlarrr.......

Güzel haberler alalim hep...

canım tebrik ederim, çoğu kimse gitsekmi gitmesek mi hocaya diye düşüp dururken siz hemen gidip Allahın izniyle de yavrunun müjdesini aldın.. Rabbim burda ki bütün arkadaşlara ve banada nasip eder inşallah...
inssaaaallaaaah canmmm benimmm kan verdimm bekliyorum 1 de çıkaacaak

cnm ya telden yazdım halay çekemedim hadi

kız salalyacak bulamadım o salladığın sütyen değilmi
tmm bende ondan salllıcam varsın olsun bugün herşey yapılır sevinçten
kız sagoll bacım guldurdun beni rabbim sanada nasip etsin
Canimmmmmmmm cokkkk mutluuu oldummm kendim hamileymisimmm gibij rabbim kucagina almayii nasippp etsinnn
canım cok sagol rabbim sizede nasip etsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…