Hayirli olsun canm rabbm saglikla kucagina almayi nasip etsn ins bizlerede dua et canmkizlarrrhaminşyiiimm degerrr 105.7 ciktiiiiiiiii
Canm mrb naslsin tedavinz nasil gidiyor test yaptrdinzmi tekrar sperm cikisi varmiRabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah telden yazamamışım
Evet canım ya yanlış alıntı yaptım ama aynen :)) Allah söyletti belkide :)) sabır sadece canım ben üç senedir sabrediyorum ama Allah a yöneldikçe içim o kadar rahatladi sabrı öğrendim ne olduğunu nasıl yaşandığını ve inşaallah karşılığını alırız.Ben celalettin hocaya ve ersel metiye çok güveniyorum Allah onlar çıkardı karşımıza diyorum.Hele bide olumlu sonuç alırsak zaten herkese yayıcam onları :)) Allah büyük...Canimm cantam arkadasimiz bugun kan testi vericekti ben degil yani :) allah soyletti galiba bizde celalettin hocada tedavideyiz 6 aydir rabbim hepimize nasip eder evlat kokusunu icimize cekmeyi :)
Canim cok sevindim. Microteseyle mi cikti sizin sorun neydi.birsey kullandiniz mi..insallahh guzel sonuclar alirsnz bebeginize kavusursnz:)Arkadaşlar merhabalar, sizlere güzel haberlerim var allahım kısmet ederse daha güzel haberlerde yazmayı nasip eder. Biz Türkiye'ye geldik Emre beye ve allahıma binlerce şükürler olsun bizde sperm varmış arkadaşlar. Internet yoktu yazamadık tüp bebek tedavisine başladık 6 gündür iğne yapıyorum. Rabbime hep şükür ediyorum bu günler çok uzak geliyordu. Allahım mucizesini gösterdi bize. Arkadaşlar dualarınıza ihtiyacım var. İnşallah bizde yavrumuza kavuşuruz. Hepiniz burda çok destek bilgi verdiniz Allah hepinizden razı olsun.
Aminnn canimm. Rabbim hepimize nasip etsinnEvet canım ya yanlış alıntı yaptım ama aynen :)) Allah söyletti belkide :)) sabır sadece canım ben üç senedir sabrediyorum ama Allah a yöneldikçe içim o kadar rahatladi sabrı öğrendim ne olduğunu nasıl yaşandığını ve inşaallah karşılığını alırız.Ben celalettin hocaya ve ersel metiye çok güveniyorum Allah onlar çıkardı karşımıza diyorum.Hele bide olumlu sonuç alırsak zaten herkese yayıcam onları :)) Allah büyük...
Hoşgeldin canım evet çok şükür başladım Allah(cc) razı olsun amin inşallah Rabbim hepimizin kucağını doldursun daha fazla evlat hasreti çektirmesin inşallahherkese iyi akşamlar
nurisima@ canım tedaviye başlamışsın hayırlı olsunnn İNŞALLAHH kuzucuklarına kavuşacaksınn
emeklerinin karşılığını alacaksınn
Arkadaşlar merhabalar, sizlere güzel haberlerim var allahım kısmet ederse daha güzel haberlerde yazmayı nasip eder. Biz Türkiye'ye geldik Emre beye ve allahıma binlerce şükürler olsun bizde sperm varmış arkadaşlar. Internet yoktu yazamadık tüp bebek tedavisine başladık 6 gündür iğne yapıyorum. Rabbime hep şükür ediyorum bu günler çok uzak geliyordu. Allahım mucizesini gösterdi bize. Arkadaşlar dualarınıza ihtiyacım var. İnşallah bizde yavrumuza kavuşuruz. Hepiniz burda çok destek bilgi verdiniz Allah hepinizden razı olsun.
canımm çok sevindim gözün aydınnArkadaşlar merhabalar, sizlere güzel haberlerim var allahım kısmet ederse daha güzel haberlerde yazmayı nasip eder. Biz Türkiye'ye geldik Emre beye ve allahıma binlerce şükürler olsun bizde sperm varmış arkadaşlar. Internet yoktu yazamadık tüp bebek tedavisine başladık 6 gündür iğne yapıyorum. Rabbime hep şükür ediyorum bu günler çok uzak geliyordu. Allahım mucizesini gösterdi bize. Arkadaşlar dualarınıza ihtiyacım var. İnşallah bizde yavrumuza kavuşuruz. Hepiniz burda çok destek bilgi verdiniz Allah hepinizden razı olsun.
