Erkek İnfertilitesi Eşi Azospermi Olanlar Burada Dertleşelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
herkese iyi akşamlar
nurisima@ canım tedaviye başlamışsın hayırlı olsunnn İNŞALLAHH kuzucuklarına kavuşacaksınn
emeklerinin karşılığını alacaksınn

Canimm cantam arkadasimiz bugun kan testi vericekti ben degil yani :) allah soyletti galiba bizde celalettin hocada tedavideyiz 6 aydir rabbim hepimize nasip eder evlat kokusunu icimize cekmeyi :)
Evet canım ya yanlış alıntı yaptım ama aynen :)) Allah söyletti belkide :)) sabır sadece canım ben üç senedir sabrediyorum ama Allah a yöneldikçe içim o kadar rahatladi sabrı öğrendim ne olduğunu nasıl yaşandığını ve inşaallah karşılığını alırız.Ben celalettin hocaya ve ersel metiye çok güveniyorum Allah onlar çıkardı karşımıza diyorum.Hele bide olumlu sonuç alırsak zaten herkese yayıcam onları :)) Allah büyük...

Arkadaşlar merhabalar, sizlere güzel haberlerim var allahım kısmet ederse daha güzel haberlerde yazmayı nasip eder. Biz Türkiye'ye geldik Emre beye ve allahıma binlerce şükürler olsun bizde sperm varmış arkadaşlar. Internet yoktu yazamadık tüp bebek tedavisine başladık 6 gündür iğne yapıyorum. Rabbime hep şükür ediyorum bu günler çok uzak geliyordu. Allahım mucizesini gösterdi bize. Arkadaşlar dualarınıza ihtiyacım var. İnşallah bizde yavrumuza kavuşuruz. Hepiniz burda çok destek bilgi verdiniz Allah hepinizden razı olsun.

Canim cok sevindim. Microteseyle mi cikti sizin sorun neydi.birsey kullandiniz mi..insallahh guzel sonuclar alirsnz bebeginize kavusursnz:)

Aminnn canimm. Rabbim hepimize nasip etsinn

herkese iyi akşamlar
nurisima@ canım tedaviye başlamışsın hayırlı olsunnn İNŞALLAHH kuzucuklarına kavuşacaksınn
emeklerinin karşılığını alacaksınn
Hoşgeldin canım evet çok şükür başladım Allah(cc) razı olsun amin inşallah Rabbim hepimizin kucağını doldursun daha fazla evlat hasreti çektirmesin inşallah

canımm çok sevindim gözün aydınn
çok sevindimm
tedavin hayırlı olsun seninde güzel haberlerini alırız İNŞALLAHH

Canım inşallah tez zamanda bebekle sonuçlanır tedaviniz. İyonik su dediğin nasıl bişey kendiniz mi yapacaksınız, onun bedeli mi 1.500 anlatır mısın? Bidr çıkış sizde ne kadar?

Hayırlı olsun tedaviniz benimde 6.günüm eşimi emre bey ameliyat etmişti çok şükür sperm bulunmuştu şimdi dondurulmuş spermle deniycez inşallah aynı zamanda hamişlik haberi alırız amin

Hoşgeldin canım evet çok şükür başladım Allah(cc) razı olsun amin inşallah Rabbim hepimizin kucağını doldursun daha fazla evlat hasreti çektirmesin inşallah
İNŞALLAH canımmm seninde halayını çekeceğiz
güzel günler bizi bekler ben hep buna inanıyorumm yarınımın bugünden güzel olacağına
bu güzel günlerde evlatlarımızda olacak canı yürekten inanıyorummm
nerde tedaviye başladın ??

Canim cok sevindim. Microteseyle mi cikti sizin sorun neydi.birsey kullandiniz mi..insallahh guzel sonuclar alirsnz bebeginize kavusursnz:)
Emre bey normal test yaptı allahıma şükürler olsun normal çıkışlarımız oluyor iki kez dondurduk yumurta toplama günü taze verecek inşallah herşey yolunda gider.

Hayırlı olsun tedaviniz benimde 6.günüm eşimi emre bey ameliyat etmişti çok şükür sperm bulunmuştu şimdi dondurulmuş spermle deniycez inşallah aynı zamanda hamişlik haberi alırız amin
Hayırlı olsun arkadaşım çok sevindim hepimizin yüzü güler inşallah. Hangi merkezdesin ben fulya tüp bebekteyim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…