Şuan sinirden gebermek üzereyim kızlar eşim devlet hastanesine gitti hormon testlerini falan yaptırmaya burda yapamayız demişler 2-3 ay sonraya gün veriyorlarmış oof napıcaz yaaaa
Canim benim esimde univ.hastanesinde yaptiriyo. En son devlette yaptrdi.fsh lh vs. canım ooof off sperm testine bile 2-3 ay sonraya gün veriyormuş bu nasıl iş yaa
Mucizeler beklenmedik anda gelir canimAmin canım benim inşALLAH
Gerçi benim hiç umudum kalmadı artık
Aynı sonuç çıkacağına eminim ben
Oha artık ya nasıl bi yermiş orası öyle
Eşimde hep devlet hastanesinde yaptırıyor
Hem de hiç bi sorun olmadan tıkır tıkır yapıyorlar
Direk üroloji dr ile görüşmemiş mi acaba
Canim benim esimde univ.hastanesinde yaptiriyo. En son devlette yaptrdi.
Hemen ilk engelde pes etmesin cnmniye niye yaa oof hep bizi buluyor böyle aksilikler ooofff eşim bırak boşver olmicak işte ben bir daha doktora falan gitmem diyor . korktuğum başıma geldi. böyle devletin ben varyaa .
canım ya çok üzüldüm ama bnm eşime hormon testlerini hemen yapmşlardı bi kaç gün sonrada ultrrasona gtti bi ay sonra da sperm testi verdifsh lh vs. canım ooof off sperm testine bile 2-3 ay sonraya gün veriyormuş bu nasıl iş yaa
cnm sonuclar evde gidince bakar bakmaz yazarimCanim fsh kacti yazabilir misin
canım ya çok üzüldüm ama bnm eşime hormon testlerini hemen yapmşlardı bi kaç gün sonrada ultrrasona gtti bi ay sonra da sperm testi verdi
merhaba canımherkesler merhaba
merhabaherkesler merhaba
anlıyorum canım bende zman zmaan skıntı yaşadım hastaneler konusnda ama napalım kısmet işte uğurszluk diye düşünme inşlh güzel bi kapı açılır ve hiç kapanmaz sizin içinCanım kader işte herkesinki sorunsuz oluyor bize gelince bir engel bir engel nedir bu valla üstümüzde bir uğursuzluktur gidiyor. Allah sonumuzu hayır etsin. Belkide böylesi daha iyi oldu bilemiyoruz şuanlık kafamız çok karışık çok karıştı.
canım Allah yardımcın olsun güzel haberlerinle mutlu olmak için bekliyoruzarkadaşlar inşallah yarın istanbul da olaccağız, dualarınıza ihtiyacımız var. Güzel haberleri vermek nasip olur inşallah.
hm esim 24 ekim gidecek galiba ins ozaman ordadir...Canim bizde ekim sonu gidicektik 29 ekimden sonra hoca o sirada ankarada olcakmis.kasimda gelin dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?