Canım inşallah tez zamanda bebekle sonuçlanır tedaviniz. İyonik su dediğin nasıl bişey kendiniz mi yapacaksınız, onun bedeli mi 1.500 anlatır mısın? Bidr çıkış sizde ne kadar?Arkadaşlar merhaba çokkkk uzun zaman oldu topiğe girmeyeli beni vefasız bulmayın çok yoğun çalışıyorum. Biz cuma kontrole gittik değerler iyiye gidiyo spermiyogramda sperm çıkışı var ama şekil bozuklukları var. Hoca baktı yeni ilaçlar yazdı bitkiseller ve iyonik su diye bişey arkadaşlar reçete toplamı 1500 tl tutuyo az para değil bundan haberi olan kullanan varmı ?
Hayırlı olsun tedaviniz benimde 6.günüm eşimi emre bey ameliyat etmişti çok şükür sperm bulunmuştu şimdi dondurulmuş spermle deniycez inşallah aynı zamanda hamişlik haberi alırız aminArkadaşlar merhabalar, sizlere güzel haberlerim var allahım kısmet ederse daha güzel haberlerde yazmayı nasip eder. Biz Türkiye'ye geldik Emre beye ve allahıma binlerce şükürler olsun bizde sperm varmış arkadaşlar. Internet yoktu yazamadık tüp bebek tedavisine başladık 6 gündür iğne yapıyorum. Rabbime hep şükür ediyorum bu günler çok uzak geliyordu. Allahım mucizesini gösterdi bize. Arkadaşlar dualarınıza ihtiyacım var. İnşallah bizde yavrumuza kavuşuruz. Hepiniz burda çok destek bilgi verdiniz Allah hepinizden razı olsun.
masallah cnm gözün aydin negüzel haberler bunlar. kisaca anlatirmisin lütfen sorun neydi ne yapildi ve nasil hamilelik oldu? normal mi tüp bebekmikizlarrrhamileyiiimm degerrr 105.7 ciktiiiiiiiii
İNŞALLAH canımmm seninde halayını çekeceğizHoşgeldin canım evet çok şükür başladım Allah(cc) razı olsun amin inşallah Rabbim hepimizin kucağını doldursun daha fazla evlat hasreti çektirmesin inşallah
Emre bey normal test yaptı allahıma şükürler olsun normal çıkışlarımız oluyor iki kez dondurduk yumurta toplama günü taze verecek inşallah herşey yolunda gider.Canim cok sevindim. Microteseyle mi cikti sizin sorun neydi.birsey kullandiniz mi..insallahh guzel sonuclar alirsnz bebeginize kavusursnz:)
Gözün aydın canım rabbim sağlıklı sihhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah .. Sorununuz neydi sizin? Tedavi sürecini anlatır mısın biraz?kizlarrrhamileyiiimm degerrr 105.7 ciktiiiiiiiii
Çok teşekkürler inşallah yakında güzel haberleri yazmayı kısmet eder Rabbim.canımm çok sevindim gözün aydınn
çok sevindimm
tedavin hayırlı olsun seninde güzel haberlerini alırız İNŞALLAHH
Allah hayirli haberler vermeni nasip etsinEmre bey normal test yaptı allahıma şükürler olsun normal çıkışlarımız oluyor iki kez dondurduk yumurta toplama günü taze verecek inşallah herşey yolunda gider.
Hayırlı olsun tedaviniz benimde 6.günüm eşimi emre bey ameliyat etmişti çok şükür sperm bulunmuştu şimdi dondurulmuş spermle deniycez inşallah aynı zamanda hamişlik haberi alırız amin
Hayırlı olsun arkadaşım çok sevindim hepimizin yüzü güler inşallah. Hangi merkezdesin ben fulya tüp bebekteyim .Hayırlı olsun tedaviniz benimde 6.günüm eşimi emre bey ameliyat etmişti çok şükür sperm bulunmuştu şimdi dondurulmuş spermle deniycez inşallah aynı zamanda hamişlik haberi alırız amin
ÂminAllah hayirli haberler vermeni nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?